Νέα

Πέθανε αιφνιδίως ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος, σε ηλικία 46 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marcus77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
θρομβώσεις, μια από τις αποδεδειγμένες παρενέργειες των ενέσεων για κόβιντ, βάλτε παρέα, άγχος, καθιστική ζωή, διατροφή σκουπιδιών...ε, δε θέλει πολύ, όλος ο μηχανισμός κλάνει κάποια στιγμή. Το μπόλι απλά επιταχύνει το σχεδιασμό.
Οι εμβολιασμενοι θα πάνε από το εμβόλιο...
Οι ανεμβολιαστοι θα πάνε από κινεζική πανούκλα...
Όλα είναι ατμός...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Πόσο δίκιο έχεις. Τέτοιας εμφάνισης ΓΥΝΑΙΚΑ ονειρευόταν ο μέσος άντρας να έχει στο κρεβάτι του, ψέματα θα λέμε τώρα;
krat.jpg
Αρχιδατη γκόμενα....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.935
Πόντοι
6.515
Εμβόλιο 4η δόση κάνατε τυποι?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.935
Πόντοι
6.515
Με σειρα σημαντικοτητας:

1 Κακος υπνος
2 Απουσια ασκησης
3 Στρες
4 Σπλαχνικο λιπος
5 Φυτικα λιπαρα
6 Υδατανθρακες
7 Τσιγαρο/Ατμιστης/Αργιλες

Το κρεας εχει ελαχιστη ευθυνη.
Το άγχος νομίζω πιο ψηλά από τον υπνο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.935
Πόντοι
6.515
Όπως τα λες...
Στο χωριό της γιαγιάς μου, την δεκαετία του 80 οι περισσότεροι άρχισαν να έχουν τους μισθούς της ΔΕΗ, κάποιοι πήραν συντάξεις από αυτήν και γέμισαν οι ψησταριές του χωριού... Κοψίδια, μπύρες, μηδαμινή σωματική δραστηριότητα κτλ...
Τους θέρισαν τα εμφράγματα, τα εγκεφαλικά και ο διαβήτης... Άσε τους καρκίνους...
Όταν μάλιστα αυτά συνοδεύονται από άγχος, στρες , που δημιουργούνται από τις πιέσεις που έχει μια θέση ευθύνης (όπως αυτή που είχε ο εκλιπών), πολλούς καφέδες και πολύ κάπνισμα ο δρόμος για τον:priest: είναι εξασφαλισμένος...
Οι δημοσιογράφοι γενικά ζουν μέσα σε τέτοιες συνθήκες (πρόχειρο κακό φαγητό, πολύ κάπνισμα και καφέδες, άγχος, στρες κτλ)...
Σ όλα τα χωριά αυτό γίνεται, από 35αρης και πανω με κοιλιές από το πιωμα και τις ψητουρες
Όταν βλέπεις 35αρη χωρίς μπάκα είναι Αλβανός εργατης

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Σ όλα τα χωριά αυτό γίνεται, από 35αρης και πανω με κοιλιές από το πιωμα και τις ψητουρες
Και να συμπληρώσω εγω οτι επειδή το μυα΄λο τους ειναι μονο στο πιωμα και στις ψητουρες οι γυναίκες τους γαμιουνται φουλ.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
κατα τα αλλα φτωχεια και ο λαος πειναει και το σουπερ μαρκετ δν βγαινει..

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538
Παρτε ακομα εναν..

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κι αλλος..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538
Και Τρικαλα εχω...

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και Κρητη...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538
Τι εγινε?
Ηπιατε το αμιλητο νερο?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Θα πω απλά μαλακίες. Όσοι πέθαιναν πριν πεθαίνουν και τώρα. Καμία αλλαγή. Δείτε το και στον περίγυρο σας. Το θέμα είναι πως το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι βλάκες.

Πχ πριν χρόνια πέθανε ανιψιός μου 20 ετών και αθλητής. Άρχισαν οι μαλάκες τα δικά τους. Ο πατέρας του είχε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά και πριν τα 40 του ήταν σχεδόν με το ένα πόδι στον τάφο. Μετέφερε το πρόβλημα στο παιδί το οποίο επιδείνωσε η ένταση του αθλητισμού. Αλλά τα ζώα ήταν σίγουρα πως έφταιγε η ντόπα.

Ο θείος μου στα 85 του είναι για μελέτη σε πανεπιστήμιο. Έχει γλιτώσει από τα πάντα. Μόνο ο καρκίνος δεν τον έχει επισκεφτεί ακόμη και μακάρι να μην το κάνει. Αλλά πριν λίγο καιρό έφυγε ο γιος του από καρδιά. Ο γιατρός πριν χρόνια μας είχε πει πως θα πρέπει να κάνουμε συχνά εξετάσεις διότι σαν άντρες υπάρχει κληρονομικότητα. Ο συγχωρεμένος δεν πήγε ποτέ σε γιατρό.

Αν είσαι λίγο προσεκτικός και όχι ΜΑΛΑΚΑΣ θα ζήσεις όσο πρέπει. Ακόμη και καρκίνο να έχεις αν κάνεις τακτικά εξετάσεις και τον προλάβεις κάτι μπορεί να γίνει. Αλλά θέλει μυαλό που οι περισσότεροι δεν έχουν. Ένα πλήρες σετ εξετάσεων βαριά βαριά να κοστίσει 100€. Για αυτούς που μένουν σε μεγάλη πόλη με διαγνωστικά κέντρα είναι εντελώς χαζομάρα να μην το κάνεις. Μια αξονική δεν κρατάει πάνω από 10' όπως και η εξέταση αίματος. Περισσότερη ώρα θες στην μετακίνηση και αναμονή.

Προσωπικά εδώ και χρόνια το έχω κάνει ρουτίνα. Κάθε 6μηνο πλήρες τσεκαπ και επειδή δεν έχω κοντά διαγνωστικό κέντρο το συνδυάζω με βόλτα - εκδρομή.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
:confused: :confused: :confused: :confused: τοσα ποστ και ακομη ουδεις εξεφρασε την ευλογη απορια...

μηπως....ΡΩΤΑΩ ..μηπως εχουν μοιραιες επιπτωσεις και τα σκευασματα για τη στυση , οπως και τα μπρατσα????:think:

σε ηλικιες 20-30 για ψυλλου..πηδημα τα κουμπωνουν πλεον ! :undecided::undecided::undecided::undecided: η ματαιοδοξια θεριζει...

ασφαλως δεν αναφερομαι στον εκλιποντα δημοσιογραφο των Παραπολιτικων ,

αλλα στην περιπτωσιολογια συναφων πρώΐμων καρδιακων ανακοπων....! :confused: :confused: :confused: :confused:

.........το νου σας μυστες.....

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.054
Πόντοι
3.506
:confused: :confused: :confused: :confused: τοσα ποστ και ακομη ουδεις εξεφρασε την ευλογη απορια...

μηπως....ΡΩΤΑΩ ..μηπως εχουν μοιραιες επιπτωσεις και τα σκευασματα για τη στυση , οπως και τα μπρατσα????:think:

σε ηλικιες 20-30 για ψυλλου..πηδημα τα κουμπωνουν πλεον ! :undecided::undecided::undecided::undecided: η ματαιοδοξια θεριζει...

αλλα στην περιπτωσιολογια συναφων πρώΐμων καρδιακων ανακοπων....! :confused: :confused: :confused: :confused:

Βαζεις φωτιες σε πολυ κοσμο τωρα παικτη!

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206

Να συμπληρώσω και για τα φάρμακα που έχουμε σπίτι μας. Πχ μου γράφει ο γιατρός μια Χ αγωγή και παίρνω 10 χάπια. Τα άλλα 10 της συσκευασίας τα κρατάω και όταν έχω βήχα τα παίρνω χωρίς να πρέπει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom