Νέα

Βγάζει περισσότερα από εμένα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το χωνεύεις ;;

• Τι να κάνω;;Το δέχομαι και μούγκα..

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν χωνεύεται..αλλά την παλεύω..

• Με κάνει πύραυλο...Γαμώ το ^&*@@^*%&$^

• Μια χαρά..ποιος έχει όρεξη να κάνει δεύτερη δουλειά..

• Είναι πολύ καλή....το αξίζει..

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Ωμός ευνουχισμός..χωρίζω ΤΩΡΑ

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ετσι θα υπαρχη πολυ περιθωριο και για συναντησεις με αλλες,και αμα καταφερης και της εχεις ολες να δουλευουν εισαι μαχαραγιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

A μπραβο.....γι αυτο το ειπα κι εγω....Παντα με επιχειρηματικο δαιμονιο!!!

Επισκέπτης
Περυσι χαλασα μια σχεση επειδη ντρεπομουν για τα οικονομικα μου...

δεν αντεχα να βγαζει περισσοτερα απο μενα :headbang:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μαλιστα

καλα εκανες.

αν δεν το ειχες κανει εσυ

θα ειχε γινει αργοτερα.

Επισκέπτης

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αισθανομαι πολυ χαλια οντως μεχρι να βρω δουλεια ολα θα μου φταινε

οταν θα βρεις.θα αισθανεσαι ανωτερος .και μετα θα αρχιζουν οι εγωισμοι και τα λαθη σου

να σαι σιγουρος.

και θα σου πει η κοπελα να χωρισετε.ετσι γινεται.

Επισκέπτης
οταν θα βρεις.θα αισθανεσαι ανωτερος .και μετα θα αρχιζουν οι εγωισμοι και τα λαθη σου

να σαι σιγουρος.

και θα σου πει η κοπελα να χωρισετε.ετσι γινεται.
φιλε αυτη τη περιοδο που καθομαι εχω κανει τις περισοτερες μαλακιες

αν βρω δουλεια θα ηρεμησω και θα ειμαι καλυτερα

Επισκέπτης
τι να πω και γω που αυτη δουλευει και γω καθομαι φυσικα ψαχνω για δουλεια αλλα εδω και 3 μηνες τιποτα.

οι περισσοτεροι αυτο το καιρο, ψαχνουν για δουλεια. αμα αγαπιεστε θα σε στηριξει αυτη την στιγμη που την εχεις περισσοτερη αναγκη.. αρκει να μην εισαι κι εσυ μιζερος συνεχεια και ξεσπας πανω της.. τα ιδια βεβαια ισχυουν και γι αυτην. μην αισθανεσαι ασχημα ομως.. ολα στο προγραμμα ειναι  :)

Επισκέπτης
οι περισσοτεροι αυτο το καιρο, ψαχνουν για δουλεια. αμα αγαπιεστε θα σε στηριξει αυτη την στιγμη που την εχεις περισσοτερη αναγκη.. αρκει να μην εισαι κι εσυ μιζερος συνεχεια και ξεσπας πανω της.. τα ιδια βεβαια ισχυουν και γι αυτην. μην αισθανεσαι ασχημα ομως.. ολα στο προγραμμα ειναι  :)

οχι δεν εχω παραπονο απο το κοριτσι μου ειναι καλο φυσικα και με στηριζει  αλλα και εγω ειμαι Κυριος ασχετος που δε δουλευω

Επισκέπτης
Λοιπον... To θεμα δεν εχει τεθει σωστα. Το θεμα ειναι οτι ελαχιστες γυναικες ειναι διατεθειμενες να κανουν σχεση με εναν αντρα που βγαζει λιγοτερα απο εκεινες. Η ισοτητα και τετοιες μαλακιες ειναι μονο στα λογια, στην πραγματικοτητα ειναι στη φυση της γυναικας να θελει εναν αντρα που οικονομικα και κοινωνικα ειναι στη χειροτερη περιπτωση ισος και στην καλυτερη περιπτωση πολυ πανω απο εκεινη. Αυτο δεν ειναι κατακριτεο, ειναι απλα γιατι μεσα τους οι γυναικες αισθανονται και ειναι κατωτερες, λιγοτερο εξυπνες και λιγοτερο ικανες. Αυτος ειναι και ο λογος που αυτο που εχουν περισσοτερο να προβαλλουν ειναι η εμφανιση τους, ενω οι αντρες κυριως προβαλλουν την εξυπναδα τους και το κοινωνικο-οικονομικο τους προφιλ. Αυτα και με πολλη αγαπη για το ασθενες φυλο... :)

Επισκέπτης
Λοιπον... To θεμα δεν εχει τεθει σωστα. Το θεμα ειναι οτι ελαχιστες γυναικες ειναι διατεθειμενες να κανουν σχεση με εναν αντρα που βγαζει λιγοτερα απο εκεινες. Η ισοτητα και τετοιες μαλακιες ειναι μονο στα λογια, στην πραγματικοτητα ειναι στη φυση της γυναικας να θελει εναν αντρα που οικονομικα και κοινωνικα ειναι στη χειροτερη περιπτωση ισος και στην καλυτερη περιπτωση πολυ πανω απο εκεινη. Αυτο δεν ειναι κατακριτεο, ειναι απλα γιατι μεσα τους οι γυναικες αισθανονται και ειναι κατωτερες, λιγοτερο εξυπνες και λιγοτερο ικανες. Αυτος ειναι και ο λογος που αυτο που εχουν περισσοτερο να προβαλλουν ειναι η εμφανιση τους, ενω οι αντρες κυριως προβαλλουν την εξυπναδα τους και το κοινωνικο-οικονομικο τους προφιλ. Αυτα και με πολλη αγαπη για το ασθενες φυλο... :)
+1000

mrbill

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, για πιο λόγο να το μάθει πόσα βγάζεις?

Λέγε ψέμματα, εντάξει, σε ακραίες περιπτώσεις θα φανεί, αλλά αν ο άντρας βγάζει 1500 καθαρά και η γυναίκα 2000 καθαρά δε θα φανεί εύκολα, ειδικά αν είστε σε αρχικό στάδιο της σχέσης.

Όταν έρχεται η ώρα για πολλά έξοδα, λέγε πως καλύπτεις τον αδερφό σου ή τη μάνα σου οικονομικά.

Το ψέμα είναι ωραίο πράγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom