tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εγώ την πήρα προ εγχειρήσεως από την πιάτσα της Φαλήρου. Δ υ ν α μ ί τ η ς. ;)
μιλαμε για τη δεκαετια του 80 ??εγώ την πήρα προ εγχειρήσεως από την πιάτσα της Φαλήρου. Δ υ ν α μ ί τ η ς. ;)
Tην πηρε οταν ο αναστοπουλος επαιζε στην αβελινομιλαμε για τη δεκαετια του 80 ??
εγώ την πήρα προ εγχειρήσεως από την πιάτσα της Φαλήρου. Δ υ ν α μ ί τ η ς. ;)
μετα αλλαξανε οι ρολοι μεγαλεμετα εγχειρησεως την ξαναπηρες?
μετα αλλαξανε οι ρολοι μεγαλε
Δεν αλλάξανε οι ρόλοι και δεν θα γελούσες αν ήξερες, πως η Τζένη ήταν παθητική πάντοτε. Τέλεια γυναίκα εκ γεννετής με ένα μικρό λάθος της φύσης που το διόρθωσε με την επέμβαση. Τέλος πάντων, δεν αξίζει στο φορουμ αυτό να μαθαίνει και περισσότερα. Καλύτερα ας μείνουμε στα χαζοχαρούμενα και στα ολέ.
βρωμα ξε βρωμα γιατρε παει ακλαφτος ο καημενος καταστραφηκε κυριολεκτικα ο ανθρωπος και επαγγελματικος και οικονομικος και οικογενειακοςΣυναγωνιστές έχει μεγάλη βρώμα η δουλειά με την Τζενούλα ...............
ρε γιατρε ερωτευμενος ανθρωπος ηταν αυτος επεσε με τα μουτρα ο ανθρωπακος εχει και τις δικαιολογιες του την πατησε ασχημαΕχεις μεγάλο δίκιο αλλά τα ήθελε και αυτός ..........., δεν πρόσεξε καθόλου
Ουτε επαγγελματικως,ουτε οικονομικως,ουτε οικογενειακως καταστραφηκε.Μιλαμε μεχρι εκει που ξερουμε..βρωμα ξε βρωμα γιατρε παει ακλαφτος ο καημενος καταστραφηκε κυριολεκτικα ο ανθρωπος και επαγγελματικος και οικονομικος και οικογενειακος
ρε γιατρε ερωτευμενος ανθρωπος ηταν αυτος επεσε με τα μουτρα ο ανθρωπακος εχει και τις δικαιολογιες του την πατησε ασχημα
η αλλη που την καναν και αγιατολαχ χομεινι πνευματικο τους πατερα τι εκανε για τον προστατευσει??τον πατησε κατω σαν χταποδι τον ανθρωπο ουτε το επαγγελματικο της απορρητο σεβαστηκε ωστε να μην τον εκθεση στο μμε στην οικογενεια του και σε ολη την ελλαδα
ρε γιατρε ερωτευμενος ανθρωπος ηταν αυτος επεσε με τα μουτρα ο ανθρωπακος εχει και τις δικαιολογιες του την πατησε ασχημα
η αλλη που την καναν και αγιατολαχ χομεινι πνευματικο τους πατερα τι εκανε για τον προστατευσει??τον πατησε κατω σαν χταποδι τον ανθρωπο ουτε το επαγγελματικο της απορρητο σεβαστηκε ωστε να μην τον εκθεση στο μμε στην οικογενεια του και σε ολη την ελλαδα