- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Τελικά η Χρύσα "συμμετέχει" ή όχι;
αφήστε τα συμφραζόμενα.
;)
ο μυστήριος αυτός φίλος είπε ναι!
αφήστε τα συμφραζόμενα.
;)
αφήστε τα συμφραζόμενα.
;)
Συμμετέχει νοερά από την παραλία που πιθανόν να λιάζεταιΑφού ρε Σκούμπυ, ο gary1000 έγραψε ότι τις δυο τελευταίες φορές που πέρασε από εκεί, η Χρύσα δεν ήταν παρούσα. Πώς θέλεις να "συμμετέχει" όταν απουσιάζει;
Ναι το ξέρω ότι ο ggary1000 είπε έτσι αλλά το θρεντ έχει μονίμως την απορία.Αφού ρε Σκούμπυ, ο gary1000 έγραψε ότι τις δυο τελευταίες φορές που πέρασε από εκεί, η Χρύσα δεν ήταν παρούσα. Πώς θέλεις να "συμμετέχει" όταν απουσιάζει;
Εγω απο τα λιγα που ξερω, γιατι ΔΕΝ μου αρεσει να ανακατεβομαι σε δουλειες αλλων,Ναι το ξέρω ότι ο ggary1000 είπε έτσι αλλά το θρεντ έχει μονίμως την απορία.
Οι μισοί λένε "ναι αλλά",οι άλλοι μισοί "όχι αλλά" και τελικά δεν καταλαβαίνω.
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω!
(ατάκα του Μανώλη Καψή)
Οπότε 54 σελίδες μετά δεν καταλήξαμε με "σιγουριά".Εγω απο τα λιγα που ξερω, γιατι ΔΕΝ μου αρεσει να ανακατεβομαι σε δουλειες αλλων,
ειναι οτι εχει σταματησει...
Απο εκει? απο παντου? για λιγο? για πολυ?
Δεν ρώτησαν όλοι τι και πως (τουλάχιστον εγώ για εμένα ήμουν σαφής)!Χρυσα για την ωρα τουλαχιστον τελος...
Τι και πως δεν νομιζω πως μας αφορα...
Μαγαζια ΕΝΑ ΣΩΡΟ!!!!!!
Ελαβα μερικα πμ που με ρωταγαν και ετσι απαντησα σε ολους μαζι, απλα μπορειΔεν ρώτησαν όλοι τι και πως (τουλάχιστον εγώ για εμένα ήμουν σαφής)!
Φίλε να είσαι σίγουρος ότι εγώ δεν παρεξηγώ κανέναν,άλλοι με έχουν παρεξηγήσειΕλαβα μερικα πμ που με ρωταγαν και ετσι απαντησα σε ολους μαζι, απλα μπορει
να φανηκε σαν να ηταν απαντηση προς εσενα, μη με παρεξηγεις.
Ειπαμε, Χρυσα "γιοκ" για την ωρα και βλεπουμε αν ξανασκασει μυτη εκει ή αλλου, οπως συνηθιζεται, αργα ή γρηγορα...γιατί τόσο παίδεμα ,πάρτε οι ενδιαφερόμενοι τηλέφωνο στο ίδρυμα και ρωτήστε κλείνοντας αν την βρείτε και συνεδρία.
προσοχή όμως γιατί κάποιοι έκαναν συνεδρία με την Χρύσα που δεν η Χρύσα............μιλάμε για ιστορίες για αρκούδες
για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται , αν πάρεις κουπόνι για αυτούς , εμφανίζεται μαντράχαλος , πράγμα που δεν στο λένε από πριν, κλασικές απατεωνίστικες συμπεριφορές ....
Παιδιά παίζει ακόμα αυτό το μαγαζί? Προσφέρει τις παλιές υπηρεσίες ακόμα?
Παιδιά παίζει ακόμα αυτό το μαγαζί? Προσφέρει τις παλιές υπηρεσίες ακόμα?
το μαγαζι δουλευει κανονικα με φουλ υπηρεσιες οπως παντα , αλλα και με τιμες κολωνακιου οπως παντα. αυτος ειναι ο λογος που δεν βλεπουμε συχνες κριτικες και σχολια. η χριστινα ειναι η μονη απο τις παλιες που εχουν μεινει, εχει κανα δυο πιτσιρικια μονο για μασαζ εως φραπε, και 3-4 καινουριες που τα κανουν ολα. ολα τα μαγαζια του κολωνακιου δουλευον φουλ αφου ειναι το μονο μερος που υπαρχει και θα υπαρχει "λιπος" για παντα.