Νέα

VIP Βίζιτες ! Ένας Παράλληλος Κόσμος Που Δεν Αντιλήφθηκε Το Bourdela ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Οι Γυναικες Επιτοπλιστον Χρησιμοποιουν το μουνι τους για να προοθηθουν οπουδηποτε της συμφερει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ...Αν ειναι στην δουλεια εξαργυρονουν το πηδημα με μονημοτητα αυξηση κτλπ.....

Επισκέπτης
Είναι φανερό ότι κάποιοι δεν είχαν ποτέ τους γκόμενα(ούτε θα αποκτήσουν)και τη "βγάζουν" μόνο με πουτάνες.
Σταματήστε αυτή την καραμέλα ότι το μόνο που ενδιαφέρει τις γυναίκες είναι να βρουν "χορηγό".Προσπαθήστε να καταλάβετε όταν κάποιος είναι άνω των 22 ετών είναι άνεργος και μένει με τους γονείς του τότε απορρίπτεται όχι επειδή δεν έχει λεφτά αλλά επειδή είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΤΕΜΠΕΛΗΣ.Η γνώμη μου είναι πως καλά κάνουν.Θα θέλατε η κόρη σας να μπλέξει με κανένα άχρηστο;
Πάψτε λοιπόν να εξωραΐζετε την ανικανότητά σας λέγοντας ότι φταίνε οι γυναίκες επειδή ψάχνουν λεφτάδες.
Επίσης,αν και οπαδός του σπορ,κόψτε τις πουτάνες σας χαλάνε!Το σπορ είναι γι'αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν την εικονική πραγματικότητα από τον πραγματικό κόσμο.

τελειος και να προσθεσω αυτο <τις μουρες τους τις εχουν δει στον καθρεφτη;;;;;> που αξολογουν τις φασολες;
τουλαχιστον αυτες οι μισες και πανω βλεπονται.

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Όλα στην ζωή αγοράζονται και πωλούνται, οποία δεν γαμιέται με λεφτά γαμιέται με περισσότερα λεφτά. Τέλος  

Σωστόοοοοςςςςς εύγε παίχτη είσαι σε καλό δρόμο...στο μυαλό τους είσαι και αν δεν το τολμούν κάποιες απο φόβο  το κάνουν.

Πάνης

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γι αυτο λεω "κανε μια εξηγα"... σε πμ αν θες...

Αν σου αρέσει το μωρό της photo στείλε μου πμ και θα σου πω με λεπτομέρειες.Όσοι μου έχουν στείλει πμ μέχρι τώρα τους έχω απαντήσει.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Δηλαδη το να της τα εχει αφησει προικα ο πατερας δεν παιζει σαν σεναριο?

πολλες οικογενειες ειναι που λεν οτι δεν εχουν τιποτα αλλα στη τραπεζα μια χαρα εχουν...
Και τα αφηνουν στις κορες.

Επισης πολλες μουναρες καταληγουν ανυπαντρες ισως και πιο συχνα απο τις μετριες γιατι κανουν λαθος επιλογες πχ παντρεμενοι οπως ειπες η πολυ ουαου και ιν τυποι famous.

Η μουναρα ακομη και η 40αρα μπορει αν παντρευτει τον μετριο τυπακο και σ αυτη την ηλικια απλα επειδη εχουν καλομαθει τοοσα χρονια δεν τον θελει...
Αυτο δεν σημαινει βεβαια πως μ αυτους που μπλεκει παει με πληρωμη

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ολες οι γυναικες κυνηγουν το χρημα ,με τον εναν η τον αλλο τροπο,η διαφορα γινεται κατα ποσον το καταφερνουν,οπως ειπε καποιος ζουμε στο πιρφορισταν αν δειτε τι κανει το χρημα στην γυναικα ,εγω πραγματικα εχω απορησει.Φυσικα και υπαρχουν κατ καποιο τροπο κεκαλυμενες βιζιτες,γνωστη μου με καταστημα παιδικων ρουχων ,δεν πηγαινε καλα απευθυνθηκε στον γερο και καλα γκομενο να τις πληρωνει ποτε ποτε τις επιταγες,αλλη γνωστη μιας φιλης μου εκανε ανακαινιση στο σπιτι της (ηθελε καινουργια ντουλαπια κουζινας) δινοντας νινι πολλα και χιλιαδες τα παραδειγματα ,τελικο συμπερασμα με το χρημα κανεις πολλα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Το περιστατικο που θα σας δικηγηθω εχει λαβει χωρα το 1997 και εμπιστεύομαι τα λεγόμενα του πρωταγωνιστη-γαμια φίλου μου.
Περιληπτικά, σε 18 αρη ανδρα απο μεγαλη οικογενεια μεσαίας κοινωνικής τάξης του εστειλαν (με την συνενόηση των μεγαλυτέρων εξαδερφων του) βίζιτα την 19 χρονη μπαργούμαν γνωστού τότε night club των Αθηνών. Το γεγονός αποδεικνύει την ύπαρξη amateur ή vip βιζιτούδων, απο κοπέλες της διπλανής πόρτας.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
σε 18 αρη ανδρα απο μεγαλη οικογενεια μεσαίας κοινωνικής τάξης του εστειλαν (με την συνενόηση των μεγαλυτέρων εξαδερφων του) βίζιτα την 19 χρονη μπαργούμαν γνωστού τότε night club των Αθηνών.
Και της βγήκε αδερφή ο νέος?
Μόλις την είδε της έδωσε το strap-on και της είπε:
"Φόρα το και χώσ'το μου" ??

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Το περιστατικο που θα σας δικηγηθω εχει λαβει χωρα το 1997 και εμπιστεύομαι τα λεγόμενα του πρωταγωνιστη-γαμια φίλου μου.
Περιληπτικά, σε 18 αρη ανδρα απο μεγαλη οικογενεια μεσαίας κοινωνικής τάξης του εστειλαν (με την συνενόηση των μεγαλυτέρων εξαδερφων του) βίζιτα την 19 χρονη μπαργούμαν γνωστού τότε night club των Αθηνών. Το γεγονός αποδεικνύει την ύπαρξη amateur ή vip βιζιτούδων, απο κοπέλες της διπλανής πόρτας.

Εντάξει τύπε μου... Φοιτητριούλες που κυνηγούσαν και κυνηγούν κάτι έξτρα.

Όλα είναι θέμα γνωριμιών όμως, όπως τα λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom