Νέα

Μεγαλη προσοχη στις τουριστριες πιαδια! διαβαστε το ολοι!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
σημειωστε εδω οτι το 3ημερο που ημασταν στηνν Αθηνα την πηγα στα καλυτερα μαγαζια για να την τιμησω την καριολα..ομως αυτες εχουν ενα σκοπο που δεν τον αλλαζουν για τιποτα και για κανεναν
Βρόμικο μαβήλης?  :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
σημειωστε εδω οτι το 3ημερο που ημασταν στηνν Αθηνα την πηγα στα καλυτερα μαγαζια για να την τιμησω την καριολα..ομως αυτες εχουν ενα σκοπο που δεν τον αλλαζουν για τιποτα και για κανεναν

εμ δε γαμουσες εμ πληρωνες!! σοφη η μαλακια σου νεε μου!

Επισκέπτης
μια ερωτηση επειδη εδω ειστε εμπειροι αντρες πιο πολυ απο μενα..αν κανετε μια γνωριμια με κοπελα πρπει να την πεφτουμε απο το πρωτο ραντεβου/ ποιο ειναι το σωστο?

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Το περιστατικο δεν ειναι φετινο ομως εχει διαχρονικη αξια γιατι αυτες εφαρμοζουν παντα αυτην τακτικη που θα διαβασετε πιο κατω η εστω παραπλησια..σε μια βολτα μου σατην Πλακα απογευματακι γνωρισα μια τουριστρια..κοντουλα ξανθουλα πολυ γλυκια ομως..μου συστηθηκε σαν Καθυ απο Καναδα! πιασαμε κουβεντπουλα και μου πηγαμε για καφε..μου ειπε οτι ταξιδευε μονη και οτι ηθελε να γνωρισει ολο τον κοσμο..η ηλικια της 26..βγηκαμε και τις επομενες 3 μερες και σαν ηλιθιος νεαρος που ημουν τοτε 26 ετων της προτεινα να παμε μεχρι Χαλκιδικη με τα εξοδα δικα μου..δεχτηκε μετα χαρας..σημειωστε οτι δεν ειχαμε κανει σεξ ως τοτε..να μην μακρυγορω φτανουμε Θεσσαλονικη και νοικιαζουμε δωματιο σε φτηνο οτελ κοντα στο κεντρο..πεφτω ψοφιος στην κουραση απο το ταξιδι για υπνο..σε καποια φαση καταλαβα οτι σηκωθηκε απο το 2πλο κρεββατι αλλα δεν εδωσα σημασια..μετα απο λιγο μεσα στον υπνο μου ακουω ουρλιαχτα και φωνες..ξυπναω και βλεπω ανοικτη τηνμμπαλκονοπορτα και την καριολα να μην ειναι διπλα μου..οι φωνες διαπιστωσα οτι ακουγονταν απο εξω..βγαινω να δω τι συμβαινει και δεν βλεπω κανεναν στο μπαλκονι..οποτε απο κατω μου φωναζουν κατι τυποι..πιασε την κοπελα ρε μαλακα!! ρε ηλιθιε τι καθεσαι και κοιτας? απορησα και κοιταω καλυτερα και τι να δω! η καριολα κρεμοτανε απο τα καγκελα του μπαλκονιου και αιωρειτο στο κενο!!! μακγες επαθα κολουμπρα ασχημη..αρχιζω να φωναζω ρε παιδια τι εγινε δεν ξερω εγω κοιμονουνα ισως θελει να αυτοκτονησει δεν ξερω!! ρε παιστην ρε μαλακα φωναζαν απο κατω! μετα ποα λιγο ακουω σειρηνες..ειχαν ερθει 4 μοτοσυκλετιστες και ενα περιπολικο της Αστυνομιας καθως και ενα κλιμακοφορο της πυροσβετικης!! μαγκες ειχα παθει το σοκ! κραταγα την κοπελα ωσπου ακουω ενα μεγαλο θορυβο! μπαμμμ κραατς! ηταν οι αστυνομικοι που εσπαγαν την πορτα! μπηκαν μεσα ορμησαν στο μπαλκονι και αρπαξαν την κοπελα..την ανεβαζουν πανω και η καριολα δειχνοντας με αρχισε να λεει..he tried to rape me he tried to kill me!! οριστε λεω :think: μας πανε ολους μεσα σηκωτους οπου περιμεναμε ως το πρωι να ερθει ο διοικητης της ασφαλειας ο οποιος θα ενημερωνε και τον εισαγγελεα! ευτυχως κατα την διαρκεια της νυχτας επεσε σε αντιφασεςι και οι εμπειροι αστυνομικοι καταλαβαν οτι η γκομενα ελεγε παραμυθια..απλα ηταν ασφαλισμενη για σεξουαλικη επιθεση και βιασμο και τα εκανε επιτηδες..λεω στον αστυνομικο περασαμε βραδυ ολη την εθνικη αν ηθελα να την βιασω στο οτελ θα το εκανα? το πρωι τσουπ νασου και ο ξενοδοχος!! ηθελε λεφτα για την πορτα που εσπασαν οι αστυνομικοι!εδωσα 200 ευρω ολα μαζι και σε λιγο ο διοικητης αφου μιλησε με την κοπελα αυτη ειπε οτι μετανιωσε και οτι θελει μονο 100 ευρω απο μενα για να φυγει..ζητησα να υποβαλλω μηνυση αλλα με απετρεψαν λεγοντας μου οτι θα εμπλεκα με μακροχρονιες διακστικες περιπετιες..το θεμα ευτυχως εληξε εκει και το δημοσιευσα προς γνωσιν και συμμορφωσην των υπολοιπων!! προσοχη λοιπον στις τουριστριες!

