Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 103 24,3%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,0%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 19,9%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,4%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
456
Τι σχέση έχουν τα κέρδη του τζόκερ με του κίνο ρε παίκτη. Προφανώς η ανωνυμία έχει να κάνει για τα μεγάλα ποσά και τελικά αφορά όλους. ΄Αλλωστε και αυτοί που σκούζουν για την ανωνυμία και ακόμα περισσότερο κάνουν και σενάρια οτι δεν υπάρχουν νικητές "γι αυτό δε λένε τα ονόματα" γι αυτούς που παίρνουν τα πολλά καίγονται να μάθουν, ποιός χέστηκε για τον άλλο που πήρε 200 ευρώ στο κίνο.
πολύ σωστά , με τόσα που συμβαίθνουν .ο άλλος ,παίνει στο σπίτι σου και σε καθαρίζει για μερικά ευρώ , και αν κερδίσεις ας πουμε 2 εκατομμυερια θα θες να το μάθουν όλοι και μετά θα αισθάμνεσαι ασφαλης?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Επίσης αναμενόμενη απάντηση. Η ουσία είναι ότι είτε σκάσουν μπαγιόκο είτε όχι για μούγγα, είτε τους ξέρουμε είτε όχι (έχω δει δελτία διπλανού, φίλου, διπλανού σε καφετέρια, λαιβ κτλ σε μεγάλα ποσά όπως κι άλλοι) όλοι αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν!!! Αντίθετα στις ίδιες αξίες κέρδους κι αναφερόμενος σε 5, 10, 20, 30.000 ευρώ για παράδειγμα, δεν ξέρω κανέναν με δελτίο από τζόκερ ή κίνο (ειδικά σε αυτό με την φοβερή συχνότητα κληρώσεων θα έπρεπε να ξέρουμε).
Ειχα κερδισει καποτε 6000 ευρω στο ΚΙΝΟ απο το πουθενα με 6/6 με πολλαπλασιαστη
Επισης φιλος μου ειδε επιτοπου καποιον να κερδιζει 40.000 με 9/9 με πολλαπλασιαστη αν θυμαμαι καλα
Μαλιστα στο ιδιο δελτιο ειχα πιασει ενα 6/6 και ακομα ενα 5/6 που και το σκετο 5/6 ειναι δυσκολο.
Δεν υπαρχει κανενας λογος να στησουν κανενα παιχνιδι, ειδικα το ΚΙΝΟ με τη γκανιοτα που εχει.
Γενικα ειναι αστειο σε μια τεραστια επιχειρηση που διακινει δισεκατομμυρια καθε χρονο, να τιθενται επι ταπητος σε συμβουλια ιδεες του τυπου: Ας φαμε και 5 εκατομμυρια απο την επομενη κληρωση. Οταν η ιδια εταιρια πληρωνε κανονικους μισθους 115.000 σε οδηγους και καθαριστριες πριν την κριση

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.546
Πόντοι
2.356
Επίσης αναμενόμενη απάντηση. Η ουσία είναι ότι είτε σκάσουν μπαγιόκο είτε όχι για μούγγα, είτε τους ξέρουμε είτε όχι (έχω δει δελτία διπλανού, φίλου, διπλανού σε καφετέρια, λαιβ κτλ σε μεγάλα ποσά όπως κι άλλοι) όλοι αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν!!! Αντίθετα στις ίδιες αξίες κέρδους κι αναφερόμενος σε 5, 10, 20, 30.000 ευρώ για παράδειγμα, δεν ξέρω κανέναν με δελτίο από τζόκερ ή κίνο (ειδικά σε αυτό με την φοβερή συχνότητα κληρώσεων θα έπρεπε να ξέρουμε). Λογικά θα υπάρχει (αν θέλουμε το πιστεύουμε). Είναι τόσοι όμως και που είναι; :2funny: Επιχείρημα τύπου ότι είναι πιο δύσκολο το Τζόκερ ή το κίνο καταρρέει πριν προαχθεί καν δεδομένου ότι κάθε 5 λεπτά και καλά σκάνε νικητές στο κίνο σε τέτοια πόσα ο ένας εδώ, ο άλλος εκεί κτλ. Που στον πούτσο είναι λοιπόν όλοι αυτοί του κίνο αλλά και του τζόκερ;;; :2funny:συνεπώς πρέπει και οφείλουν να λύσουν αυτό το μέγα πρόβλημα δυσπιστίας οι του οπάπ από τον κόσμο και έπειτα να διερευνηθεί αν το παιχνίδι είναι στημένο
ή όχι. Απλά Ελληνικά. :rockon:
τυπε ξερω ατομο που κερδισε γυρω στα 300.000 με πενταρι στο τζοκερ ατομο 50.000 στο σκρατς αλλο με 100.000 και αλλο με ειτε 200 ειτε 500 χιλιαρικα... απο αυτα το τελευταιο και μεγαλυτερο τα ειχε φαει ξανα μεσα σε 2-3 χρονια στο τζογο...
επισης ξερω πολλους που κερδισαν και δεν εισπραξαν οι ιδιοι τα κερδη αλλα πουλησαν τα δελτια σε αλλους (μερικοι δε "αφορολογητα") προφανως για ξεπλυμα μαυρου χρηματος απο αυτους που τα αγοραζαν...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.926
Πόντοι
5.506
Επειδή πρέπει να χέσω θα στο πω ακόμα πιο απλά. Προσωπικά ξέρω (κι άλλοι πολλοί) νικητές π.χ στοιχήματος (ζωντανούς ανθρώπους) με δελτία 10, 20, 30.000 ευρώ. Αυτοί δεν κινδυνεύουν; :2funny:στο Τζόκερ και στο Κίνο δεν ξέρω (οπως κι άλλοι) ούτε εναν με τέτοιο δελτίο. Ίσως να υπάρχει. Μόνο εκείνοι κινδυνεύουν; :2funny: δελτία όμως θέλω να δω και ζωντανούς ανθρώπους. Όταν το λύσουν αυτό και τα υπόλοιπα, τότε θα ασχοληθούμε με το αν στήνεται ή όχι το παιχνίδι. Προς το παρόν τρώνε πούτσα κι απαξίωση οι του οπάπ από άπειρο κόσμο.

:rockon:
Eντελώς φιλικά, μαλακίες γράφεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.926
Πόντοι
5.506
Καλά βρε σεις γιατί κολλάτε στο τυχόν στήσιμο; αυτό είναι αλλο θέμα. Προσωπικά αναφέρθηκα σε δελτία και νικητές με αποδείξεις από τζόκερ και κίνο μεγάλω ποσών
κι ότι δεν βρίσκω ενώ στο στοίχημα π.χ έχω δει κάργα!!! Ξαφνικά βγήκατε δύο να πείτε ότι ξέρετε νικητές. Οκ, το δέχομαι εξ οθόνης χάρην της συζήτησης. Πάντως εγώ νικητή με δελτίο μεγάλο σε τζόκερ και Κίνο δεν έχω δει ποτέ μου. Σύμφωνα με τον Οπάπ κινδυνεύει η ζωή των νικητών στα μεγάλα ποσά. Δηλαδή τα 10 και 20 και 30 χιλιάρικα είναι μεγάλα ποσά;:2funny: που είναι οι νικητές; στο στοίχημα ή στην ρουλέτα πως στον πούτσο βγαίνουν νικητές ατάκα κι επιτόπου και φαίνονται και το λένε στα ίδια ποσά;;; ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω!!! :2funny: Αυτά.
Τύπε, τον αέρα που αναπνέουμε τον έχεις δει;; Όχι ε;
Ε, άρα δεν υπάρχει.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Πιστευεις οτι εχει φτιαχτει αλγοριθμος απο μυστικη ομαδα πληροφορικαριων που βγαζει τζακποτ και οτι νουμερα θελει κατα το δοκουν?
Δεν χρειάζεται αλγόριθμος ούτε μυστική ομάδα, ρε τύπε. Πολύ Dan Brown διαβάζεις. :2funny:

Βουτάς μέσα στη βάση με distinct για να βρεις τους unique συνδυασμούς που έχουν παιχτεί.

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.926
Πόντοι
5.506
Φοβερά επιχειρήματα.
Με αποστόμωσες. :2funny:
Ενώ εσύ που μας έχεις πρήξει τ αρχίδια οτι έχεις δει ένα σκασμό κερδισμένους στοιχηματζήδες αλλά επειδή δεν έχεις δει κανέναν με κερδισμένο δελτίο τζόκερ "άρα δεν κερδίζουν στο τζόκερ" έχεις φοβερά επιχειρήματα.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
Δεν χρειάζεται αλγόριθμος ούτε μυστική ομάδα, ρε τύπε. Πολύ Dan Brown διαβάζεις. :2funny:

Βουτάς μέσα στη βάση με distinct για να βρεις τους unique συνδυασμούς που έχουν παιχτεί.

Εσεις τα λετε αυτα.

Δε σου ειπα να μου πεις το sql statement.

Εχεις δουλεψει ποτε σε μεγαλη εταιρεια εσυ?

Πες μου ποιος και πως θα το κανει αυτο σε εταιρεια 500 ατομων.

Και να βγαλει και τα μπαλακια και να ειναι ολο αψεγαδιαστο.

Περιμενω αιτιολογημενη απαντηση.

Τελευταία τροποποίηση:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Επειδή πρέπει να χέσω θα στο πω ακόμα πιο απλά. Προσωπικά ξέρω (κι άλλοι πολλοί) νικητές π.χ στοιχήματος (ζωντανούς ανθρώπους) με δελτία 10, 20, 30.000 ευρώ. Αυτοί δεν κινδυνεύουν; :2funny:στο Τζόκερ και στο Κίνο δεν ξέρω (οπως κι άλλοι) ούτε εναν με τέτοιο δελτίο. Ίσως να υπάρχει. Μόνο εκείνοι κινδυνεύουν; :2funny: δελτία όμως θέλω να δω και ζωντανούς ανθρώπους. Όταν το λύσουν αυτό και τα υπόλοιπα, τότε θα ασχοληθούμε με το αν στήνεται ή όχι το παιχνίδι. Προς το παρόν τρώνε πούτσα κι απαξίωση οι του οπάπ από άπειρο κόσμο.

:rockon:
Τέτοια πούτσα και απαξίωση που τα κέρδη πάνε τραίνο.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Έχεις δει ποιοι παίζουν στον Οπάπ; παιδάκια, τελειωμένοι μισθωτοί του ταλήρου, γριές, γέροι και πρεζάκια προποτζόφατσες που νομίζουν ότι θα πιάσουν την καλή με το στοίχημα. Λίγοι κερδίζουν κι είναι φυσικά μέσα στην σούμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι άνωθεν είναι κατεστραμμένοι. Πρόσθεσε και τους εθισμένους των πλέι οπάπ και τσουπ...να πως βγαίνουν τα κέρδη! Σιγά το νέο. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με όσα αναφέρουμε εδώ.
Μίλησες για πουτσα και απαξίωση από άπειρο κόσμο. Κάτι που δεν ισχύει αφού ο ΟΠΑΠ πηγαίνει τραίνο. Το τι λετε δυο τρεις εδώ μέσα δεν έχει καμία σημασία.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Μίλησα για ότι μίλησα. Το ότι εσύ θες να επιλέγεις ότι σε βολεύει μέσω Λαμίας, είναι άλλο καπέλο. Εμένα με νοιάζει που δεν του δίνουμε πολλοί ούτε την σκόνη από τα παπούτσια μας. Αιμοδότες πάντα θα υπάρχουν στον τζόγο. Κάτι τέτοιο δεν απαντά σε τίποτα όμως. Αυτά.
Να απαντήσω μέσω Διακοφτού για τους νικητές των 20 χιλιαδων στο τζόκερ που δεν τους είδε κανείς;
Αυτό το αφήνω σε σας που είστε τσιλιαρισμενοι και με σκονισμένα παπούτσια.
Αυτά.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Εσεις τα λετε αυτα.

Εχεις δουλεψει ποτε σε μεγαλη εταιρεια εσυ?
Εσύ μίλησες για αλγόριθμους, ρε τύπε. Όχι εγώ. :confused:

Το μόνο που είπα είναι ότι γνωρίζουν ακριβώς τι έχει παιχτεί.

Δουλεύω στο σιδεράδικο του Μπάμπη του σουγιά, τύπε! :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
εαν θελουν να διαψευσουν οτι ειναι απατη το τζοκερ ας επικοινωνησει ο οπαπ μαζι μου να τα βρουμε. :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
Εσύ μίλησες για αλγόριθμους, ρε τύπε. Όχι εγώ. :confused:

Το μόνο που είπα είναι ότι γνωρίζουν ακριβώς τι έχει παιχτεί.

Δουλεύω στο σιδεράδικο του Μπάμπη του σουγιά, τύπε! :2funny:

Οκ μπρουλη καταλαβαμε.
Γνωριζουν τι συμβαινει αλλα δε μπορεις να πεις ποιοι γνωριζουν και πως το κανουν απλα πετας κατι απο το κωλο σου γιατι δε μπορεις να εξηγησεις τι συμβαινει γυρω σου.
Εαν ειχες δουλεψει σε καποια πολυεθνικη θα ηξερες οτι ειναι αδυνατο να παιχτει τετοια φασουλα απο οποιονδηποτε.
Επιπλεον εισαι και ασχετος με πληροφορικη γιατι δε χρειαζεται κανενα disinct για να βρεις του αριθμους που δεν εχουν παιχτει ειναι πολυ πιο απλο σε επιπεδο βασης.
Αλγοριθμος προφανως και χρειαζεται για να βγουν τα μπαλακια οπως τα θες.
Φερε μου τον γιο σου να μιλησω καλυτερα.

Επομενος κλοουν.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.538
Πόντοι
206
Λοιπόν ιδιοκτήτης καταστήματος που κέρδισε Λόττο και έφαγε πόρτα από γνωστό κοσμηματοπωλείο γιατί πήγε να το παίξει γαμαω. Κολλητός του πατέρα μου 300μυρια την πρώτη φορά και 6ψηφιο πόσο σε € τη δεύτερη. Μόλις πέρυσι το καλοκαίρι δυόμισι ένας στη διπλανή πόλη. Και άλλα πολλά.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.538
Πόντοι
206
Μια χαρά υπάρχουν νικητές. Σωστά έχει γραφτεί πως οι περισσότεροι κάνουν τον μαλακά είτε γιατί φοβούνται, είτε για να γλιτώσουν από τις κολλητσιδες. Πάντως δεν είναι δύσκολο να βρεις νικητές. Όσοι έχετε ευρύ κύκλο ειδικά σε μικρές πόλεις θα τους καταλάβετε αμέσως. Οι περισσότεροι κάνουν χοντρές μαλακίες. Πχ κερδίζουν ένα τζόκερ με 600 χιλιάρικα και πάνε να αγοράσουν Μερσεντές των 100.

Άλλοι από σερβιτόροι το παίζουν επιχειρηματίες και ανοίγουν μαγαζιά. Και άλλα πολλά.

Ελάχιστοι είναι οι πραγματικά έξυπνοι που θα μείνουν στη δουλειά τους και θα επενδύσουν σε ακίνητα κρυφά.

Και αν δείτε τα κέρδη στην τελική είναι όντως πολύ μικρά. Πχ το πενταρι στην τελευταία κλήρωση έδωσε 20000€. Κλάιν χρήματα. Για ένα μέσο Έλληνα δεν φτάνει ούτε για καλημέρα στο δάνειο. Το ίδιο και τα 600.000 του πρώτου λαχνού. Δεν φτάνουν για άνετη ζωή. Αν έχεις δάνειο το αποπληρώνεις και τα υπόλοιπα απλά τα κρατάς για το μέλλον.

Και κάτι τελευταίο. Οι ετήσιες κληρώσεις είναι 150. Ελάχιστες είναι με πολλά λεφτά. Και σε αυτές τις λίγες με τα Τζακ ποτ αρκετές φορές υπάρχουν πολλαπλοί νικητές που πάνε στην από πάνω παράγραφο.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Οκ μπρουλη καταλαβαμε.
Γνωριζουν τι συμβαινει αλλα δε μπορεις να πεις ποιοι γνωριζουν και πως το κανουν απλα πετας κατι απο το κωλο σου γιατι δε μπορεις να εξηγησεις τι συμβαινει γυρω σου.
Εαν ειχες δουλεψει σε καποια πολυεθνικη θα ηξερες οτι ειναι αδυνατο να παιχτει τετοια φασουλα απο οποιονδηποτε.
Επιπλεον εισαι και ασχετος με πληροφορικη γιατι δε χρειαζεται κανενα disinct για να βρεις του αριθμους που δεν εχουν παιχτει ειναι πολυ πιο απλο σε επιπεδο βασης.
Αλγοριθμος προφανως και χρειαζεται για να βγουν τα μπαλακια οπως τα θες.
Φερε μου τον γιο σου να μιλησω καλυτερα.

Επομενος κλοουν.
Ρε καραγκιόζη, distinct για να βρεις τους unique που έχουν παιχτεί είπα, όχι αυτούς που δεν έχουν παιχτεί.

Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις.

ΒΛΑΞ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Ρε καραγκιόζη, distinct για να βρεις τους unique που έχουν παιχτεί είπα, όχι αυτούς που δεν έχουν παιχτεί.

Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις.

ΒΛΑΞ
Το να βρεθει μια στηλη που δεν εχει παιχτει πλεον μπορει να γινει σε κατω απο 1 δευτερολεπτο, ακομα και με Python που ειναι σχετικα αργη, ακομα και με brute force με ενα απλο λαπτοπ, ποσο μαλλον με C++ και με πιο εξυπνες τεχνικες φιλτραρισματος και ενα δυνατο μηχανημα. Σε εκατοστα του δευτερολεπτου. Το θεμα ειναι απο κει και περα πως θα ξεγελασεις ολοκληρο το πανελληνιο με μια φτιαχτη κληρωση και το κυριοτερο, πως μπορεις να το κρατησεις ολο αυτο μυστικο μεταξυ ολων των εμπλεκομενων για τοσα πολλα χρονια.
Θυμιζει λιγο οσους λενε πως η ΝΑΣΑ δεν πηγε στο φεγγαρι αλλα συνομωτισαν ξερω γω 500 ατομα για να φτιαξουν φτιαχτη προσεληνωση σε στουντιο :tooth:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Ρε George71, εγώ δεν είπα τίποτα για φτιαχτή κλήρωση, μπαλάκια και ιστορίες γι' αγρίους που λέει ο άνω τύπος.

Ένα απλό σχόλιο έκανα επειδή μίλησε για αλγορίθμους και μυστική ομάδα πληροφορικάριων! :confused: :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Ρε George71, εγώ δεν είπα τίποτα για φτιαχτή κλήρωση, μπαλάκια και ιστορίες γι' αγρίους που λέει ο άνω τύπος.

Ένα απλό σχόλιο έκανα επειδή μίλησε για αλγορίθμους και μυστική ομάδα πληροφορικάριων! :confused: :2funny:
Το σχολιο πηγαινε γενικα στο θεμα της ευρεσης στηλης που δεν παιχτηκε,επειδη αναφερθηκε συχνα, τυχαια εκανα παραθεση σε σενα :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom