NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
εφοριακός είσαι και ρωτάς;;εχει πιασει κανενας σας καλα λεφτα στο τζοκερ?
εφοριακός είσαι και ρωτάς;;εχει πιασει κανενας σας καλα λεφτα στο τζοκερ?
Στη παλαια εποχη ομως για την κληρωση του λαχειου; με την δηθεν τυχαια επιλογη, που διαλεγε καποιος ενα- ενα μπαλακι απο τα γυαλινα δοχεια, τα μπαλακια αυτα ηταν παγωμενα απο την καταψυξη πριν, για να γινει το στημενο κολπο ον καμερα. Σημερα ολο και κατι αλλο θα εχουν βρειΓνωστή μου που ήταν στις κληρώσεις μου έλεγε ότι όλα είναι απολύτως σωστά και προβλεπόμενα.
Νταξ γαμιέται ο ΟΠΑΠξερω οτι θα πεσετε απο τα συννεφα,αλλα οι κυπριοι παραμενουνε οι πιο τυχεροι ανθρωποι στον πλανητη
το τζοκερ 9 εκατομμυρια μαλιστα-οχι τιποτα φραγκοδιφραγκα-ξανα-επεσε στην αγαπημενη μας μεγαλονησο
προφανώς εχει καμμιά οφσορ εκει ο οπαπ και τα καβατζαρειΑπίστευτο πάλι,δεν υπάρχει όλα τα μεγάλα τζακ πότ πέφτουν στη Κύπρο,κάτι γίνεται δεν είναι φυσιολογικό !!!!
Αυτό. Τίποτα άλλο.Ο ίδιος οργανισμός που διεξάγει το παιχνίδι και ξέρει ανά πάσα στιγμή τι συνδυασμοί αριθμών έχουν παιχτεί, είναι ο ίδιος που διεξάγει και την κλήρωση.
οντως 50 ευρω και βαλε το παιζουνε το δελτιο οι κυπριοι.ενας οικογενειαρχης απο την λαρνακα το κερδισε και 50 ευρω ηταν το δελτιο που επαιξε.Αν ο μεσος Ελληνας παιζει π.χ.5 ευρω την εβδομάδα Τζοκερ δηλαδή 10 στήλες και ο μεσος Κύπριος παίζει 50 ευρω δηλ. 100 στήλες πειτε μου δεν υπαχουν πιθανοτητες να κερδισουν το Τζοκερ στην Κυπρο...
Και μην ξεχνάτε οτι η Κυπρος ειναι φορολογικος παράδεισος μαζεύει καθε καρυδιάς καρύδι οπως Ρώσους, Λιβανέζους, Άραβες κ.α. που έχουν εκατομμύρια. Για αυτούς σε ενα μεγάλο Τζακ-Ποτ δεν είναι τίποτα να παίξουν 10-20-50Κ.
Οποιος πιστευει οτι ειναι στημενο να παει να χτυπησει το κεφαλι του σε καμια γωνια να συνειδητοποιησει γιατι θα ειναι για παντα αποτυχημενος.
Δεν υπαρχει ουτε μισος λογος να στηθει κατι που οπως ειναι το μοντελο, βγαζει 100δες εκατομμυρια.
Με τζιρο >1 δις ευρω το χρονο, ο πουθενας τη μονη λογικη εξηγηση που δινει στο γιατι δεν εχει κερδισει ακομα 1εκατομμυριο με 1/24.435.180 πιθανοτητες ειναι οτι ειναι στημενο.
Ορσε.
Αληθεια 12ρι στο ΚΙΝΟ εχει πιασει ποτε κανενας τοσα χρονια;Το τζόκερ εχει πολλά δέλτα που παίζονται εβδομαδιαία
Να στηθεί κάτι τέτοιο κάπως δύσκολο.
Το Κίνο είναι φουλ στημένο