Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[size=15pt]H προέλευση του Αγίου Βαλεντίνου[/size]

Επειδή χτες γιόρταζα ως SexPeare in LUV( :smitten: :smitten: :smitten: ) είπα να σας ενημερώσω με 1 μέρα καθυστέρηση για τον ¨Αγιο Βαλεντίνο.

Oι 3 ¨Αγιοι Βαλεντίνοι της Καθολικής Εκκλησίας (η οποία φαίνεται να είναι και η πιο "ερωτική"  :boobies:) δεν έχουν καμμία σχέση με το έθιμο της ημέρας.Στην Αγγλία και τη Γαλλία κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα πίστευαν ότι στις 14 Φεβρουαρίου, δηλαδή στα μέσα του δεύτερου μήνα του έτους, τα πουλιά άρχισαν να πηδιόσαντε.

344antivalentine2ej5.jpg

Γι΄αυτό διαβάζουμε στο πόνημα του ¨Αγγλου ποιητή Τζέφρευ Σώσερ με την επωνυμία "Parliament of Foules"

"Γιατί αυτό εστάλη την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου
όπου κάθε πτηνό επιλέγει το ταίρι του"

valentinesbj2.jpg

Για το λόγο αυτό, η ημέρα θεωρήτο ως καθαγιασμένη ειδικά για τους ερωτευμένους και ως καλή ευκαιρία για τη σύνταξη και αποστολή επιστολών αγάπης. Τόσο η γαλλική και η αγγλική λογοτεχνία του δέκατου τέταρτου και του δέκατου πέμπτου αιώνα περιέχουν αναφορές στην πράξη αυτή και η οποία σφραγιζόταν αποκαλώντας το ένα ταίρι το άλλο ως "Βαλεντίνο"()

Σε μία από αυτές, η ποιήτρια Brews απευθύνεται στον αγαπημένο της ως "Unto my rightwell beloved Valentine, John Paston Esquire"
valentineoz1.jpg

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Παντα χαιρομαι να γνωριζω ανθρωπους, που λενε τα πραγματα με το ονομα τους ..!!

Παντα ετσι να'σαι αδελφε και μην σε παιρνει απο κατω..Εχει ο καιρος γυρισματα.. ;) ;)

Αυτα..

Φίλε nokia σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....Πάντα λέω τα πράγματα με το όνομα τους είτε με συμφέρει είτε όχι....

ps : Συχνάζουμε στα ίδια μέρη από ότι διάβασα σε άλλο thread ( βλ. baby gold ) ?

ps 2 : Lion7 ευχαριστώ και σε να...και συ τηγανόψαρο ??

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάλι με την τιμημένη  παλάμη θα γιορτάσω την ημέρα.... :jerking: :jerking: :jerking:

Ιδιαίτερα σπαστικό είναι και όταν βγαίνω για καφέ με τον κολλητό μου και αυτός σούρνει και τη γκόμενα μαζί και αρχίζουν τα σάλια τα μέλια και δεν συμμαζεύονται....

Πωπω ρε φίλε! Κρατάς φανάρι!; Τραγικό!!!  :headbang:

Πως την παλεύεις;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νιτσα, μηπως εισαι λιγο λεσβια?

οχι καλε γιατι? δε μου αρεσουν οι ταμπελες :P

Σε καταλαβαινω  απολυτα!!!!!!  παντωs...εχουν ερθει στο Ελλαντα αρκετοι
γυρω απ την Ομονοια....Μ ενα πιατο φαι  ολα  γινονται :2funny: :2funny: :2funny:

δε μαρεσουν αυτοι :P πακισταν ινδια δε μαρεσει........ασε που θελω ο αντρας να εχει και επιπεδο :2funny: (επειδη εγω εχω απλετο επιπεδο ετσι?)

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16

δε μαρεσουν αυτοι :P πακισταν ινδια δε μαρεσει........ασε που θελω ο αντρας να εχει και επιπεδο :2funny: (επειδη εγω εχω απλετο επιπεδο ετσι?)
μηπωσ εισαι λιγο ρατσιστρια?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Eπιπεδο????  ο αντραs???  μηπωs εννοειs.....οριζοντιο???
Η και....καθετο??
Στα σχηματα το ριξαμε :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτο που λεσ που εγραψεσ πριν που λεσ για ινδιεσ πακισταν και οτι ο αντρασ πρεπει να χει επιπεδο?

ειναι ρατσιστικο? δηλαδη εσενα πρεπει να σου αρεσει με το ζορι μια κινεζα? ουτε οι κινεζοι μαρεσουν τι να κανω :P δεν ειπα να τους κανουμε σαπουνι.....

απλα ειπα οτι μου αρεσουν οι μελαμψοι και σπευσανε να με στειλουν απο ομονοια μερια....χχαχαχα

μελαμψοι=βορεια αφρικη, τουρκια, αραβικες χωρες κτλ.....ινδια-πακισταν γιοκ....

για το θεμα του επιπεδου δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει ρατσαιστικο αλλα δε μπορω να εχω διπλα μου εναν αντρα κατωτερο μου λυπαμαι....αυτο δε σημαινει οτι δε μπορω να κανω παρεα με ανθρωπους που δεν εχουν το ιδιο επιπεδο με το δικο μου.....αλλα αλλο η παρεες, αλλο οι συγγενεις και αλλο ενας ανθρωπος που κανεις σχεση....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ειναι ρατσιστικο? δηλαδη εσενα πρεπει να σου αρεσει με το ζορι μια κινεζα? ουτε οι κινεζοι μαρεσουν τι να κανω :P δεν ειπα να τους κανουμε σαπουνι.....

απλα ειπα οτι μου αρεσουν οι μελαμψοι και σπευσανε να με στειλουν απο ομονοια μερια....χχαχαχα

για το θεμα του επιπεδου δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει ρατσαιστικο αλλα δε μπορω να εχω διπλα μου εναν αντρα κατωτερο μου λυπαμαι....αυτο δε σημαινει οτι δε μπορω να κανω παρεα με ανθρωπους που δεν εχουν το ιδιο επιπεδο με το δικο μου.....αλλα αλλο η παρεες, αλλο οι συγγενεις και αλλο ενας ανθρωπος που κανεις σχεση....

ναι βρε κοριτσι  ...ετσι οπωs τα λεs....Μονο που μελαμψοs και ανωτεροs δεν συνηθιζεται σε μεγαλο ποσοστο τουλαχιστον....εκτοs κι αν φτανουμε στην κατηγορια μαυροs....Τι να το κανουμε....η λευκη φυλη ειναι πιο ανωτερη....

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16

μου αρεσουν ολεσ εμενα οι γυναικεσ :boobies: οταν λεσ δεν μπορεισ να εχεισ ενα κατωτερο αντρα διπλα σου τι εννοεισ? δηλαδη κατοτεροσ σε ποιο πραγμα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι βρε κοριτσι  ...ετσι οπωs τα λεs....Μονο που μελαμψοs και ανωτεροs δεν συνηθιζεται σε μεγαλο ποσοστο τουλαχιστον....εκτοs κι αν φτανουμε στην κατηγορια μαυροs....Τι να το κανουμε....η λευκη φυλη ειναι πιο ανωτερη....

Μην τα λες αυτά μην τα λες γιατί για τους ξανθούς άγγελους από πάνω και παραδίπλα οι μεσογειακοί δεν είναι στη λευκή φυλή!!!!
Σκάβεις το λάκκο σου, μελαμψούς μας θεωρούν κι εμάς!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αχ μη με βαζεις σε τετοιες συζητησεις πλιζ :P

δεν κανω συζητησεις με ατομα που εχουν απολυτες θεσεις οποτε ας μην το ξεκινησουμε καν.......

μου αρεσουν ολεσ εμενα οι γυναικεσ :boobies: οταν λεσ δεν μπορεισ να εχεισ ενα κατωτερο αντρα διπλα σου τι εννοεισ? δηλαδη κατοτεροσ σε ποιο πραγμα?

εμενα παλι δε μαρεσουν ΟΛΟΙ οι αντρες :2funny: μαρεσουν οι ψηλοι και οι απο μελαχροινοι εως νιγκαρ.....με εξαιρεση τους πακιστανους και τους ινδους.....κοντοι-ξανθοι-ξεξασπροι ειναι εκτος ρεπερτοριου..... :)

τωρα οσον αφορα το ανωτερος... το εχω γραψει πολλακις...μου αρεσει ο αντρας που εχω διπλα μου να μου προκαλλει θαυμασμο και να ειναι αν οχι σε ανωτερο επιπδο τουλαχιστον σε ιδιο.....αλλες γυναικες θελουν να εχουν αυτες το πανω χερι και αλλες θελουν την πληρη ισοτητα.....εμενα μου αρεσει να τον θαυμαζω και να μαθαινω απο αυτον :) αν αυτο ακουγεται ρατσιστικο τωρα τι να σου πω :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μην τα λες αυτά μην τα λες γιατί για τους ξανθούς άγγελους από πάνω και παραδίπλα οι μεσογειακοί δεν είναι στη λευκή φυλή!!!!
Σκάβεις το λάκκο σου, μελαμψούς μας θεωρούν κι εμάς!!

δεν λεω αυτο....απλα στατιστικα και ποσοστιαια  η λευκη φυλη ειναι ανωτερη καπωs...απλα η μαυρη φυλη φερνει περισσοτερο προs το ....ε  γιο μεν .....εγκο πουλαει σιντι Τερλεγκα....τελειs ενα???

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν λεω αυτο....απλα στατιστικα και ποσοστιαια  η λευκη φυλη ειναι ανωτερη καπωs...απλα η μαυρη φυλη φερνει περισσοτερο προs το ....ε  γιο μεν .....εγκο πουλαει σιντι Τερλεγκα....τελειs ενα???

Κανείς δε γαμάει τις στατιστικές και απ' όλα έχει ο μπακτσές, το θέμα είναι να θέλεις να τα δεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

μαλλον τα βιωματα σου περιοριζονται στα ελληνικα δεδομενα :) οποτε δικαιολογεισαι.........ξερω αξιολογοτατους μη-λευκους ανθρωπους......ξερω επισης πολλους φοιτητες ιατρικης που πουλανε σιντι στην αθηνα για να τσονταρουν στα λεφτα που τους στελνουν οι γονεις......

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
αχ μη με βαζεις σε τετοιες συζητησεις πλιζ :P

δεν κανω συζητησεις με ατομα που εχουν απολυτες θεσεις οποτε ας μην το ξεκινησουμε καν.......

εμενα παλι δε μαρεσουν ΟΛΟΙ οι αντρες :2funny: μαρεσουν οι ψηλοι και οι απο μελαχροινοι εως νιγκαρ.....με εξαιρεση τους πακιστανους και τους ινδους.....κοντοι-ξανθοι-ξεξασπροι ειναι εκτος ρεπερτοριου..... :)

τωρα οσον αφορα το ανωτερος... το εχω γραψει πολλακις...μου αρεσει ο αντρας που εχω διπλα μου να μου προκαλλει θαυμασμο και να ειναι αν οχι σε ανωτερο επιπδο τουλαχιστον σε ιδιο.....αλλες γυναικες θελουν να εχουν αυτες το πανω χερι και αλλες θελουν την πληρη ισοτητα.....εμενα μου αρεσει να τον θαυμαζω και να μαθαινω απο αυτον :) αν αυτο ακουγεται ρατσιστικο τωρα τι να σου πω :P
δηλαδη θεσ τον τελειο αντρα το αντρα τον σωστο τον προστοιχο τον εξυπνο τον γοητευτικο? :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δηλαδη θεσ τον τελειο αντρα το αντρα τον σωστο τον προστοιχο τον εξυπνο τον γοητευτικο? :2funny:

οχι..........τον εξυπνο και προστυχο σιγουρα ομως :2funny:
τωρα αν θα εναι ομορφος ή γοητευτικος και σωστος δε με απασχολει.....χαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κανείς δε γαμάει τις στατιστικές και απ' όλα έχει ο μπακτσές, το θέμα είναι να θέλεις να τα δεις

περι ορεξεωs σπανακοτυροπιτα....ομωs η μουν  το πηγε περισσοτερο μαλλον προs το ευφυεs του πραγματοs και οχι προs το κορμικον....Ανωτεροs hihg class κι ετσι.....Αν μουλεγε για κορμι οκ
Κι εγω προτιμω τη Ρωσσιδα οχι για το μυαλο βεβαια...ποιοs χεστηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom