Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Γυρισε θες να πεις, το ποστ μου ηταν 23/10/12 ειχε φυγει και ξαναγυρισε πριν απο κανα μηνα.
Εγω επειδη παω εκει συχνα,οχι ως πελατης,παντα εκει ηταν.Δεν εχω παει καμια φορα και να ελειπε.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Εγω επειδη παω εκει συχνα,οχι ως πελατης,παντα εκει ηταν.Δεν εχω παει καμια φορα και να ελειπε.
Εγω παω ως πελατης και απο Σεπτεμβριο μεχρι τελη Ιανουαριου δεν την ειδα ΠΟΤΕ.
Τη ζητησα 2-3 φορες γιατι εκανα συχνα μαζι της και μου ειπαν τελος για την ωρα... και εκανα με Χρυσα.
Δε νομιζω να την εκρυβαν... αλλα δε θα "μαλωσουμε" και γι'αυτο...

TrifullaraG13

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες εκανα σημερα μια επισκεψη στο μαγαζι αυτο και ειδα τις κοπελες δεν διαλεξα καποια ομως μην πανε πεταμενα τα λευτα θα ηθελα καποιος να μου πει εαν εχει επισκευτει τον χωρο ποια ειναι καλη στην :pipa2:και ποια αξιζει να παρω ???????

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλησπερα παιδες εκανα σημερα μια επισκεψη στο μαγαζι αυτο και ειδα τις κοπελες δεν διαλεξα καποια ομως μην πανε πεταμενα τα λευτα θα ηθελα καποιος να μου πει εαν εχει επισκευτει τον χωρο ποια ειναι καλη στην :pipa2:και ποια αξιζει να παρω ???????

ποιές ήταν παρούσες;

rottfather

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,επειδη και γω πηγα εχθες ειδα δυο κοπελες μελαχροινες αλλα μονο το ονομα της μιας συγκρατησα Λενα.
Δεν εδωσα και γω λεφτα ακομα αφου θα ηθελα να ακουσω καποια γνωμη αν εχει παει κανεις.

TrifullaraG13

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγω τα ονοματα που μου τραβιξαν την προσοχη ηταν 3 Σισση μια Λενα και μια Χριστινα .... Ποια θα μου λεγατε
Η Χριστινα δεν μου αρεσε τοσο οποτε θα ιθελα μια γνωμη απο καποιον που εχει παρει καποια  ;) ;) ;)

rottfather

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες και γω θα θελα μια γνωμη αν ξερει καποιος μια απ τις τρεις (ειδικα τη Λενα..) :rockon:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Η Χριστίνα είναι η παλιά Χριστίνα που είδε φυγει?

TrifullaraG13

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αλανια για την σισση εχουμε να πουμε κατι θελει να μου δωσει καποιος που την εχει δοκιμασει καμια πλιροφορια???

rottfather

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η Λενα που λεω ειναι Ελληνιδα και μελαχροινη,οχι ξανθια.Την ξερει..καποιος?

TrifullaraG13

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου η λενα οντως ειναι μελαχρινη και ειναι και στενομουνα οποτε αμα σου αρεσε και πιστευεις οτι τις εκανες το κλικ τραβα θα καλοπερασεις ... για τιν σισσυ περιμενω καποια απαντηση  :huh: :huh: :huh:

TrifullaraG13

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες τιποτα καινουργιο στην σκουφα εχουμε ???

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες τιποτα καινουργιο στην σκουφα εχουμε ???

Τι κόλλημα έχεις με το συγκεκριμένο μαγαζί; Σε τελευταία ανάλυση, αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ γιατί δεν κάνεις μια βόλτα από εκεί εσύ ο ίδιος;

TrifullaraG13

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
1)γιαιτ τοση επιθεση???
2)γιατι απλα μου αρεσει ο χωρος και αν δεν εχεις καποια απαντηση να δωσεις απλα μην γραφεις

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ 80€-100€
ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ

Stories