Εμενα παντως πιο παλια με παρατησε μια γκομενα γιατι ημουν οικονομικα πιο ανετος απο αυτη.
Μετρια σε εμφανιση,μικρος εγω, δεν την κοιταζε κανενας αλλος, ε την κοιταξα εγω..
Μολις πηρε ο μπαμπας της μερσεντες,ετυχε και πηγε στο χωριο της για πασχα. με πηρε τηλ. να μου πει οτι την κοιταζουν ολοι, και τι
ωραια που νιωθει...
Ειχαμε προγραμματισει να παμε αγγλια μαζι για μεταπτυχιακο... 1 χρονο και ζουσαμε μαζι....
Δεν απαντησε ποτε ξανα στο τηλεφωνο.. Εσκασα εγω, γιατι,γιατι,γιατι,γιατι αναρωτιομουν κανα μηνα(20 ετων)!!!
Οταν κατεβηκε ξανα απο το χωριο, ηταν αλλαζων πιο καλοντυμενη, και με αυτοπεποιθηση που δεν ειχε καμια σχεση με την
πραγματικη της αξια...
Θα γραψω βιβλια για να βοηθησω τις γυναικες στον κοσμο, ειπε οτι θα ειναι η δουλεια της... Πτυχιουχος μιας απο τις καλυτερες σχολες στην ελλαδα, παραδεχοταν οτι περναγε τα μαθηματα με σκονακια και γλυκα ματια στους επιτηρητες..(μαλιστα με ειχε στειλει καποιες φορες να κανω σμικρυνση καποιες απαντησεις θεματων στο βιβλιοπωλειο)
Ειναι τοσος ο ποθος και η ματαιοδοξια των γυναικων για εξουσια.. και συναμα τοσο ανετοιμες σαν μυαλα αλλα και σαν ανθρωπινες κατασκευες για κατι τετοιο, που εχει χασει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα..
Οποτε για μενα δεν ειναι το θεμα οτι βγαζει περισσοτερα, αλλα για το οτι γενικα βγαζει σε μια κοινωνια που δεν το δεχεται...
Οι υπολοιπες κοινωνιες σαπιζουν μιας και το θεμελιακο στοιχειο της οικογενειας καταρρεει στο βωμο του χρηματος και της δυναμης...