Μήμπως την βίασαν το βράδυ που κοιμόσουν ο Μάκης κ ο Ρένος το γουρούνι???

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467

Πάλι καλά να λέτε, που δεν σας βρηκαν την επομένη το πρωί στην μπανιέρα του ξενοδοχείου χωρις νεφραμιά και συκωταριά.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
μια ερωτηση επειδη εδω ειστε εμπειροι αντρες πιο πολυ απο μενα..αν κανετε μια γνωριμια με κοπελα πρπει να την πεφτουμε απο το πρωτο ραντεβου/ ποιο ειναι το σωστο?
Θα απαντήσω σοβαρά: Νομίζω ότι το καλύτερο για σένα και τη γυναίκα (εσύ να μην εκτεθείς, εκείνη να μη νιώσει άβολα) είναι στο πρώτο ραντεβού να είσαι "κύριος" και να μη κάνεις κανένα πέσιμο (εκτός και αν καταλάβεις ότι η άλλη το θέλει πολύ). Θεωρητικά το 1ο ραντεβού είναι απλώς για να γνωριστείτε και να δείτε αν έχει νόημα το πράγμα. Δλδ της λες καληνύχτα με ένα φιλί στο μάγουλο. Την επόμενη μέρα της ζητάς 2ο ραντεβού. Αν είναι θετική και βγείτε τελικά τότε της την πέφτεις απαραιτήτως γιατί η γκόμενα γουστάρει. Αν δε γουστάρει δε θα υπάρχει 2ο ραντεβού.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ελληνικο Κολωνακιου αν εχει ακουστα..απο τα πιο ακριβα ρεστωραν της Αθηνας

φιρι φιρι το πας να ακουσεις κανενα χοντρο.. δε τραβαγες μια  :jerking: πρωτα να δεις ποσο καθαρα θα σκεφτοσουν μετα? :s&m_3:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τι πηγες να παθεις για ενα καναδεζικο κωλοδιαβατηριο ρε μαν...

Επισκέπτης
Θα απαντήσω σοβαρά: Νομίζω ότι το καλύτερο για σένα και τη γυναίκα (εσύ να μην εκτεθείς, εκείνη να μη νιώσει άβολα) είναι στο πρώτο ραντεβού να είσαι "κύριος" και να μη κάνεις κανένα πέσιμο (εκτός και αν καταλάβεις ότι η άλλη το θέλει πολύ). Θεωρητικά το 1ο ραντεβού είναι απλώς για να γνωριστείτε και να δείτε αν έχει νόημα το πράγμα. Δλδ της λες καληνύχτα με ένα φιλί στο μάγουλο. Την επόμενη μέρα της ζητάς 2ο ραντεβού. Αν είναι θετική και βγείτε τελικά τότε της την πέφτεις απαραιτήτως γιατί η γκόμενα γουστάρει. Αν δε γουστάρει δε θα υπάρχει 2ο ραντεβού.
αν η γυναικα ειναι σωστη δεν καθεται φιλε απο το 2ο ραντεβου...ουτε σε σενα δεν θ αρεσει αυτο..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Η γυναίκα η σωστή δεν τρώει ποτέ πούτσα στο πρώτο ραντεβού.Στο πρώτο ραντεβού τα πέρνει όλα στόμα για να ξέρει με τι έχει να κάνει  :rockon:

Επισκέπτης
Πάλι καλά να λέτε, που δεν σας βρηκαν την επομένη το πρωί στην μπανιέρα του ξενοδοχείου χωρις νεφραμιά και συκωταριά.
αυτο μου τοπε κι ο πατερας μου..μου λεει παρα εισαι  αφελης μεγαλο λαθος αυτο που εκανες..

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
αν η γυναικα ειναι σωστη δεν καθεται φιλε απο το 2ο ραντεβου...ουτε σε σενα δεν θ αρεσει αυτο..

Τύπε δε σου είπα να σου κάτσει από το 2ο ραντεβού. Σου είπα να της την πέσεις. Να τη φιλήσεις/αγκαλιάσεις/χουφτώσεις κλπ για να καταλάβει ότι τη γουστάρεις και εσύ. Τώρα αν σου κάτσει ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Εφόσον όμως βγήκε 2ο φορά μαζί σου σημαίνει ότι γουστάρει οπότε πρέπει να κινηθείς και εσύ αναλόγως.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Πλάκα η όχι τέτοιες ιστορίες δεν είναι και αδύνατον να συμβούν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom