Επίσκεψη σήμερα, στο σινεμά. Μπήκα κατά τις 19:40 και έφυγα μετά τις 21:30. Λίγος κόσμος, με τους περισσότερους να είναι gay. Πέρασα στη σάλα και από εκεί κατευθείαν στον εξώστη, όπου όλες οι καμπίνες ήταν ρεζερβέ. Εκεί με ενημέρωσε ένας συμπαθητικός νεαρός, ότι σε μία από αυτές ήταν ένα ζευγάρι και ότι υπήρχε ακόμη άλλο ένα, στο υπόγειο. Αφού περίμενα, αρκετά λεπτά, μπας και ανοίξει η πόρτα της καμπίνας, κατέβηκα κάτω, όπου δεν υπήρχε κανένας. Μόνο δύο στράκια, είδα, στο κρυφό δωμάτιο. Ανέβηκα πάλι πάνω και έκατσα στην σάλα. Έτσι όπως ήμουν αραχτός, στην γνωστή μου θέση, ξαφνικά, μπήκε μέσα ένα νεαρό ζευγάρι. Ο τύπος μπουχέσας, με γουρουνόφατσα και η τύπισσα νοστιμούλα, με ωραίο αδύνατο σώμα. Ανέβηκαν στον εξώστη και μπήκαν σε μία καμπίνα. Ανέβηκα και εγώ, με τον νεαρό και περιμέναμε απέξω, για να δούμε τι θα συμβεί. Παραδόξως, εκτός από εμάς, μόνο δύο μπαρμπάδες μας ακολούθησαν και αυτοί έκατσαν σε απόσταση ασφαλείας, περιμένοντας διακριτικά. Μετά από αρκετά λεπτά το ζευγάρι άνοιξε το πορτάκι της καμπίνας και ζητούσε χρήματα από τους θαμώνες. Η ταρίφα ήταν 20€, για μία πίπα. Η κοπέλα κανόνιζε το deal και ήταν κάθετη, ως προς την παροχή υπηρεσιών. Μόνο πίπα, χωρίς γαμήσι. Αφού δεν ενέδωσε κανένας στην προσφορά της, το ζευγάρι βγήκε από την καμπίνα και αποχώρησε. Είχα πολλές καύλες και ήμουν έτοιμος να της κάνω μια πολύ ωραία προσφορά. Θα πηγαίναμε οι δυο μας στο Prive, που ήταν και δίπλα και θα της πρόσφερα ένα ζεστό 200άρικο, για μερακλίδικο πρόγραμμα. Δυστυχώς, δεν με έπεισαν, καθώς μου φάνηκαν και οι δύο, "αλεξιπτωτιστές" και αρπακολλατζήδες. Εν τω μεταξύ είχε ανοίξει και η διπλανή πόρτα και βγήκε και το άλλο ζευγάρι, αλλά η τύπισσα δεν βλέπονταν. Έκατσα αρκετά λεπτά, βλέποντας τσόντα, ώσπου βαρέθηκα και αποφάσισα να πάρω το δρόμο της επιστροφής.