Νέα

Τυποι προσοχη!! φιλος μου συνεληφθη γιατι ειχε Πακιστανικο καρτοκινητο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
πως ξερει αν συνεργαζεσαι με τον εν λογω Πακιστανο..τι να σου πω..αν δεν πιστευεις τραβα αγορασε..αμα σε πιασουν μην κλαψεις ομως.. :s&m_3:
Έλα ρε επειδή μας έπρηξες πες το όνομα του φίλου σου  σε ΠΜ και σε 5 λεπτά θα σου πω για πιο λόγω τον κρατάνε.  

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ότι έφυγε σκαστός και το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έφτασε κάπου ήταν να δώσει στίγμα που ακριβώς βρίσκεται, για δύο ευρώ.

Επίσης διακινητής ναρκωτικών, διεθνές ένταλμα σύλληψης, άφραγκος δεν ψιλοκολάνε  αλλά οκ.
τυπε καις καρβουνο..νομιζεις ειναι Ελλαδα αυτος τωρα? αυτος ειναι πισω στην πατριδα του...τι δεν καταλαβαινεις? και δεν μιλαμε για μεγαλεμπορο..βαπορακι θα ηταν

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
τυπε καις καρβουνο..νομιζεις ειναι Ελλαδα αυτος τωρα? αυτος ειναι πισω στην πατριδα του...τι δεν καταλαβαινεις? και δεν μιλαμε για μεγαλεμπορο..βαπορακι θα ηταν

Τύπε όντας άφραγκος μάζεψε τις μερικές χιλιάδες ευρώ που χρειάζεται για να πάει στην πατρίδα του από τις κάρτες που πούλαγε για 2 ευρώ;

Τελικά να που υπάρχουν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα της κρίσης.

Ελπιδα

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλη μου κυρια δεν ξερετε οτι αν η γυναικα του παει σε ντετεκτιβ οσο απορρητο και βα τοχει το βρισκει? με 1000 ευρωπουλακια μονο βρισκουν οτι θες οι ντετεκτιβ..

ομολογώ πως πρωτη φορα με λενε ετσι..!! να σε καλα αγορακι μου!!! ποσο χρονων εισαι καλε μου???

Βλέπεις πολυ τηλεόραση... κοψτην κανει κακο.... ιστοριες του Μπεκα θα ακουσουμε σε λιγο.....  

Απαγορεύεται για οποιονδήποτε λογο να δοθούν στοιχεια χωρις εισαγγελική απόφαση... αν γινοταν κατι τετοιο και χαλαγε ο γαμος του, επειδη απλα φακέλωσαν καποιον... μπορει ανετα μετα ο δικο σου να ριξει μια μήνυση, να παρει μια τρελη αποζημίωση, και μετα να χαιρετε και τα λεφτα μονος του!!!

Ελα τωρα σε παρακαλω....  ειπαμε να αναλύσουμε ενα θεμα, οχι να φτανουμε στα ορια της φαντασιας με αυτην την οικονομικη κριση!!!

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
ομολογώ πως πρωτη φορα με λενε ετσι..!! να σε καλα αγορακι μου!!! ποσο χρονων εισαι καλε μου???

Βλέπεις πολυ τηλεόραση... κοψτην κανει κακο.... ιστοριες του Μπεκα θα ακουσουμε σε λιγο.....  

Απαγορεύεται για οποιονδήποτε λογο να δοθούν στοιχεια χωρις εισαγγελική απόφαση... αν γινοταν κατι τετοιο και χαλαγε ο γαμος του, επειδη απλα φακέλωσαν καποιον... μπορει ανετα μετα ο δικο σου να ριξει μια μήνυση, να παρει μια τρελη αποζημίωση, και μετα να χαιρετε και τα λεφτα μονος του!!!

