ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Περιέγραψέ μας τι θα ήθελες να κάνεις με τη Ματίνα, ποια σημεία το κορμιού της σε εξιτάρουν. Έχω πελώρια περιέργειαΚαι η Ναβρατιλοβα καλη ηταν
Περιέγραψέ μας τι θα ήθελες να κάνεις με τη Ματίνα, ποια σημεία το κορμιού της σε εξιτάρουν. Έχω πελώρια περιέργειαΚαι η Ναβρατιλοβα καλη ηταν
Και η Ναβρατιλοβα καλη ηταν
Εν τω μεταξύ η Ναβρατίλοβα πιο καλή είναι τώρα παρά όταν ήταν νέα
Η αριστερη της ωλένηΠεριέγραψέ μας τι θα ήθελες να κάνεις με τη Ματίνα, ποια σημεία το κορμιού της σε εξιτάρουν. Έχω πελώρια περιέργεια
Συνέχισε την περιγραφή, μην στα βγάζω με το τσιγκέλι. Με ποιο τρόπο φαντάζεσαι ότι θα χρησιμοποιούσε την Αριστερή της Ωλένη, σε ποιο σημείο του κορμιού σου, οτιδήποτε άλλο είναι επιβοηθητικόΗ αριστερη της ωλένη
ναι, τελικά οι περίσσιες αρσενικές ορμόνες δεν έχουν καλά αποτελέσματα για τη γυναικεία ομορφιάΑυτη η γυναικα υπηρξε ποτε νεα; Παντα μεγαλοδειχνε απιστευτα!
ναι, τελικά οι περίσσιες αρσενικές ορμόνες δεν έχουν καλά αποτελέσματα για τη γυναικεία ομορφιά
Mαλλον γυναίκα με τόσες φλέβες στα χέρια θα τραβάει ...αλλες γυναίκες!
η κατάσταση πάντως είναι αστεία τύποι. Θηλυκής εμφάνισης Λεσβίες, έλκονται από Ανδρικής εμφάνισης Λεσβίες. Και θα χρησιμοποιούν ένα πλαστικό πούτσο (η και σιλικόνη κλπ υλικά) για να βάζουν μέσα στο μουνί τους. Κατά tα άλλα, δεν γουστάρουν τους άντρεςMαλλον γυναίκα με τόσες φλέβες στα χέρια θα τραβάει ...αλλες γυναίκες!
Sorrraiossss!!!Το λες και αθεμιτο ανταγωνισμο. Χαχαχα!
Δεν γουστάρουν το περιττό κρέας γύρω από το πεος....η κατάσταση πάντως είναι αστεία τύποι. Θηλυκής εμφάνισης Λεσβίες, έλκονται από Ανδρικής εμφάνισης Λεσβίες. Και θα χρησιμοποιούν ένα πλαστικό πούτσο (η και σιλικόνη κλπ υλικά) για να βάζουν μέσα στο μουνί τους. Κατά tα άλλα, δεν γουστάρουν τους άντρες
Ξέρω τέτοια περίπτωση και πράγματι ..ισχύει αυτό με τις φλέβες.Πρωην αθλήτρια ...φυσικό να έχει πιο πολλές ορμόνες που να πλησιάζουν σε αρσενικό αποτέλεσμα.Mαλλον γυναίκα με τόσες φλέβες στα χέρια θα τραβάει ...αλλες γυναίκες!
o καθενας με τα βιτσια τουΠεριέγραψέ μας τι θα ήθελες να κάνεις με τη Ματίνα, ποια σημεία το κορμιού της σε εξιτάρουν. Έχω πελώρια περιέργεια
Μποκολη, εχεις σαλτάρει;Συνέχισε την περιγραφή, μην στα βγάζω με το τσιγκέλι. Με ποιο τρόπο φαντάζεσαι ότι θα χρησιμοποιούσε την Αριστερή της Ωλένη, σε ποιο σημείο του κορμιού σου, οτιδήποτε άλλο είναι επιβοηθητικό
όχι, έχω ανοικτό πνεύμα και περιμένω να πάρω πληροφορίες οι οποίες ίσως μου φανούν χρήσιμες για την πάρτυ μουΜποκολη, εχεις σαλτάρει;
Πολυ πιθανο αλλα με αυτα που εχω μελετησει ο υπνος ειναι κορυφαιος παραγοντας και το 90% δε κοιμαται σωστα.
Το οποιο φερνει κακη αποκατασταση => περισσοτερο στρες => ευαλωτος στη ζαχαρη και στα trans λιπαρα κλπ φαυλος κυκλος
Να μη μιλησω για μειωμενη μελατονινη και καρκινους κλπ
Για εμενα υπνος και ασκηση ειναι πιο σημαντικα απο διατροφη. Καθως και απο μονα τους μειωνουν και το στρες.
Σχετικά με τους αιφνίδιους θανάτους, ειδικά σε τέτοιες ηλικίες, κάτι μου λέει πως παίζουν και τα εμβόλια covid το ρόλο τους.
παρατησε τα αρες αυτοι ειναι πανισχυρα συμφεροντα και εμεις απλες μοναδες ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα χασουμε- ασχολησου καλυτερα με κανενα γκομενακι
Αυτη ειναι η μονη αληθεια μαγκες