Δεν θα μπω πολυ βαθεια επι του θεματος για τον φιλο και το πακιστανικο νουμερο, το ραντεβου που εκλεισαν δεν ηταν παντως για να ανταλλαξουν γραμματοσημα τεσπα.
Θελω να πω ομως κατι για τα πακιστανικα/ μαιμου κινητα νουμερα και την χρηση τους. Εστω οτι το αποκτας, καπως σιγουρο ειναι οτι αποκτας και την προηγουμενη χρηση του καθως και τις κατηγοριες που εχει το ονομα στο οποιο εχει καταχωρηθει (ειναι το ιδιο με το να αγοραζεις χρησιμοποιημενο οπλο στην μαυρη αγορα), η τις κατηγοριες των προσωπων που εχει μιλησει(εκανε η ελαβε κλησεις). Τι μπορουμε ομως να κανουμε για την προφυλαξη της ανωνυμιας μας?
Τα πακιστανικα νουμερα καλο ειναι να χρησιμοποιουμε σε "παρθενες συσκευες" δλδ συσκευες που δεν εχουμε βαλει σιμ δικια μας και δεν μπορουν να συσχετισθουν με τα στοιχεια μας (δες τελος). Στο αρχειο των εταιριων υπαρχουν ολοι οι συνδιασμοι sim/imei οποτε φαινονται και οι προηγουμενες sim. αυτο ενωειται χωρις να εχει γινει κληση απλα ανοιγμα και ληψη σηματος απο το κιν. Προτιμαμε παλιες απλες συσκευες οχι android για ευνοητους λογους καθως σχετιζεται η sim μεχρι και με την ip του wifi του σπιτιυ σου. Ενοειται δεν κανουμε /δεχομαστε κλησεις απο δικα μας νουμερα διοτι ετσι σχετιζεται το τηλεφωνο με το νουμερο μας.
Και τωρα το πιο σημαντικο. Τα κινητα τηλεφωνα εκπεμπουν και ταυτιζουν την θεση τους με μια κυψελη. Εαν μαζι μας εχουμε ανοιχτο ταυτοχρονα και το πακιστανικο και το κανονικο τα τηλεφωνα ειναι στην ιδια κυψελη και μαλιστα απο την ενταση του σηματος και στην ιδια αποσταστη. (μεχρι εδω σιγα τα αυγα θα μου πεις..) Για να δουμε ομως τι γινεται οταν κινουμαστε με τα κινητα στην τσεπη ανα την αθηνα/ ελλαδα τοτε παρατηρηται οτι το πακιστανικο κινητο μαζι με το κανονικο σου εμφανιζεται στις ιδιες κυψελες και με την ιδια ενταση. Οσο πιο πολλες κυψελες αλλαξουν τοσο πιο πολυ μεγαλο δειγμα υπαρχει οποτε σχεδον ταυτιζονται τα ιχνη των δυο κινητων μαζι. Κορυφαια περιπτωση καρφωματος ειναι να κανουν μαζι μεγαλες διαδρομες πχ αθηνα θεσαλλονικη οπου αλλαζουν πολλους σταθμους με την ιδια ενταση σηματος. Οποτε συμπερασματικα ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ/ φερνετε σε κοντινη αποσταση το μαιμου και το κανονικο τηλεφωνο γιατι και ετσι ταυτοποιειται ποιος το χρησιμοποιει. Τελος καλο θα ηταν και η συσκευη να ειναι απο δευτερο χερι-παζαρι ουτε καν απο αγγελια να μην εχει κοπει αποδειξη στο ονομα η να μην σε εχει πιασει καμερα απο το καταστημα που το αγοραζεις.
IMEI εχουν και οι τηλεκαρτες οποτε και με αυτες ταυτιζονται καρτοτηλεφωνα/ κληθεντα νουμερα/ κατοχος που την εχει πανω του.
Υπαρχουν και αλλα counter Mezures, αλλα μετα το ποστ θα εχει ποινικο χαρακτηρα.
παρα πολυ σωστος σε αυτα που λες.εγω ενω εχω την γνωση και ειχα παρθενα συσκευη...
ξεχαστικα καποιες φορες και το πιο σημαντικο το αφησα ανοιχτο σπιτι μου.
οποτε διανυκτερευσαν μαζι τα κινητα μου νομιμο και παρανομο...
εμενα ανοικει σε μια κυρια πρεπει να ειναι κατι σε υπουργειο...
και παιρνω στις εκλογες συνεχεια μυνηματα και με παιρνουν διαφορα σχετικα τηλεφωνιματα.
αυτο που επαθα οταν πηρα αλλο ενα τετοιο νουμερο
ειναι οτι εβαλα πονηρη αγγελια και με πηρε η ιδιοκρητρια του νουμερου πριν τον πακη να μου ζητησει τα
ρεστα γιατι την κανω ρεζιλι.το κινητο ομως ηταν σε ονομα πακη.
με ενδιαφερουν παντως οι "ποινικες πτυχες" της συνεχειας του ποστ.
αν θελεις γραψε εδω η στειλε μου πριβε...