Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Το ότι επιστρέφει το 50% της είσπραξης στους παίκτες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ διότι το 80-90% αυτού του ποσού είναι μικροποσά που ΠΑΝΤΑ θα τα ξαναπαίξει ο παίκτης και θα τα χάσει. Πες μου έναν που κέρδισε 1-1,5-2-ακόμα και 50€ και δεν τα έπαιξε όλα ξανά! Το έχουν σκεφτεί καλά. Αν ήθελαν πράγματι να επιστρέψουν χρήματα στον πολίτη αυτό το 50% που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσό να το έκαναν π.χ. 200.000€ και να μοίραζαν 20-30-40 τέτοια ποσά χωρίς φραγκοδίφραγκα. Αλλά τότε θα έχαναν ένα σημαντικό ποσό που τώρα ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ πίσω.
Και ποιος σε υποχρεωνει να τα ξαναπαιξεις ; Εγω 3-4 φορες που εχω κερδισει 40-50-60 ευρω τα εχω βαλει στη τσεπη και εχω παιξει τι ταληρακι που παιζω μια φορα την εβδομαδα

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Και ποιος σε υποχρεωνει να τα ξαναπαιξεις ; Εγω 3-4 φορες που εχω κερδισει 40-50-60 ευρω τα εχω βαλει στη τσεπη και εχω παιξει τι ταληρακι που παιζω μια φορα την εβδομαδα
Μακροπρόθεσμα δηλαδή εισαι συν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο ΟΠΑΠ είναι Α.Ε.

Οι ισολογισμοί και οικονομικές της καταστάσεις ελέγχονται και υπογράφονται από ορκωτούς λογιστές.

Με την καμία δεν παίζει να λένε όλοι αυτοί παπάτζες και να τα έχουν κάνει όλοι πλακάκια, ελεγκτές και ελεγχόμενοι, γιατί θα μπούνε όλοι μέσα και θα το κλείσουνε το μαγαζί. (Ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πούνε ψέμματα με τόσα εκατομμύρια εξαρτημένους τζογαδόρους).

Έτσι αν πάμε στην σελίδα 203 της έκθεσης του 2021 θα δούμε:

1667505918776.png

Τώρα μπορείτε να συνεχίζετε να τον παίζετε.
Μπορείς να με πείσεις και για ρουλέτα?

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Μακροπρόθεσμα δηλαδή εισαι συν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορείς να με πείσεις και για ρουλέτα?
Εγω προσωπικα το κεφι μου κανω δεν στηριζω τη ζωη μου στο αν θα κερδισω εχω το γνωθει σ'αυτον

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
εχει πιασει κανενας σας καλα λεφτα στο τζοκερ?
6100 πριν πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλά χρόνια όταν έπαιζα κανένα 30αρι την εβδομάδα σε 45αρια.

himair

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2022
Like
6
Πόντοι
0
ΟΠΑΠ. κανένα στοιχήμα ξανα. Μόνο με ολυμπιακό.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
εγω τα χω ξαναπει. Δεν εχεις λογο να στησεις και να ρισκαρεις ενα μονοπωλειο με πολλα εκατομμυρια κερδος. Δεν υπαρχει η παραμικρη απτη αποδειξη για στησιμο, μονο εικασιες και ιστοριες για αγριους.

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
παιδιά επειδή γνωρίζω εκ των έσω , προφανέστατα και δεν στήνεται κάτι, βγάζουν τόσα μα τόσα χρήματα , που και τα διπλά να έδιναν σε νικητές πάλι κερδισμένοι θα ήταν. Ειλικρινά είναι τύπου flat earth συνομωσία αυτό.
το ίδιο ισχύει και για τα φρουτάκια προφανώς. είναι RNG και δεν μπορεί να προβλευθει το οτιδήποτε. Μάθετε να διαβάζετε τα στοιχεία του κάθε παιχνιδιού και τα modes και σίγουρα μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.299
Πόντοι
446
Ο ΟΠΑΠ είναι Α.Ε.

Οι ισολογισμοί και οικονομικές της καταστάσεις ελέγχονται και υπογράφονται από ορκωτούς λογιστές.

Με την καμία δεν παίζει να λένε όλοι αυτοί παπάτζες και να τα έχουν κάνει όλοι πλακάκια, ελεγκτές και ελεγχόμενοι, γιατί θα μπούνε όλοι μέσα και θα το κλείσουνε το μαγαζί. (Ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πούνε ψέμματα με τόσα εκατομμύρια εξαρτημένους τζογαδόρους).

Έτσι αν πάμε στην σελίδα 203 της έκθεσης του 2021 θα δούμε:

1667505918776.png

Τώρα μπορείτε να συνεχίζετε να τον παίζετε.
Ρε man, σοβαρά τώρα, θες να μας πεις ότι δουλειά του ορκωτου λογιστή είναι να ελέγχει τις τεχνικές προδιαγραφές των παιχνιδιών? Είδες πουθενά τον ορκωτο πχ της ΙΟΝ ΑΕ να αναφέρει στην έκθεση του ότι κατά τον έλεγχο του βρέθηκε ότι η σοκολάτα αμυγδάλου που παράγει η εταιρεία, έχει όντως ως συστατικό το αμύγδαλο και όχι το φουντούκι? Δουλειά του ορκωτου τύπε μου είναι να ελέγχει την συμμόρφωση της εταιρείας με την φορολογική και εργατική νομοθεσία, την σύνταξη των απαιτουμενων οικονομικών καταστάσεων κλπ, όχι αν τα συστήματα της κλέβουν τον πελάτη. Αυτή την δουλειά την κάνουν εταιρείες πιστοποίησης τύπου ISO κλπ. Τώρα, αντε πάνε να τον παίξεις εσύ....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε man, σοβαρά τώρα, θες να μας πεις ότι δουλειά του ορκωτου λογιστή είναι να ελέγχει τις τεχνικές προδιαγραφές των παιχνιδιών? Είδες πουθενά τον ορκωτο πχ της ΙΟΝ ΑΕ να αναφέρει στην έκθεση του ότι κατά τον έλεγχο του βρέθηκε ότι η σοκολάτα αμυγδάλου που παράγει η εταιρεία, έχει όντως ως συστατικό το αμύγδαλο και όχι το φουντούκι? Δουλειά του ορκωτου τύπε μου είναι να ελέγχει την συμμόρφωση της εταιρείας με την φορολογική και εργατική νομοθεσία, την σύνταξη των απαιτουμενων οικονομικών καταστάσεων κλπ, όχι αν τα συστήματα της κλέβουν τον πελάτη. Αυτή την δουλειά την κάνουν εταιρείες πιστοποίησης τύπου ISO κλπ. Τώρα, αντε πάνε να τον παίξεις εσύ....
Ναι, ΟΚ, δίκηο έχεις. Το ISO 9001 πιστοποιεί τα στραγάλια.

Καλά, πάμε παρακάτω.

Αυτό που έβαλα εγώ είναι η απόδειξη του ότι μοιράζουν κέρδη στους παίχτες και ότι αυτό το πιστοποιούν οι ορκωτοί.

Τώρα εσύ μπορείς να μας εξηγήσεις:
1) ποιές είναι οι "τεχνικές προδιαγραφές" των παιγνιδιών
2) πως τα "συστήματα κλέβουν τον πελάτη"

Συγκεκριμένα όμως, ε;

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
παιδιά επειδή γνωρίζω εκ των έσω , προφανέστατα και δεν στήνεται κάτι, βγάζουν τόσα μα τόσα χρήματα , που και τα διπλά να έδιναν σε νικητές πάλι κερδισμένοι θα ήταν. Ειλικρινά είναι τύπου flat earth συνομωσία αυτό.
το ίδιο ισχύει και για τα φρουτάκια προφανώς. είναι RNG και δεν μπορεί να προβλευθει το οτιδήποτε. Μάθετε να διαβάζετε τα στοιχεία του κάθε παιχνιδιού και τα modes και σίγουρα μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους.
Δηλαδή;

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.629
Πόντοι
2.846

Χρήσιμα αυτά που λες. Το να μάθουμε όμως τι εννοείς; Πώς μπορούμε να μάθουμε να διαβάζουμε τα στοιχεία ενός τέτοιου παιχνιδιού;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Οτιδήποτε έχει λογισμικό, έχει backdoor.
Κινητα, λειτουργικά υπολογιστών, λειτουργικά συσκευών, software, πάντα οι προγραμματιστές αφήνουν για διάφορους λόγους, για "έκτακτες" περιπτώσεις, backdoor.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
το πρασινο 0 της ρουλετας ειναι η γκανιοτα. Οι πιθανοτητες να νικησεις στην ρουλετα μακροπροθεσμα ειναι 48,5%, ή να το θεσω πιο ορθα, η ζημια σου στην ρουλετα μακροπροθεσμα, θα ειναι τουλαχιστον 1.5% του κεφαλαιου σου.

οπως ξαναειπα, ενας και μονο ενας τζογαδορικος ορος καθοριζει την αξια ενος παιχνιδιου, αυτος ειναι η γκανιοτα και κατ'επεκταση το RTP. Ειναι στατιστικα αδυνατο να νικησεις μακροπροθεσμα στον τζογο, γιατι ειναι δομημενος ετσι ωστε ο μπουκ ή το καζινο να εχει παντα ενα σιγουρο κερδος ισαξιο με την γκανιοτα + οποια εξτρα του δινει ο παικτης (πχ sidebets). Τα μαθηματικα ειναι απλουστατα ειδικα στη ρουλετα.
Το μπλακτζακ, αν παιξεις τελεια το παιχνιδι σου, θα σου γυρισει το 99.5% του πονταρισματος σου. Μαθηματικα αποδεδειγμενο και πρακτικα εφαρμοσμενο σε simulations χιλιαδων χεριων.

Δεν εχει λογο κανεις να στησει τον επικερδη τζογο και να ρισκαρει την επιχειρηση, γιατι ειναι "στημενο" εξ ορισμου απο τα αποδυτηρια. Δεν χρειαζεται μαγνητη η ρουλετα, γιατι οταν ερθει "το μηδεν" (σουλα πατα το) θα πανε ολοι κουβα. Δεν χρειαζεται στημενη τραπουλα γιατι η μανα θα εχει παντα το πανω χερι και τον τελευταιο λογο.

Αρα δεν υπαρχουν στημενα; Σαφως και υπαρχουν. Γιαυτο δεν παιζεις ποκερ, ρουλετα και μπλακτζακ σε σκοτεινα υπογεια στην αχαρνων αλλα πας στο καζινο της παρνηθας. Γιαυτο παιζεις σε εταιριες με αδειοδοτηση και οχι σε καποιο σαπιο σαιτ με ονομα kouvasbet1234. Ολοι βγαζουν νομιμο κερδος απο την υπαρξη του τζογου εκτος απο τον τζογαδορο. Κρατος-φοροι, εταιρεια-τζιρος, υπαλληλοι-μισθος.

Γκουγκλαρε και ενημερωσου. Τα μαθηματικα πισω απο την στοιχηματικη θεωρια ειναι ξεκαθαρα και δεν σου τα κρυβει κανενας. απλα οι αμορφωτοι προτιμουν να τα βαφτιζουν στημενα για να δικαιολογησουν την χασουρα τους. Μια χασουρα που ξερουν εξ αρχης οτι υπαρχει. Και φυσικα συνεχιζουν να παιζουν.

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ, Ε-Ν-Α-Σ σε όλη τη χώρα που να κέρδισε 2€ και να τα έβαλε στην τσέπη του;;; Εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο ποσοστό κερδών που ΤΑΧΑ επιστρέφουν στον παίκτη. Στην ουσία ΔΕΝ επιστρέφουν.

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ, Ε-Ν-Α-Σ σε όλη τη χώρα που να κέρδισε 2€ και να τα έβαλε στην τσέπη του;;; Εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο ποσοστό κερδών που ΤΑΧΑ επιστρέφουν στον παίκτη. Στην ουσία ΔΕΝ επιστρέφουν.
Μόνο τον ΤΖΟΝ ΤΑΡΑΜΑΣ ξέρω...

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Μόνο τον ΤΖΟΝ ΤΑΡΑΜΑΣ ξέρω...
O Ταραμάς έπαιζε επαγγελματικό Μπλάκ Τζακ,όταν ακόμα μετρουσαν φύλλα.μετα που μπήκαν οι μηχανές στα καζίνο κλπ παπαλα..μόνο το πόκερ είναι τεχνικό παιχνίδι αλλά θέλει πολύ υπομονή διάβασμα και λεφτά για αρχη

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.716
Πόντοι
18.496
ξερω οτι θα πεσετε απο τα συννεφα,αλλα οι κυπριοι παραμενουνε οι πιο τυχεροι ανθρωποι στον πλανητη
το τζοκερ 9 εκατομμυρια μαλιστα-οχι τιποτα φραγκοδιφραγκα-ξανα-επεσε στην αγαπημενη μας μεγαλονησο :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.716
Πόντοι
18.496
αυτη μαλιστα ηταν η τριτη συνεχομενη νικη σε τζακποτ στο τζοκερ που επεσε στην κυπρο
ειχε ξαναπεσει στις 25 οκτωβριου κ την 1 νοεμβριου,κατι ξερουνε εκει κατω...
τελευταια φορα που επεσε το τζοκερ σε πρακτορειο εκτος κυπριακης επικρατειας ηταν στις 29 σεπτεμβριου,
εχει ενδιαφερον ,ετσι δεν ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom