Νέα

Πώς να βγάλω γκόμενα πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, take away κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Howitzer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.388
Πόντοι
456
Είμαι στο supermarket, κοιτώντας τις ημερομηνίες λήξης στα ρυζόγαλα. Ξαφνικά κοιτάω δεξιά μου προς την κατεύθυνση που είχε τα φασκόμηλα, και βλέπω μία όμορφη κυρία να μου χαμογελάει. Είχε φουσκωτά λαχταριστά χείλια, μεγάλα γυαλιά μπροστά από τα γαλάζια μάτια της, και φόραγε μία στενή φούστα μέχρι το γόνατο, που τόνιζε όμως την περιφέρειά της και την πεταχτή κωλάρα της. Της χαμογελάω κι εγώ προσπαθώντας να κρύψω το ρυζόγαλο. Σκέφτηκα, "Γιατί ρε πούστη μου δεν είμαι μπροστά από τα ουίσκια, να της μοστράρω ένα 12άρι Jack Daniels, και με έπιασε στα ρυζόγαλα με λίγα λιπαρά." Τέλος πάντων, ξαφνικά σηκώνει το χέρι της και με χαιρετάει. Όπα λέω, τι παίζει εδώ. Συνεχίζει να με χαιρετάει χαμογελώντας. Σκέφτομαι, άσε κάτω το ρυζόγαλο, ρούφα κοιλιά, τέντωσε κορμί και πήγαινε προς το μέρος της.

Αυτό κάνω λοιπόν. Αρχίζω και σκέφτομαι που διάολο την ξέρω. Από κάπου θα με ξέρει. Αλλά δεν μου λέει τίποτα. Μετά αρχίζω και φαντάζομαι να την γαμάω και να με παρακαλάειι αναλέητα να της τον βάλω στον κώλο. Και επειδή δεν είχα λιπαντικό χρησιμοποίησα το ρυζόγαλο. Τέλος πάντων φτάνω μπροστά της και της λέω: "Καλημέρα σας, γνωριζόμαστε?" Μου λέει "Είστε ο πατέρας ενός από τα παιδιά μου!"

Κοκάλλωσα! Τι παίζεται εδώ? Ποια είναι? Τότε το μυαλό μου άρχισα να ταξιδέυει προς τα πίσω, να βρω πότε μπορεί να έχω κάνει τέτοια μαλακία στην ζωή μου. Μόνο μια φορά μπορεί να έχει γίνει αυτό. Ναι, αυτή θα είναι. Δεν γίνεται αλλιώς. Ωχ, τι έπαθα! Της λέω: "Θεέ μου. είσαι η stripper, που είχε έρθει στο bachelor του Χρυσόστομου, που κάναμε sex πάνω στο τραπέζι μεθυσμένοι, και μαστίγωνες τον κώλο μου με ένα βρεγμένο μαρούλι ενώ όλοι οι φίλοι μου, χόρευαν γύρω μας χασαποσέρβικο?"

Με κοιτάει έκπληκτη μέσα στα μάτια, και μου λέει με ήρεμο αλλά αυστηρό ύφος: "Όχι, κύριέ μου, είμαι η δασκάλα του γιού σας".

Από τότε ψωνίζω μόνο online.
Προφανώς δεν της άρεσε η ιδέα του ρυζόγαλου λιπαντικού.

Ξαναπροσπάθησε με φρουί ζελέ.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Καλύτερα ζήτα της το Instagram η το Facebook (ότι έχει). Και μιλάτε απο'κει...!!!!!

ΥΓ: Δεν είμαστε στα 90's που ζηταγες το τηλέφωνο της να σου δώσει και άμα σε γουσταρε στο έδινε επί τόπου!
Οι εποχές άλλαξαν.... υπάρχει ανασφάλεια στις μέρες μας και η άλλη δεν εμπιστεύεται εύκολα κάποιον που δεν τον ξέρει!
Γι'αυτό και πλέον όλο το παιχνίδι γίνεται από τα social media.... από εκεί βλέπει το προφίλ σου.....τι σου αρέσει...τα ενδιαφέροντα σου...τους φίλους σου....σχηματιζει μία εικόνα για εσένα και έτσι παίζει μπάλα εκ του ασφαλούς!
Εντάξει βέβαια υπάρχουν και γκόμενες της παλιάς σχολής... αλλά οι περισσότερες πλέον μόνο μέσω social!
Βέβαια και από'κει τίποτα δεν είναι σίγουρο...!!!!!!

#ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ......!!!!!!!!!

:woldman:

Τι ωραια ήταν τα εφηβικά μας χρόνια...

Έδινε η μάνα σου το νεφρό της, έπαιρνες Νόκια με χρωματιστή οθόνη. Έπαιζες φιδάκι μέχρι το 99999 σκορ.

Καλοκαίρι έξω, φορούσαμε τις ωραίες μας βερμούδες, σαν αυτές που φοράνε οι ψαράδες. Μαλλί καρφακια με ένα κιλό ζελέ.

Πήγαινες στο γκομενακι και έλεγες... «γεια σου, έξι εννιά;;;» και αυτό ήταν.

Τώρα όχι λαικ, όχι φολοου, όχι έχεις λίγες φωτό, όχι είναι χαμηλή η ανάλυση, όχι όχι, ΟΧΙΕΣ!

Άι στα διαλα.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Θα πω και εγώ μια εμπειρία μου από σούπερ μάρκετ , αλλά όχι με εργαζόμενη .

Παρακολουθώ τις κάμερες .[ Μεσημέρι και δίχως καθόλου κίνηση ] Σε έναν διάδρομο , είναι ένα νέο ηλικιακά ζευγάρι , μαζί με το παιδί τους [ Βρέφος σε καροτσάκι κτλ , και τακτικοί – γνωστοί πελάτες ] . Στον διπλανό διάδρομο είναι ένας τύπος που απλά κόβει , βόλτες , πάνω κάτω .

Για να μην πολυλογώ , και συνοπτικά , αυτή έστελνε τον άνδρα της , για κάποιο προϊόν σε άλλον όροφο , και εν το μεταξύ ο τύπος πήγαινε και την χαμουρευε στα πεταχτά , και μετά ξανά μανά [ και φυσικά με το παιδί παρών ]

Είχε πάει οικογενειακά στο σούπερ μάρκετ , και είχε φέρει και τον γκόμενο

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Και βασικά δύσκολα θα βγάλεις γκόμενα – πωλήτρια από σούπερ μάρκετ και είτε σαν πελάτης , είτε σαν εργαζόμενος . [ Εκτός και εάν είσαι διευθυντής ] Ίσως σου φανεί υπερβολικό αυτό που θα σου πω , αλλά το ψώνιο , το κόμπλεξ , η ρουφιανιά , η μικροπρέπεια , και άλλα παρόμοια , πουν κυκλοφορούν σε ένα σούπερ μάρκετ , δεν κυκλοφορούν πουθενά αλλού .

Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις , αλλά δεν ρισκάρουν με την καμία το να γίνει καμιά μαλάκια , τουτέστιν να χάσουν την δουλειά τους , και άλλα διάφορα .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και βασικά δύσκολα θα βγάλεις γκόμενα – πωλήτρια από σούπερ μάρκετ και είτε σαν πελάτης , είτε σαν εργαζόμενος . [ Εκτός και εάν είσαι διευθυντής ] Ίσως σου φανεί υπερβολικό αυτό που θα σου πω , αλλά το ψώνιο , το κόμπλεξ , η ρουφιανιά , η μικροπρέπεια , και άλλα παρόμοια , πουν κυκλοφορούν σε ένα σούπερ μάρκετ , δεν κυκλοφορούν πουθενά αλλού .

Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις , αλλά δεν ρισκάρουν με την καμία το να γίνει καμιά μαλάκια , τουτέστιν να χάσουν την δουλειά τους , και άλλα διάφορα .
εξω τοτε οταν σχολάσει.Και μενα δε μαρεσει να φέρνω σε δυσκολη θεση καποια εκει που δουλευει.Πιστευω σε πελατισσα ειναι πιο ευκολο.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Εμένα μου την είχε πέσει μια κοπελίτσα από τον Μασούτη παλιά όταν ήμουν φοιτητής. Την απέρριψα για τον Χ και Υ λόγο (δικά μου ψυχολογικά) αλλά με πολύ απότομο τρόπο λες και ήμουν κάποιος. Έκτοτε είπα στον εαυτό μου ότι πάντα θα λέω σε τέτοιες περιπτώσεις ευχαριστώ αλλά έχω γκόμενα ή τίποτα παρόμοιο, ευγενικά, για να μην τις στενοχωράω.

Έφυγε σύντομα μετά από το κατάστημα και δεν την ξανάδα. Την πιο ωραία ανύπαντρη εργαζόμενη εκεί νομίζω την κάρφωνε ο προϊστάμενος που έφερνε και την Porche του που-και-που ώστε να πουλήσει μούρη (ένας που στεκόταν στην υποδοχή). Αυτήν την ξανάδα μετά από χρόνια σε άλλο κατάστημα στην ίδια πόλη.

Αυτό τον καιρό παίζει μεγάλη ζήλεια από ένα ξανθό μουνέτο του Lidl που όταν με βλέπει με την σχέση τρελένεται και δεν ξέρει που να κοιτάξει. Με είχε λοκάρει για αρκετό διάστημα όσο νόμιζε ότι ήμουν μόνος.

Θυμήθηκα τώρα ένα γλυκό μιλφάκι ταμία του πρώτου Μασούτη παραπάνω. Παντρεμένη με έφηβα παιδιά τότε την είχα δει και στην εκκλησία με τον άνδρα της. Δεν μου έδωσε άμεσα δικαιώματα αλλά τον είχα κάνει Α-ΠΟ-ΣΤΑ-ΚΤΗ-ΡΙΟ για πάρτη της. Νομίζω κάτι κατάλαβε μετά από καιρό έτσι όπως την παρατηρούσα αλλά είπα μην κάνω άλλες αμαρτίες (είχα περιστασιακά ένα 23χρονο πιπίνι μιλφάκι εκείνη περίοδο που παρακαλούσε να τα καταπίνει και με είχε τρελάνει - ίσως ντράπηκα και τον άνδρα της σαραντάχρονης δεν ξέρω).
Εγώ φίλε σε μασούτη-σκλαβενίτη περιστέρι, μοιράζω φυσικού μεγέθους αντίγραφα πέους sapiens- sapiens στα γκομενάκια στα ταμεία.
Έχουν γίνει ανάρπαστα αν και για κάποιο λόγο κρυφογελάνε όλες και ρωτάνε που είναι το υπόλοιπο :confused:
Αύριο στο ταμείο 3 θα δώσω αντίγραφο πέους, μπανάνα κρητική μικρή άγουρη (να δώσω σήμα) και τηλέφωνο με καρδούλες...
Ευχηθείτε μου καλή τύχη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ φίλε σε μασούτη-σκλαβενίτη περιστέρι, μοιράζω φυσικού μεγέθους αντίγραφα πέους sapiens- sapiens στα γκομενάκια στα ταμεία.
Έχουν γίνει ανάρπαστα αν και για κάποιο λόγο κρυφογελάνε όλες και ρωτάνε που είναι το υπόλοιπο :confused:
Αύριο στο ταμείο 3 θα δώσω αντίγραφο πέους, μπανάνα κρητική μικρή άγουρη (να δώσω σήμα) και τηλέφωνο με καρδούλες...
Ευχηθείτε μου καλή τύχη
υπάρχει θεραπεια για αυτο που σου συμβαίνει?

Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
512
Πόντοι
21
Ευχηθείτε μου καλή τύχη
Τι κόλπα είναι αυτά; Ντικ πικ σε κόλλα A4;

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
εξω τοτε οταν σχολάσει.Και μενα δε μαρεσει να φέρνω σε δυσκολη θεση καποια εκει που δουλευει.Πιστευω σε πελατισσα ειναι πιο ευκολο.

Εσένα δεν σου αρέσει , [ και σωστός ] .Υπάρχουν όμως αμέτρητοι μαλάκες , που δεν σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο , και έχουν συμβεί διάφορα ευτράπελα . Μέχρι περιστατικά οπού ο μαλάκας , εάν τελικά δεν γίνει κάτι με την κοπέλα , η εάν γίνει αλλά χωρίσουν κτλ , να κάνει διάφορες μανουρες ακόμη και όταν η κοπέλα είναι σε βάρδια . Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει συγκεκριμένο κλίμα

Για να μην αναφέρω και περιστατικά , οπού έχουν παιχτεί απίστευτα σκηνικά και σε δημοσία θέα , όταν πχ ο μαλάκας είναι και παντρεμένος , [ είτε το γνωρίζει η κοπέλα είτε όχι , και είτε έχει συμβεί κάτι είτε όχι ] και η γυναίκα του μπουκάρει στο κατάστημα .

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Εσένα δεν σου αρέσει , [ και σωστός ] .Υπάρχουν όμως αμέτρητοι μαλάκες , που δεν σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο , και έχουν συμβεί διάφορα ευτράπελα . Μέχρι περιστατικά οπού ο μαλάκας , εάν τελικά δεν γίνει κάτι με την κοπέλα , η εάν γίνει αλλά χωρίσουν κτλ , να κάνει διάφορες μανουρες ακόμη και όταν η κοπέλα είναι σε βάρδια . Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει συγκεκριμένο κλίμα

Για να μην αναφέρω και περιστατικά , οπού έχουν παιχτεί απίστευτα σκηνικά και σε δημοσία θέα , όταν πχ ο μαλάκας είναι και παντρεμένος , [ είτε το γνωρίζει η κοπέλα είτε όχι , και είτε έχει συμβεί κάτι είτε όχι ] και η γυναίκα του μπουκάρει στο κατάστημα .
Να, τετοιες ιστορίες θέλουμε να μας πεις :happy:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

μαλακια μπορει να κανει καποιος ακομα και εκτος χωρου αν γνωριστει με τη κοπελα και ξερει που δουλευει.Σε κάθε περιπτωση καμακι στον χωρο εργασιας θελει διακριτικότητα.

• Like
Αντιδράσεις: iliasl
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
512
Πόντοι
21

nightyellow

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2021
Like
184
Πόντοι
0
Είμαι στο supermarket, κοιτώντας τις ημερομηνίες λήξης στα ρυζόγαλα. Ξαφνικά κοιτάω δεξιά μου προς την κατεύθυνση που είχε τα φασκόμηλα, και βλέπω μία όμορφη κυρία να μου χαμογελάει. Είχε φουσκωτά λαχταριστά χείλια, μεγάλα γυαλιά μπροστά από τα γαλάζια μάτια της, και φόραγε μία στενή φούστα μέχρι το γόνατο, που τόνιζε όμως την περιφέρειά της και την πεταχτή κωλάρα της. Της χαμογελάω κι εγώ προσπαθώντας να κρύψω το ρυζόγαλο. Σκέφτηκα, "Γιατί ρε πούστη μου δεν είμαι μπροστά από τα ουίσκια, να της μοστράρω ένα 12άρι Jack Daniels, και με έπιασε στα ρυζόγαλα με λίγα λιπαρά." Τέλος πάντων, ξαφνικά σηκώνει το χέρι της και με χαιρετάει. Όπα λέω, τι παίζει εδώ. Συνεχίζει να με χαιρετάει χαμογελώντας. Σκέφτομαι, άσε κάτω το ρυζόγαλο, ρούφα κοιλιά, τέντωσε κορμί και πήγαινε προς το μέρος της.

Αυτό κάνω λοιπόν. Αρχίζω και σκέφτομαι που διάολο την ξέρω. Από κάπου θα με ξέρει. Αλλά δεν μου λέει τίποτα. Μετά αρχίζω και φαντάζομαι να την γαμάω και να με παρακαλάειι αναλέητα να της τον βάλω στον κώλο. Και επειδή δεν είχα λιπαντικό χρησιμοποίησα το ρυζόγαλο. Τέλος πάντων φτάνω μπροστά της και της λέω: "Καλημέρα σας, γνωριζόμαστε?" Μου λέει "Είστε ο πατέρας ενός από τα παιδιά μου!"

Κοκάλλωσα! Τι παίζεται εδώ? Ποια είναι? Τότε το μυαλό μου άρχισα να ταξιδέυει προς τα πίσω, να βρω πότε μπορεί να έχω κάνει τέτοια μαλακία στην ζωή μου. Μόνο μια φορά μπορεί να έχει γίνει αυτό. Ναι, αυτή θα είναι. Δεν γίνεται αλλιώς. Ωχ, τι έπαθα! Της λέω: "Θεέ μου. είσαι η stripper, που είχε έρθει στο bachelor του Χρυσόστομου, που κάναμε sex πάνω στο τραπέζι μεθυσμένοι, και μαστίγωνες τον κώλο μου με ένα βρεγμένο μαρούλι ενώ όλοι οι φίλοι μου, χόρευαν γύρω μας χασαποσέρβικο?"

Με κοιτάει έκπληκτη μέσα στα μάτια, και μου λέει με ήρεμο αλλά αυστηρό ύφος: "Όχι, κύριέ μου, είμαι η δασκάλα του γιού σας".

Από τότε ψωνίζω μόνο online.
Τυπε αυτο ειναι ανεκδοτο εδω και χρονια απο 15 χρονων το θυμαμαι!!το έχει κάνει και ο σερβετάς στην εκπομπη του ( Γιαννης ο ομορφος ). Εγω το θυμαμαι απο την Αμερικη αυτο το αστειο

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.655
Πόντοι
6.236
Εμένα μου την είχε πέσει μια κοπελίτσα από τον Μασούτη παλιά όταν ήμουν φοιτητής. Την απέρριψα για τον Χ και Υ λόγο (δικά μου ψυχολογικά) αλλά με πολύ απότομο τρόπο λες και ήμουν κάποιος. Έκτοτε είπα στον εαυτό μου ότι πάντα θα λέω σε τέτοιες περιπτώσεις ευχαριστώ αλλά έχω γκόμενα ή τίποτα παρόμοιο, ευγενικά, για να μην τις στενοχωράω.

Έφυγε σύντομα μετά από το κατάστημα και δεν την ξανάδα. Την πιο ωραία ανύπαντρη εργαζόμενη εκεί νομίζω την κάρφωνε ο προϊστάμενος που έφερνε και την Porche του που-και-που ώστε να πουλήσει μούρη (ένας που στεκόταν στην υποδοχή). Αυτήν την ξανάδα μετά από χρόνια σε άλλο κατάστημα στην ίδια πόλη.

Αυτό τον καιρό παίζει μεγάλη ζήλεια από ένα ξανθό μουνέτο του Lidl που όταν με βλέπει με την σχέση τρελένεται και δεν ξέρει που να κοιτάξει. Με είχε λοκάρει για αρκετό διάστημα όσο νόμιζε ότι ήμουν μόνος.

Θυμήθηκα τώρα ένα γλυκό μιλφάκι ταμία του πρώτου Μασούτη παραπάνω.
Παντρεμένη με έφηβα παιδιά τότε την είχα δει και στην εκκλησία με τον άνδρα της. Δεν μου έδωσε άμεσα δικαιώματα αλλά τον είχα κάνει Α-ΠΟ-ΣΤΑ-ΚΤΗ-ΡΙΟ για πάρτη της. Νομίζω κάτι κατάλαβε μετά από καιρό έτσι όπως την παρατηρούσα αλλά είπα μην κάνω άλλες αμαρτίες (είχα περιστασιακά ένα 23χρονο πιπίνι μιλφάκι εκείνη περίοδο που παρακαλούσε να τα καταπίνει και με είχε τρελάνει - ίσως ντράπηκα και τον άνδρα της σαραντάχρονης δεν ξέρω).
Τύπε έχεις ταράξει τα σούπερ μάρκετ...πού σε χάνουμε πού σε βρίσκουμε, με ένα καρότσι στο χέρι είσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom