iq ραδικιου τυπε! με το ονομα του ο ντετεκτιβ βρισκει οτι κινητο εχει στο ονομα του και τις κλησεις ακομα και τα μηνυματα που εχει στειλει..μπρρρρρρρρ...ξυπνα ντεεεε!Τύπε η γυναίκα του θα έβαζε ντετέκτιβ να ψάξει το νούμερο του δεύτερου κινητού που δεν ήξερε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τυποι προσοχη!! φιλος μου συνεληφθη γιατι ειχε Πακιστανικο καρτοκινητο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 238
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γιατί είναι πονηρός και ξέρει ότι αν πει ονόματα εμπίπτει στα άρθρα του νόμου 187
Άρθρο 187 Διασπορά ψευδών ειδήσεων
1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις,
τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
οχι βρε.... δεν καταλαβες το στορυ.... η γυναικα του τυπά θα εσκαγε στον ντεντεκτιβ 1000++++€ για να πιασει τον αντρα της με την γκομενα που βρικε απο το πακινουμερακι!!!
Αγαπητή, την αναφορά στο ντετέκτιβ την έκανε με την λογική ότι με ένα χιλιάρικο μπορούν να βρουν το όνομα που αντιστοιχεί σε κινητό. Αυτό απάντησε όταν του γράψαμε ότι όταν το δηλώνεις απόρρητο μόνο με εισαγγελική παραγγελία δίνεται το όνομα του κατόχου.
Ο τύπος αν προσέξεις στις απαντήσεις του τα γυρίζει συνέχεια.
Πάντως εξαιρετικό θεματάκι για Κυριακή, βιάστηκε λιγάκι.
εισαι σιγουρα πιωμενος γιατι μελος του bοu και στοκος δε υπαρχει!Αγαπητή, την αναφορά στο ντετέκτιβ την έκανε με την λογική ότι με ένα χιλιάρικο μπορούν να βρουν το όνομα που αντιστοιχεί σε κινητό. Αυτό απάντησε όταν του γράψαμε ότι όταν το δηλώνεις απόρρητο μόνο με εισαγγελική παραγγελία δίνεται το όνομα του κατόχου.
Ο τύπος αν προσέξεις στις απαντήσεις του τα γυρίζει συνέχεια.
Πάντως εξαιρετικό θεματάκι για Κυριακή, βιάστηκε λιγάκι.
Πως δεν υπάρχει;Για κοίτα στον καθρέπτη σου!εισαι σιγουρα πιωμενος γιατι μελος του bοu και στοκος δε υπαρχει!
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
εισαι σιγουρα πιωμενος γιατι μελος του bοu και στοκος δε υπαρχει!
Τύπε καλά όλα αυτά, δεν απάντησες όμως στο βασικότερο ερώτημα που σου έκανα στην αρχή.
Η μπατσίνα που του την έστησε καλό μουνάκι;
βλαχαντερο ρε τυπε οπως ολες αυτες..χοντροκωλα και με υφος χιλιων καρδηναλιων...Τύπε καλά όλα αυτά δεν απάντησες όμως στο βασικότερο ερώτημα που σου έκανα στην αρχή;
Η μπατσίνα που του την έστησε καλό μουνάκι;
εισαι σιγουρα πιωμενος γιατι μελος του bοu και στοκος δε υπαρχει!
Παλικάρι μου όλοι πιωμένοι είμαστε.... αλλιώς δεν θα ασχολούμασταν με τις παπαριές σου. ;)
Που το ξερεις τυπε;Εισαι και ματάκιας;βλαχαντερο ρε τυπε οπως ολες αυτες..χοντροκωλα και με υφος χιλιων καρδηναλιων...
καλη μου κυρια ειστε εξυπνοτατη! αν ειστε και ομορφη στeιλτε pm!
Θα συμβουλευτώ την αντζεντα μου πρωτα... αν υπαρχει κενο, θα σε ενημερώσω....
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
βλαχαντερο ρε τυπε οπως ολες αυτες..χοντροκωλα και με υφος χιλιων καρδηναλιων...
Έλα ρε τύπε κρίμα. Γνώρισε που γνώρισε μια γυναίκα τελικά από όλη την ιστορία, να του βγει και μπάζο...
Πάντως ρε τύπε τελευταία όσες έχω δει ένστολες ήταν απίστευτα τεμάχια, κουκλάρες και σ' αυτό γκαντέμης ο κολλητός σου.
τυποι θα σας εξηγησω πως γινεται η φαση κι αν οι φιλοι διαχειριστες το θεωρησουν κακο ας σβησουν το ποστ...οι ντετεκτιβ παιρνουν τα λεφτα απο σας μερος των οποιων τα δινουν σε επιορκους υπαλληλους και μαθαινουν ατα στοιχεια οποιου σας ενδιαφερει..αντε επιτελους καρβουνο καιτε?
θα περιμενω εναγωνιως κυρια μου..α, μια και με ρωτησατε σε προηγουμενο ποστ ειμαι 35 και ελευθερος...Θα συμβουλευτώ την αντζεντα μου πρωτα... αν υπαρχει κενο, θα σε ενημερώσω....
θα περιμενω εναγωνιως κυρια μου..α, μια και με ρωτησατε σε προηγουμενο ποστ ειμαι 35 και ελευθερος...
εχεις πιει πολυ εσυ τυπε..ρωτησε πιο πριν την ηλικια μου η κυρια...Τύπε η κυρία που απαντάς είναι επαγγελματίας, δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ιδιαίτερα ούτε η ηλικία σου ούτε η οικογενειακή σου κατάσταση.
Τα 25€ να έχεις μόνο.
lkjhgfdsazxcvbytre
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Δεν υπάρχουν επιορκοι στην αστυνομία, και αν υπήρξαν κάποια μεμονωμένα δείγματα δεν είναι δυνατό να στιγματίζεται όλο το σώμα.τυποι θα σας εξηγησω πως γινεται η φαση κι αν οι φιλοι διαχειριστες το θεωρησουν κακο ας σβησουν το ποστ...οι ντετεκτιβ παιρνουν τα λεφτα απο σας μερος των οποιων τα δινουν σε επιορκους υπαλληλους και μαθαινουν ατα στοιχεια οποιου σας ενδιαφερει..αντε επιτελους καρβουνο καιτε?
ποια αστυνομια βρε στοκε? για τις εταιρειες κινητης μιλαω..τι δουλεια εχει η αστυνομια?Δεν υπάρχουν επιορκοι στην αστυνομία, και αν υπήρξαν κάποια μεμονωμένα δείγματα δεν είναι δυνατό να στιγματίζεται όλο το σώμα.
θα περιμενω εναγωνιως κυρια μου..α, μια και με ρωτησατε σε προηγουμενο ποστ ειμαι 35 και ελευθερος...
Παλικαρι μου.. αν εισαι οντως 35.. ψαξε να βρεις μια κοπελιτσα να την εχεις για καθημερινη χρηση στην αρχη μπας και ηρεμησει λιγο το μυαλο σου απο τα απιστευτα σεναρια.....
Φιλε... 1000 € δεν τα χαλας ετσι ευκολα!!! ουφ!!
Η τιμη δεν ειναι στανταρ... απο 25 ξεκινάει... εξαρτάται τι θα ζητήσει ο άλλος.. το κασερι ανεβαίνει!! ;)Τύπε η κυρία που απαντάς είναι επαγγελματίας, δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ιδιαίτερα ούτε η ηλικία σου ούτε η οικογενειακή σου κατάσταση.
Τα 25€ να έχεις μόνο.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
ποια αστυνομια βρε στοκε? για τις εταιρειες κινητης μιλαω..τι δουλεια εχει η αστυνομια?
Τύπε θύμησέ μου, οι υπάλληλοι των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που ακριβώς δίνουν όρκο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
?
- Απαντήσεις
- 117