Ελα τωρα σε παρακαλω....  ειπαμε να αναλύσουμε ενα θεμα, οχι να φτανουμε στα ορια της φαντασιας με αυτην την οικονομικη κριση!!!
χαχα..ειστε αφελης κυρια μου...ο ντετεκτιβ λαδωνει εκ των εσω και μαθαινει..αλλα δεν μπορω να πω περισσοτερα...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
καλη μου κυρια δεν ξερετε οτι αν η γυναικα του παει σε ντετεκτιβ οσο απορρητο και βα τοχει το βρισκει? με 1000 ευρωπουλακια μονο βρισκουν οτι θες οι ντετεκτιβ..

Τύπε ο τύπος ήταν τόσο καμένος που έψαχνε γκόμενα με αγγελία και φοβόταν ότι, όταν έβρισκε, αν την παράταγε, η τύπισσα θα πήγαινε σε ντετέκτιβ και θα έσκαγε χιλιάρικο να να βρει τον έρωτα της ζωής της, που ανακάλυψε από την αγγελία;

:headbang: :headbang: :headbang:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε τι 2 ευρω? αυτοι βγαζουν πολλες καρτες..κι αμα ξεμεινεις απο χρηματα και εισαι και δραπετης για 2 ευρω δινεις και τον κωλο σου τυπε!
Ωπα!!Εσύ είσαι χωμένος βαθια ρε φίλε!!!!Ξες πολλά!!!

Τι μαλακιες διαβαζουμε ξημερωματα γαμω την αυπνία μου!!! :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ωπα!!Εσύ είσαι χωμένος βαθια ρε φίλε!!!!Ξες πολλά!!!

Τι μαλακιες διαβαζουμε ξημερωματα γαμω την αυπνία μου!!! :headbang: :headbang: :headbang:
τραβα μια πηχτη και θα κοιμηθεις αμεσως τυπε! δρα ευεργετικα στην αυπνια η  :jerking:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
λοιπον ακουστε..πατε σε ντετεκτιβ δωστε τα στοιχεια αυτου που σας ενδιαφερει και θα μαθετε αμεσως τι αριθμο κινητου εχει και τις κλησεις που εχει κανει..κοστιζει βεβαια απο 1000-1500 ευρω! :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Οπότε έχουμε και λέμε:

Ο διεθνής έμπορος ναρκωτικών που η ιντερπόλ ήταν στα ίχνη του στην Ιταλία, το σκάει, έρχεται Ελλάδα έχοντας ξοδέψει όλα τα χρήματά του για να ξεφύγει και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να βγάλει μερικές χιλιάδες κάρτες sim στο όνομά του, τις οποίες πούλησε, για να μαζέψει χρήματα να πάει στο πάκηλαντ και να ησυχάσει.

Το μισό τουλάχιστον μπου την γάμησε, όλοι κάρτες από ομόνοια έχουν για το πουτανοκινητό.

Μη σου πω DEA, Ιντερπολ κτλ αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν για να δουν αν έχουμε διασυνδέσεις ή όχι με τον πάκη.

Ελπιδα

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον ακουστε..πατε σε ντετεκτιβ δωστε τα στοιχεια αυτου που σας ενδιαφερει και θα μαθετε αμεσως τι αριθμο κινητου εχει και τις κλησεις που εχει κανει..κοστιζει βεβαια απο 1000-1500 ευρω! :rockon:

Φιλε τρολαρεις.. δεν εξηγείται διαφορετικά.... ποιος θα δωσει 1500€ τετοια εποχή??? Αν η γκομενα ειναι τοσο κολλημενη με τον αντρα της για να σκασει τοσα λεφτα.. τοτε θα γλυτώσει ο άνθρωπος απο μια μίζερη ζωη!!!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Φιλε τρολαρεις.. δεν εξηγείται διαφορετικά.... ποιος θα δωσει 1500€ τετοια εποχή??? Αν η γκομενα ειναι τοσο κολλημενη με τον αντρα της για να σκασει τοσα λεφτα.. τοτε θα γλυτώσει ο άνθρωπος απο μια μίζερη ζωη!!!

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom