Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Δεν μπορείς να ξέρεις όμως αν ήταν δελτία των 50 ευρωλεπτών ή πολύ ακριβότερα.
Πιο πολλα λεφτα παιρνει τωρα το Δημοσιο, και χωρις να ασχοληθει και καθολου. Δεν τα ξερεις καλα.Οταν ηταν κρατικος οργανισμος μπαινανε τα φραγκα στα κρατικα ταμεια,ενω τωρα σε τσεπες ιδιωτων.Θα πρεπει να ειμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι αυτο;Και παλια ειχε μεγαλα ποσοστα ο κόκκαλης,ο οποίος εφερε το λογισμικό με την intralot.Απο τοτε τα τζακ-ποτ πανε συννεφο,σε τζοκερ και πιο πριν στο Λοττο.Οι αριθμοι ειναι λιγοι,αρα και οι συνδιασμοί πεπερασμενοι,οτι θελουν αυτοί φερνει σαν αποτελεσμα το λογισμικό,απλα ντορος να γινετε και τα κοροϊδα να παιζουν.
Για ποιο λογο?Το εχω σκεφτει πριν απο 6-7 χρονια . μπορει να στηθει ανετα και ευκολα γιατι απλα δεν ξερουμε ποιο φυσικο προσωπο κερδισε την κληρωση και αν ειναι υπαρκτο . π.χ. στην Αμερικη οργανωνουν μια γιορτουλα και σου δινουν την επιταγη . Οταν εγω εχω παιξει 0.5 λεπτα και πανω θελω να ξερω ποιος παιχτης κερδισε ενα μερος απο τα λεφτα που επαιξα . Παντως ειχε κυκλοφορησει φημη στην Αγια Παρασκευη για ενα τυπο που εχει ζαχαροπλαστειο και ειχε κερδισει τζακ ποτ 3 εκατομυρια ευρω πριν απο καμια δεκαρια χρονια . Καποιον αλλο που να εχει κερδισει δεν ξερω .
Πώς θα εχει πεσμενους τζιρους, οταν ολοι οι γεροι παιζουν με τις συνταξεις των 1.000 και των 1.500 ευρω ΚΙΝΟ απο το πρωι ως το βραδυ?δε καταλαβαινω πως ο οπαπ δεν εχει πεσμενους τζιρους
Νομίζω κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά αν και σε πόσο βαθμό είναι στημένο.
Εγώ ξέρω ότι παίζω ένα δελτίο με στάνταρ νούμερα από το 2010 και έχω κερδίσει κάποιες φορές μόνο στις κατηγορίες 2+1 και 1+1.
Πολλές φορές σκέφτομαι να το σταματήσω γιατί προφανώς μπαίνω μέσα και είμαι ένα κορόιδο αιμοδότης του ΟΠΑΠ, όμως σκέφτομαι ότι αν ποτέ έρθουν αυτά τα νούμερα θα πέσω από το μπαλκόνι, οπότε συνεχίζω...
Δεν μπορείς να ξέρεις όμως αν ήταν δελτία των 50 ευρωλεπτών ή πολύ ακριβότερα.
Πουτσες μπλε , λες και δεν ξερουν ατομα να απαγαγουν , νομιζεις περιμενουν αυτον που θα κερδισει το τζοκερ ? η μηπως φοβουνται τους συγγενεις που θα ζητησουν δανεικα ? Αυτη τη μαλακια την ακουω χρονια , καλυτερα να κανεις μια βολτα κηφισια η εκαλη η κεφαλαρι και να απαγαγεις καποιον στην τυχη , ποιο πολλα θα βγαλειςκαι μετά οργανώνουν άλλη μια γιορτούλα για την απαγωγή σου και άλλη μία στο νεκροταφείο για τα παιδιά σου ή για σένα
Για να ειναι δικαιο το παιχνιδι . Σε ολα τα παιχνιδια θελεις να ξερεις ποιος κερδισε και ποιος σε κερδισεΓια ποιο λογο?
Το αν δε σου αρεσει μη παιζεις ειναι το ιδιο με το αν δε σου αρεσει μη ψηφιζεις , μην πηγαινεις στο γηπεδο , μη δουλευεις , μη γαμας ? οχι , δε μου αρεσει αλλα θα παιζω και θα εχω γνωμη επ' αυτουΗ Ελλάδα δεν είναι Αμερική.Και να δεις έναν που θα λένε ότι είναι ο νικητής,ξέρεις αν είναι όντως ή δεν είναι προκάλυμμα;Τους ξέρεις όλους τους Έλληνες;Καλά κάνουν και προστατεύουν την ιδιοτικότητα του νικητή.Στην τελική ανάλυση αν δε σου αρέσει μην παίζεις.Δε σε υποχρεώνει κανείς.
οχι , δε μου αρεσει αλλα θα παιζω και θα εχω γνωμη επ' αυτου
Φίλε αυτό που κάνεις είναι σαν να μην θέλεις να κερδίσεις...Νομίζω κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά αν και σε πόσο βαθμό είναι στημένο.
Εγώ ξέρω ότι παίζω ένα δελτίο με στάνταρ νούμερα από το 2010 και έχω κερδίσει κάποιες φορές μόνο στις κατηγορίες 2+1 και 1+1.
Πολλές φορές σκέφτομαι να το σταματήσω γιατί προφανώς μπαίνω μέσα και είμαι ένα κορόιδο αιμοδότης του ΟΠΑΠ, όμως σκέφτομαι ότι αν ποτέ έρθουν αυτά τα νούμερα θα πέσω από το μπαλκόνι, οπότε συνεχίζω...
Όσο κ να κοστίζουν τα δελτία,σε πιάνει ζάλη αν το σκεφτείς...Δεν μπορείς να ξέρεις όμως αν ήταν δελτία των 50 ευρωλεπτών ή πολύ ακριβότερα.
Συμφωνώ.Φίλε αυτό που κάνεις είναι σαν να μην θέλεις να κερδίσεις...
Με λίγα λόγια από τις ελάχιστες πιθανότητες που έχεις να κερδίσεις παίζοντας στην τύχη ότι νούμερα σου κατέβουν στο μυαλό,παίζοντας συγκεκριμένα νούμερα έχεις μηδαμινές...
Φίλε αυτό που κάνεις είναι σαν να μην θέλεις να κερδίσεις...
Με λίγα λόγια από τις ελάχιστες πιθανότητες που έχεις να κερδίσεις παίζοντας στην τύχη ότι νούμερα σου κατέβουν στο μυαλό,παίζοντας συγκεκριμένα νούμερα έχεις μηδαμινές...