Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Από πόσο παλιά εννοείς; Από τα μέσα του '90 που θυμάμαι εγώ ήταν διαδεδομένη (πήγαινα σχολείο τότε δηλαδή, πιτσιρίκια ήμασταν, λογικό είναι. Οι μεγαλύτεροι μπορεί να μην ασχολούνταν τόσο πολύ ξέρω γω...)
Λες η δικιά μου γενιά να έκανε το κακό και να διέδωσε τη γιορτή του corny;;;;  :2funny:

Επισκέπτης
Στα φλοκαφέ που είχα πάει δίναν κουτί σοκολατάκια λάκτα καρδούλες δώρο... :grin:

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ε βγες και γιορτασε μονος σου και συ μωρε σιγα :2funny:
παντως ειναι οντως εκνευριστικο (Εχεις δεν εχεις γκομενο) να βγαινει εξω και να ειναι παντου ζευγαρια σαλια-μυξες.......ημαρτον γκετ ε ρουμ που λενε και οι ξενοι.....

Είναι πολύ σπαστική μέρα για μπακούρια αλλά αυτό το βγες έξω μόνος σου στην Ελλάδα δεν ισχύει...Γιατί "σημαίνει ότι είσαι περίεργος ή ανώμαλος"...Τελοσπαντων.Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες που λέει και το τραγούδι.Χθες κάπως ξεγαμήσαμε στη Φυλής...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Πάλι με την τιμημένη  παλάμη θα γιορτάσω την ημέρα.... :jerking: :jerking: :jerking:

Ιδιαίτερα σπαστικό είναι και όταν βγαίνω για καφέ με τον κολλητό μου και αυτός σούρνει και τη γκόμενα μαζί και αρχίζουν τα σάλια τα μέλια και δεν συμμαζεύονται....

Eισαι θεος! :rockon:

Παντως εχεις δικιο,και εγω το βρισκω βλακεια οταν εισαι σε παρεα να σαλιαριζεσαι ολη την ωρα.

Μου χει τυχει να ειμαι σε μια παρεα με ενα ζευγαρι(ηταν κι αλλα ατομα) και κει που καθομασταν να ακουμε ρουφηγματα λες και τρωει κανεις σαλιγκαρια!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω οταν βγαινω με 2 φιλες μου αρχιζουν και γλωσοφιλιουντε μεταξυ τους.να τις αφηνω?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πάλι με την τιμημένη  παλάμη θα γιορτάσω την ημέρα.... :jerking: :jerking: :jerking:

Ιδιαίτερα σπαστικό είναι και όταν βγαίνω για καφέ με τον κολλητό μου και αυτός σούρνει και τη γκόμενα μαζί και αρχίζουν τα σάλια τα μέλια και δεν συμμαζεύονται....

Παντα χαιρομαι να γνωριζω ανθρωπους, που λενε τα πραγματα με το ονομα τους ..!!

Παντα ετσι να'σαι αδελφε και μην σε παιρνει απο κατω..Εχει ο καιρος γυρισματα.. ;) ;)

Αυτα..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Eισαι θεος! :rockon:

Παντως εχεις δικιο,και εγω το βρισκω βλακεια οταν εισαι σε παρεα να σαλιαριζεσαι ολη την ωρα.

Μου χει τυχει να ειμαι σε μια παρεα με ενα ζευγαρι(ηταν κι αλλα ατομα) και κει που καθομασταν να ακουμε ρουφηγματα λες και τρωει κανεις σαλιγκαρια!
εχετε δικιο!!κ ζευγαρια ακομα να εχουν βγει παρεα το να σαλιαριζουν ειναι κουραστικο!!κατσε σπιτι σου αμα θες να....!!

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ζηλεύετε. Χθες βγήκα μόνος σχεδόν :), αλλά οι άλλοι ας κάνουν τη δουλειά τους.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και κει που καθομασταν να ακουμε ρουφηγματα λες και τρωει κανεις σαλιγκαρια!

αχχααχαχχαχχα ειναι αθλιοοοοοοοοοο αθλιοοοοοοο

καλα γενικα θεωρω απαραδεκτη αυτη τη φαση αλλα ακομα πιο απαραδεκτο θεωρω το να θες να πας για καφε με εναν κολλητο/κολλητη και να σου κουβαλιεται ο γκομενος/γκομενα.......

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και αμα παιζει τριο,παλι δεν πρεπει να πας?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υπηρχε δλδ περιπτωση να παει καποιοs βρωμικοs???
Εστω κι αν δεν ηταν τριο???

καλα μην το λες :2funny:
εννοω πλενεις και την οικογενεια......οχι μονο τα μαγουλακια.......(μερικοι την καθαριοτητα την εκλαμβανουν ως λιγο σαλιο νερου στα μαγουλακια και ολα τα αλλα αυτοκαθαριζονται μαλλον) :2funny:

ξεχασα να προσθεσω οτι βαζεις και το καλο σου σωβρακο.......οχι το τρυπιο........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλα μην το λες :2funny:
εννοω πλενεις και την οικογενεια......οχι μονο τα μαγουλακια.......(μερικοι την καθαριοτητα την εκλαμβανουν ως λιγο σαλιο νερου στα μαγουλακια και ολα τα αλλα αυτοκαθαριζονται μαλλον) :2funny:

ξεχασα να προσθεσω οτι βαζεις και το καλο σου σωβρακο.......οχι το τρυπιο........

Μαλλον απο εμπειριεs θα ειχεs απο  Santa barbara να πιστεψω????
Το βρακι με το κιτρινο μπροστα και το καφε πισω??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαλλον απο εμπειριεs θα ειχεs απο  Santa barbara να πιστεψω????
Το βρακι με το κιτρινο μπροστα και το καφε πισω??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε......ειπαμε μαρεσουν οι μελαμψοι οχι τοσο ομως.........εξαιρειται ο κορτεζ και μερικοι αλλοι μπανικοι τσιγγανοι :2funny:

σαν το ανεκδοτο..........φερτε μου το καφε μου το παντελονιιιιιιιιιιιιι :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι ρε......ειπαμε μαρεσουν οι μελαμψοι οχι τοσο ομως.........εξαιρειται ο κορτεζ και μερικοι αλλοι μπανικοι τσιγγανοι :2funny:

σαν το ανεκδοτο..........φερτε μου το καφε μου το παντελονιιιιιιιιιιιιι :2funny:

Axa!!! σ αρεσουν οι μελαμψοι αλλα οχι απο Santa Barbara
Πιθανον εννοει τουs ηλιοκαμενουs βρε...ναι ναι πωs μου ξεφυγε!!!!!!!!
Οι γαλακτεροι πιφι πιφι  αηδια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Axa!!! σ αρεσουν οι μελαμψοι αλλα οχι απο Santa Barbara
Πιθανον εννοει τουs ηλιοκαμενουs βρε...ναι ναι πωs μου ξεφυγε!!!!!!!!
Οι γαλακτεροι πιφι πιφι  αηδια

εντελως ομως.....θα μαστε σαν κρεμα σοκολατα σε μονο χωνακι.........αισχος :2funny:

ουτεοι ξεξασρποι μαρεσουν ουτε οι ξεξασπρες........μοναδικη εξαιρεση οι γυναικες που το δερμα τους ειναι σχεδον διαφανο......εχω δει ελαχιστες τετοιες και πραγματικα μου αρεσουν.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
νιτσα, μηπως εισαι λιγο λεσβια?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εντελως ομως.....θα μαστε σαν κρεμα σοκολατα σε μονο χωνακι.........αισχος :2funny:

ουτεοι ξεξασρποι μαρεσουν ουτε οι ξεξασπρες........μοναδικη εξαιρεση οι γυναικες που το δερμα τους ειναι σχεδον διαφανο......εχω δει ελαχιστες τετοιες και πραγματικα μου αρεσουν.....

Σε καταλαβαινω  απολυτα!!!!!!  παντωs...εχουν ερθει στο Ελλαντα αρκετοι
γυρω απ την Ομονοια....Μ ενα πιατο φαι  ολα  γινονται :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom