Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Για την ιστορία...είναι αυτή εδώ...

Συνημμένα

• ns.jpg
    ns.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 27

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ευτυχως βαλανε τ αστερακια κ δεν φαινεται τπτ.
:2funny: :2funny: :2funny:

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Αντε Καλή Βυζοχρονιά και την Κυριακή δείτε στο Μεγκα την Norma Stitz  με τις μεγαλύτερες βυζαρες στον κόσμο . Για να δείτε πως ολα γινονται αφού ηρθε κι αυτή στην Ελλάδα ... :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΥΖΟΧΡΟΝΙΑ.
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΟ MEGA  ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ?
ΣΤΑ ΡΕΚΟΡ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ Norma Stitz  ?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φτωχοί πλην τίμιοι βυζοπαλαιστές, σας στέλνω τις θερμότερες βυζοευχές μου για το νέον έτος.

Είθε να εκπληρωθεί το όνειρό μας οι βυζοπούλες να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Χώμα να πιάνουμε, βυζόμπαλο να γίνεται.
Και το 2009 ήταν μια δύσκολη βυζοχρονιά, όπως και όλες οι προηγούμενες, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο αφού απωλέσαμε τα μαστάρια της Τζούλιας, το μοναδικό αποκούμπι μας στη ζωή.
Ας ευχηθούμε ο Άη Βασίλης να μας φέρει κανένα καλό βυζοτεμάχιο, αν και χλωμό το κόβω.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε και να λιώνουμε σόλες στο βυζοσκάουτινγκ.
Μην ξεχάσω να ευχηθώ κακό χρόνο να'χει ο πούστης που μας έχει μουτζώσει τόσα χρόνια και δε σταυρώνουμε βυζί της προκοπής.

Μετά βυζοτιμής, ο χλέμπουρας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φτωχοί πλην τίμιοι βυζοπαλαιστές, σας στέλνω τις θερμότερες βυζοευχές μου για το νέον έτος.

Είθε να εκπληρωθεί το όνειρό μας οι βυζοπούλες να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Χώμα να πιάνουμε, βυζόμπαλο να γίνεται.
Και το 2009 ήταν μια δύσκολη βυζοχρονιά, όπως και όλες οι προηγούμενες, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο αφού απωλέσαμε τα μαστάρια της Τζούλιας, που ήταν το μοναδικό αποκούμπι μας στη ζωή.
Ας ευχηθούμε ο Αη Βασίλης να μας φέρει κανένα καλό βυζοτεμάχιο αν και χλωμό το κόβω.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε και να λιώνουμε σόλες στο βυζοσκάουτινγκ.
Μην ξεχάσω να ευχηθώ κακό χρόνο να'χει ο πούστης που μας έχει μουτζώσει τόσα χρόνια και δε σταυρώνουμε βυζί της προκοπής.

Μετά βυζοτιμής, ο χλέμπουρας.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χρονια πολλα βυζο

Επισκέπτης
Λοιπον αδέρφια κατόπιν προτροπής συναγωνιστή επισκεφτηκα την Βικυ-Ρομίνα στο Μαρνης 28 5ος όροφος.

Αφού πήγε να με ψαρέψει αν ειμαι κανενας αστυνομικός και ειδε οτι ειμαι ενταξει αρχισε η μπάλα. Πήρα το προγραμμα με 80 Ευρω που ομολογω ειπα οτι θα τα κλάψω αλλά ....ολα οκ.

Φόραγε ενα μαυρο μπλουζακι με ωραίο μαυρο με βούλες σουτιεν για το οποίο στην αρχή λέω θα ειναι τεσσάρι αλλά από την συμπίεση βγήκαν  :tits2: νούμερο 5+ .Ειναι δηλαδή κάτι λιγότερο από της Τζούλιας που ειχε 6+ και τον ηπιαμε πια.

Λοιπον τα 5αρια μπροστα με την φουστιτσα της και της μαυρες κάλτσες με τις γόβες και αφού μου εκανε ενα 5αλεπτο μασαζακι τότε αρχισε το κλαρίνο σε ολες τις γωνίες και θεσεις .
Ισπανική πολύ καλή , γλύψιμο μπαλες και ακροβατει πανω σε αυτό το ιατρικο κρεββάτι!!!

Εμενα με βολευε λόγω υψους και της αρχισα στα ορθια και όπου εβρισκα  :pipa3:  :fuck2: Ξυρισμένη και πεντακάθαρη για γλύψιμο και παιξιμο με τις τορπίλλες αρκετό.

Μετά από 40 λεπτη σφαγή αποχώρησα και δεν εκλαψα το 80αρι .

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ΑΧΧΧΧ...... τι φιλαρακι θα με κανεις να κατεβω αθηνα...!!!
να σε πω μονο ενα μπορεις να ριξεις με τα 80???
η μπορεις να κανεις καποιο διακανονισμο....?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
80????? πολλά φίλε.....
εδώ 40-50 έχουν στα στούντιο ;) ;)

και ωραία τακουνοΒΥΖΟτεμάχια ;) ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Πάνω από 150 για full προγραμμα σε ξενοδοχείο αντε 200 δεν βλέπω γιατί 80 παιρνουν εκει με ανεση στο δωμάτιο και κανεις οτι θες .Αντε λοιπον να βαλουν τα διπλά αλλά το αξιζουν ορισμενες .Φιλος που πήρε την Kayla Kleevage με 500 στο Λονδινο μου ειπε οτι κανανε παπαδες μεσα στο δωμάτιο.Και αυτή ειναι απο τις πιο ακριβες Αμερικάνες .Οι Ευρωπαιες δεν ειναι ετσι .

Σοβαρά μιλάς..; Απ' αυτή τη σελίδα..;
Κι εγώ το κοιτούσα γιατί θα 'ταν Λονδίνο τον Δεκέμβρη..! Η Kayla Kleevage μαζί με Lisa Lipps κ Minka ήταν οι εφηβικές μου φαντασιώσεις..! Αν ήταν εδώ θα πήγαινα με τα χίλια..!
Ο φίλος σου είναι μέλος εδώ να μας γράψει λεπτομέρειες..; Εμφανησιακά πως ήταν, γιατί πρεπει να 'ναι πατημένα 45..! Κι ας ανοίξει επιτέλους κάποιος ένα θρεντ γι' αυτή τη σελίδα εδώ πέρα, γιατί φέρνει πολλές γνωστές πορνοσταρ..! Να μάθουμε περισσότερα να οργανώσουμε κανα ταξιδάκι Λονδίνο..!

Επισκέπτης
Σοβαρά μιλάς..; Απ' αυτή τη σελίδα..;
Κι εγώ το κοιτούσα γιατί θα 'ταν Λονδίνο τον Δεκέμβρη..! Η Kayla Kleevage μαζί με Lisa Lipps κ Minka ήταν οι εφηβικές μου φαντασιώσεις..! Αν ήταν εδώ θα πήγαινα με τα χίλια..!
Ο φίλος σου είναι μέλος εδώ να μας γράψει λεπτομέρειες..; Εμφανησιακά πως ήταν, γιατί πρεπει να 'ναι πατημένα 45..! Κι ας ανοίξει επιτέλους κάποιος ένα θρεντ γι' αυτή τη σελίδα εδώ πέρα, γιατί φέρνει πολλές γνωστές πορνοσταρ..! Να μάθουμε περισσότερα να οργανώσουμε κανα ταξιδάκι Λονδίνο..!

Παιδάκια χεράκια εχετε τηλεφωνειστε και καμια φορά και στειλτε μαιλ .Εγω το χω ταραξει το skype να τις παιρνω τηλεφωνο να ερθουν

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Παιδάκια χεράκια εχετε τηλεφωνειστε και καμια φορά και στειλτε μαιλ .Εγω το χω ταραξει το skype να τις παιρνω τηλεφωνο να ερθουν

Πού παίρνεις τηλέφωνο..; Στο σάιτ ή απευθείας σ' αυτές..; Γιατί στο σάιτ δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας με τα κορίτσια..

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα το theard το εχεται ξεσκιση , μονο για βυζοπουλες σε μπουρδελα στιν αθηνα δεν μιλαμε  :jerking:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μαραθώνος 59Α, τα απογεύματα, η πρώην Εμμανουέλλα των στούντιο, με τις τεράστιες τορπίλες (τουλάχιστον πεντάρι).

Επισκέπτης
καλα το theard το εχεται ξεσκιση , μονο για βυζοπουλες σε μπουρδελα στιν αθηνα δεν μιλαμε   :jerking:
καλα το theard το εχεται ξεσκιση , μονο για βυζοπουλες σε μπουρδελα στιν αθηνα δεν μιλαμε   :jerking:

Αμα ερθει ομως κανενα κομματι μη σε δω και ζητας πληροφορίες ομως ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom