Τύπε θύμησέ μου, οι υπάλληλοι των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που ακριβώς δίνουν όρκο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τυποι προσοχη!! φιλος μου συνεληφθη γιατι ειχε Πακιστανικο καρτοκινητο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 238
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Παλικαρι μου.. αν εισαι οντως 35.. ψαξε να βρεις μια κοπελιτσα να την εχεις για καθημερινη χρηση στην αρχη μπας και ηρεμησει λιγο το μυαλο σου απο τα απιστευτα σεναρια.....
Φιλε... 1000 € δεν τα χαλας ετσι ευκολα!!! ουφ!!
Η τιμη δεν ειναι στανταρ... απο 25 ξεκινάει... εξαρτάται τι θα ζητήσει ο άλλος.. το κασερι ανεβαίνει!! ;)
Sorry, είδα την καταχώρηση στο προφίλ σου, γι' αυτό και η αναφορά στο ποσό:
"Μασαζ, επισκεψη κατοικον 25€ για μια ωρα, με επαγγελματικο κρεβατι μασαζ και λαδι baby oil. Μονο Κυριακες."
ενταξει επιορκοι τροπος του λεγειν..κανονικα δεν πρεπει να δινουν κανενος τα στοιχεια..εχω γνωστο ντετεκτιβ και μου τοχει πει..συμβαινει οντωςΤύπε θύμησέ μου, οι υπάλληλοι των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που ακριβώς δίνουν όρκο;
Sorry, είδα την καταχώρηση στο προφίλ σου, γι' αυτό και η αναφορά στο ποσό:
"Μασαζ, επισκεψη κατοικον 25€ για μια ωρα, με επαγγελματικο κρεβατι μασαζ και λαδι baby oil. Μονο Κυριακες."
Το μασαζ μονο του τοσο το χρεωνω...!!!
Τι ηθελες να γραψω στο προφιλ μου βρε?????? χαχα
Ειμαι και κομματάκι διακριτική.. τι να κανω?? ;)
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
να σας κανω μια ερωτηση μια και ειστε εξυπνοι? η google αλλα και αλλες σελιδες γιατι ζητανε υποχρεωτικα αριθμο κινητου? εεε τυποι μου? γιατι???
Γιατί συνεργάζονται με την CIA και την βοηθούν να εντοπίσει επιτέλους που κρύβεται αυτός ο καταραμένος Πάκη.
τυπε ξερεις οτι να γνωριζουν το κινητο σου ξερουν ανα πασα στιγμη που εισαι και που βρισκεσαι? ο μεγαλος αδερφος ζει και βασιλευει..Γιατί συνεργάζονται με την CIA και την βοηθούν να εντοπίσει επιτέλους που κρύβεται αυτός ο καταραμένος Πάκη.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Τύπε αυτή τη στιγμή που γράφουμε έχει στραμμένα τα μάτια της πάνω μας NSA, CIA και Μοσάντ τουλάχιστον. Αφού καμιά φορά που ξεχνάω με ποια πουτάνα πήγα κανά δυο μήνες πριν σκέφτομαι να τους στείλω mail να μου το θυμίσουν.
Τύπε αυτή τη στιγμή που γράφουμε έχει στραμμένα τα μάτια της πάνω μας NSA, CIA και Μοσάντ τουλάχιστον. Αφού καμιά φορά που ξεχνάω με ποια πουτάνα πήγα κανά δυο μήνες πριν σκέφτομαι να τους στείλω mail να μου το θυμίσουν.
κλαιωω!!!!
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Το μασαζ μονο του τοσο το χρεωνω...!!!
Τι ηθελες να γραψω στο προφιλ μου βρε?????? χαχα
Ειμαι και κομματάκι διακριτική.. τι να κανω?? ;)
Δικό σου θέμα, δεν έχω άποψη. Ότι είδα έγραψα.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
με το προσχημα της παταξης της τρομοκρατιας εκαναν υποχρεωτικη την δηλωση στοιχειων στα καρτοκινητα..οχι τπτ αλλο αλλα οσοι θελουν να ξενογαμισουν και ειναι παντρεμενοι τα βρηκαν λιγο σκουρα...
Τύπε θέλεις να πεις ότι πίσω από τη δήλωση των στοιχείων στα κινητά είναι οι κερατωμένες;
Έχεις δίκιο πάντως από τότε που δηλώνονται τα στοιχεία στα κινητά το κέρατο και οι πουτάνες κόπηκαν μαχαίρι.
μην το γελας..ξερεις ποσοι γνωστοι μου θελουν να πανε νε τρανς η με call girl και κολονουν γιατι ατυες θελουν οπωσδηποτε να φανει ο αριθμος σου για να το σηκωσουν> ξερεςι ποσους πελατες χανουν γι αυτον τον λογο?Τύπε θέλεις να πεις ότι πίσω από τη δήλωση των στοιχείων στα κινητά είναι οι κερατωμένες;
Έχεις δίκιο πάντως από τότε που δηλώνονται τα στοιχεία στα κινητά το κέρατο και οι πουτάνες κόπηκαν μαχαίρι.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Καλα του εκαναν.Κολλητος μου συνεληφθη γιατι ειχε καρτοκινητο πακιστανικο που ανηκε σε καταζητουμενο εγκληματια πακιστανο για διακινηση ναρκωτικων..κρατειται ακομα! ο φιλος απλα εβαζε αγγελιες γνωριμιων και σε καποια φαση αντι για γκομενα του ηρθε αστυνομικινα και τον πιασανε!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ολο τρολλιες κ μαλακιες θεματα ανοιγεις...
Απο την κωφαλαλη ξεμπλεξες?
η μια παπαρια μετά την άλλη..
εξαφανίζεσαι κ φτου κ απ`την αρχη
Απο την κωφαλαλη ξεμπλεξες?
η μια παπαρια μετά την άλλη..
εξαφανίζεσαι κ φτου κ απ`την αρχη
lkjhgfdsazxcvbytre
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Και γιατι να κανεις ολη αυτη την διαδικασια παρε το 11888 και πες το ταδε νουμερο σε ποιον ανηκει και εμαθες αμεσως ονομα και διευθυνσηποια αστυνομια βρε στοκε? για τις εταιρειες κινητης μιλαω..τι δουλεια εχει η αστυνομια?
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
νομιζω οτι τρολαρει το παλικαρι....αν δεν τρολαρει μηπως ο φιλος σου ειναι νταβας?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
?
- Απαντήσεις
- 117