Επισκέπτης
Οι εγχειρισμενες ομως που κρυβουν οτι στην ουσια ειναι αντρες και το παιζουν γυναικες
ειναι απατεωνες. Πρεπει να το λενε και οχι να το κρυβουν.
Αγαπητε pisoxostis αντιμετωπιζεις ενα ευαισθητο θεμα με εναν τοσο κυνικο τροπο που μου προκαλεις εκπληξη. Επι της ουσιας λοιπον δεν αμφισβητειται το θεμα περι φυλου ;)και καμια δεν το παιζει γυναικα γιατι και απο τον ΝΟΜΟ τον ιδιο θεωρειται γυναικα. Τωρα πιστευεις εσυ οτι καποια στην εποχη που ζουμε μπορει να κρυψει το( γεγονος ) του παρελθοντος απο κανεναν? Αλλα ουτε και μπορει καποια με την πρωτη γνωριμια που θα κανει να λεει το εξης, γεια σου ειμαι η ταδε και ειμαι εγχειρισμενη. Ξερεις ειναι ενα τοσο πρωσοπικο θεμα που θα το αναλυσεις ισως, μονο με ενα ατομο που θα σε ενδιαφερει πραγματικα. Επισης ως προς το υπεροχο πλασμα που λεγεται τζενη χειλουδακη ο συγκεκριμενος κυριος ηξερε πολυ καλα με ποια κοπελα ηταν Αλωστε ειχε τετοιες σχεσεις και πριν την τζενη Οποτε για ποια απατεωνια συζητας? Απατεωνες ειναι ενας ορισμος που πραγματικα μου προκαλει ριγη. Ειναι δυνατον να υπαρχει τοσος ρατσισμος για μια μεριδα ανθρωπων που περασαν τα πανδεινα στην ζωη τους για να φτασουν στην ηρεμια της ιθακης τους????????Και ποιος ειναι εκεινος που θα κρινει θα λασπωσει και θα σπιλωσει με τετοιους χαρακτηρισμους αυτες τις κοπελες. Μηπως εσυ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/