brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
η 100 άρα φιλε σ αυτο το αυτοκίνητο ειναι πεταμένα λεφτάmazda 323 92'
η 100 άρα φιλε σ αυτο το αυτοκίνητο ειναι πεταμένα λεφτάmazda 323 92'
γιατιη 100 άρα φιλε σ αυτο το αυτοκίνητο ειναι πεταμένα λεφτά
δεν ειναι αυτοκίνητο επιδόσεων που για να αποδώσει σωστά θέλει οκτάνια
απο θεμα καταναλωσης ομως? και απο θεματα προβληματων στα μπεκ,που μπορει να σου δημιουργησει η απλη?δεν ειναι αυτοκίνητο επιδόσεων που για να αποδώσει σωστά θέλει οκτάνια
βαλε έναν πακιστανο στο πορτ μπαγκαζ κι οποτε δεν παιρνει λεγε του να κατεβαινει να σπρωχνειμου το προτεινε μηχανικος,επειδη καποιες φορες δεν παιρνει με σκετη μιζα και θελει και γκαζι μαζι
τυπε εισαιμεγαλο τρολ μου φαινεταιαπο θεμα καταναλωσης ομως? και απο θεματα προβληματων στα μπεκ,που μπορει να σου δημιουργησει η απλη?
βάλε τοτε μερικές φορές και δες τις διαφορές....απο θεμα καταναλωσης ομως? και απο θεματα προβληματων στα μπεκ,που μπορει να σου δημιουργησει η απλη?
για να μην μακρηγορούμε βαλε απλή τέλοςαπο θεμα καταναλωσης ομως? και απο θεματα προβληματων στα μπεκ,που μπορει να σου δημιουργησει η απλη?
μπουχαχαχα,μαλακες οτι και να λετε,εχω αμαξαραβαλε έναν πακιστανο στο πορτ μπαγκαζ κι οποτε δεν παιρνει λεγε του να κατεβαινει να σπρωχνει
πιο οικονομικα θα σου ρθει
στα νιατα του ισως τωρα 300 ευρο αποσυρσημπουχαχαχα,μαλακες οτι και να λετε,εχω αμαξαρα
ειμαστε φτωχαδακια ρε φιλε,τι να κανουμε,μεχρι εκει μπορουμεστα νιατα του ισως τωρα 300 ευρο αποσυρση
επρεπε να σε ρωτήσει θα πας ταξίδι ;ηθελα τις προαλες να βαλω βετζινα ειχε αναψει και απο την προηγουμενη μερα το λαμπακι,ειχα πολυ λιγα λεφτα μαζι μου,λεω δεν γαμεις θα βαλω ενα 5ευρω να κανω τις δουλειες μου μη μεινω και ξαναβαζω αλλη φορα.Σταματαω μου λεει ο βενζινας εχει τελειωσει η απλη και περιμενω το βυτιο,θες να σου βαλω 100ρα? Δε βαριεσαι λεω βαλε..Ε για ποτε μπηκε και βγηκε ρε παιδια ουτε που καταλαβα
Η V Power Racing της Shell είναι η μόνη εισαγόμενη και έιναι 100ρα και έχει αισθητή διαφορά στο αυτοκίνητοΟλες ειναι πιο λίγα οκτάνια απ ότι γράφουν γιατι τις πειράζουν αλλα σιγουρα η υποτιθέμενη ας πουμε 100αρα ειναι καλυτερη κ στο θεμα απόδοσης κ καλύτερης λυτουργειας
εγω μια φορα ειχα βαλει 2 ευρωηθελα τις προαλες να βαλω βετζινα ειχε αναψει και απο την προηγουμενη μερα το λαμπακι,ειχα πολυ λιγα λεφτα μαζι μου,λεω δεν γαμεις θα βαλω ενα 5ευρω να κανω τις δουλειες μου μη μεινω και ξαναβαζω αλλη φορα.Σταματαω μου λεει ο βενζινας εχει τελειωσει η απλη και περιμενω το βυτιο,θες να σου βαλω 100ρα? Δε βαριεσαι λεω βαλε..Ε για ποτε μπηκε και βγηκε ρε παιδια ουτε που καταλαβα
δεν το γαμησες το μουνοπανο?οσο θελω βαζω πες του ρε αρχιδι,1ευρω κατοσταρα μουνοπανο πες του,να κανω τον γυρο της Αθηναςεγω μια φορα ειχα βαλει 2 ευρω
και όταν εδωσα το 2ευρο στον βενζινα τον κατσαπλια, μου λεει με υφακι.." ρεστα θες?"
μου πουλησε και πνευμα
Να ξαναπας να βαλεις 2ευρω και να του τα δωσεις σε 5λεπτα και διλεπτα του μπινεεγω μια φορα ειχα βαλει 2 ευρω
και όταν εδωσα το 2ευρο στον βενζινα τον κατσαπλια, μου λεει με υφακι.." ρεστα θες?"
μου πουλησε και πνευμα
εγω μια φορα ειχα βαλει 2 ευρω
μου πουλησε και πνευμα