Νέα

Τζένη Χειλουδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι εγχειρισμενες ομως που κρυβουν οτι στην ουσια ειναι αντρες και το παιζουν γυναικες
ειναι απατεωνες. Πρεπει να το λενε και οχι να το κρυβουν.

Αγαπητε pisoxostis αντιμετωπιζεις ενα ευαισθητο θεμα με εναν τοσο κυνικο τροπο που μου προκαλεις εκπληξη. Επι της ουσιας λοιπον δεν αμφισβητειται το θεμα περι φυλου ;)και καμια δεν το παιζει γυναικα γιατι και απο τον ΝΟΜΟ τον ιδιο θεωρειται γυναικα. Τωρα πιστευεις εσυ οτι καποια στην εποχη που ζουμε μπορει να κρυψει το( γεγονος ) του παρελθοντος απο κανεναν? Αλλα ουτε και μπορει καποια με την πρωτη γνωριμια που θα κανει να λεει το εξης,  γεια σου ειμαι η ταδε και ειμαι εγχειρισμενη. Ξερεις ειναι ενα τοσο πρωσοπικο θεμα που θα το αναλυσεις ισως, μονο με ενα ατομο που θα σε ενδιαφερει πραγματικα.  Επισης ως προς το υπεροχο πλασμα που λεγεται τζενη χειλουδακη ο συγκεκριμενος κυριος ηξερε πολυ καλα με ποια κοπελα ηταν Αλωστε ειχε τετοιες σχεσεις και πριν την τζενη Οποτε για ποια απατεωνια συζητας? Απατεωνες ειναι ενας ορισμος που πραγματικα μου προκαλει ριγη. Ειναι δυνατον να υπαρχει τοσος ρατσισμος για μια μεριδα ανθρωπων που περασαν τα πανδεινα στην ζωη τους για να φτασουν στην ηρεμια της ιθακης τους????????Και ποιος ειναι εκεινος που θα κρινει θα λασπωσει και θα σπιλωσει με τετοιους χαρακτηρισμους αυτες τις κοπελες. Μηπως εσυ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
     Αγαπητε pisoxostis αντιμετωπιζεις ενα ευαισθητο θεμα με εναν τοσο κυνικο τροπο που μου προκαλεις εκπληξη. Επι της ουσιας λοιπον δεν αμφισβητειται το θεμα περι φυλου ;)και καμια δεν το παιζει γυναικα γιατι και απο τον ΝΟΜΟ τον ιδιο θεωρειται γυναικα. Τωρα πιστευεις εσυ οτι καποια στην εποχη που ζουμε μπορει να κρυψει το( γεγονος ) του παρελθοντος απο κανεναν? Αλλα ουτε και μπορει καποια με την πρωτη γνωριμια που θα κανει να λεει το εξης,  γεια σου ειμαι η ταδε και ειμαι εγχειρισμενη. Ξερεις ειναι ενα τοσο πρωσοπικο θεμα που θα το αναλυσεις ισως, μονο με ενα ατομο που θα σε ενδιαφερει πραγματικα.   Επισης ως προς το υπεροχο πλασμα που λεγεται τζενη χειλουδακη ο συγκεκριμενος κυριος ηξερε πολυ καλα με ποια κοπελα ηταν Αλωστε ειχε τετοιες σχεσεις και πριν την τζενη Οποτε για ποια απατεωνια συζητας? Απατεωνες ειναι ενας ορισμος που πραγματικα μου προκαλει ριγη. Ειναι δυνατον να υπαρχει τοσος ρατσισμος για μια μεριδα ανθρωπων που περασαν τα πανδεινα στην ζωη τους για να φτασουν στην ηρεμια της ιθακης τους????????Και ποιος ειναι εκεινος που θα κρινει θα λασπωσει και θα σπιλωσει με τετοιους χαρακτηρισμους αυτες τις κοπελες. Μηπως εσυ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

Γιατί δεν παντρέυτηκαν???? Που χάλασε η σούπα???  :headbang:

Κρίμα!!! Και έδειχνε ότι αγαπιόντουσαν και ταίριαζαν τόσο πολύ!!!!  :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
δειχνει και παλιο συναγωνιστή

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί μετάνιωσε η Χειλουδάκη;

Μετά από πολύ καιρό η Τζένη Χειλουδάκη μιλά για τη ζωή της στο περιοδικό «People», και κυρίως για πράγματα που μετάνιωσε.

«Κοιτάχτηκα πολλές φορές στον καθρέφτη και αυτομαστιγώθηκα. Έζησα πολλές καταστάσεις και έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Έχω μετανιώσει που εγκατέλειψα τον Σακελλαρόπουλο, που σταμάτησα να αγαπώ την Τζένη, για την καφετέρια που άνοιξα στη Σητεία, για τα τεράστια χρηματικά ποσά που έχασα στη ζωή μου λόγω του εθισμού μου στον τζόγο και τέλος για τις κατά διαστήματα γελοίες εμφανίσεις μου στην τηλεόραση», δήλωσε η Χειλουδάκη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
58 καλημέρα , τί μου θύμισες τώρα μέ τήν Τζένη .........

άχ άχ ώραια χρόνια !!!!!!!

Τοοοοοοοοοοοοοοό τσιμπούκι φίλε !!!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ενα θρεντ που πραγματικα αξιζη τον κοπο να το διαβαση κανεις απο την αρχη μεχρη το τελος ...  Γεια σου Τζενακη ... οπου και να εισαι Καλη σου ωρα .....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η Τζένη Χειλουδάκη θα ντυθεί νυφούλα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011, 14:25

Η Τζένη, αρκετά χρόνια μετά το σκάνδαλο της σχέσης της με εισαγγελέα, βρήκε τον έρωτα και την ευτυχία στα μάτια ενός ποδοσφαιριστή, με τον οποίο ετοιμάζεται να παντρευτεί στις 28 Σεπτεμβρίου.

«Είναι ένα υπέροχο παιδί και γι' αυτό αποφάσισα να παντρευτώ. Όπως ξέρετε, πριν από πολλά χρόνια αρνήθηκα την πρόταση γάμου ενός εισαγγελέα, αλλά τότε δεν ήμουν έτοιμη για γάμο. Για να το κάνω τώρα, σημαίνει πως έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Θα ήθελα να κάνω έναν γάμο ανοιχτό, με τους γονείς μου, τους φίλους μου, αλλά δεν μπορώ να συζητάνε το όνομά μου όπως παλιά. Είμαι πλέον 43 ετών και δεν πρόκειται να ξανακάνω τα λάθη του παρελθόντος. Έχω χορτάσει από εξώφυλλα και δημοσιότητα. Δεν μπορώ τα κανάλια και τις συζητήσεις επί συζητήσεων γύρω από το άτομό μου. Τώρα βλέπω σε βίντεο όλα εκείνα τα παρελθόντος, στα οποία πρωταγωνιστούσα, και ντρέπομαι...

Οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή πλέον θα το κρατάω μυστικό. Άλλο, βέβαια, να μας δείτε στον δρόμο με τον άνθρωπό μου ή σε ένα καφέ. Δεν θα κρυφτούμε» είπε η Τζένη στην «Espresso».

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΆΚΙ ΜΑς - ΟΙ ΑΝΙΠΑΝΔΡΕΣ

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αντε και καλούς απογόνους :tooth:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Διαολε. Συγκινηθηκα. :'(
Περιμενω φωτος με την Τζενη νυφουλα... :-

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.787
Πόντοι
3.715
δεν είναι κατακριτέο να διαλέγει καλό εραστή μια ερωμένη

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

αυτό το σπίτι είναι το φ.104 όταν ανέβαινες παλιά τη σκάλα και αφού βρισκόσουν εντός τότε μπορούσες να πας σε κάτω δωμάτιο. Κανείς παλιόοοοος ....

Παρεπιπτώντος το μπουρδέλο που εμφανίζεται στο video είναι το νέο studio της Δήμητρας στη Φυλής...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αυτό το σπίτι είναι το φ.104 όταν ανέβαινες παλιά τη σκάλα και αφού βρισκόσουν εντός τότε μπορούσες να πας σε κάτω δωμάτιο. Κανείς παλιόοοοος ....

Της έμοινε προίκα της άτζελας το τραβελόσπιτο

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
η Άντζελα είναι top manager για να κουμαντάρει και Υπουργείο  :o