Νέα

Βar στη Μεσογείων

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια...θα ηθελα να μαθω ποια μπαρ υπαρχουν στην μεσογειων..επειδη ενας φιλος μου ειπε οτι υπαρχει ενα καπου κοντα στο Ντυναν το νοσοκομειο περιπου....αλλα δεν μου ειπε ουτε ονομα ουτε τπτ.....εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα τιποτα....μηπως το ξερει κανενας αυτο το μπαρ ή κωλομπαρο ?? ειχε παει πριν κανα μηνα και μου ειπε οτι ειχε του ηρθε ενα πολυ καλο μουνι μια ρωσσιδα πολυ καλη....την κερασε μερικα ποτα και μετα εφυγαν και πηγαν για  :fuck2: ....δεν ξερω αν αληθευει......καποιος που ειναι εμπειρος και ισως το ξερει αυτο μηπως μπορει να βοηθησει και αν μπορει να μας πει και ονομα αν ξερει ??

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
γεια σας παιδια...θα ηθελα να μαθω ποια μπαρ υπαρχουν στην μεσογειων..επειδη ενας φιλος μου ειπε οτι υπαρχει ενα καπου κοντα στο Ντυναν το νοσοκομειο περιπου....αλλα δεν μου ειπε ουτε ονομα ουτε τπτ.....εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα τιποτα....μηπως το ξερει κανενας αυτο το μπαρ ή κωλομπαρο ?? ειχε παει πριν κανα μηνα και μου ειπε οτι ειχε του ηρθε ενα πολυ καλο μουνι μια ρωσσιδα πολυ καλη....την κερασε μερικα ποτα και μετα εφυγαν και πηγαν για  :fuck2: ....δεν ξερω αν αληθευει......καποιος που ειναι εμπειρος και ισως το ξερει αυτο μηπως μπορει να βοηθησει και αν μπορει να μας πει και ονομα αν ξερει ??
Και γιατι δεν ρωτας τον φιλο να σου πει ?

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Δεν είναι στη Μεσογείων, είναι ακριβώς από πίσω, έχει 3-4 στον παράλληλο που ξεκινάει απο το Hilton. Πάντως χλωμό να κεράσεις ποτά και να φορτώσεις, πολύ χλωμό... Άμα θες να φορτώσεις πήγαινε στο Trust κατά τις 5 το πρωι να κεράσεις ποτα, τις ίδιες ρωσίδες θα βρεις εκεί, μόνο που δεν θα κοιτάει το αφεντικό..

Επισκέπτης
γεια σας παιδια...θα ηθελα να μαθω ποια μπαρ υπαρχουν στην μεσογειων..επειδη ενας φιλος μου ειπε οτι υπαρχει ενα καπου κοντα στο Ντυναν το νοσοκομειο περιπου....αλλα δεν μου ειπε ουτε ονομα ουτε τπτ.....εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα τιποτα....μηπως το ξερει κανενας αυτο το μπαρ ή κωλομπαρο ?? ειχε παει πριν κανα μηνα και μου ειπε οτι ειχε του ηρθε ενα πολυ καλο μουνι μια ρωσσιδα πολυ καλη....την κερασε μερικα ποτα και μετα εφυγαν και πηγαν για  :fuck2: ....δεν ξερω αν αληθευει......καποιος που ειναι εμπειρος και ισως το ξερει αυτο μηπως μπορει να βοηθησει και αν μπορει να μας πει και ονομα αν ξερει ??
με το που στριβεις απο την Κηφησιας δεξια την Μεσογειων εκει ειναι ενα κολομπαρο με ονομα Λουσι! Μαλον αυτο θα σου ελεγε ο φιλος σου ;) εκει συναγωνιστη πραγματι τα κανουν ολα  :pipa2:  :fuck1: εντος και εκτος εδρας :grin:

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πάντως πριν κανα μηνα που ειχα περασει απο λουσυ σιγουρα δεν ειχε ρωσσιδα, 4 κοπελες μετριες στη καλυτερη ειχε, και ουτε εκει ουτε στα περισσοτερα φορτωνεις ευκολα. Απο 5 ποτα εκει μπορεις να πας τουαλετα, αλλα για να φορτωσεις με την αδεια της ιδιοκτητριας θα χρειαστουν παραπανω. Σε αυτα τα μαγαζια το καλυτερο ίσως ειναι να συνεννοηθεις με τη κοπέλα ΑΦΟΥ σχολασει, και ΧΩΡΙΣ να την εχεις κερασει πανω απο 2 ποτα μεσα, γιατι ο κινδυνος να τη πατησεις ειναι πολυ μεγαλος...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω ακριβως αν ηταν ρωσσιδα ή οχι απλα ξερω οτι την κερασε μερικα ποτα μιλαγανε την χουφτωσε λιγακι κτλπ αν την φορτωσε ή οχι δεν ξερω......ειχε παει πριν κανα μηνα....τον ρωτησα και μου ειπε οτι καπου περιπου στην μεσογειων στριβεις σε ενα στενο και ειναι εκει που εχει πουτανες μεσα στο μπαρ......

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Είναι μαγαζί μπουρδέλο - καθαρά . Ο ΛΕΦΤΙ ξέρει την αφεντικίνα . Ειπαμε πιπα 30 - πήδημα 50,
Σε χουφτώνουν με το καλήμέρα.
Μην χάνετε χρόνο για κεράσματα.
Εχουν περάσει κατα καιρούς γαμήσιμα τεμάχια . Οποτε έχει κατι καλό μας ειδοποιεί για να κάνουμε πρώτοι TEST DRIVE.
εθνικότητες Ρωσοπόντιες-Γεωργιανές-Βουλγάρες

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Πού είναι ρε παιδιά αυτό το μαγαζί, δεν έχω καταλάβει, επί της Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη;

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Πού είναι ρε παιδιά αυτό το μαγαζί, δεν έχω καταλάβει, επί της Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη;
Άμα είναι αυτό που νομίζω βρίσκεται στην αρχή της Μεσογείων μετά τον πύργο των Αθηνών.Στο φανάρι που πάει για Μιχαλακοπούλου!!!

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Άμα είναι αυτό που νομίζω βρίσκεται στην αρχή της Μεσογείων μετά τον πύργο των Αθηνών.Στο φανάρι που πάει για Μιχαλακοπούλου!!!

Θενξ φίλε, το πέτυχα και σε άλλο thread στο forum, αυτό που λες πρέπει να είναι, με ονομασία Λούσυ

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
199
Πόντοι
1
το λουσι ειναι στην συμβολη των οδων Λ Μεσογειων και Φειδιππιδου. Κατεβαίνεις την μεσογγειων για Αθηνα καθεσε αριστερα μετα το Ντυναν προς Γουδι λενε νομιζω οι ταμπελες και φτανεις φειδιππιδου  εκει που στριβεις αριστερα για μιχαλακοπουλου για οσους δεν ξερουν την φειδιππιδου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom