Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παρακαλω να διαχωρισουμε το θεμα σε φυσικες βυζοπουλες και σε σιλικονατες βυζοπουλες.Οπως και να το κανουμε, αλλη χαρη το  φυσικο στητο βυζομπαλο.Απορω πως δεν το σκεφτηκατε??????????

Ρε τι είν' τούτος;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Βυζοδιαχωριστής;;;;;

iceman81

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ηθελα να ξερα  δεν  βλεπουν  τι ζητησει  που υπαρχει  για  βυζους  φερτε  καμια  βυζαρου

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Δεν χρειαζεται διαχωρισμος αλλα ενωσις αδελφια αν και εγω τρελενομαι για φυσικα βυζομπαλα τα σιλικονατα βυζια δεν με συγκινουν καθολου θα ελεγα οτι με αποθουν κιολας προτιμω να ειναι νουμερο 2 και φυσικα παρα νουμερο 4 και σιλικονατα εκτος ελαχιστον περιπτωσεων οι οποιες δεν ειναι πανω απο καμια 30αρα και αυτο για εμπειρια οπως:chelsea charms,keisha evans,penelope black diamond,maxi mounds κτλ.

Επισης οι πλαστικη χειρουργοι οι οποιοι κανουν επεμβασης μειωσης μαστων οταν δεν συντρεχουν σοβαροι λογοι οπως καρκινος αλλα και καλα επειδη νομιζουν οι γυναικες οτι τους ποναει η μεση  πανε και τα κοβουν,που μου ποναει και μενα που ειμαι 25 και γυμναζομαι και εχω και κοιλιακους κιολας αρα δεν πεζει ρολο ο παραγοντας βυζι στο προβλημα της μεσης,πρεπει να εκτελουνται κανονικα δια λιθοβολισμου γιατι ειναι εγλημα κατα της ανθρωποτητας.

Επισης παρακαλουνται οι συναγωνιστες οι οποιοι κανουν αναφορα για βυζια απλα να γραφουν αν ειναι φυσικα ή τεχνιτα
και το προβλημα της διαχωρισης δεν υφισταται.

Και τελος αν μπορουσα να φτιαξουμε μια οργανωση η ενα γρουπ στο φατσοβιβλιο η οποια θα εσωζε τα κοριτσια απο το να πηγαινουν σε πλαστικους χειρουργους και να τα κοβουν με το να τονονουμε την αυτοπεποιθηση τους με το να λεμε ποσο τις ζηλευουνε οι αλλες γυναικες που εχουν μεγαλα βυζια και αυτες δεν εχουν και για αυτο τους λενε να τα κοψουν και πως ειναι θειο δωρο που δεν ειναι ψεματα κτλ ή να κανουμε αντιποινα στους γιατρους που τα κοβουν σε πρωτη φαση να ξεφουσκουνουμε τα λαστιχα των αυτοκινιτων τους και με την αναλογη κλιμακωση αν δεν συμορφονεται ο γιατρος αφου θα τον ενυμερονουμε τον λογο για το οποιο γινονται ολα αυτα και πως θα συνεχισουν αν δεν σταματησει.

Aυτα τα ολιγα πιστευω να μην κουρασα αλλα ειναι ενα παραπονο που εχω και δεν μπορω να μην το εκφρασω.
[URL unfurl="true"]http://rnobr.servik.com/[/url] δειτε τα εγληματα υπαρχουν βιντεο και εικονες.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
[URL unfurl="true"]http://macromastia-blog.blogspot.com/[/url]
το βρηκα το blog που ειχα χασει απλα ψιλοαλλαξε ονομα το μονο που σας λεω ειναι οτι δεν με βλεπω να κοιμαμαι σημερα και εσας σας να μην βγαινετε για σαββατοκυριακο εξω θα το κανουμε ολοι σφεντονα παιδες ενας σας λεω θα κατεβασω ολα τα λινκς που εχει και δειτε και τα πιο παλια ποστ και οταν βρητε pilma σταματηστε και κατεβαστετε θα δειτε το φως το αληθινο μιλαμε θα ξεχασετε την βυζοξεραϊλα για καμια βδομαδα.ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Επισκέπτης
Πολύ καλά τα blog και καλό ειναι να τα μοιραζόμαστε μιας και δεν υπάρχει τιποτα στην Ελλάδα . Φεβρουαριο εχει φτηνα για Φρακφουρτη εγω ξαναπαω κ οσοι πιστοι προσελθετε  :boobies:

Επισκέπτης
Ορίστε και η Τζουλια του Μονάχου με φυσικότατο στα κιλά που ηταν η δικιά μας και λίγο ακόμα

Συνημμένα

• diebstahlschutz.gif
    diebstahlschutz.gif
    43 bytes · Εμφανίσεις: 31

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ορίστε και η Τζουλια του Μονάχου με φυσικότατο στα κιλά που ηταν η δικιά μας και λίγο ακόμα

Αρχηγέ δεν εμφανίζεται η βυζοφωτό. :(

Επισης οι πλαστικη χειρουργοι οι οποιοι κανουν επεμβασης μειωσης μαστων οταν δεν συντρεχουν σοβαροι λογοι οπως καρκινος αλλα και καλα επειδη νομιζουν οι γυναικες οτι τους ποναει η μεση  πανε και τα κοβουν,που μου ποναει και μενα που ειμαι 25 και γυμναζομαι και εχω και κοιλιακους κιολας αρα δεν πεζει ρολο ο παραγοντας βυζι στο προβλημα της μεσης,πρεπει να εκτελουνται κανονικα δια λιθοβολισμου γιατι ειναι εγλημα κατα της ανθρωποτητας.

Συμφωνώ ότι είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αλλά προτιμώ ακόμα σκληρότερη τιμωρία.
Ξύρισμα γουλί και δημόσια διαπόμπευση, όπως στο Νόμο 4000.
Η λαϊκή κατακραυγή θα πονέσει περισσότερο αυτά τα καθάρματα.
Και φυσικά αφαίρεση της ιατρικής άδειας.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...Όποιος θέλει να δει βυζαρούδες που εκδίδονται στη Γερμανία ας δει το . Υπάρχουν μερικές πολύ φορτωμένες...

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Αρχηγέ δεν εμφανίζεται η βυζοφωτό. :(

Συμφωνώ ότι είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αλλά προτιμώ ακόμα σκληρότερη τιμωρία.
Ξύρισμα γουλί και δημόσια διαπόμπευση, όπως στο Νόμο 4000.
Η λαϊκή κατακραυγή θα πονέσει περισσότερο αυτά τα καθάρματα.
Και φυσικά αφαίρεση της ιατρικής άδειας.
οντως δεν εμφανιζεται η βυζοφωτο,δυσκολο αυτο με την λαικη κατακραυγη γιατι πολυ ακτιβιστες θυληκου αλλα και αρσενικου γενους λατρεις τον μικρον βυζιων θα βρεθουν να τους υποστηριξουν.Οσο για το λιθοβολισμο πιστευω οτι αρκει διοτι μετα την παυση της ζωης ενος ανθρωπου παυουν να ισχυουν και οποια διπλωματα εχουν απο οδηγησης μεχρι κτλ.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
δυσκολο αυτο με την λαικη κατακραυγη γιατι πολυ ακτιβιστες θυληκου αλλα και αρσενικου γενους λατρεις τον μικρον βυζιων θα βρεθουν να τους υποστηριξουν.

Αυγά και γιαούρτι στους προσκυνημένους. Κανένα έλεος στους αβυζολάγνους τύπε.
james-bond.gif

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Προσωπικά, πιστεύω όττι απο το να έχεις μια γκόμενα με 4άρια-5άρια φορτωμένη ξύγκια και κυτταρίτιδα, καλύτερα να είναι 4άρια-5άρια φουσκωμένα με σιλικόνη. Εννοείται ότι αν μπορείς να τα βρεις τα 4άρια και τα 5άρια φυσικά και χωρίς ξύγκια και κυτταρίτιδα (εντάξει, 5-6 κιλά παραπάνω από το κανονικό δεν είναι θέμα... μιλάμε για 15 και 20 κιλά παραπάνω), είναι το καλύτερο... αλλά πού; Εδώ και 3άρια και βρίσκουμε με το ζόρι...

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0

Είχα να έλθω Αθήνα πάνω από 2 μήνες και φυσικά πήγα κατευθείαν στην Τζούλια(Λάουρα). Τι ήταν αυτό? Βρήκα μία Τζούλια 40 κιλά με βυζιά μικρότερα από τα δικά μου(που λέει ο λόγος). Πάω επάνω για την Αγάπη και τι να δώ? και εκεί τα ίδια και χειρότερα. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?

Μια και δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά, ρίχτε μιά ματιά σε αυτά:

Επισκέπτης
Δυστυχως ετσι και χειρότερα ... :headbang:Οπότε ας το ριξουμε στις πολύ καλες προτάσεις σου για μάτι..... :S

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Εδω ειναι η φωτό της Τζουλιας του Μονάχου   

Οι αλλες που θα δειτε δεν ειναι τόσο οσο δειχνουν ...
πω ρε φιλε τι μουναρα ειναι αυτη την νυμφευομαι σου λεω,ρε γαμωτο να μην εχω λεφτα ουτε για δειγμα να παω γερμανια

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Λοιπον για να είναι κάποια βυζαρού πρέπει απαραίτητα να έχει και αρκετά παραπανίσια κιλάκια.. δε γίνεται ο τεράστιος βύζος να συνδυάζεται με λεπτό σωματότυπο...δε στέκει..και προσοχή! μιλάμε για φυσικά τεράστια βυζιά πάντα...αγνό παρθένο γάλα...όπως η jessy της φωτο που έβαλε ο φίλος...
Γνώμη μου πάντα...
Οσο η Τζούλια, η δικιά μας ήταν χοντρέλο, ευχαριστιόμασταν βυζους... δυστυχώς τώρα ανατινάχτηκε ο βυζούβιος.. εγώ πάντως δεν ξαναπάτησα εκεί..εμπάργκο χρειάζεται...

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
τι βυζαρεs εχει η τζεσυ απιστευτεs.... :tits: :boobies:

Stories