tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν τέθηκε θέμα αν δουλεύει σε σπίτι. Επομένως είναι solo ;)
νομιζω πια ειναι Αθηνα
δεν τέθηκε θέμα αν δουλεύει σε σπίτι. Επομένως είναι solo ;)
Η εισοδος (η οποια υπαρχει ακομα) ηταν ακριβως διπλα απο εκει που σημερα ειναι η εισοδος του Φ104.αυτό το σπίτι είναι το φ.104 όταν ανέβαινες παλιά τη σκάλα και αφού βρισκόσουν εντός τότε μπορούσες να πας σε κάτω δωμάτιο. Κανείς παλιόοοοος ....
καλά, δε νομίζω οι φωτός να είναι αυτού του αιώνα...Μου φαίνεται δύσκολο να έχασε τόσα κιλά και να δείχνει τόσο νέα. Όσο να'ναι για όλους περνούν τα χρόνια. Συγνώμη, αυτή δεν παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό όπως έλεγε? Μήπως είναι μούφα η αγγελία? Πάντως θα είναι must αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή φύλου, να πάρει τη Χειλουδάκη!
Προφανώς και δε θα είναι όπως στις φωτό. Οι φωτό είναι της δεκαετίας του 90, από περιοδικά της εποχής.
το πιο ομορφο τρανσεξουαλ που ειδαμε ποτε ελλαδα
σε βιντεο που την ειχα δει πριν κανα δυο χρονια,ηταν μια παχια θειτσα...διαφημιζε ενα καφε που εχει ανοιξει καπου στην Σητεια-αν δεν κανω λαθος....καλα στα νιατα της ηταν μουναρος...εποχη εισαγγελεα κ ετσι...
Πάντως θα είναι must αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή φύλου, να πάρει τη Χειλουδάκη!
Την ειχα παρει στο Φυλης 99, πριν απο το σκανδαλο με τον εισαγγελεα.καλά, δε νομίζω οι φωτός να είναι αυτού του αιώνα...Μου φαίνεται δύσκολο να έχασε τόσα κιλά και να δείχνει τόσο νέα. Όσο να'ναι για όλους περνούν τα χρόνια. Συγνώμη, αυτή δεν παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό όπως έλεγε? Μήπως είναι μούφα η αγγελία? Πάντως θα είναι must αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή φύλου, να πάρει τη Χειλουδάκη!