Νέα

Τυποι προσοχη!! φιλος μου συνεληφθη γιατι ειχε Πακιστανικο καρτοκινητο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ελπιδα

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα μπω στον κοπο νομίζω ξανα να ασχοληθώ με το θεμα σου και με το προβλημα που αντιμετοπιζει ο φιλος σου (αν ειναι αληθεια, που δεν το πιστευω)
Ένας άνθρωπος μονο βρέθηκε να συμφωνεί μαζι σου, και μου εκανε μεγαλη ο τροπος γραφης του....
Οχι δεν εβαλα ντεντεκτιβ.... αλλά η αλήθεια ειναι πως μου βγηκαν τα ματια να διαβάζω 19 σελιδες απο τον εναν λογαριασμό και άλλες 2 σελιδες απο τον άλλον για να σιγουρευτώ πριν ποσταρω....
Ετσι καλε μου, ξερω και εγω να υπερασπιζομαι την γνωμη μου και την άποψη μου.... φτιάχνω απο πισω μου καμια 20αρια λογαριασμούς και γραφω απο ολους...
Παραδεξου οτι υπάρχουν κενα στην υπόθεση και ασε τις θεωρίες συνωμοσίας και τους ντεντεκτιβ.... Μα είμαστε με τα καλα μας? εν καιρο κρίσης θα παει η οποια καμμένη να βαλει ντεντεκτιβ?? ενω μπορει καληστα με πολυ πολυ πολυ λιγότερα να τον παρακολουθησει χωρις να την παρει πρεφα....!!!!!!????!!!!!!!

Φιλε... κοψε την τηλεόραση, στο ειπα και σε άλλο ποστ!!!!! Βρες και καμια κοπελιτσα να ζαχαρώνεις γιατι ξερεις τι λενε για το τακα τακα φαντάζομαι!!!!!!

Συγνώμη αν παρεκτράπηκα... αλλά πιστεύω πως ο δικος μου τροπος ειναι πολυ καλύτερος απο τον τροπο που αντιμετοπιζεις εσυ τα υπολοιπα μελη του site!!!

:hi:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
κοιτα να υπαρχουν κενα η οχι δεν ξερω..και εγω απ εξω απο την ιστορια ειμαι..οτι μου ειπανε σας ειπα..διακιωμα σας να πιστευετε η οχι...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Κολλητος μου συνεληφθη γιατι ειχε καρτοκινητο πακιστανικο που ανηκε σε καταζητουμενο εγκληματια πακιστανο για διακινηση ναρκωτικων..κρατειται ακομα! ο φιλος απλα εβαζε αγγελιες γνωριμιων και σε καποια φαση αντι για γκομενα του ηρθε αστυνομικινα και τον πιασανε!

Eisai apaiktos, unplayable dike mou.

Τύπε, δεν χάνουμε την ελπίδα μας. Μπορεί και ο εισαγγελέας να είναι μπουρδελιάρης και να έχει κι αυτός πακιστανικό νούμερο και να τον αθωώσει για να μην υπάρχει δεδικασμένο.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
χωρις πλακα τωρα εχω ακουσει αλλα δεν ξερω αν ισχυει οτι και πολιτικοι χρησιμοποιουν πακιστανικα για να μην παρακολουθουνται..δεν ξερω αν ισχυει υπαρχει σαν φημη παντως... :o

Ελπιδα

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
samoboj.gif

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
ακουστε κατι αλλο που εμαθα..αν μαζι με το πακιστανικο εχετε και το κανονικο σας κινητο μπορει με ελεγχο στις κεραιες να αποδειχθει οτι ειναι δικο σας...απο την παραλληλη χρηση εννοω..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
συνεργεια σε διακινηση μεγαλης ποσοτητος ναρκωτικων αν δεν πειστει οεισαγγελεας οτι δεν γνωριζε τον Πακιστανο... :S
Εσυ πώς εισαι βεβαιος οτι ΔΕΝ τον γνωριζε?

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Εσυ πώς εισαι βεβαιος οτι ΔΕΝ τον γνωριζε?
ναι Αλεξ ειμαστε χρονια φιλοι ειναι ευκαταστατος δεν εχει αναγκη να κανει κατι τετοιο..μπορει να προφυλακιστει Αλεξ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυποι ειδατε? οπως σκεφτηκε ο Αλεξ μπορει να σκεφτει και ο ανακριτης! ασχημα τα πραγματα!  :helpplea:
Οι ανακριτές δεν προφυλακιζουν με "σκεψεις" τύπε αλλά με στοιχεία.
Εγω ειμαι απλως ενας ασχετος με το θεμα, που εκφραζω απλως μια εικασια στο μπου κομ.

Ας εξηγησει επαρκως πώς βρεθηκε να χρησιμοποιει ενα τηλεφωνο εμπορου ναρκωτικων και ολα κατοπιν ειναι απλουστερα.

Στο ερωτημα σου "αν μπορει να προφυλακισθει" η απαντηση ειναι "φυσικα μπορεί, αν του ασκηθηκε ποινικη διωξη για διακινηση ναρκωτικων".

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Οι ανακριτές δεν προφυλακιζουν με "σκεψεις" τύπε αλλά με στοιχεία.
Εγω ειμαι απλως ενας ασχετος με το θεμα, που εκφραζω απλως μια εικασια στο μπου κομ.

Ας εξηγησει επαρκως πώς βρεθηκε να χρησιμοποιει ενα τηλεφωνο εμπορου ναρκωτικων και ολα κατοπιν ειναι απλουστερα.

Στο ερωτημα σου "αν μπορει να προφυλακισθει" η απαντηση ειναι "φυσικα μπορεί, αν του ασκηθηκε ποινικη διωξη για διακινηση ναρκωτικων".
δεν του εχει  ασκηθει διωξη ακομα..αυριο περναει ανακριτη..μακαρι να γλυτωσει το παλληκαρι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν του εχει  ασκηθει διωξη ακομα..αυριο περναει ανακριτη..μακαρι να γλυτωσει το παλληκαρι..
Δεν τα λες καλα.
Για να τον εχει καλεσει ο ανακριτης σε απολογια, εχει ασκηθει ΗΔΗ η ποινικη διωξη.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Δεν τα λες καλα.
Για να τον εχει καλεσει ο ανακριτης σε απολογια, εχει ασκηθει ΗΔΗ η ποινικη διωξη.
αλεξ οχι την παρασκευη το βραδυ τον πιασανε..ισως ναναι κι ετσι δεν τα ξερω απο κοντα..οτι μαθαινω λεω μηπως εννοουν απολογια αυριο. δεν ξερω ειλικρινα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αλεξ οχι την παρασκευη το βραδυ τον πιασανε..ισως ναναι κι ετσι δεν τα ξερω απο κοντα..οτι μαθαινω λεω μηπως εννοουν απολογια αυριο. δεν ξερω ειλικρινα
Μαλλον αυριο τον πανε στον εισαγγελεα κατ' αρχην, μαζι με το υλικο της προανακρισης.
Θα το μελετησει και αν ασκηθει διωξη, θα παει ανακριτη.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Μαλλον αυριο τον πανε στον εισαγγελεα κατ' αρχην, μαζι με το υλικο της προανακρισης.
Θα το μελετησει και αν ασκηθει διωξη, θα παει ανακριτη.
α ετσι ναι..γιατι απο οτι ξερω δεν υπαρχει ακομα κατηγορια επισημη..αθωοι παντως στις Ελληνικες φυλακες δεν υπαρχουν φανταζομαι..οποτε ελπιζω να τη γλυτωσει..

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
αλεξ συγγνωμην αν σε κουραζω αλλα πες μου σαν νομικος που εισαι..τι πιθανοτητες βλεπεις να ασκηθει διωξη με μοναδικο στοιχειο το κινητο? απλα μια γνωμη πες.. :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
α ετσι ναι..γιατι απο οτι ξερω δεν υπαρχει ακομα κατηγορια επισημη..αθωοι παντως στις Ελληνικες φυλακες δεν υπαρχουν φανταζομαι..οποτε ελπιζω να τη γλυτωσει..
Εχεις πολλά κενα.
Μου μιλας με πανικο.
Ψυχραιμια. Μπορει τα πραγματα να μην ειναι τοσο ασχημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αλεξ συγγνωμην αν σε κουραζω αλλα πες μου σαν νομικος που εισαι..τι πιθανοτητες βλεπεις να ασκηθει διωξη με μοναδικο στοιχειο το κινητο? απλα μια γνωμη πες.. :think:
Μα νομιζω σου απαντησα. Αν δωσει ικανοποιητικες εξηγησεις μπορει να μην γινει και τιποτα.
Απο εκει και περα ειναι παρακινδυνευμενο να εκφραζω αποψη ενω αγνοω ολη τη διαδικασια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φανταζεσαι π.χ. να εχουν πιασει και τον πακιστανο και να εχει πει οτι ο φιλος σου ειναι πραγματι συνεργατης του?????
Μπορει παλι, να εχει πει οτι δεν τον ξερει.

Μπορεί να υπαρχουν καποια στοιχεια απο αρση απορρητου συνομιλιων.
Δεν μπορω να τα ξερω αυτα ομως.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Φανταζεσαι π.χ. να εχουν πιασει και τον πακιστανο και να εχει πει οτι ο φιλος σου ειναι πραγματι συνεργατης του?????
Μπορει παλι, να εχει πει οτι δεν τον ξερει.

Μπορεί να υπαρχουν καποια στοιχεια απο αρση απορρητου συνομιλιων.
Δεν μπορω να τα ξερω αυτα ομως.
ασχημο μπλεξιμο...ξεχασα να σου πω οτι εχει λευκο ποινικο μητρωο..ευχαριστω για τις απαντησεις σου Αλεξ... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom