Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.841
Πόντοι
9.931

Φαγωθήκατε οτι τα Τζοκερ τα κερδιζουν συνεχεια οι Κυπριοι, οριστε το κερδισε Θεσσαλονικιός με 3 ευρω.

Ex-Loverman

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2022
Like
174
Πόντοι
0
Ψάρεμα από ίντερνετ το εξής

επιστημονική φαντασία;

""
30-11-15, 09:46
Έστω ότι έχω κατασκευάσει με χρήση ειδικών υλικών ένα σώμα διαστάσεων Χ που μπορεί να είναι κύβος, παραλληλόγραμο ή σφαίρα! Έστω ότι το υλικό κατασκευής του έχει ιδιότητα μεγάλης θερμικής διαστολής υπό θέρμανση και συστολής υπό ψύξην, που αναλογεί σε 1%/degree C!
Έστω ότι έχω φτιάξει ακριβή αντίγραφα ενός Χ αριθμού αυτών, πχ 90, τα οποία έχω αριθμήσει σε δύο επιμέρους 45άδες! Τα δε αυτά αντίγραφα ακριβείας είναι όλα ιδίου μεγέθους (ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ) με μηδενική απόκλιση όταν η θερμοκρασία τους ειναι πχ 25C ! Έστω ότι την μία εξ' αυτών 45άδα την καταψύχω σε πχ -100C ενώ την άλλη την υπερθερμαίνω στους πχ +100C !
Έστω ότι από αυτές τις δύο πανομοιότυπες κατασκευαστικά 45άδες που έχω όμως υπό ακραίες διαφορετικές συνθήκες ΜΟΝΙΜΑ κάποια στιγμή αποφασίζω να εξάγω μιά και μόνη 45άδα προς "εμφάνιση" σε τρίτους, η οποία να αποτελείται από επιλεγμένα σφαιρίδια και της υπό κατάψυξην αλλά και της υπό υπερθέρμανσης!
Έστω ότι παρουσία ενός κοινού θέλω να επιλέξω τα νούμερα που προέρχονται από την καταψυγμένη 45άδα, διαχωρίζοντάς τα από τα προερχόμενα από την "καυτή" ! Τα ρίχνουμε λοιπόν ΟΛΑ ΜΑΖΙ μέσα σε ένα δοχείο όπου στον πάτο αυτού έχουμε μια οπή ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ που δεν αποκλίνει πολύ από το διαστατικό μέγεθος που θα έχουν τα κατεψυγμένα εξ' αυτών!
Για να εξασφαλίσω ότι θα βρεθούν έστω κάποια στιγμή σύντομα σχετικά (και αρκετά πριν επέλθει θερμοκρασιακή ισσορροπία) όλα πάνω από τη οπή αυτή, τα ανακατεύω κιόλας με κάποιον μηχανικό τρόπο - μέθοδο πχ αέρα υπό πίεση... για να μην αγγίζει και ποτέ χέρι ανθρώπου τα σφαιρίδια αυτά! Κάθε φορά που ένα ψυχρό θα βρεθεί στην είσοδο της οπής θα εξέρχεται του δοχείου μέσω αυτής, ενώ αν βρεθεί ένα καυτό δεν θα μπορεί να περάσει, και λόγο ανακατέματος μας θα αντικαθίσταται λίαν συντόμως από άλλο! Σημειώστε δε ότι ΙΣΩΣ με την θέρμανση ή ψύξη τους να έχουμε και εμφάνιση τάσεως μειώσεως ή αυξήσεως "βάρους" αντιστοίχως... οπότε να "βοηθούνται" τα ψυχρά να τείνουν και πρός τον πάτο του δοχείου μας όπου είναι η οπή εξόδου!!!
Αυτό το σύστημα το έχω "κλειστό" για να μην "αγγίζεται" από ανθρώπινο χέρι ούτως ή άλλως!

Τα σώματα αυτά (σφαιρίδια στο παραπάνω ΤΥΧΑΙΟ παράδειγμά μας) όταν αφεθούν για κάποιες ώρες σε ίδιο θερμοκρασιακό περιβάλλον είναι δεδομένο ότι θα καταλήξουν σύντομα να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτσι αν πχ "αύριο" πάει ένας αν τα ελέγξει θα βρεί τόσο αυτά που παρέμειναν στο δοχείο μας, όσο και αυτά που εξήλθαν εκ της οπής, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΟΙΑ, τόσο σε ΜΕΓΕΘΟΣ (δίασταση) όσο και σε... βάρος!

Θυμάστε τι έγινε στη Σερβία ζωντανά στην κλήρωση του Τζόκερ;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Σου απάντησα. Αυτόματη απάντηση σε υποθετική ερώτηση. Αν ήξερες ότι π.χ το ελάχιστο κέρδος του 2+1 ή 3+1 κτλ θα πάρει πάρα πολύ τα πάνω του από την επιδότηση του 5+1, θα έπαιζες διότι θα ήταν πραγματικότητα και παράλληλα θα ήλπιζες και στο 5+1.
ολα η τιποτα μυστη! δε παιζω για τα ψιλα

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
Ψεφτικα όλα...και οι δομές των παιχνιδιών απάτη,κοροιδια..αν ήθελε το σύστημα να μοιράσει το χρήμα σε πολλους τότε τα παιχνιδια θα είχαν άλλη δομή ...αλλά ο τζόγος αντανακλά την άποψη που έχει η ολιγαρχεια για την κοινωνία και τον άνθρωπο, ενας εκατομυριουχος κάθε εκατό χιλιάδες φτωχούς ... κατα τα αλλά παίξτε τα λεφτά σας κορόιδα να σας πάρουμε και τα σοβρακα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Ψάρεμα από ίντερνετ το εξής

επιστημονική φαντασία;

""
30-11-15, 09:46
Έστω ότι έχω κατασκευάσει με χρήση ειδικών υλικών ένα σώμα διαστάσεων Χ που μπορεί να είναι κύβος, παραλληλόγραμο ή σφαίρα! Έστω ότι το υλικό κατασκευής του έχει ιδιότητα μεγάλης θερμικής διαστολής υπό θέρμανση και συστολής υπό ψύξην, που αναλογεί σε 1%/degree C!
Έστω ότι έχω φτιάξει ακριβή αντίγραφα ενός Χ αριθμού αυτών, πχ 90, τα οποία έχω αριθμήσει σε δύο επιμέρους 45άδες! Τα δε αυτά αντίγραφα ακριβείας είναι όλα ιδίου μεγέθους (ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ) με μηδενική απόκλιση όταν η θερμοκρασία τους ειναι πχ 25C ! Έστω ότι την μία εξ' αυτών 45άδα την καταψύχω σε πχ -100C ενώ την άλλη την υπερθερμαίνω στους πχ +100C !
Έστω ότι από αυτές τις δύο πανομοιότυπες κατασκευαστικά 45άδες που έχω όμως υπό ακραίες διαφορετικές συνθήκες ΜΟΝΙΜΑ κάποια στιγμή αποφασίζω να εξάγω μιά και μόνη 45άδα προς "εμφάνιση" σε τρίτους, η οποία να αποτελείται από επιλεγμένα σφαιρίδια και της υπό κατάψυξην αλλά και της υπό υπερθέρμανσης!
Έστω ότι παρουσία ενός κοινού θέλω να επιλέξω τα νούμερα που προέρχονται από την καταψυγμένη 45άδα, διαχωρίζοντάς τα από τα προερχόμενα από την "καυτή" ! Τα ρίχνουμε λοιπόν ΟΛΑ ΜΑΖΙ μέσα σε ένα δοχείο όπου στον πάτο αυτού έχουμε μια οπή ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ που δεν αποκλίνει πολύ από το διαστατικό μέγεθος που θα έχουν τα κατεψυγμένα εξ' αυτών!
Για να εξασφαλίσω ότι θα βρεθούν έστω κάποια στιγμή σύντομα σχετικά (και αρκετά πριν επέλθει θερμοκρασιακή ισσορροπία) όλα πάνω από τη οπή αυτή, τα ανακατεύω κιόλας με κάποιον μηχανικό τρόπο - μέθοδο πχ αέρα υπό πίεση... για να μην αγγίζει και ποτέ χέρι ανθρώπου τα σφαιρίδια αυτά! Κάθε φορά που ένα ψυχρό θα βρεθεί στην είσοδο της οπής θα εξέρχεται του δοχείου μέσω αυτής, ενώ αν βρεθεί ένα καυτό δεν θα μπορεί να περάσει, και λόγο ανακατέματος μας θα αντικαθίσταται λίαν συντόμως από άλλο! Σημειώστε δε ότι ΙΣΩΣ με την θέρμανση ή ψύξη τους να έχουμε και εμφάνιση τάσεως μειώσεως ή αυξήσεως "βάρους" αντιστοίχως... οπότε να "βοηθούνται" τα ψυχρά να τείνουν και πρός τον πάτο του δοχείου μας όπου είναι η οπή εξόδου!!!
Αυτό το σύστημα το έχω "κλειστό" για να μην "αγγίζεται" από ανθρώπινο χέρι ούτως ή άλλως!

Τα σώματα αυτά (σφαιρίδια στο παραπάνω ΤΥΧΑΙΟ παράδειγμά μας) όταν αφεθούν για κάποιες ώρες σε ίδιο θερμοκρασιακό περιβάλλον είναι δεδομένο ότι θα καταλήξουν σύντομα να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτσι αν πχ "αύριο" πάει ένας αν τα ελέγξει θα βρεί τόσο αυτά που παρέμειναν στο δοχείο μας, όσο και αυτά που εξήλθαν εκ της οπής, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΟΙΑ, τόσο σε ΜΕΓΕΘΟΣ (δίασταση) όσο και σε... βάρος!

Θυμάστε τι έγινε στη Σερβία ζωντανά στην κλήρωση του Τζόκερ;
χαμενοι δε βγαινουν παντως τυπε....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Εφόσον δεν μπορούν να κατατροπώσουν, τα επιχειρήματα του κόσμου που αφορούν την απλή λογική (δεν αναφέρομαι σε θεωρίες εξωγήινων), μια ζωή θα είναι αναξιόπιστοι. Όπως και στην ρουλέτα που όλοι νομίζουν ότι θα νικήσουν με μαθηματικά και μαλακίες (μόνο στο μπλακτζακ υπήρχε ελάχιστο πλεονέκτημα στο μέτρημα το οποίο από όταν όλες οι τράπουλες μπήκαν στο κουτί ανακατεματος, εξοντώθηκε το πλεονέκτημα) ενώ η ρουλέτα νικιέται μόνο με φυσική και στήσιμο. Δεν γίνεται καθαρή νίκη!!! Ότι βλέπετε είναι διαφήμιση και μόνο. Μέσω φυσικής αν οι μπίλιες έχουν πειραχτεί λίγο ή και καθολου, ο γκρουπιέρης έχει συγκεκριμένη "υπογραφή" χεριού όταν ρίχνει. Συνεπώς ένας που ξέρει κι έχει ρίξει ο ίδιος π.χ 10 μύρια μπιλιές σε δική του ρουλέτα, μόλις ο γκρουπιέρης ρίξει (μόνο τότε όμως) μπορεί να υπολογισει το τόξο και λίγα νούμερα στάνταρ που θα πάει η μπίλια. Και γι αυτό όταν η ρουλέτα χάνει λίγο η "γέρνει" σε τζίρο, αλλάζει ο γκρουπιέρης για να μην αποκρυπτογραφηθεί το χέρι του (υπογραφή). Για να μην πω για περιπτώσεις που οι μπίλιες σκάνε αργά κάπου και ξαφνικά αποκτούν ταχύτητα δίνης από το σταρ τρεκ και πετάγονται αλλού. Ότι παίζεται, έχει δοκιμαστεί να έχει τίμιο πλεονέκτημα λόγω γκανιότας ή αλλιώς με πουστιά.
:woldman:
για αυτο λεμε στα επωνυμα ειναι η γκανιοτα. τζοκερ μια στα 22.000.000 πιθανοτητες. για 600.000 που βγαινουν απο μολις 120.000 παικτες του πενηνταλεπτου. που δε ειναι μονο τοσοι ουτε παιζουν μονο τοσα. εδωσε στο κινο ενα μυριο (μια φορα στα 3 χρονια πετυχαινεις 12 στα 12)
αλλα οκ ο αλλος το εχει παιχνιδακι να πιασει 12 νουμερα στα 80. η πιθανοτητα ειναι μια στα 478 εκατομμυρια. δηλαδη θα φας 478 εκατομμυρια για να πιασεις ενα!! αλλα οκ ειναι στημενο αφου το λεει ο φουφουτος απο τα κατω πετραλωνα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Πρεπει να εισαι πολυ μαλακας,να πιασεις τζοκερ η λοττο και
να το μαθει ολος ο ντουνιας...ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ.
Αυτες οι κονομες γινονται χωρις τυμπανοκρουσιες..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
στατιστικα να το παρω το ΚΙΝΟ. παιζεις ενα και μονο νουμερο. αν κερδισεις παιρνεις 2μιση φορες τα λεφτα σου. το να το πιασεις ομως ειναι μια στις 4. (20 μπαλες στα 80 νουμερα)

οποτε απο τον πρωτο και μονο αριθμο καταλαβαινεις οτι στα 100 ευρω που θα παιξεις στατιστικα αν παιζεις 1 ευρω τη φορα. θα καταληξεις με 25€Χ2,5 αρα 66,5 ευρω... μολις 33,5 ευρω χαμενος

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.168
Πόντοι
1.046
πριν 8 χρόνια που δούλευα σε τεχνικό γραφείο εδώ στην επαρχία ο ιδιοκτήτης του είχε κερδίσει 90.000 στο Τζόκερ. είχε πιάσει 5 νούμερα χωρίς το Τζόκερ.. το είχε μάθει όλο το χωριό..δεν έγινε τπτ το περίεργο.. Γ αυτόν ήταν οικονομική ανάσα διότι είχε δάνεια να πληρώσει..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Δεν είπα για 1, 2 ή 3 μύρια αν πρόσεξες. Εκεί έχει βάση αυτό. Αναφέρθηκα σε ανθρώπους που έχουν πάρει 5,10, 30.000 από παιχνίδια που ανέφερα και το είπαν ή φάνηκε ή το είδαμε. Στο Τζόκερ, Κίνο ας πούμε, στα ίδια λεφτά δεν ξέρουμε κανέναν -και πρόσεξε- σε μύρια απανωτές κληρώσεις. Φαίνεται μόνο εκεί κινδυνεύει η ζωή τους και μόνο στην Ελλάδα. :2funny:
Τι σχέση έχουν τα κέρδη του τζόκερ με του κίνο ρε παίκτη. Προφανώς η ανωνυμία έχει να κάνει για τα μεγάλα ποσά και τελικά αφορά όλους. ΄Αλλωστε και αυτοί που σκούζουν για την ανωνυμία και ακόμα περισσότερο κάνουν και σενάρια οτι δεν υπάρχουν νικητές "γι αυτό δε λένε τα ονόματα" γι αυτούς που παίρνουν τα πολλά καίγονται να μάθουν, ποιός χέστηκε για τον άλλο που πήρε 200 ευρώ στο κίνο.

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
στατιστικα να το παρω το ΚΙΝΟ. παιζεις ενα και μονο νουμερο. αν κερδισεις παιρνεις 2μιση φορες τα λεφτα σου. το να το πιασεις ομως ειναι μια στις 4. (20 μπαλες στα 80 νουμερα)

οποτε απο τον πρωτο και μονο αριθμο καταλαβαινεις οτι στα 100 ευρω που θα παιξεις στατιστικα αν παιζεις 1 ευρω τη φορα. θα καταληξεις με 25€Χ2,5 αρα 66,5 ευρω... μολις 33,5 ευρω χαμενος
Παίζω και εγώ ΚΙΝΟ και εκεί έχω καταλήξει.Συνήθως μου γυρνάει πίσω το 50-66,5% σε κάθε παιξιά και αν είμαι τελείως γαντέμης μου γυρνάει 20-33,5%.Στα 5 χρόνια που παίζω έχω 1/10 που μου γυρνάει όλα τα λεφτά και λίγα παραπάνω πίσω.1/500 τα διπλάσια και 1/1500 έχω πιάσει 6/6 και 9/9.Συνολικά όμως είμαι μέσα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Ρε τύποι , τι σημασία έχει αν είναι στημένο ή όχι ; Αφού και στις δυο περιπτώσεις τα παπάρια μου θα πάρετε. Στη μια περίπτωση είναι 0% και στην άλλη 0.000004092% δηλαδή πάλι 0%. Ρίξτε τα λεφτά στη Φοντάνα ντι Τρέβι καλύτερα, περισσότερο τόπο θα πιάσουν.

Eε δεν έχεις και άδικο.

:tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Μάστορα γιατί πας στα 200 ευρώ; ελληνικα στα λέω. Υπάρχουν και οι 5, 10, 30.000 ευρώ όπου στο στοίχημα π.χ
το λένε, φαίνεται και τους ξέρουμε αλλά στο τζόκερ π.χ
και στο κινο δεν ξέρουμε κανέναν διότι λέει κινδυνεύει
η ζωή των νικητών στα μεγάλα ποσά (και το έχουν κάνει σύστημα σε όλα τα ποσά αυτών των παιχνιδιών). :2funny:
Ναι ρε τύπε, τι σκατά δεν καταλαβαίνεις, κινδυνεύει η ζωή και οι οικογένειες των παικτών ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ. Όχι στα 5-10-30 χιλιάρικα, στα 500-800 και πάνω από εκατομμύριο/α κινδυνεύουν. Το χουμε;

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
ειναι τετοια η γκαντιοτα που δεν αξιζει να στηθει!!!
Έτσι είναι..γνωρίζω άτομο που πήρε 2μυρια από το τζόκερ..και τι να λέει;;οι άνθρωποι είναι άπληστοι σε ακραίο βαθμό..σα να χεις μια τεράστια τούρτα και σου δίνουν το 1/10 απ'το κερασάκι..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Καλά ρε πας καλά; τι λέω και τι καταλαβαίνεις; αφού δεν κινδυνεύει η ζωή τους στα μικρά ποσά κάποιων χιλιάδων ευρώ γιατί δεν τους ξέρουμε στο τζόκερ και στο κίνο ενώ στα άλλα παιχνίδια τους γνωρίζουμε;;;;;;;;;;;

Οκ τώρα?
Τύπε είσαι τελείως μπούφος;;; Ποιοί είναι αυτοί που λες πως γνωρίζουμε;;;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αν ακουω καποιον να λεει οτι ειναι στημενο ξερω με σιγουρια οτι ειναι ενας αργοσχολος τυπος με απολυτες αποψεις και ιδεες βγαλμενες απο τον κωλο του και δεν τον εμπιστευομαι ουτε για να μου φερει το νερο.

Εαν ειχε δουλεψει σε μια μεγαλη εταιρεια θα ηξερε οτι ειναι αδυνατο να στηθει οτιδηποτε.

Υπαρχουν ολοκληρες ομαδες πληροφορικαριων που φτιαχνουν τα συστηματα, κωδικες και εχουν οργανογραμμα τοσων πολλων ανθρωπων που το κανει αδυνατο να κρατηθει μυστικο τιποτα για παντα.
Ενω το μοντελο οπως ειναι βγαζει εκατοντδες εκατομμυρια στην αιωνιοτητα.

Αλλα οχι αυτος νομιζει οτι υπαρχει ενας ανθρωπος που παταει το κουμπι και βγαζει νουμερακια.

Αυτο πιστευει οτι γινεται στο μυαλο του.

Οποιος μιλαει για στημενο τζοκερ, εννοει οτι τα νουμερα που βγαινουν, δεν ειναι τυχαια, αλλα βγαινουν αυτα που δεν εχουν παιχτει, για να γινουν τζακποτ. ΕΚΕΙ λενε για στησιμο. Οχι στο ποιος τα πηρε.

Μεγαλε διαβαζεις Ελληνικα σε αυτο ακριβως που λες απανταω.

Εχεις δουλεψει ποτε σε εταιρεια?

Πιστευεις οτι εχει φτιαχτει αλγοριθμος απο μυστικη ομαδα πληροφορικαριων που βγαζει τζακποτ και οτι νουμερα θελει κατα το δοκουν?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Μάστορα γιατί πας στα 200 ευρώ; ελληνικα στα λέω. Υπάρχουν και οι 5, 10, 30.000 ευρώ όπου στο στοίχημα π.χ
το λένε, φαίνεται και τους ξέρουμε αλλά στο τζόκερ π.χ
και στο κινο δεν ξέρουμε κανέναν διότι λέει κινδυνεύει
η ζωή των νικητών στα μεγάλα ποσά (και το έχουν κάνει σύστημα σε όλα τα ποσά αυτών των παιχνιδιών). :2funny:
οταν δουλευα καποτε σε πρακτορειο γνωστοι που κερδιζαν μεγαλα ποσα διναν πουρπουαρ και ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ!
περισσοτερο για τα δανεικα γινοταν η δουλεια... μη τυχον και αρχισουν τους θυμουνται ολοι! (ασχετα που οι μισοι χρωστουσαν και οταν κερδιζαν δε το φανερωναν για να μη ξεπληρωσουν)

τωρα ελπιζω να εριξα λιγο φως σε μερικους που μακαρι να το κερδισουν το τζοκερ αλλα να μαθουμε ποιοι ειναι και που μενουν (οχι για μενα για κατι ρομα φιλους μου)

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.716
Πόντοι
18.496
οταν δουλευα καποτε σε πρακτορειο γνωστοι που κερδιζαν μεγαλα ποσα διναν πουρπουαρ και ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ!
περισσοτερο για τα δανεικα γινοταν η δουλεια... μη τυχον και αρχισουν τους θυμουνται ολοι! (ασχετα που οι μισοι χρωστουσαν και οταν κερδιζαν δε το φανερωναν για να μη ξεπληρωσουν)

τωρα ελπιζω να εριξα λιγο φως σε μερικους που μακαρι να το κερδισουν το τζοκερ αλλα να μαθουμε ποιοι ειναι και που μενουν (οχι για μενα για κατι ρομα φιλους μου)
εγω οταν το κερδισω θα το μαθετε ολοι-θα ανεβαζω 10 10 κριτικες καθε εβδομαδα για πουτανακια :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom