Νέα

Βενζινη απλη ή 100αρα?

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
δεν ειναι αυτοκίνητο επιδόσεων που για να αποδώσει σωστά θέλει οκτάνια
απο θεμα καταναλωσης ομως? και απο θεματα προβληματων στα μπεκ,που μπορει να σου δημιουργησει η απλη?

Επισκέπτης
μου το προτεινε μηχανικος,επειδη καποιες φορες δεν παιρνει με σκετη μιζα και θελει και γκαζι μαζι
βαλε έναν πακιστανο στο πορτ μπαγκαζ κι οποτε δεν παιρνει λεγε του να κατεβαινει να σπρωχνει :grin:

πιο οικονομικα θα σου ρθει

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
βαλε έναν πακιστανο στο πορτ μπαγκαζ κι οποτε δεν παιρνει λεγε του να κατεβαινει να σπρωχνει :grin:

πιο οικονομικα θα σου ρθει
μπουχαχαχα,μαλακες οτι και να λετε,εχω αμαξαρα :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
ηθελα τις προαλες να βαλω βετζινα ειχε αναψει και  απο την προηγουμενη μερα το λαμπακι,ειχα πολυ λιγα λεφτα μαζι μου,λεω δεν γαμεις θα βαλω ενα 5ευρω να κανω τις δουλειες μου μη μεινω και ξαναβαζω αλλη φορα.Σταματαω μου λεει ο βενζινας εχει τελειωσει η απλη και περιμενω το βυτιο,θες να σου βαλω 100ρα? Δε βαριεσαι λεω βαλε..Ε για ποτε μπηκε και βγηκε ρε παιδια ουτε που καταλαβα  :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
ηθελα τις προαλες να βαλω βετζινα ειχε αναψει και  απο την προηγουμενη μερα το λαμπακι,ειχα πολυ λιγα λεφτα μαζι μου,λεω δεν γαμεις θα βαλω ενα 5ευρω να κανω τις δουλειες μου μη μεινω και ξαναβαζω αλλη φορα.Σταματαω μου λεει ο βενζινας εχει τελειωσει η απλη και περιμενω το βυτιο,θες να σου βαλω 100ρα? Δε βαριεσαι λεω βαλε..Ε για ποτε μπηκε και βγηκε ρε παιδια ουτε που καταλαβα  :2funny: :2funny: :2funny:
επρεπε να σε ρωτήσει θα πας ταξίδι ; :2funny:

sakis769

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ολες ειναι πιο λίγα οκτάνια απ ότι γράφουν γιατι τις πειράζουν αλλα σιγουρα η υποτιθέμενη ας πουμε 100αρα ειναι καλυτερη κ στο θεμα απόδοσης κ καλύτερης λυτουργειας
Η V Power Racing της Shell είναι η μόνη εισαγόμενη και έιναι 100ρα και έχει αισθητή διαφορά στο αυτοκίνητο

Επισκέπτης
εγω μια φορα ειχα βαλει 2 ευρω

και όταν εδωσα το 2ευρο στον βενζινα τον κατσαπλια, μου λεει με υφακι.." ρεστα θες?"

μου πουλησε και πνευμα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Η 100άρα δεν κάνει ζημιά στον κινητήρα;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1

και όταν εδωσα το 2ευρο στον βενζινα τον κατσαπλια, μου λεει με υφακι.." ρεστα θες?"

μου πουλησε και πνευμα
δεν το γαμησες το μουνοπανο?οσο θελω βαζω πες του ρε αρχιδι,1ευρω κατοσταρα μουνοπανο πες του,να κανω τον γυρο της Αθηνας

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406

μου πουλησε και πνευμα
Να ξαναπας να βαλεις 2ευρω και να του τα δωσεις σε 5λεπτα και διλεπτα του μπινε

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129

μου πουλησε και πνευμα

τυπε 2 ευρω στο αυτοκινητο εβαλες βενζινα ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom