NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά μόνο ένας βλάκας θα χρησιμοποιούσε πάκικη sim κομμένη από την κάρτα.............
Τύπε ο τύπος ήταν τόσο καμένος που έψαχνε γκόμενα με αγγελία και φοβόταν ότι, όταν έβρισκε, αν την παράταγε, η τύπισσα θα πήγαινε σε ντετέκτιβ και θα έσκαγε χιλιάρικο να να βρει τον έρωτα της ζωής της, που ανακάλυψε από την αγγελία;
Και;
Τηλέφωνο για αγγελία για να γνωρίσει γκόμενα δεν ήταν;
Που θα έβρισκε η γκόμενα τα στοιχεία του;
Τα στοιχεία δίνονται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας μόνο από τις εταιρίες κινητής. Αν ο φίλος δεν έψαχνε για γκόμενα αλλά ήταν νταβάς για παράδειγμα και χρησιμοποιούσε αγγελίες για να ψαρέψει κοπέλες.
τυποι θα σας εξηγησω πως γινεται η φαση κι αν οι φιλοι διαχειριστες το θεωρησουν κακο ας σβησουν το ποστ...οι ντετεκτιβ παιρνουν τα λεφτα απο σας μερος των οποιων τα δινουν σε επιορκους υπαλληλους και μαθαινουν ατα στοιχεια οποιου σας ενδιαφερει..αντε επιτελους καρβουνο καιτε?
Τύπε θύμησέ μου, οι υπάλληλοι των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που ακριβώς δίνουν όρκο;
ρε τυπε τι λες επίορκος υπάλληλος κινητής τηλεφωνίας ; :ποια αστυνομια βρε στοκε? για τις εταιρειες κινητης μιλαω..τι δουλεια εχει η αστυνομια?
αχαχαχα το αυτοΤύπε θύμησέ μου, οι υπάλληλοι των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που ακριβώς δίνουν όρκο;
Ισως ειναι λιγο χαζη η ερώτησή μου.... αλλά ποιος ο λογος που το έβγαλες αυτο το μήνυμα??
Ισως εσυ θα επρεπε να προσέχεις... γιατι αν ο φιλος σου ηταν καθαρος, θα ηταν στο ονομα του το νουμερακι και δεν θα ειχε μπλεξιματα... απο την στιγμη που ανήκει σε άλλο ονομα... κατι παίζει προφανώς...
Συμβουλή μου (αν την θες φυσικά) κρατα αποστάσεις απο τον φιλο σου.. καπου εχει και αυτος την φωλια του λερωμένη!
ελπίδα κι εγω το κανω αυτο.
για να μην μπορει να με βρει καποιος.απλα βαζω κι εγω αγγελιες.ναι αυτη ειναι η αμαρτια μου.τοσο κακο ειναι;
παντως αν καποιος εχει αμφιβολιες ας μου στειλει το νουμερο να του πω ιδιοκτητη.
παιζει και το αναποδο.
αν εχετε παρει καρτα απο προμοτιον...σε μετρο ειναι πολυ πιθανον να εχουν κρατησει τα στοιχεια σας και να
εχουν κρατησει μια καρτα ακομα για λογαριασμο τους οποτε να την πουλανε λιγο πιο ακριβα σε
ενδιαφερομενους που θελουν ελληνικο ονομα σαν ιδιοκτητη.
Κοιτα.. απο το να βγάζεις γρηγορα συμπεράσματα, καλύτερα να συμβουλευτητε κάποιον δικηγόρο... δεν ειναι ολα τοσο χαλια... ναι μεν ηταν στο ονομα του πακιστανοκοκο... αλλά αυτος αν δεν εχει ανακατευτεί με τετοιες ουσιες, δεν θα εχει προβλήματα μεγαλα... απο έρευνες θα φανει η χρηση που εκανε απτο νούμερο αυτο... καλα.. την γυναίκα την ξεγράφουμε θα του ριξει ακυρο... αλλά δεν ειναι ολα τοσο μαυρα... αν βαζεις το χερι σου στην φωτια για αυτον , εσυ αλλά και άλλοι 10 φιλοι, πηγαίνετε να καταθέσετε υπερ του....
Και για ποια ανωνιμια μιλαμε ακριβως? πόσο δύσκολο ηταν να παει να βγαλει ενα νουμερακι και να το εκανε απόρρητο στον τηλεφωνικό κατάλογο??
Κακα τα ψεματα.. οι περισσότεροι εδω μεσα ετσι το εχουν... ενα 2ο νουμερο που το εχουν μονο για αυτην την δουλειά!!!!
πφφφ!! αντρες!!!!! ;)
Στο επομενο θεμα φιλε, προσεχε λιγο τις λεπτομεριες.
Παντα εκει το γαμας.
επιτελους και ενας λογικος εδω μεσα...σωστος σε ολα...ελπίδα κι εγω το κανω αυτο.
για να μην μπορει να με βρει καποιος.απλα βαζω κι εγω αγγελιες.ναι αυτη ειναι η αμαρτια μου.τοσο κακο ειναι;
παντως αν καποιος εχει αμφιβολιες ας μου στειλει το νουμερο να του πω ιδιοκτητη.
παιζει και το αναποδο.
αν εχετε παρει καρτα απο προμοτιον...σε μετρο ειναι πολυ πιθανον να εχουν κρατησει τα στοιχεια σας και να
εχουν κρατησει μια καρτα ακομα για λογαριασμο τους οποτε να την πουλανε λιγο πιο ακριβα σε
σωστος..γιατι σε βρισκουνε απο το ΙΜΕΙ..ισως καποιοι απο εμας να εχουν γυναικες που θα πηγαιναν σε ντεντεκτιβ...αυτος τα βρισκει...ποια ανωνυμια οπως λες...
οταν ο αλι απο το πακισταν καλει καπου δε ειναι το ιδιο...
οταν εγω παιρνω καποια και μαλιστα εχω δευτερο νουμερο καηκα...
με μια εξαιρεση...αν το βαζω στο ιδιο κινητο...αυτο φαινεται...αδικος κοπος...χρειαζεται δευτερη συσκευη
τυπε επιορκος λεγεται αυτος που παραβιαζει οτι κανονισμο εχει υπογραψει οτι θα τηρει..ειτε ειναι δημοσιος υπαλληλος ειτε ιδιωτικος..ρε τυπε τι λες επίορκος υπάλληλος κινητής τηλεφωνίας ; :
τυπε δίνεις καινούργιες διαστάσεις στην ελληνική γλώσσατυπε επιορκος λεγεται αυτος που παραβιαζει οτι κανονισμο εχει υπογραψει οτι θα τηρει..ειτε ειναι δημοσιος υπαλληλος ειτε ιδιωτικος..
ελπίδα κι εγω το κανω αυτο.
παιζει και το αναποδο.