thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
"...23χρονο πιπίνι μιλφάκι...";Εμένα μου την είχε πέσει μια κοπελίτσα από τον Μασούτη παλιά όταν ήμουν φοιτητής. Την απέρριψα για τον Χ και Υ λόγο (δικά μου ψυχολογικά) αλλά με πολύ απότομο τρόπο λες και ήμουν κάποιος. Έκτοτε είπα στον εαυτό μου ότι πάντα θα λέω σε τέτοιες περιπτώσεις ευχαριστώ αλλά έχω γκόμενα ή τίποτα παρόμοιο, ευγενικά, για να μην τις στενοχωράω.
Έφυγε σύντομα μετά από το κατάστημα και δεν την ξανάδα. Την πιο ωραία ανύπαντρη εργαζόμενη εκεί νομίζω την κάρφωνε ο προϊστάμενος που έφερνε και την Porche του που-και-που ώστε να πουλήσει μούρη (ένας που στεκόταν στην υποδοχή). Αυτήν την ξανάδα μετά από χρόνια σε άλλο κατάστημα στην ίδια πόλη.
Αυτό τον καιρό παίζει μεγάλη ζήλεια από ένα ξανθό μουνέτο του Lidl που όταν με βλέπει με την σχέση τρελένεται και δεν ξέρει που να κοιτάξει. Με είχε λοκάρει για αρκετό διάστημα όσο νόμιζε ότι ήμουν μόνος.
Θυμήθηκα τώρα ένα γλυκό μιλφάκι ταμία του πρώτου Μασούτη παραπάνω. Παντρεμένη με έφηβα παιδιά τότε την είχα δει και στην εκκλησία με τον άνδρα της. Δεν μου έδωσε άμεσα δικαιώματα αλλά τον είχα κάνει Α-ΠΟ-ΣΤΑ-ΚΤΗ-ΡΙΟ για πάρτη της. Νομίζω κάτι κατάλαβε μετά από καιρό έτσι όπως την παρατηρούσα αλλά είπα μην κάνω άλλες αμαρτίες (είχα περιστασιακά ένα 23χρονο πιπίνι μιλφάκι εκείνη περίοδο που παρακαλούσε να τα καταπίνει και με είχε τρελάνει - ίσως ντράπηκα και τον άνδρα της σαραντάχρονης δεν ξέρω).
Μήπως είσαι ένας γέρος νεανίας;