Νέα

Μεγαλη προσοχη στις τουριστριες πιαδια! διαβαστε το ολοι!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
αν η γυναικα ειναι σωστη δεν καθεται φιλε απο το 2ο ραντεβου...ουτε σε σενα δεν θ αρεσει αυτο..

Άσχετο, εμένα θα μου άρεσε αν μου καθόταν από το πρώτο ραντεβού οπότε δε χρειαζόταν να μπούμε στη διαδικασία να βγούμε και το 2ο...

Επισκέπτης
Πλάκα η όχι τέτοιες ιστορίες δεν είναι και αδύνατον να συμβούν...
τυπε δυστυχως δεν ειναι πλακα αλλα ευτυχως καθαρισα ευκολα χαρη στην πειρα των Αξιωματικων της Ασφαλειας..αν ηταν να γραψω μια πλακα δεν θα ανακατευα ασφαλειες κλπ..δεν παιζουμν μ  αυτα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.585
Πόντοι
1.406
τυπε δυστυχως δεν ειναι πλακα αλλα ευτυχως καθαρισα ευκολα χαρη στην πειρα των Αξιωματικων της Ασφαλειας..αν ηταν να γραψω μια πλακα δεν θα ανακατευα ασφαλειες κλπ..δεν παιζουμν μ  αυτα
Καλα κανεις γιατι το σαιτ παρακολουθειτε  :police:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Το περιστατικο δεν ειναι φετινο ομως εχει διαχρονικη αξια γιατι αυτες εφαρμοζουν παντα αυτην τακτικη που θα διαβασετε πιο κατω η εστω παραπλησια..σε μια βολτα μου σατην Πλακα απογευματακι γνωρισα μια τουριστρια..κοντουλα ξανθουλα πολυ γλυκια ομως..μου συστηθηκε σαν Καθυ απο Καναδα! πιασαμε κουβεντπουλα και μου πηγαμε για καφε..μου ειπε οτι ταξιδευε μονη και οτι ηθελε να γνωρισει ολο τον κοσμο..η ηλικια της 26..βγηκαμε και τις επομενες 3 μερες και σαν ηλιθιος νεαρος που ημουν τοτε 26 ετων της προτεινα να παμε μεχρι Χαλκιδικη με τα εξοδα δικα μου..δεχτηκε μετα χαρας..σημειωστε οτι δεν ειχαμε κανει σεξ ως τοτε..να μην μακρυγορω φτανουμε Θεσσαλονικη και νοικιαζουμε δωματιο σε φτηνο οτελ κοντα στο κεντρο..πεφτω ψοφιος στην κουραση απο το ταξιδι για υπνο..σε καποια φαση καταλαβα οτι σηκωθηκε απο το 2πλο κρεββατι αλλα δεν εδωσα σημασια..μετα απο λιγο μεσα στον υπνο μου ακουω ουρλιαχτα και φωνες..ξυπναω και βλεπω ανοικτη τηνμμπαλκονοπορτα και την καριολα να μην ειναι διπλα μου..οι φωνες διαπιστωσα οτι ακουγονταν απο εξω..βγαινω να δω τι συμβαινει και δεν βλεπω κανεναν στο μπαλκονι..οποτε απο κατω μου φωναζουν κατι τυποι..πιασε την κοπελα ρε μαλακα!! ρε ηλιθιε τι καθεσαι και κοιτας? απορησα και κοιταω καλυτερα και τι να δω! η καριολα κρεμοτανε απο τα καγκελα του μπαλκονιου και αιωρειτο στο κενο!!! μακγες επαθα κολουμπρα ασχημη..αρχιζω να φωναζω ρε παιδια τι εγινε δεν ξερω εγω κοιμονουνα ισως θελει να αυτοκτονησει δεν ξερω!! ρε παιστην ρε μαλακα φωναζαν απο κατω! μετα ποα λιγο ακουω σειρηνες..ειχαν ερθει 4 μοτοσυκλετιστες και ενα περιπολικο της Αστυνομιας καθως και ενα κλιμακοφορο της πυροσβετικης!! μαγκες ειχα παθει το σοκ! κραταγα την κοπελα ωσπου ακουω ενα μεγαλο θορυβο! μπαμμμ κραατς! ηταν οι αστυνομικοι που εσπαγαν την πορτα! μπηκαν μεσα ορμησαν στο μπαλκονι και αρπαξαν την κοπελα..την ανεβαζουν πανω και η καριολα δειχνοντας με αρχισε να λεει..he tried to rape me he tried to kill me!! οριστε λεω :think: μας πανε ολους μεσα σηκωτους οπου περιμεναμε ως το πρωι να ερθει ο διοικητης της ασφαλειας ο οποιος θα ενημερωνε και τον εισαγγελεα! ευτυχως κατα την διαρκεια της νυχτας επεσε σε αντιφασεςι και οι εμπειροι αστυνομικοι καταλαβαν οτι η γκομενα ελεγε παραμυθια..απλα ηταν ασφαλισμενη για σεξουαλικη επιθεση και βιασμο και τα εκανε επιτηδες..λεω στον αστυνομικο περασαμε βραδυ ολη την εθνικη αν ηθελα να την βιασω στο οτελ θα το εκανα? το πρωι τσουπ νασου και ο ξενοδοχος!! ηθελε λεφτα για την πορτα που εσπασαν οι αστυνομικοι!εδωσα 200 ευρω ολα μαζι και σε λιγο ο διοικητης αφου μιλησε με την κοπελα αυτη ειπε οτι μετανιωσε και οτι θελει μονο 100 ευρω απο μενα για να φυγει..ζητησα να υποβαλλω μηνυση αλλα με απετρεψαν λεγοντας μου οτι θα εμπλεκα με μακροχρονιες διακστικες περιπετιες..το θεμα ευτυχως εληξε εκει και το δημοσιευσα προς γνωσιν και συμμορφωσην των υπολοιπων!! προσοχη λοιπον στις τουριστριες!

ρε φίλε 1000 φορές να το βαζες σε σφιγκοφωλιά  :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Πες του και εσύ τι είχες πάθει με τα μηνύματα στο κινητό μπας και να νιώσει ο τύπος λιγότερο μαλάκας  :2funny:

καλή ιδέα  ;) ,
φίλε θεματοθέτη, εγώ πιρφόριζα με κάποια άγνωστη στο κινητό, που αποδείχθηκε άντρας υπάλληλος εταιρείας εκμετάλευσης καμμένων λιγούρηδων, ο οποίος μου στοίχησε 50ευρώ σε sms,
και κατέληξα με τον φαλό στο χέρι  :cheesy:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Πολύ σοκαριστικό περιστατικό. Και μάλιστα συνέβη ενώ ήσουν πτώμα στην κούραση και αγάμητος.  ;) Άστα να πάνε δηλαδή... Πότε έγινε αυτό, ποια εποχή;

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
665
Πόντοι
3.015
τυπε το γαμησι τουριστριων ειναι ενα σκληρο επαγγελμα :S

Γατάκια. Είστε μερικοί πολύ νεούδια όταν την δεκαετία του '80 ερχόντουσαν οι τουρίστριες στα Ελληνικά νησιά ,από Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία κλπ. μόνο και μόνο για να μας ξανασυναντήσουν και "έριχναν" αβέρτα το χρήμα εκείνες και όχι εμείς οι Έλληνες, για προμηθευτούν εισητήρια και γενικά να πληρώσουν για να ξεπεραστούν τα ό,ποια εμπόδια υπήρχαν στο να βρεθούμε. Κάποιοι αλήτες καταδεχόντουσαν μάλιστα, να πηγαίνουν στην δικιά τους χώρα το χειμώνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Και η δικιά μου ήθελε να πληρώνει όταν πήγα επίσκεψη στην χώρα της (με γύρισε και είδα ΟΛΗ την Ολλανδία) και κάναμε συνέχεια καυγάδες όταν πήγαινα κάθε φορά να πληρώσω τις βενζίνες εγώ ή εισητήρια και άλλα έξοδα.  Προσπαθούσε να μου μαγειρέψει μετά από κάθε φορά που της άλλαζα τα "φώτα" στο κρεβάτι (Δυνατός εικοσάρης τότε μέσα στις ορμές  :pipa1:) , αλλά φευ, τι να φάει κανείς εκεί όταν είχα κακομάθει στα Ελληνικά φαγητά, τα περισσότερα μου φαινόντουσαν άνοστα και ανάξια λόγου.

Ειρήσθω εν παρόδω, αποφεύγαμε τις Αγγλίδες στην Ιω και γενικά όλες όσες "φαινόντουσαν" μπατίρησες και φτωχομπινέδες και κατά συνέπεια δεν "πέφταμε" επάνω σε κακοτοπιές...(πριν 40 χρόνια βέβαια δεν υπήρχαν οι τουριστικές ασφάλειες και άλλα τερτίπια και είμασταν αρκετά "αγριεμένοι" π.χ. "έσκασε μύτη" ένα βράδυ Αυγούστου πούλμαν γεμάτο Γαλλίδες τουρίστριες (κυρίως φοιτήτριες) στην παραλία της Χαλκίδας, και αμέσως "έπεσε σύρμα" στα εκεί καμάκια και θυμάμαι την κωμική είκόνα να κοιτάνε αυτές από μέσα και εμείς απέξω από το πούλμαν προσπαθώντας με νοήματα από το παράθυρο να κάνουμε "κοννέ", να "μαζεύεται πλήθος" σιγά-σιγά - ένας~δύο στην αρχή και μετά από λίγο λαός μαζεμένος σαν να ήταν ομάδα ποδοσφαίρου και απέξω οι φίλαθλοι-. Στο τέλος αυτές, καταφέρανε τον οδηγό και την συνοδό, να κάνουν στάση να κατέβουν πριν συνεχίσουν την πορεία τους για αργότερα και αμέσως μόλις άνοιξαν οι πόρτες του πούλμαν σχεδόν ο καθένας έπερνε στην διπλανή καφετέρια εκείνη τη Γαλλίδα που της έκανε νοήματα απέξω. Μια απίστευτα κωμική εικόνα που πρέπει να την έχει ζήσει κανείς, για να γελάσει με το τραγελαφικό εκείνης της στιγμής).

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ωραίες εποχές! Εμείς πάντα πηγαίναμε να προϋπαντήσουμε το πρώτο γκρούπ που ερχόταν σε τοπικό ξενοδοχείο και η μεγάλη φάση έγινε όταν ήρθαν 10 άτομα ανεβασμένα πάνω σε ένα τρακτέρ! Το γέλιο!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.950
Πόντοι
10.686
καλή ιδέα  ;) ,
φίλε θεματοθέτη, εγώ πιρφόριζα με κάποια άγνωστη στο κινητό, που αποδείχθηκε άντρας υπάλληλος εταιρείας εκμετάλευσης καμμένων λιγούρηδων, ο οποίος μου στοίχησε 50ευρώ σε sms,
και κατέληξα με τον φαλό στο χέρι  :cheesy:
Υποθέτω ότι πολλοί θα έχουν λάβει sms από άγνωστο πολυψήφιο νούμερο,όπου κάποια που σε είδε να την μπανίζεις και σε γουστάρει,βρήκε το τηλέφωνό σου και ζητάει να γνωριστείτε... Κινδυνεύουμε να μας έρθουν τίποτα τρελοί λογαριασμοί;Μέχρι στιγμής,μου'χει συμβεί δύο φορές στο καρτοκινητό,χωρίς αφαίρεση ποσού.Και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίζεις από πριν τον αποστολέα.Ή υπάρχει;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.890
Πόντοι
5.975
Το περιστατικο δεν ειναι φετινο ομως εχει διαχρονικη αξια γιατι αυτες εφαρμοζουν παντα αυτην τακτικη που θα διαβασετε πιο κατω η εστω παραπλησια..σε μια βολτα μου σατην Πλακα απογευματακι γνωρισα μια τουριστρια..κοντουλα ξανθουλα πολυ γλυκια ομως..μου συστηθηκε σαν Καθυ απο Καναδα! πιασαμε κουβεντπουλα και μου πηγαμε για καφε..μου ειπε οτι ταξιδευε μονη και οτι ηθελε να γνωρισει ολο τον κοσμο..η ηλικια της 26..βγηκαμε και τις επομενες 3 μερες και σαν ηλιθιος νεαρος που ημουν τοτε 26 ετων της προτεινα να παμε μεχρι Χαλκιδικη με τα εξοδα δικα μου..δεχτηκε μετα χαρας..σημειωστε οτι δεν ειχαμε κανει σεξ ως τοτε..να μην μακρυγορω φτανουμε Θεσσαλονικη και νοικιαζουμε δωματιο σε φτηνο οτελ κοντα στο κεντρο..πεφτω ψοφιος στην κουραση απο το ταξιδι για υπνο..σε καποια φαση καταλαβα οτι σηκωθηκε απο το 2πλο κρεββατι αλλα δεν εδωσα σημασια..μετα απο λιγο μεσα στον υπνο μου ακουω ουρλιαχτα και φωνες..ξυπναω και βλεπω ανοικτη τηνμμπαλκονοπορτα και την καριολα να μην ειναι διπλα μου..οι φωνες διαπιστωσα οτι ακουγονταν απο εξω..βγαινω να δω τι συμβαινει και δεν βλεπω κανεναν στο μπαλκονι..οποτε απο κατω μου φωναζουν κατι τυποι..πιασε την κοπελα ρε μαλακα!! ρε ηλιθιε τι καθεσαι και κοιτας? απορησα και κοιταω καλυτερα και τι να δω! η καριολα κρεμοτανε απο τα καγκελα του μπαλκονιου και αιωρειτο στο κενο!!! μακγες επαθα κολουμπρα ασχημη..αρχιζω να φωναζω ρε παιδια τι εγινε δεν ξερω εγω κοιμονουνα ισως θελει να αυτοκτονησει δεν ξερω!! ρε παιστην ρε μαλακα φωναζαν απο κατω! μετα ποα λιγο ακουω σειρηνες..ειχαν ερθει 4 μοτοσυκλετιστες και ενα περιπολικο της Αστυνομιας καθως και ενα κλιμακοφορο της πυροσβετικης!! μαγκες ειχα παθει το σοκ! κραταγα την κοπελα ωσπου ακουω ενα μεγαλο θορυβο! μπαμμμ κραατς! ηταν οι αστυνομικοι που εσπαγαν την πορτα! μπηκαν μεσα ορμησαν στο μπαλκονι και αρπαξαν την κοπελα..την ανεβαζουν πανω και η καριολα δειχνοντας με αρχισε να λεει..he tried to rape me he tried to kill me!! οριστε λεω :think: μας πανε ολους μεσα σηκωτους οπου περιμεναμε ως το πρωι να ερθει ο διοικητης της ασφαλειας ο οποιος θα ενημερωνε και τον εισαγγελεα! ευτυχως κατα την διαρκεια της νυχτας επεσε σε αντιφασεςι και οι εμπειροι αστυνομικοι καταλαβαν οτι η γκομενα ελεγε παραμυθια..απλα ηταν ασφαλισμενη για σεξουαλικη επιθεση και βιασμο και τα εκανε επιτηδες..λεω στον αστυνομικο περασαμε βραδυ ολη την εθνικη αν ηθελα να την βιασω στο οτελ θα το εκανα? το πρωι τσουπ νασου και ο ξενοδοχος!! ηθελε λεφτα για την πορτα που εσπασαν οι αστυνομικοι!εδωσα 200 ευρω ολα μαζι και σε λιγο ο διοικητης αφου μιλησε με την κοπελα αυτη ειπε οτι μετανιωσε και οτι θελει μονο 100 ευρω απο μενα για να φυγει..ζητησα να υποβαλλω μηνυση αλλα με απετρεψαν λεγοντας μου οτι θα εμπλεκα με μακροχρονιες διακστικες περιπετιες..το θεμα ευτυχως εληξε εκει και το δημοσιευσα προς γνωσιν και συμμορφωσην των υπολοιπων!! προσοχη λοιπον στις τουριστριες!
Πολύ καλά κάνεις και παραθέτεις την ιστορία σου φίλε! Είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των τουριστριών από "ανεπτυγμένες" οικονομικά χώρες κάνουν ασφάλειες για σωματικές κακώσεις και βιασμούς και εμείς - ως γνήσια κορόϊδα που είμαστε - πέφτουμε στην παγίδα και μετά καλούμαστε να αποδείξουμε... ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Πάνε τα παλιά καλά χρόνια που γίνονταν οι καλές φάσεις... Τώρα θέλει τεράστια προσοχή και για το λόγ των αφροδίσιων νοσημάτων συν τοις άλλοις.

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Επειδή το οικονομικό είναι ιδιαιτέρας σημασίας για το site, πόσο σου στοίχησε το μαλλί συνολικά (τραπεζώματα, βενζίνες, πόρτα, μάρτυρες κτλ), για να μπορέσουμε να εκφράσουμε τη χασούρα και με όρους Φυλής, Μεταξίου, studio κτλ.??

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356

Εντάξει ρε συ δεν είναι και όλες έτσι. Και φυσικά εγώ ήμουν πάντα κατά με το να κάνεις τέτοια παιχνιδάκια με τουρίστριες...

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ποτε αληθινά στοιχεία σε τουρίστρια και ποτέ στο δωματιό μας, και στόχο να μην εχει να σε κατηγορήσει για βιασμό  μπορεί μετά απο ξενύχτι και ξύδια να της γυρίσει το μάτι και να σε κατηγορήσει τότε. Οι μπατσαίοι στα νησια εχουν δει πολλα βέβαια και δύσκολα θα μπλέξεις εχτός αν όντως έχεις κάνει τη μαλακία  :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127

ελα ρε και συ στην Ελενα έπεσες

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Υποθέτω ότι πολλοί θα έχουν λάβει sms από άγνωστο πολυψήφιο νούμερο,όπου κάποια που σε είδε να την μπανίζεις και σε γουστάρει,βρήκε το τηλέφωνό σου και ζητάει να γνωριστείτε... Κινδυνεύουμε να μας έρθουν τίποτα τρελοί λογαριασμοί;Μέχρι στιγμής,μου'χει συμβεί δύο φορές στο καρτοκινητό,χωρίς αφαίρεση ποσού.Και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίζεις από πριν τον αποστολέα.Ή υπάρχει;

Γενικά δεν απαντάς ακόμα και ελληνικό να είναι το νούμερο. Αν φαίνεται αληθοφανές κάνε ένα search στο google το νούμερο. Αν πρόκειται για εταιρεία συνήθως κάποιος θα έχει προλάβει να το αναφέρει.

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γενικά δεν απαντάς ακόμα και ελληνικό να είναι το νούμερο. Αν φαίνεται αληθοφανές κάνε ένα search στο google το νούμερο. Αν πρόκειται για εταιρεία συνήθως κάποιος θα έχει προλάβει να το αναφέρει.

για την γκομενα που βρηκε τον αριθμο σου απο τον σακη και σου λεει να την παρεις σε εναν αριθμο εξωτερικου; Αμα παρεις πλερωνεις φιλε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom