You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 994
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δυστυχώς ΔΕΝ είναι οι μόνοι(βλ.Ελενα'ς,Σόλωνος 80,Δάφνη,Στουρνάρη,Γλυφάδα,Συγγρού 45 κλπ-κλπ).Φταίμε και εμείς...
Γλυφάδα που ρε Παληκάρι ? Υπάρχουν ακόμη ?
Αν εννοεις αν υπαρχουν ακομη μαγαζια στη Γλυφαδα, το "σι βιου" της Ερικας παιζει μπαλιτσα...Γλυφάδα που ρε Παληκάρι ? Υπάρχουν ακόμη ?
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
A ok.. Αυτό το ξέρω .. απλά εέπιδή είπε μαγαζιά σκέφτηκα μήπως άνοιξε και καποιο άλλοΑν εννοεις αν υπαρχουν ακομη μαγαζια στη Γλυφαδα, το "σι βιου" της Ερικας παιζει μπαλιτσα...
11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 199
- Πόντοι
- 1
το 60-80-100-120 ποιο πολυ σαν όριο ταχύτητας ακουγεται παρα σαν ποσο για πληρωμη σε μασατζιδικο αυτη την εποχηΤης Ερρικας εννοουσα και εγώ...Εν τω μεταξύ άνοιξε και το Βουλιαγμένης-Ερμού,σφαγείο και αυτό από τις έως τώρα αναφορές φίλων!!60-80-100-120!!!
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η Ερμου δεν βγαίνει Βουλιαγμένης... Σταματάει στην Αγίου Νικολάου αν δεν κάνω λάθος.. Μιλάμε πάντα για Γλυφάδα...Της Ερρικας εννοουσα και εγώ...Εν τω μεταξύ άνοιξε και το Βουλιαγμένης-Ερμού,σφαγείο και αυτό από τις έως τώρα αναφορές φίλων!!60-80-100-120!!!
Οχι Ερμου στη Γλυφαδα (παραλληλη στην Αγ.Νικολαου), στο Ελληνικο.Η Ερμου δεν βγαίνει Βουλιαγμένης... Σταματάει στην Αγίου Νικολάου αν δεν κάνω λάθος.. Μιλάμε πάντα για Γλυφάδα...
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Τύπε μου η Χρύσα παρέχει ακόμη υπηρεσίες στο ίδρυμα; Αν θες στείλε μου πμ να μου πεις τιμές και αν διατηρείται "τσόντα" σε εμφάνιση. Πάει ενάμισης χρόνος που έχω να τη δω....Νομίζω δεν είναι σωστό να γράφουμε για άλλα μαγαζιά εδώ. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά μπορεί να βγει καμμιά Χρύσα ή καμμιά Χριστίνα και μας κυνηγήσει με το σκουπόξυλο
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Τύπε μου η Χρύσα παρέχει ακόμη υπηρεσίες στο ίδρυμα; Αν θες στείλε μου πμ να μου πεις τιμές και αν διατηρείται "τσόντα" σε εμφάνιση. Πάει ενάμισης χρόνος που έχω να τη δω....
Σαν πολλά "λουμπάκα" δεν έχετε πάθει τελευταία;
Για προσέξτε λίγο την υγεία σας.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Τύπε μου η Χρύσα παρέχει ακόμη υπηρεσίες στο ίδρυμα; Αν θες στείλε μου πμ να μου πεις τιμές και αν διατηρείται "τσόντα" σε εμφάνιση. Πάει ενάμισης χρόνος που έχω να τη δω....
μήπως πρέπει να ξαναπάμε;
έχω αφήσει εκκρεμότητες :'(
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μήπως πρέπει να ξαναπάμε;
Αν είναι για το Χρυσούλι να ξαναπάτε.. Οταν έχει κέφια του δίνει και καταλαβαίνει
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Βρίσκομαι στο στάδιο γενικής ανοικοδόμησης...ακολουθώ πιστά ιατρικές εντολές θεραπευτικής αγωγής!Σαν πολλά "λουμπάκα" δεν έχετε πάθει τελευταία;
Για προσέξτε λίγο την υγεία σας.
Το αποπήρες το θήλυ και στο κρατάει Μανιάτικο. Πρέπει να επιστρατεύσω τα υπερόπλα μου..μήπως πρέπει να ξαναπάμε;
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Το αποπήρες το θήλυ και στο κρατάει Μανιάτικο. Πρέπει να επιστρατεύσω τα υπερόπλα μου..
να τα επιστρατεύσεις...τι να κάνω που μπαίνω στο ψητό όταν τρελαίνομαι...
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Θέλει τρόπο...όχι κόπο!να τα επιστρατεύσεις...τι να κάνω που μπαίνω στο ψητό όταν τρελαίνομαι...
Για να δούμε....προς Παρασκευή αν κληρώσει...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Θέλει τρόπο...όχι κόπο!
Για να δούμε....προς Παρασκευή αν κληρώσει...
Δυο φορες που πηγα τελευταια, απουσιαζε... :-Τύπε μου η Χρύσα παρέχει ακόμη υπηρεσίες στο ίδρυμα; Αν θες στείλε μου πμ να μου πεις τιμές και αν διατηρείται "τσόντα" σε εμφάνιση. Πάει ενάμισης χρόνος που έχω να τη δω....
Δυο φορες που πηγα τελευταια, απουσιαζε... :-
Μένει να φανεί αν η Χρύσα είναι διακοπές ή απλά αποχώρησε/απολύθηκε από το μαγαζί. Πάντως ήταν "πολύ κοντά" στην αφεντικίνα της ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έδινε η ίδια...
Εγώ την τελευταία φορά που είχα περάσει από Σκουφα 10 ήταν μέσα Μαϊου και είχαμε μια σύντομη κουβέντα. Μάλιστα μού είχε πει ότι οι διακοπές της θα ήταν και φέτος σύντομες λόγω των "αναγκών του μαγαζιού".
scooby
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Τελικά η Χρύσα "συμμετέχει" ή όχι;μήπως πρέπει να ξαναπάμε;
αφήστε τα συμφραζόμενα.
;)