Δεν είμαι λάθος κούκλε..απλά έχω άλλη άποψη..Εισαι λαθος.
Δεν ειναι κακο να εχεις φραγκατη γκομενα, αρκει να την εχεις του χεριου σου.
Πριν μερικα χρονια ειμουν με μια Μολδαβη (Υπερδνειστερια για την ακριβια) η οποια δεν ειχε χαρτια, εκανε οτι δουλεια εβρισκε και ηταν σχεδον μονιμως αφραγκη. Ακομα κι οταν ειχε λεφτα τα εστελνε στουςδικους της. Καλη κοπελα τη γουσταρα, τα βρισκαμε σχεδον σε ολα, αλλα ειχα κουραστει να της κανω τον σπονσορα. Χωρισαμε και μειναμε φιλαρακια.
Μετα γνωριζω την κοπελα με την οποια τα εχω μεχρι σημερα (2 χρονια σχεση και ισως την παντρευτω τελικα). Η κοπελα απο Β.Π. φραγκατη οικογενεια, αλλη νοοτροποια, αλλη συμπεριφορα με καλη δουλεια και φυσικα με αλλες παρεες και συνηθειες. Στην αρχη υπηρχε αυτο που λεω "διαφορετικοι κοσμοι και αντιληψεις". Εγω να πινω, να μαστουρωνω με φιλους, να γουσταρω συναυλιες, να μην πηγαινω Αθηνα να τη βλεπω, να μη γουσταρω θεατρα και μαλακιες που πηγαινε αυτη. Με τον καιρο αυτα ξεπεραστηκαν. Αυτος ειμαι καλη μου. Αν με γουσταρεις παει καλα, αν οχι βρες καποιον που να σου ταιριαζει. Δεν γουσταρεις να φας κοντοσουβλι στην πλατεια του χωριου και θελεις αστακομαροναδα σε κυριλε εστιατοριο στην πολη. Πληρωνε και παμε. Εχω χρωσταω και δεν μπορω να κανω περιτα εξοδα. Σε ενοχλει που δεν εχω κλιματιστικο στο σπιτι μου ? Αγορασε ενα για να εχουμε γιατι εχω εχω συνηθησει και στη ζεστη και στο κρυο.
Οσο για το "εγω σε εκανα ανθρωπο" το ακουσαμε καποια στιγμη, αλλα ακουσαμε και το "τι εχανα τοσο καιρο που δεν σε ειχα γνωρισει" και το ποσο λαθος ημουν σε αυτα που πιστευα, σε ευχαριστω για αυτα που μου εμαθες".
Στο χερι μας ειναι αδερφε να τις εχουμε οπως εμεις θελουμε να ειναι, αλλιως καλυτερα μονοι να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο.
Καλα το γκομενιλικι...Μια χαρα....αλλα στα πιο επίσημα...εχει γινει της πουτάνας για τέτοια θέματα...τα εχω δει...και τα βλέπω...
Και βλέπω και άνδρες με ένα αρχίδι...με το μωρο στην αγκαλιά...και με το δεξί χέρι στη κουτάλα για να μην κολλήσει το ρύζι...
Γιατι αν δεν του αρέσει (στο σπιτι της) να παει να μείνει στο παρκο απέναντι...κανει και δροσιά..
Γαματα...λεμεεεε..