Νέα

Unwanted Attention

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Μύστες μου κυριακάτικο θέμα Σάββατο βράδυ. Έχω μια πελάτισσα στο μαγαζί η οποία είναι οφθαλμοφανώς coookou bananas και μου κάνει στενό μαρκάρισμα. Το θέμα είναι ότι μου αφήνει κανα κατοσταρικο την εβδομάδα τζίρο. Στα δέκα εμφανισιακά είναι 6,2-7 αλλά βαρεμένη από τις λίγες. Ακούω απόψεις για το πως να τις το κόψω χωρίς να την κάνω να σταματήσει να έρχεται στο μαγαζί

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.962
Πόντοι
606
Μύστες μου κυριακάτικο θέμα Σάββατο βράδυ. Έχω μια πελάτισσα στο μαγαζί η οποία είναι οφθαλμοφανώς coookou bananas και μου κάνει στενό μαρκάρισμα. Το θέμα είναι ότι μου αφήνει κανα κατοσταρικο την εβδομάδα τζίρο. Στα δέκα εμφανισιακά είναι 6,2-7 αλλά βαρεμένη από τις λίγες. Ακούω απόψεις για το πως να τις το κόψω χωρίς να την κάνω να σταματήσει να έρχεται στο μαγαζί
Αδερφέ, παρασκευη ειναι ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
αν και τα ειδικα μέλη ειναι διακοπες θα σε βοηθησει η ομάδα καλυψης εκτακτων περιστατικων
Δωσε τους λιγο χρόνο να μαζευτουν απο τα μπαλκονια που εχουν βγει για να νομιζουν οτι πηγαν διακοπες

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.667
Πόντοι
1.196
Σάββατο βράδυ?? Καλά πόση ώρα είμαι μέσα?

Στο θέμα μας..

Εύκολη λύση θα ήταν να το παίξεις πουστης αλλά θα ξεφτιλιζοσουν σε φίλους θαμώνες οπότε θα πρότεινα να κάνεις την πάπια και να τσιμπάς το 100σταρι για όσο είναι μέχρι που θα πάρει το μήνυμα από μόνη της.
Τώρα εκεί είναι ένα θέμα γιατί μερικές γίνονται εκδικητικές όταν απορρίπτονται...

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.268
Πόντοι
456
Να την γαμησεις ρε τύπε δεν παίζει; :think::think:

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
350
Πόντοι
21
Στο χωριό μου τους λέμε κιοτηδες..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
πες της ότι 100 ευρώ την εβδομάδα για καυλάντα είναι λίγα και αν θέλει να συνεχίσει να καυλαντίζει πρέπει να κεράσει πουτό :confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.962
Πόντοι
606
Κάνε ερώτηση μπουρδελιαρη τυπε. Τιμούλα και προγραμμα?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.308
Πόντοι
4.546
Τιμούλα? :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάνε ερώτηση μπουρδελιαρη τυπε. Τιμούλα και προγραμμα?
Με πρόλαβες κατά 1 δευτερόλεπτο....όλοι τις ίδιες σκέψεις κάνουμε :grin:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.040
Πόντοι
456
Αν τη γαμήσει φυσικά δε θα συνεχίζει να τα ακουμπάει αλλά θα θέλει να έρχεται τζαμπέ.

Νηματοθέτη μία είναι η λύση. Αν τη γαμήσεις θα θέλει να έρχεται τσάμπα, αν πάλι δεν τη γαμήσεις θα θυμώσει και θα φύγει.
Άρα η μόνη λύση είναι να τη γαμήσει άλλος και όχι εσύ.
Φέρε τα φιλαράκια σου να τη γαμάνε, θα συνεχίζει να έρχεται για να τρώει πούτσα, θα συνεχίζει να στα ακουμπάει γιατί δεν είναι δικιά σου.
Και θα έχει και εσένα ως απώτερο στόχο που όμως δε θα πιάσει ποτέ γιατί θα τη γαμάνε άλλοι.
Απλά μη μαθευτεί ότι αυτοί που τη γαμάνε είναι φίλοι σου και μπει στην παρέα.
Φυσικά στο site που είσαι θα βρεις πολλούς πρόθυμους.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.765
Πόντοι
2.306
φέρε τη κουβεντα στο χαλαρο οτι ειναι γυναικαρα αλλα εσυ εχεις πολυ ζηλιαρα γκομενα και οτι τωρα περιμενει παιδι.
οταν μπαινει παιδι στη μεση , οι περισσοτερες μαζευονται.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556

Κάνεις την πάπια. Την αφήνεις να συνεχίσει να το παλεύει, κι εσύ κουλ. Βράχος. Δεν της το ξεκόβεις, αλλά και δεν ενδίδεις.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.083
Πόντοι
2.546
Κανε την πασα σε μενα

OP
OP
S

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
χανω τα 400 το μηνα και μπλεκω και με παλαβιαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες της ότι είσαι κακός στο κρεβάτι
Ειμαι 220 κιλα, εαν περιμενει αθληπαιδιες μαλλον ατυχησε

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Το κέρδος είναι 400€ το μήνα … το κόστος να τη γαμησεις είναι -400€ το μήνα μείον μικρό έξοδα σε περίπτωση συνέχειας γαμησιών

Το ότι δεν μπορείς, δεν θέλεις είναι το σωστό, να της το κόψεις το αφήνω ασχολίαστο … κατά τ άλλα κρατάτε και μαγαζιά :confused:

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.435
Πόντοι
206
Συγγνώμη που απαντάω Δευτέρα απόγευμα αλλά δεν μπορούσα να μπω αργότερα..

Έχω μια απορία με το 6.2-7
Δεν την κάνεις δλδ με τίποτα 6.1;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom