Νέα

Τζένη Χειλουδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν τέθηκε θέμα αν δουλεύει σε σπίτι. Επομένως είναι solo ;)

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ρε παιδιά συνάντησε τελικά κανείς την Τζένη?
Πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε με τη συγκεκριμένη και δεν έχει γίνει καθόλου λόγος για τη Τζενάρα.
Σίγουρα τα χρόνια που πέρασαν φαίνονται πάνω της (το 68 γεννηθείσα) και έβαλε και πάρα πολλά κιλά, αλλά δεν παύει να είναι ο μύθος..
Είναι μεγάλη εμπειρία και μόνο να την συναντήσεις τη συγκεκριμένη.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οπως σε καθε ομορφο τραβελι που εκανε την υπερβαση, ηρθε η ωρα της πληρωμης kαι της λογικης καταληξης των γεγονοτων για τον κυριο...

decadence και γαμησι απο πακιστανους στα γεραματα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σπιτι στη ροδο ειχε ανοιξει κι ακομα εκει ειναι νομιζω...για οσους ενδιαφερονται ...

γνωστος πελατης ο γκλετσος...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
νομιζω πια ειναι Αθηνα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μικρυνε το βυζι το παλικαρι?

Επισκέπτης
δεν τέθηκε θέμα αν δουλεύει σε σπίτι. Επομένως είναι solo ;)

κάπου πηρε το μάτι μου ότι είναι στην ΑΘΗΝΑ και με το τηλέφωνο κλείνεις ραντεβού 1 ώρα πριν και πας στο χώρο της   :zfuck:
επειδή   ώμος κάπου την πήρε το μάτι μου με μερικά κιλά παραπάνω ψιλοσκιάχτηκα  :huh: , το ξανασκέφτηκα και δεν το έκανα ...... :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αυτό το σπίτι είναι το φ.104 όταν ανέβαινες παλιά τη σκάλα και αφού βρισκόσουν εντός τότε μπορούσες να πας σε κάτω δωμάτιο. Κανείς παλιόοοοος ....
Η εισοδος (η οποια υπαρχει ακομα) ηταν ακριβως διπλα απο εκει που σημερα ειναι η εισοδος του Φ104.
Η σκαλα οδηγουσε επανω οπυ ηταν και τα δωματια.

Πριν ακομα λειτουργησει ο οροφος απο την ιδια παλια εισοδο υπηρχε προσβαση στο σημερινο Φ104, το οποιο βεβαια δεν ειχε καμια σχεση με την σημερινη του οψη.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
τελικά αξίζει ή δεν αξίζει η συνάντηση; δεν είναι όπως στις φωτό;;

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Είναι Αθήνα και διαφημίζεται στο ts-dating

καλά, δε νομίζω οι φωτός να είναι αυτού του αιώνα...Μου φαίνεται δύσκολο να έχασε τόσα κιλά και να δείχνει τόσο νέα. Όσο να'ναι για όλους περνούν τα χρόνια. Συγνώμη, αυτή δεν παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό όπως έλεγε? Μήπως είναι μούφα η αγγελία? Πάντως θα είναι must αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή φύλου, να πάρει τη Χειλουδάκη!

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.170
Πόντοι
7.135
Θα κλάψει τα ευρουδάκια του όποιος βρεθεί μαζί της. Εχει γίνει πατσαβούρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Προφανώς και δε θα είναι όπως στις φωτό. Οι φωτό είναι της δεκαετίας του 90, από περιοδικά της εποχής.

καλά, δε νομίζω οι φωτός να είναι αυτού του αιώνα...Μου φαίνεται δύσκολο να έχασε τόσα κιλά και να δείχνει τόσο νέα. Όσο να'ναι για όλους περνούν τα χρόνια. Συγνώμη, αυτή δεν παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό όπως έλεγε? Μήπως είναι μούφα η αγγελία? Πάντως θα είναι must αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή φύλου, να πάρει τη Χειλουδάκη!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Προφανώς και δε θα είναι όπως στις φωτό. Οι φωτό είναι της δεκαετίας του 90, από περιοδικά της εποχής.
:thumbsup:
σε βιντεο που την ειχα δει πριν κανα δυο χρονια,ηταν μια παχια θειτσα...διαφημιζε ενα καφε που εχει ανοιξει καπου στην Σητεια-αν δεν κανω λαθος....καλα στα νιατα της ηταν μουναρος...εποχη εισαγγελεα κ ετσι...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:S :S :S
ειναι γεματο το utube...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
:thumbsup:
σε βιντεο που την ειχα δει πριν κανα δυο χρονια,ηταν μια παχια θειτσα...διαφημιζε ενα καφε που εχει ανοιξει καπου στην Σητεια-αν δεν κανω λαθος....καλα στα νιατα της ηταν μουναρος...εποχη εισαγγελεα κ ετσι...
το πιο ομορφο τρανσεξουαλ που ειδαμε ποτε ελλαδα

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Αλλού είναι η ουσία....Όλα αυτά τα ξέρουμε που λέτε
Το θέμα είναι ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΗΝ ΕΙΔΕ? ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ? Ναι ή ου?

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Πάντως θα είναι must αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή φύλου, να πάρει τη Χειλουδάκη!

Το θρεντ συγκαταλέγεται στην κατηγορία ΤΡΑΝΣ φίλε μου, οπότε μόνο αυτό δεν είναι το πρόβλημα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την ειχα παρει στο Φυλης 99, πριν απο το σκανδαλο με τον εισαγγελεα.

Τοτε τουλαχιστον ηταν πολυ ΚΑΚΗ στις υπηρεσιες της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom