το μαγαζι δουλευει κανονικα με φουλ υπηρεσιες οπως παντα , αλλα και με τιμες κολωνακιου οπως παντα. αυτος ειναι ο λογος που δεν βλεπουμε συχνες κριτικες και σχολια. η χριστινα ειναι η μονη απο τις παλιες που εχουν μεινει, εχει κανα δυο πιτσιρικια μονο για μασαζ εως φραπε, και 3-4 καινουριες που τα κανουν ολα. ολα τα μαγαζια του κολωνακιου δουλευον φουλ αφου ειναι το μονο μερος που υπαρχει και θα υπαρχει "λιπος" για παντα.
Έτσι όπως τα λες είναι. Τις προάλλες πέρασα από εκεί και με "περιποιήθηκε" η Χριστίνα. Σώμα εξαιρετικό, πρόσωπο όχι εξαιρετικό αλλά καλό. Μου φάνηκε και λίγο κουρασμένη. Μασάζ μέτριο προς καλό (για τα δεδομένα της Αθήνας, όχι της Άπω Ανατολής). Αναφορικά με το δεύτερο μέρος, γαμήσι ολίγον αποστειρωμένο, χωρίς πολλά-πολλά (της ζήτησα γλωσσόφιλα και κώλο, αρνήθηκε και τα δύο). Όταν τέλειωσε το μασάζ, άρχισε να μου τον παίζει με προφανή στόχο να τελειώσω έτσι. Όταν είδε ότι κάτι τέτοια δεν τα δέχομαι, το γύρισε σε πίπα η οποία ήταν γενικά καλή. Μετά από κάμποσα λεπτά πίπας, είχαμε "ιεραποστολικό με το ζόρι", λες και ήμουν 16άρης και γάμαγα την άβγαλτη συμμαθήτριά μου (εννοώ ότι δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και καθόταν τελείως παθητικά να τη γαμήσω). Καθαρός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο: 1 ώρα. Επίσημο κόστος 90 ευρώ. Συν 10 ευρώ το "γαμόσημο". Σύνολο: 100 ευρώ. Value for money? σε καμμιά περίπτωση. Θα την ξανασυναντούσα; ίσως...