Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αμα ερθει ομως κανενα κομματι μη σε δω και ζητας πληροφορίες ομως ...

ελα ρε  zara , αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα , εννοω οτι πρεπει να ανοιξουμε αλλο thread και να μηλαμε για τις βυζαρουδες εκτος  ελλαδος , τοσο απλο ειναι , ας το επιβληθουν η mod

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
zara , sorry  :rolleyes: ,  αλλα ο takis15  εχει δικιο σε αυτο που λεει , δεν λεω και εγω εχω κανει ταξιδι με μοναδικο σκοπο το  :knockinb: , αλλα αυτο το thread το εχουμε ξεσκηση  :fuck1: , γραψτε μονο οτι αφορα στα μπουρδελα της αττικης  :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μαραθώνος 59Α, τα απογεύματα, η πρώην Εμμανουέλλα των στούντιο, με τις τεράστιες τορπίλες (τουλάχιστον πεντάρι).

Aπό βυζοπεριποίηση τι λέει τύπε;

ελα ρε  zara , αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα , εννοω οτι πρεπει να ανοιξουμε αλλο thread και να μηλαμε για τις βυζαρουδες εκτος  ελλαδος , τοσο απλο ειναι , ας το επιβληθουν η mod

Σιγά ρε παιδιά λες και γράφονται τόσα πολλά σ'αυτό το θρέντ που μπερδεύουμε τα βυζομπούτια μας αν υπάρχει και κάνα "σπαμ" (βυζοπούλες σε στούντιο/μασαζερί/πιάτσες/εξωτερικό).
Βυζοφιλικά.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
καλα το theard το εχεται ξεσκιση , μονο για βυζοπουλες σε μπουρδελα στιν αθηνα δεν μιλαμε   :jerking:

Καλά σόρυ γι' αυτό, αλλά δεν υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο θρεντ για βυζαρούδες εξωτερικού.. Εγώ ούτως ή άλλως Σαλονικιός είμαι κ δεν καταλαβαίνω για ποιές λέτε..
Κανα σάιτ με φωτο από βυζαρούδες στην Αθήνα παίζει για να πάρουμε κι εμείς μια ιδέα για το τι παίζει..; Εδώ είναι μετρημένες στα δάκτυλα κ δεν έχω δει καμιά να 'χει τα μεγέθη που λέτε..

Επισκέπτης
zara , sorry   :rolleyes: ,  αλλα ο takis15  εχει δικιο σε αυτο που λεει , δεν λεω και εγω εχω κανει ταξιδι με μοναδικο σκοπο το  :knockinb: , αλλα αυτο το thread το εχουμε ξεσκηση  :fuck1: , γραψτε μονο οτι αφορα στα μπουρδελα της αττικης  :rockon:

Πάσο....οκ

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Πρόταση κι ας πέσει κάτω...
Μιας και κάποιοι διαμαρτύρονται ότι το topic έχει ξεφύγει από το θέμα του - κατά τη γνώμη μου δικαιολογημένα έχει ξεφύγει αφού δεν μπορείς να γράψεις τίποτα για "Βυζαρούδες σε μπουρδέλα" όταν δεν υπάρχουν βυζαρούδες σε μπουρδέλα - προτείνω τα διάφορα νέα, σχόλια, κριτικές, προτάσεις, διοργάνωση ταξιδιών εξωτερικού κτλ. κτλ. να αναρτώνται στο topic "Εγκυκλοπαίδεια βυζιών" στην ενότητα "Sex γενικά". Μαζωχτείτε όλοι εκεί και γράψτε ότι σας καβλαντίσει...
Το topic βρίσκεται εδώ --->
Με φιλικούς βυζοχαιρετισμούς,
Ο Piderof σας

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μιας και κάποιοι διαμαρτύρονται ότι το topic έχει ξεφύγει από το θέμα του - κατά τη γνώμη μου δικαιολογημένα έχει ξεφύγει αφού δεν μπορείς να γράψεις τίποτα για "Βυζαρούδες σε μπουρδέλα" όταν δεν υπάρχουν βυζαρούδες σε μπουρδέλα - προτείνω τα διάφορα νέα, σχόλια, κριτικές, προτάσεις, διοργάνωση ταξιδιών εξωτερικού κτλ. κτλ. να αναρτώνται στο topic "Εγκυκλοπαίδεια βυζιών" στην ενότητα "Sex γενικά". Μαζωχτείτε όλοι εκεί και γράψτε ότι σας καβλαντίσει...
Ο Piderof σας

Ετσι καλα τα λεει το φιλαρακι μου....γιατι να τσακονομαστε ολοι για τον ιδιο σκοπο ειμαστε εδω...
που εισαι εσυ χαθηκαμε.... !!!!???

Επισκέπτης
...Για δειτε κι αυτό...Milf τανκ από Γερμανία με 6άρια πυροβόλα...Sandy, Μόναχο.

Anatol αυτά μου κανεις ...την εχω δει αλλά οπως λενε και οι υπολοιποι εδω πρεπει να λεμε για τις Ελληνιδες που "δεν υπαρχουν πια" και αν βρουμε και τιποτα ...που δεν θα βρουμε ....Σορρυ παίδες αλλά ετσι ειναι . Αμα δεν φερουμε κομματι απ εξω να φαει και να το πει και τις αλλες και να ερθουν και αλλες μπας και μεινει και καμία τότε ας τον πιουμε ...που τον ηπιαμε ηδη ... Εγω δεν ξαναμιλάω αν δεν υπάρξει κάτι ..Τσιμέντο ας γινουν ολα . Δινω 99 ευρώπουλα για εξω αντι 80 στην Βικυ και παω στο Μοναχο αλλάζω και παραστασεις γαμάω και με ανεση και ασφάλεια και καθαριότητα και επιστρεφω ...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ο Piderof σας

Ωραίο το τόπικ που αναφέρεις, αλλά έχει πιο θεωρητικό - φιλολογικό περιεχόμενο..
Πιστεύω ότι πρέπει ν' ανοίξει ένα νέο τόπικ για αναζήτηση γνωστών πορνοσταρ κι ερωτικών μοντέλων με πλούσιο στήθος, που είναι έσκορτς στο εξωτερικό ή κι άλλων όχι τόσο γνωστών έσκορτς που μας κινούν το ενδιαφέρον, κ να γίνεται μια πιο συντονισμένη προσπάθεια ώστε να καταφέρουμε να φέρουμε κάποιες απ' αυτές εδώ πέρα, πχ. αναφέρω αυτήν που 'ναι πορνοσταρ των ταινιών της GGG κ σκοπεύει να κάνει τουρ σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.. Ίσως αν στείλουμε μέιλ να 'ρθει κι εδώ..

Είτε αν αυτό δεν είναι εφικτό ν' ανταλλάσσουμε πληροφορίες για να τις συναντήσουμε στο εξωτερικό κι ίσως να οργανώσουμε κ κάποιες εκδρομές προς βυζοαναζήτηση..!

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
φουλ σιλικονη ειναι.....φιλε sxoinobaths
μιλαμε 10 κιλα natural ψαχνουμε...!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r4023146fe33.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r402326cc9a0.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r402328cc9a0.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r402330cc9a0.jpg[/img[/URL]]

[move][URL unfurl="true"]http://megalesbyzares.blogspot.com/[/URL][font=Verdana][/font][/move]

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καυλιάρη.... δε βάζεις και κανένα βιντεάκι με κάνα γαμήσι κλπ στο μπλογκ σου;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το μωρό το εχω ξεσκίσει πολλές φορές στο Μοναχο και τωρα που θα παω θα προσπαθησω να την πίσω να ερθει .Μιλαέι αγγλικά και ψηνεται αλλά παρτε την ρε παιδια ενα τηλέφωνο να ερθει να φαινεται οτι ειμαστε πολλοί .Τόσο δυσκολο ειναι????

Ειναι αυτή που ψαχνουμε ακριβως εδω μεσα ολοι .Οι φωτό ειναι ακριβως ετσι οπως τη βλέπετε και ειναι πύραυλος στο κρεββατι .Δεν παιζεται :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :boobies: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom