tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Μαραθώνος 59Α, τα απογεύματα, η πρώην Εμμανουέλλα των στούντιο, με τις τεράστιες τορπίλες (τουλάχιστον πεντάρι).
που ειναι αυτο ρε παιδια? δεν το χει στον καταλογο!!
Μαραθώνος 59Α, τα απογεύματα, η πρώην Εμμανουέλλα των στούντιο, με τις τεράστιες τορπίλες (τουλάχιστον πεντάρι).
Αμα ερθει ομως κανενα κομματι μη σε δω και ζητας πληροφορίες ομως ...
που ειναι αυτο ρε παιδια? δεν το χει στον καταλογο!!
ελα ρε zara , αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα , εννοω οτι πρεπει να ανοιξουμε αλλο thread και να μηλαμε για τις βυζαρουδες εκτος ελλαδος , τοσο απλο ειναι , ας το επιβληθουν η mod
Aπό βυζοπεριποίηση τι λέει τύπε;
καλα το theard το εχεται ξεσκιση , μονο για βυζοπουλες σε μπουρδελα στιν αθηνα δεν μιλαμε
zara , sorry , αλλα ο takis15 εχει δικιο σε αυτο που λεει , δεν λεω και εγω εχω κανει ταξιδι με μοναδικο σκοπο το , αλλα αυτο το thread το εχουμε ξεσκηση , γραψτε μονο οτι αφορα στα μπουρδελα της αττικης
Πρόταση κι ας πέσει κάτω...
Μιας και κάποιοι διαμαρτύρονται ότι το topic έχει ξεφύγει από το θέμα του - κατά τη γνώμη μου δικαιολογημένα έχει ξεφύγει αφού δεν μπορείς να γράψεις τίποτα για "Βυζαρούδες σε μπουρδέλα" όταν δεν υπάρχουν βυζαρούδες σε μπουρδέλα - προτείνω τα διάφορα νέα, σχόλια, κριτικές, προτάσεις, διοργάνωση ταξιδιών εξωτερικού κτλ. κτλ. να αναρτώνται στο topic "Εγκυκλοπαίδεια βυζιών" στην ενότητα "Sex γενικά". Μαζωχτείτε όλοι εκεί και γράψτε ότι σας καβλαντίσει...
Το topic βρίσκεται εδώ --->
Με φιλικούς βυζοχαιρετισμούς,
Ο Piderof σας
Anatol αυτά μου κανεις ...την εχω δει αλλά οπως λενε και οι υπολοιποι εδω πρεπει να λεμε για τις Ελληνιδες που "δεν υπαρχουν πια" και αν βρουμε και τιποτα ...που δεν θα βρουμε ....Σορρυ παίδες αλλά ετσι ειναι . Αμα δεν φερουμε κομματι απ εξω να φαει και να το πει και τις αλλες και να ερθουν και αλλες μπας και μεινει και καμία τότε ας τον πιουμε ...που τον ηπιαμε ηδη ... Εγω δεν ξαναμιλάω αν δεν υπάρξει κάτι ..Τσιμέντο ας γινουν ολα . Δινω 99 ευρώπουλα για εξω αντι 80 στην Βικυ και παω στο Μοναχο αλλάζω και παραστασεις γαμάω και με ανεση και ασφάλεια και καθαριότητα και επιστρεφω ......Για δειτε κι αυτό...Milf τανκ από Γερμανία με 6άρια πυροβόλα...Sandy, Μόναχο.
Πρόταση κι ας πέσει κάτω...
Μιας και κάποιοι διαμαρτύρονται ότι το topic έχει ξεφύγει από το θέμα του - κατά τη γνώμη μου δικαιολογημένα έχει ξεφύγει αφού δεν μπορείς να γράψεις τίποτα για "Βυζαρούδες σε μπουρδέλα" όταν δεν υπάρχουν βυζαρούδες σε μπουρδέλα - προτείνω τα διάφορα νέα, σχόλια, κριτικές, προτάσεις, διοργάνωση ταξιδιών εξωτερικού κτλ. κτλ. να αναρτώνται στο topic "Εγκυκλοπαίδεια βυζιών" στην ενότητα "Sex γενικά". Μαζωχτείτε όλοι εκεί και γράψτε ότι σας καβλαντίσει...
Το topic βρίσκεται εδώ --->
Με φιλικούς βυζοχαιρετισμούς,
Ο Piderof σας