anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΥΖΟΧΡΟΝΙΑ.Αντε Καλή Βυζοχρονιά και την Κυριακή δείτε στο Μεγκα την Norma Stitz με τις μεγαλύτερες βυζαρες στον κόσμο . Για να δείτε πως ολα γινονται αφού ηρθε κι αυτή στην Ελλάδα ...
Φτωχοί πλην τίμιοι βυζοπαλαιστές, σας στέλνω τις θερμότερες βυζοευχές μου για το νέον έτος.
Είθε να εκπληρωθεί το όνειρό μας οι βυζοπούλες να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Χώμα να πιάνουμε, βυζόμπαλο να γίνεται.
Και το 2009 ήταν μια δύσκολη βυζοχρονιά, όπως και όλες οι προηγούμενες, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο αφού απωλέσαμε τα μαστάρια της Τζούλιας, που ήταν το μοναδικό αποκούμπι μας στη ζωή.
Ας ευχηθούμε ο Αη Βασίλης να μας φέρει κανένα καλό βυζοτεμάχιο αν και χλωμό το κόβω.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε και να λιώνουμε σόλες στο βυζοσκάουτινγκ.
Μην ξεχάσω να ευχηθώ κακό χρόνο να'χει ο πούστης που μας έχει μουτζώσει τόσα χρόνια και δε σταυρώνουμε βυζί της προκοπής.
Μετά βυζοτιμής, ο χλέμπουρας.
Μαγκιά ε;Βυζοεπίσης τύπε ό,τι βυζοεπιθυμείς.
Για την ιστορία...είναι αυτή εδώ...
ΝΑΙΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΥΖΟΧΡΟΝΙΑ.
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΟ MEGA ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ?
ΣΤΑ ΡΕΚΟΡ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ Norma Stitz ?
Πάνω από 150 για full προγραμμα σε ξενοδοχείο αντε 200 δεν βλέπω γιατί 80 παιρνουν εκει με ανεση στο δωμάτιο και κανεις οτι θες .Αντε λοιπον να βαλουν τα διπλά αλλά το αξιζουν ορισμενες .Φιλος που πήρε την Kayla Kleevage με 500 στο Λονδινο μου ειπε οτι κανανε παπαδες μεσα στο δωμάτιο.Και αυτή ειναι απο τις πιο ακριβες Αμερικάνες .Οι Ευρωπαιες δεν ειναι ετσι .
Σοβαρά μιλάς..; Απ' αυτή τη σελίδα..;
Κι εγώ το κοιτούσα γιατί θα 'ταν Λονδίνο τον Δεκέμβρη..! Η Kayla Kleevage μαζί με Lisa Lipps κ Minka ήταν οι εφηβικές μου φαντασιώσεις..! Αν ήταν εδώ θα πήγαινα με τα χίλια..!
Ο φίλος σου είναι μέλος εδώ να μας γράψει λεπτομέρειες..; Εμφανησιακά πως ήταν, γιατί πρεπει να 'ναι πατημένα 45..! Κι ας ανοίξει επιτέλους κάποιος ένα θρεντ γι' αυτή τη σελίδα εδώ πέρα, γιατί φέρνει πολλές γνωστές πορνοσταρ..! Να μάθουμε περισσότερα να οργανώσουμε κανα ταξιδάκι Λονδίνο..!
Παιδάκια χεράκια εχετε τηλεφωνειστε και καμια φορά και στειλτε μαιλ .Εγω το χω ταραξει το skype να τις παιρνω τηλεφωνο να ερθουν
καλα το theard το εχεται ξεσκιση , μονο για βυζοπουλες σε μπουρδελα στιν αθηνα δεν μιλαμε
καλα το theard το εχεται ξεσκιση , μονο για βυζοπουλες σε μπουρδελα στιν αθηνα δεν μιλαμε