Νέα

Τζένη Χειλουδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Η Χειλουδακη φερθηκε σαν παλιανθρωπος.
Κατεστρεψε εναν βλακα που την (τον) αγαπησε μονο και μονο
για να παιζει στα καναλια.
Η ιδια παραδεχτηκε προσφατα (που εχει γινει βοδι και δε τη γαμαει κανεις)
οτι του φερθηκε πολυ ασχημα και το εχει μετανιωσει.
Μη κανουμε λοιπον ηρωα τον καθε τελειωμενο τραβεστι που καταστρεφει
ζωες αφελων απειρων ανθρωπων που ειχαν την ατυχια να αγαπησουν λαθος ατομο.
ακριβως ετσι ειναι η απειρια του Εισαγγελεα με της γυναικες τον κατεστρεψε.

[size=14pt]Αυτος ήτανε του Νόμου και αυτη ήτανε του Κώλου!!!![/size]

:2funny: :2funny:

Μανώλης Ρασούλης  :rockon: :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.521
Πόντοι
17.885
Πολύ πετυχημένο μεταλλαγμένο! Από τα καλύτερα! Κάτι τέτοιες σε κάνουν να πιστεύεις ότι γίνονται και λάθη στη φύση! Βέβαια τον ανθρωπάκο τον κατέστρεψε, κρίμα γιατί ο τυπάς τότε της φέρθηκε πολύ ξηγημένα και σταράτα...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Πολύ πετυχημένο μεταλλαγμένο! Από τα καλύτερα! Κάτι τέτοιες σε κάνουν να πιστεύεις ότι γίνονται και λάθη στη φύση! Βέβαια τον ανθρωπάκο τον κατέστρεψε, κρίμα γιατί ο τυπάς τότε της φέρθηκε πολύ ξηγημένα και σταράτα...

Ποιος τυπας?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ήσουν νινί εσύ τότε  :cheesy:

ΘΕΑ η Τζένη πάντως, πανέμορφη  :cum: :cum: :cum:

ουστ μωρη!

τη θυμαμαι αυτη τη φαση αλλα που να θυμαμαι μετα απο τοσα χρονια οτι η χειλουδακη υπαρχει ακομα.
ξεθαψατε και εσεις ενα θρεντ του περασμενου αιωνα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ουστ μωρη!

τη θυμαμαι αυτη τη φαση αλλα που να θυμαμαι μετα απο τοσα χρονια οτι η χειλουδακη υπαρχει ακομα.
ξεθαψατε και εσεις ενα θρεντ του περασμενου αιωνα.

Για να λέμε την αλήθεια...

...δεν ξέρουμε αν υπάρχει ακόμη

υποθετουμε ότι ..."τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα"  :grin: :grin: :grin:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.521
Πόντοι
17.885
Για να λέμε την αλήθεια...

...δεν ξέρουμε αν υπάρχει ακόμη

υποθετουμε ότι ..."τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα"  :grin: :grin: :grin:

Εγώ ξέρω ότι υπάρχει, ότι πήρε κιλά και ότι πια δεν κάνει τέτοια! Τώρα αν έχει γίνει κάτι άλλο δεν ξέρω! Δεν έχω και την κάψα της Τζένης!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ ξέρω ότι υπάρχει, ότι πήρε κιλά και ότι πια δεν κάνει τέτοια! Τώρα αν έχει γίνει κάτι άλλο δεν ξέρω! Δεν έχω και την κάψα της Τζένης!

Την τελευταια φορα που ακουσα γι'αυτην ειχε παει σε καποιο νησι του αργοσαρωνικου. εμενε εκει μονιμα και ειχε ανοιξει κατι σαν μικρο ξενοδοχειο και εστιατοριο αν θυμαμαι καλα.

αλλα μιλαμε για δυο-τρια χρονια πριν.

korjohn

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
H Χειλουδάκη μένει μέσα στην παλιά πόλη της Ρόδου και το σπίτι της λειτουργεί και ως μπουρδέλο κάθε μέρα 7-11μ.μ.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
..."δύο σε ένα" λοιπόν !!!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Iστορία που αξίζει να υπάρχει στα αρχεία του bourdela.tv. H χαρακτηριστική μορφή που αναβάθμισε τον όρο τραβεστί δειχνοντάς μας ότι πραγματικά η φύση παίζει παιχνίδια, η Tζένη Xειλουδάκη, πολύ πριν γίνει γνωστή, έκανε τα πρώτα της βήματα σαν γυναίκα στα μπουρδέλα της Φυλής. Tυχαία τότε βρέθηκα και εγώ εκεί και χωρίς ειλικρινά να το αντιληφθώ βρέθηκα να γαμάω εκείνη την εκπληκτική θεσπέσια γκόμενα, που ήταν άντρας. Ποιοί άλλοι συναγωνιστές πέτυχαν εκείνη την περίοδο την Tζένη στην Φυλής?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε. Επίσης σχετικό thread www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19904.msg264228#msg264228]εδώ[/color[/URL]]
πριν κανα 10-15 χρονακια βραδυνες μεταμεσονυχτιες βαρδιες στο φυλης(99?) το υπογειο .ηταν αναγνωρισημη και τοτε ,ηταν ηδη φιρμα.πως δε το αντιληφθηκες? καραμπαμ εκανε :grin: (οκ αρκετος κοσμος τη παταγε...σκοτεινο μαγαζακι για να μας ξεγελανε ;) )

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
H Χειλουδάκη μένει μέσα στην παλιά πόλη της Ρόδου και το σπίτι της λειτουργεί και ως μπουρδέλο κάθε μέρα 7-11μ.μ.
σταματηστε την παραπληροφοριση καλεεεεεεεεεεεεεε.θα σας :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:...αυτο που λειτουργει τις ωρες αυτες ειναι ττο μαγαζι της.......και οχι το σπιτι της,,,,,,,,,,,,,,,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom