satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.977
- Πόντοι
- 3.556
Αντιπροσωπεύει απόλυτα την Κυβέρνηση των αρίστων....Άριστη κι αυτη, γεμισαμε , με το στανιό, πετυχημενους πολιτικους που δε βλεπουν τι γινεται κατω απ τη μύτη τους,
Αντιπροσωπεύει απόλυτα την Κυβέρνηση των αρίστων....Άριστη κι αυτη, γεμισαμε , με το στανιό, πετυχημενους πολιτικους που δε βλεπουν τι γινεται κατω απ τη μύτη τους,
Και αριστη ειναι, και μορφωμενη, και ικανή, και πανεμορφη, ολα τα εχει.Άριστη κι αυτη, γεμισαμε , με το στανιό, πετυχημενους πολιτικους που δε βλεπουν τι γινεται κατω απ τη μύτη τους,
Αμφιβάλλω αν ξέρουν τι κοινωνικά ζητήματα υπάρχουν και αν κάνουν κάτι για αυτά...Άριστη κι αυτη, γεμισαμε , με το στανιό, πετυχημενους πολιτικους που δε βλεπουν τι γινεται κατω απ τη μύτη τους,
+ Δόμνα σάντουιτς.Δόμνα γαυρινα
Σεμνά!!!ΤΙ ΜΑΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΤΧΜ!
Τις βλεπω τις επιτυχιες, ερχονται απο παντού.Και αριστη ειναι, και μορφωμενη, και ικανή, και πανεμορφη, ολα τα εχει.
Εσυ να πας να βρεις κανενα αναρχοαπλυτο αμορφωτο μπαζακι να γουσταρεις
Α τωρα μαλιστα, δίκασε και ο Ανεστακος-Σαν.Μια πορνη είναι.
1ον εβγαλε εκτος υγειονομικής καλυψης χιλιάδες ελ επαγγελματιες επειδη χρωστουν πανω απο 100 ευρω
2ον οι ξενοδοχουπαλληλοι της εχουν κανει τοσες φορες προσκληση να βρεθούν να συζητήσουν και αυτη δεν τους δέχεται
3ον πριν κατι χρονια ηταν υπερ της παιδικης εργασίας και να δουλεύουν τα παιδια απο 16 ετων
Λοιπον κανε μωκο γιατι εισαι αηδίας
Τι θελεις να κανουν οι μπατσοι ρε τυπε, να συλλαβουν τα γυφτακια?Τις βλεπω τις επιτυχιες, ερχονται απο παντού.
Αριστη κι αυτη, και η άλλη η ζαχαρακη που φροντιζει τα παιδια και την οικογένεια και δε βλεπει περα απ τη μυτη της απ τα μποτοξ .
Παρε και τα γυφτακια σε κεντρικο δρομο του πειραια που κανεις δε δινει σημασια, μπατσοι περνανε συνεχεια απο κει.
Αλεξουκο, το μπλε σανο να το μασας πριν το καταπιεις
Και γκεστ Ξανθοπουλος, κανενας δεν καταλαβαινει τον πονο του μεροκαματιαρη, βαρεθηκα ηδηΑμφιβάλλω αν ξέρουν τι κοινωνικά ζητήματα υπάρχουν και αν κάνουν κάτι για αυτά...
Ακόμα κι αν κάνουν εμφανίσεις σε λα'ι'κες αγορές αισθάνονται τον πόνο του μεροκαματιάρη η του συνταξιούχου που κάνει βόλτες ανάμεσα στους πάγκους με υπόκρουση τα λίγα κέρματα που κουδουνίζουν στις τσέπες του;
Δακρυσαμε με την περιγραφη ρε φιλεΑμφιβάλλω αν ξέρουν τι κοινωνικά ζητήματα υπάρχουν και αν κάνουν κάτι για αυτά...
Ακόμα κι αν κάνουν εμφανίσεις σε λα'ι'κες αγορές αισθάνονται τον πόνο του μεροκαματιάρη η του συνταξιούχου που κάνει βόλτες ανάμεσα στους πάγκους με υπόκρουση τα λίγα κέρματα που κουδουνίζουν στις τσέπες του;
Αυτός ήταν κομμουνιστής ....να τα λένε αυτά.Και γκεστ Ξανθοπουλος, κανενας δεν καταλαβαινει τον πονο του μεροκαματιαρη, βαρεθηκα ηδη
...κατά βάθος είσαι πο(ρ)νοψυχος ρε,το ξέρω....Δακρυσαμε με την περιγραφη ρε φιλε
ΤΙ ΜΑΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΤΧΜ!
Θέλω να την πιπωσω δίχως αύριο και να με κοιτά Μ αυτά τα μάτιαΣεμνά!!!
Αυτός ήταν κομμουνιστής ....να τα λένε αυτά.
Αυτά θα έχει...δεν νομίζω να δανειστεί αλλα μάτια για να σε φτιάξει παραπάνω .Θέλω να την πιπωσω δίχως αύριο και να με κοιτά Μ αυτά τα μάτια
Να σταξουν θέλωΑυτά θα έχει...δεν νομίζω να δανειστεί αλλα μάτια για να σε φτιάξει παραπάνω .
Όταν έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με την πούτσα, αυτά γράφεις.Τις βλεπω τις επιτυχιες, ερχονται απο παντού.
Αριστη κι αυτη, και η άλλη η ζαχαρακη που φροντιζει τα παιδια και την οικογένεια και δε βλεπει περα απ τη μυτη της απ τα μποτοξ .
Παρε και τα γυφτακια σε κεντρικο δρομο του πειραια που κανεις δε δινει σημασια, μπατσοι περνανε συνεχεια απο κει.
Αλεξουκο, το μπλε σανο να το μασας πριν το καταπιεις
Να σταξουν θέλω