Το περιστατικο δεν ειναι φετινο ομως εχει διαχρονικη αξια γιατι αυτες εφαρμοζουν παντα αυτην τακτικη που θα διαβασετε πιο κατω η εστω παραπλησια..σε μια βολτα μου σατην Πλακα απογευματακι γνωρισα μια τουριστρια..κοντουλα ξανθουλα πολυ γλυκια ομως..μου συστηθηκε σαν Καθυ απο Καναδα! πιασαμε κουβεντπουλα και μου πηγαμε για καφε..μου ειπε οτι ταξιδευε μονη και οτι ηθελε να γνωρισει ολο τον κοσμο..η ηλικια της 26..βγηκαμε και τις επομενες 3 μερες και σαν ηλιθιος νεαρος που ημουν τοτε 26 ετων της προτεινα να παμε μεχρι Χαλκιδικη με τα εξοδα δικα μου..δεχτηκε μετα χαρας..σημειωστε οτι δεν ειχαμε κανει σεξ ως τοτε..να μην μακρυγορω φτανουμε Θεσσαλονικη και νοικιαζουμε δωματιο σε φτηνο οτελ κοντα στο κεντρο..πεφτω ψοφιος στην κουραση απο το ταξιδι για υπνο..σε καποια φαση καταλαβα οτι σηκωθηκε απο το 2πλο κρεββατι αλλα δεν εδωσα σημασια..μετα απο λιγο μεσα στον υπνο μου ακουω ουρλιαχτα και φωνες..ξυπναω και βλεπω ανοικτη τηνμμπαλκονοπορτα και την καριολα να μην ειναι διπλα μου..οι φωνες διαπιστωσα οτι ακουγονταν απο εξω..βγαινω να δω τι συμβαινει και δεν βλεπω κανεναν στο μπαλκονι..οποτε απο κατω μου φωναζουν κατι τυποι..πιασε την κοπελα ρε μαλακα!! ρε ηλιθιε τι καθεσαι και κοιτας? απορησα και κοιταω καλυτερα και τι να δω! η καριολα κρεμοτανε απο τα καγκελα του μπαλκονιου και αιωρειτο στο κενο!!! μακγες επαθα κολουμπρα ασχημη..αρχιζω να φωναζω ρε παιδια τι εγινε δεν ξερω εγω κοιμονουνα ισως θελει να αυτοκτονησει δεν ξερω!! ρε παιστην ρε μαλακα φωναζαν απο κατω! μετα ποα λιγο ακουω σειρηνες..ειχαν ερθει 4 μοτοσυκλετιστες και ενα περιπολικο της Αστυνομιας καθως και ενα κλιμακοφορο της πυροσβετικης!! μαγκες ειχα παθει το σοκ! κραταγα την κοπελα ωσπου ακουω ενα μεγαλο θορυβο! μπαμμμ κραατς! ηταν οι αστυνομικοι που εσπαγαν την πορτα! μπηκαν μεσα ορμησαν στο μπαλκονι και αρπαξαν την κοπελα..την ανεβαζουν πανω και η καριολα δειχνοντας με αρχισε να λεει..he tried to rape me he tried to kill me!! οριστε λεω
μας πανε ολους μεσα σηκωτους οπου περιμεναμε ως το πρωι να ερθει ο διοικητης της ασφαλειας ο οποιος θα ενημερωνε και τον εισαγγελεα! ευτυχως κατα την διαρκεια της νυχτας επεσε σε αντιφασεςι και οι εμπειροι αστυνομικοι καταλαβαν οτι η γκομενα ελεγε παραμυθια..απλα ηταν ασφαλισμενη για σεξουλαικη επιθεση και βιασμο και τα εκανε επιτηδες..λεω στον αστυνομικο περασαμε βραδυ ολη την εθνικη αν ηθελα να την βιασω στο οτελ θα το εκανα? το πρωι τσουπ νασου και ο ξενοδοχος!! ηθελε λεφτα για την πορτα που εσπασαν οι αστυνομικοι!εδωσα 200 ευρω ολα μαζι και σε λιγο ο διοικητης αφου μιλησε με την κοπελα αυτη ειπε οτι μετανιωσε και οτι θελει μονο 100 ευρω απο μενα για να φυγει..ζητησα να υποβαλλω μηνυση αλλα με απετρεψαν λεγοντας μου οτι θα εμπλεκα με μακροχρονιες διακστικες περιπετιες..το θεμα ευτυχως εληξε εκει και το δημοσιευσα προς γνωσιν και συμμορφωσην των υπολοιπων!! προσοχη λοιπον στις τουριστριες!