You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 4.125
Αυτά που περιγράφεις φίλε έχουν γίνει κατεπανάλυψη. Δεν είναι η πρώτη φορά που τουρίστρια προφασίζεται βιασμό. Και αυτό γίνεται γιατί στις πατρίδες τους πέφτουν χοντρές αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρίες σε περίπτωση απόπειρας βιασμού. Αυτό πάντως είναι να μην σου τύχει. Αν πάντως η τουρίστρια είναι ξηγημένη και έρχεται στη χώρα για να χαρεί τον ήλιο, τη θάλασσα και το σεξ τότε περνάς πολύ ωραία. Κάνουν πολύ καλή παρέα.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.809
- Πόντοι
- 2.356
για την γκομενα που βρηκε τον αριθμο σου απο τον σακη και σου λεει να την παρεις σε εναν αριθμο εξωτερικου; Αμα παρεις πλερωνεις φιλε....
Σωστός ο φίλος Υποκλοπέας89
τυχερός είσαι τυπε ..δεν λες που δεν σου έλειπε κανενα νεφρό το πρωί :S...
Απ' οσο ξερω, δεν ισχυει ιατρικα το "ξυπνησε το πρωι σε μπανιερα με παγακια και ειχε ουλες και του ελειπε το ενα και το αλλο".
cloudrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 103
- Πόντοι
- 11
Απ' οσο ξερω, δεν ισχυει ιατρικα το "ξυπνησε το πρωι σε μπανιερα με παγακια και ειχε ουλες και του ελειπε το ενα και το αλλο".
Urban Legent (Αστικός Θρύλος)
lastfallen
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
xaxaxaxaxaxaxaxaxΓιατί; Λάστιχο θα της άλλαζε;
lastfallen
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Ultra CULT!!!Γατάκια. Είστε μερικοί πολύ νεούδια όταν την δεκαετία του '80 ερχόντουσαν οι τουρίστριες στα Ελληνικά νησιά ,από Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία κλπ. μόνο και μόνο για να μας ξανασυναντήσουν και "έριχναν" αβέρτα το χρήμα εκείνες και όχι εμείς οι Έλληνες, για προμηθευτούν εισητήρια και γενικά να πληρώσουν για να ξεπεραστούν τα ό,ποια εμπόδια υπήρχαν στο να βρεθούμε. Κάποιοι αλήτες καταδεχόντουσαν μάλιστα, να πηγαίνουν στην δικιά τους χώρα το χειμώνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Και η δικιά μου ήθελε να πληρώνει όταν πήγα επίσκεψη στην χώρα της (με γύρισε και είδα ΟΛΗ την Ολλανδία) και κάναμε συνέχεια καυγάδες όταν πήγαινα κάθε φορά να πληρώσω τις βενζίνες εγώ ή εισητήρια και άλλα έξοδα. Προσπαθούσε να μου μαγειρέψει μετά από κάθε φορά που της άλλαζα τα "φώτα" στο κρεβάτι (Δυνατός εικοσάρης τότε μέσα στις ορμές ) , αλλά φευ, τι να φάει κανείς εκεί όταν είχα κακομάθει στα Ελληνικά φαγητά, τα περισσότερα μου φαινόντουσαν άνοστα και ανάξια λόγου.
Ειρήσθω εν παρόδω, αποφεύγαμε τις Αγγλίδες στην Ιω και γενικά όλες όσες "φαινόντουσαν" μπατίρησες και φτωχομπινέδες και κατά συνέπεια δεν "πέφταμε" επάνω σε κακοτοπιές...(πριν 40 χρόνια βέβαια δεν υπήρχαν οι τουριστικές ασφάλειες και άλλα τερτίπια και είμασταν αρκετά "αγριεμένοι" π.χ. "έσκασε μύτη" ένα βράδυ Αυγούστου πούλμαν γεμάτο Γαλλίδες τουρίστριες (κυρίως φοιτήτριες) στην παραλία της Χαλκίδας, και αμέσως "έπεσε σύρμα" στα εκεί καμάκια και θυμάμαι την κωμική είκόνα να κοιτάνε αυτές από μέσα και εμείς απέξω από το πούλμαν προσπαθώντας με νοήματα από το παράθυρο να κάνουμε "κοννέ", να "μαζεύεται πλήθος" σιγά-σιγά - ένας~δύο στην αρχή και μετά από λίγο λαός μαζεμένος σαν να ήταν ομάδα ποδοσφαίρου και απέξω οι φίλαθλοι-. Στο τέλος αυτές, καταφέρανε τον οδηγό και την συνοδό, να κάνουν στάση να κατέβουν πριν συνεχίσουν την πορεία τους για αργότερα και αμέσως μόλις άνοιξαν οι πόρτες του πούλμαν σχεδόν ο καθένας έπερνε στην διπλανή καφετέρια εκείνη τη Γαλλίδα που της έκανε νοήματα απέξω. Μια απίστευτα κωμική εικόνα που πρέπει να την έχει ζήσει κανείς, για να γελάσει με το τραγελαφικό εκείνης της στιγμής).
cloudrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 103
- Πόντοι
- 11
Ακόμα δεν μας είπες πόσο το μαλλί ;)
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 208
- Πόντοι
- 3.983
Γατάκια. Είστε μερικοί πολύ νεούδια όταν την δεκαετία του '80 ερχόντουσαν οι τουρίστριες στα Ελληνικά νησιά ,από Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία κλπ. μόνο και μόνο για να μας ξανασυναντήσουν και "έριχναν" αβέρτα το χρήμα εκείνες και όχι εμείς οι Έλληνες, για προμηθευτούν εισητήρια και γενικά να πληρώσουν για να ξεπεραστούν τα ό,ποια εμπόδια υπήρχαν στο να βρεθούμε. Κάποιοι αλήτες καταδεχόντουσαν μάλιστα, να πηγαίνουν στην δικιά τους χώρα το χειμώνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Και η δικιά μου ήθελε να πληρώνει όταν πήγα επίσκεψη στην χώρα της (με γύρισε και είδα ΟΛΗ την Ολλανδία) και κάναμε συνέχεια καυγάδες όταν πήγαινα κάθε φορά να πληρώσω τις βενζίνες εγώ ή εισητήρια και άλλα έξοδα. Προσπαθούσε να μου μαγειρέψει μετά από κάθε φορά που της άλλαζα τα "φώτα" στο κρεβάτι (Δυνατός εικοσάρης τότε μέσα στις ορμές pipa1) , αλλά φευ, τι να φάει κανείς εκεί όταν είχα κακομάθει στα Ελληνικά φαγητά, τα περισσότερα μου φαινόντουσαν άνοστα και ανάξια λόγου.
Ειρήσθω εν παρόδω, αποφεύγαμε τις Αγγλίδες στην Ιω και γενικά όλες όσες "φαινόντουσαν" μπατίρησες και φτωχομπινέδες και κατά συνέπεια δεν "πέφταμε" επάνω σε κακοτοπιές...(πριν 40 χρόνια βέβαια δεν υπήρχαν οι τουριστικές ασφάλειες και άλλα τερτίπια και είμασταν αρκετά "αγριεμένοι" π.χ. "έσκασε μύτη" ένα βράδυ Αυγούστου πούλμαν γεμάτο Γαλλίδες τουρίστριες (κυρίως φοιτήτριες) στην παραλία της Χαλκίδας, και αμέσως "έπεσε σύρμα" στα εκεί καμάκια και θυμάμαι την κωμική είκόνα να κοιτάνε αυτές από μέσα και εμείς απέξω από το πούλμαν προσπαθώντας με νοήματα από το παράθυρο να κάνουμε "κοννέ", να "μαζεύεται πλήθος" σιγά-σιγά - ένας~δύο στην αρχή και μετά από λίγο λαός μαζεμένος σαν να ήταν ομάδα ποδοσφαίρου και απέξω οι φίλαθλοι-. Στο τέλος αυτές, καταφέρανε τον οδηγό και την συνοδό, να κάνουν στάση να κατέβουν πριν συνεχίσουν την πορεία τους για αργότερα και αμέσως μόλις άνοιξαν οι πόρτες του πούλμαν σχεδόν ο καθένας έπερνε στην διπλανή καφετέρια εκείνη τη Γαλλίδα που της έκανε νοήματα απέξω. Μια απίστευτα κωμική εικόνα που πρέπει να την έχει ζήσει κανείς, για να γελάσει με το τραγελαφικό εκείνης της στιγμής).
Αγαπητε φιλε δεν ειναι γατακια ουτε φλωροι ουτε τιποτα που λενε σημερα οι παλιοτεροι στους νεους απλα οι εποχες σημερα εχουν κατα πολυ αλλαξει ως προς το χειροτερο συγκριτικα με παλιες ανεμεμελες και αθωες εποχες που εσεις εισασταν καμακια και γαμουσατε οπως επισης
και καποια πραγματα που εσεις τα ειχατε δεδομενα και σιγουρα απλα σημερα δεν ισχυουν στο μεγαλυτερο ποσοστο τους μη συγκρινεις λοιπον τα σημερινα δεδομενα με το τι ισχυε τοτε παρε ενα απλο παραδειγμα πριν 25 χρονια κοιμομασταν με ξεκλειδωτες τις πορτες κατι που δεν ισχυει σημερα
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.428
- Πόντοι
- 6.955
To 1997 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο παρακολουθούσα διάλεξη καθηγητού εγκληματολογίας. Μας ανέφερε τότε για επιτήδιες τουρίστριες που βγαίνουν με ελληνες που γνωρίζουν στα νησιά, τραβάνε μαζί φωτογραφίες (αποδεικτικό στοιχείο) και μετά το σεξ τους κατηγορούνε για βιασμό με σκοπό την είσπραξη της ασφάλειας.Το περιστατικο δεν ειναι φετινο ομως εχει διαχρονικη αξια γιατι αυτες εφαρμοζουν παντα αυτην τακτικη που θα διαβασετε πιο κατω η εστω παραπλησια..σε μια βολτα μου σατην Πλακα απογευματακι γνωρισα μια τουριστρια..κοντουλα ξανθουλα πολυ γλυκια ομως..μου συστηθηκε σαν Καθυ απο Καναδα! πιασαμε κουβεντπουλα και μου πηγαμε για καφε..μου ειπε οτι ταξιδευε μονη και οτι ηθελε να γνωρισει ολο τον κοσμο..η ηλικια της 26..βγηκαμε και τις επομενες 3 μερες και σαν ηλιθιος νεαρος που ημουν τοτε 26 ετων της προτεινα να παμε μεχρι Χαλκιδικη με τα εξοδα δικα μου..δεχτηκε μετα χαρας..σημειωστε οτι δεν ειχαμε κανει σεξ ως τοτε..να μην μακρυγορω φτανουμε Θεσσαλονικη και νοικιαζουμε δωματιο σε φτηνο οτελ κοντα στο κεντρο..πεφτω ψοφιος στην κουραση απο το ταξιδι για υπνο..σε καποια φαση καταλαβα οτι σηκωθηκε απο το 2πλο κρεββατι αλλα δεν εδωσα σημασια..μετα απο λιγο μεσα στον υπνο μου ακουω ουρλιαχτα και φωνες..ξυπναω και βλεπω ανοικτη τηνμμπαλκονοπορτα και την καριολα να μην ειναι διπλα μου..οι φωνες διαπιστωσα οτι ακουγονταν απο εξω..βγαινω να δω τι συμβαινει και δεν βλεπω κανεναν στο μπαλκονι..οποτε απο κατω μου φωναζουν κατι τυποι..πιασε την κοπελα ρε μαλακα!! ρε ηλιθιε τι καθεσαι και κοιτας? απορησα και κοιταω καλυτερα και τι να δω! η καριολα κρεμοτανε απο τα καγκελα του μπαλκονιου και αιωρειτο στο κενο!!! μακγες επαθα κολουμπρα ασχημη..αρχιζω να φωναζω ρε παιδια τι εγινε δεν ξερω εγω κοιμονουνα ισως θελει να αυτοκτονησει δεν ξερω!! ρε παιστην ρε μαλακα φωναζαν απο κατω! μετα ποα λιγο ακουω σειρηνες..ειχαν ερθει 4 μοτοσυκλετιστες και ενα περιπολικο της Αστυνομιας καθως και ενα κλιμακοφορο της πυροσβετικης!! μαγκες ειχα παθει το σοκ! κραταγα την κοπελα ωσπου ακουω ενα μεγαλο θορυβο! μπαμμμ κραατς! ηταν οι αστυνομικοι που εσπαγαν την πορτα! μπηκαν μεσα ορμησαν στο μπαλκονι και αρπαξαν την κοπελα..την ανεβαζουν πανω και η καριολα δειχνοντας με αρχισε να λεει..he tried to rape me he tried to kill me!! οριστε λεω μας πανε ολους μεσα σηκωτους οπου περιμεναμε ως το πρωι να ερθει ο διοικητης της ασφαλειας ο οποιος θα ενημερωνε και τον εισαγγελεα! ευτυχως κατα την διαρκεια της νυχτας επεσε σε αντιφασεςι και οι εμπειροι αστυνομικοι καταλαβαν οτι η γκομενα ελεγε παραμυθια..απλα ηταν ασφαλισμενη για σεξουαλικη επιθεση και βιασμο και τα εκανε επιτηδες..λεω στον αστυνομικο περασαμε βραδυ ολη την εθνικη αν ηθελα να την βιασω στο οτελ θα το εκανα? το πρωι τσουπ νασου και ο ξενοδοχος!! ηθελε λεφτα για την πορτα που εσπασαν οι αστυνομικοι!εδωσα 200 ευρω ολα μαζι και σε λιγο ο διοικητης αφου μιλησε με την κοπελα αυτη ειπε οτι μετανιωσε και οτι θελει μονο 100 ευρω απο μενα για να φυγει..ζητησα να υποβαλλω μηνυση αλλα με απετρεψαν λεγοντας μου οτι θα εμπλεκα με μακροχρονιες διακστικες περιπετιες..το θεμα ευτυχως εληξε εκει και το δημοσιευσα προς γνωσιν και συμμορφωσην των υπολοιπων!! προσοχη λοιπον στις τουριστριες!
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Το κάνω Copy paste από το Ουκρανικό νήμα που έχει γίνει διατριβή σε τέτοια θέματα---->Το περιστατικο δεν ειναι φετινο ομως εχει διαχρονικη αξια γιατι αυτες εφαρμοζουν παντα αυτην τακτικη που θα διαβασετε πιο κατω η εστω παραπλησια..σε μια βολτα μου σατην Πλακα απογευματακι γνωρισα μια τουριστρια..κοντουλα ξανθουλα πολυ γλυκια ομως..μου συστηθηκε σαν Καθυ απο Καναδα! πιασαμε κουβεντπουλα και μου πηγαμε για καφε..μου ειπε οτι ταξιδευε μονη και οτι ηθελε να γνωρισει ολο τον κοσμο..η ηλικια της 26..βγηκαμε και τις επομενες 3 μερες και σαν ηλιθιος νεαρος που ημουν τοτε 26 ετων της προτεινα να παμε μεχρι Χαλκιδικη με τα εξοδα δικα μου..δεχτηκε μετα χαρας..σημειωστε οτι δεν ειχαμε κανει σεξ ως τοτε..να μην μακρυγορω φτανουμε Θεσσαλονικη και νοικιαζουμε δωματιο σε φτηνο οτελ κοντα στο κεντρο..πεφτω ψοφιος στην κουραση απο το ταξιδι για υπνο..σε καποια φαση καταλαβα οτι σηκωθηκε απο το 2πλο κρεββατι αλλα δεν εδωσα σημασια..μετα απο λιγο μεσα στον υπνο μου ακουω ουρλιαχτα και φωνες..ξυπναω και βλεπω ανοικτη τηνμμπαλκονοπορτα και την καριολα να μην ειναι διπλα μου..οι φωνες διαπιστωσα οτι ακουγονταν απο εξω..βγαινω να δω τι συμβαινει και δεν βλεπω κανεναν στο μπαλκονι..οποτε απο κατω μου φωναζουν κατι τυποι..πιασε την κοπελα ρε μαλακα!! ρε ηλιθιε τι καθεσαι και κοιτας? απορησα και κοιταω καλυτερα και τι να δω! η καριολα κρεμοτανε απο τα καγκελα του μπαλκονιου και αιωρειτο στο κενο!!! μακγες επαθα κολουμπρα ασχημη..αρχιζω να φωναζω ρε παιδια τι εγινε δεν ξερω εγω κοιμονουνα ισως θελει να αυτοκτονησει δεν ξερω!! ρε παιστην ρε μαλακα φωναζαν απο κατω! μετα ποα λιγο ακουω σειρηνες..ειχαν ερθει 4 μοτοσυκλετιστες και ενα περιπολικο της Αστυνομιας καθως και ενα κλιμακοφορο της πυροσβετικης!! μαγκες ειχα παθει το σοκ! κραταγα την κοπελα ωσπου ακουω ενα μεγαλο θορυβο! μπαμμμ κραατς! ηταν οι αστυνομικοι που εσπαγαν την πορτα! μπηκαν μεσα ορμησαν στο μπαλκονι και αρπαξαν την κοπελα..την ανεβαζουν πανω και η καριολα δειχνοντας με αρχισε να λεει..he tried to rape me he tried to kill me!! οριστε λεω μας πανε ολους μεσα σηκωτους οπου περιμεναμε ως το πρωι να ερθει ο διοικητης της ασφαλειας ο οποιος θα ενημερωνε και τον εισαγγελεα! ευτυχως κατα την διαρκεια της νυχτας επεσε σε αντιφασεςι και οι εμπειροι αστυνομικοι καταλαβαν οτι η γκομενα ελεγε παραμυθια..απλα ηταν ασφαλισμενη για σεξουαλικη επιθεση και βιασμο και τα εκανε επιτηδες..λεω στον αστυνομικο περασαμε βραδυ ολη την εθνικη αν ηθελα να την βιασω στο οτελ θα το εκανα? το πρωι τσουπ νασου και ο ξενοδοχος!! ηθελε λεφτα για την πορτα που εσπασαν οι αστυνομικοι!εδωσα 200 ευρω ολα μαζι και σε λιγο ο διοικητης αφου μιλησε με την κοπελα αυτη ειπε οτι μετανιωσε και οτι θελει μονο 100 ευρω απο μενα για να φυγει..ζητησα να υποβαλλω μηνυση αλλα με απετρεψαν λεγοντας μου οτι θα εμπλεκα με μακροχρονιες διακστικες περιπετιες..το θεμα ευτυχως εληξε εκει και το δημοσιευσα προς γνωσιν και συμμορφωσην των υπολοιπων!! προσοχη λοιπον στις τουριστριες!
Πριν 10-15 χρόνια που κανένας δεν ήταν υποψιασμένος τέτοιες περιπτώσεις ήταν συχνό φαινόμενο με ντόπιους! Οι Ευρωπαίες απολάμβαναν την Ελληνική πούτσα το βράδι και (το πρωί πήγαιναν νοσοκομείο και δεν φευγαν χωρίς γνωμάτευση ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και μετά μήνυση σε άτομα που ήξεραν ακριβώς που δουλευουν) παίρναν και 3.000-4.000 Ευρώ αποζιμίωση!
Αυτό το κάναν κατά 90% Αγγλίδες και κάποιες το κάναν κατά συρροή....Και τα παιδιά εδώ βέβαια τραβιόντουσαν στα δικαστήρια γιατί υπήρχε και υποστήριξη από τις πρεσβείες και ο λόγος των Ευρωπαίων τότε ..."μετρούσε"
Τώρα οι υποθέσεις αυτές κάνουν μπάμ από μακρυά... Όσο για τις ασφαλιστικές μπορεί ακόμα να αποζημιώνουν 1-2 περιπτώσεις για να μην χάσουν την πελατεία σε αυτού του είδους ασφάλειες!
Το πιο τραγικό που έχω ακούσει είναι με μια οικογένεια από Πολωνία που έκανε μήνυση στην Αίγυπτο σε ένα ξενοδοχείο γιατί η 17χρονη κόρη τους έμεινε έγκυος από την πισίνα!!!! Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δεν είναι σεξιστικό που στα περισσότερα δικαστήρια ο άντρας δεν θα είχε καμία ελπίδα? :-Ναι προσοχη....Να καταγγειλουμε πρωτοι, αποπλανηση απο τουριστρια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ναι.............αλλα εχουν αλλαξει οι εποχεsΔεν είναι σεξιστικό που στα περισσότερα δικαστήρια ο άντρας δεν θα είχε καμία ελπίδα? :-
Δλδ εφ οσον γινει επωνυμη καταγγελια θα πρεπει να δεχτει να περασει απο ιατρικη εξεταση, να βρουν ιχνη παληs,νυχιεs,σπερμα,αιμα..........παραβιαση...Δεν ειναι τοσο ευκολα πια
Ακομα και η εθελοντικη ερωτικη πραξη μπορει να φανει καθαρα στον γιατρο και να ξεχωρισει απο τον βιασμο.......βεβαια η ταλαιπωρια του ανδρα θαναι γεγονοs
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K