Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

DHMHTRHS44

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Tελικα εγω στις  27/2/2020 το βραδακι α ειμαι εκει με εναν πουτσο ετοιμο.....καμια προταση?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Θα παει κανεις σήμερα με γκομενα στο σινεμά;

DHMHTRHS44

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
την πεμπτη το απογευμα πιοσ θα μου ρουφηξη τον πουτσο?

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.203
Πόντοι
2.477
Καλησπερα!

Εχθες το βραδυ Κυριακη περιπου στις 21,00 περασμα απο το σινεμα.
Εχει ερθει στην Ελλαδα μια ωριμη κροςς σπο μοναχο και ηθελα ξανα να την περασω μια πουτσια,αλλα δυστυχως δεν την πετυχα.
Δυο ζευγαρια στο χωρο και τα δυο κλεισμενες σε καμπινες του εξωστη.
Το ενα μεγαλυτερης ηλικιας και το αλλο ,το δευτερο που μπηκε στο σινεμα αργοτερα πολυ νεοτερης ηλικιας.
Τα κορακια δεν εκαναν σαματα μαλλον γιατι δεν γνωριζαν οτι υπηρχαν ή γιατι τα ζευγαρια δεν εκαναν αισθητη την παρουσιατους στο χωρο μπαινοντας αμεσως στις καμπινες.
Μονο το μεγαλυτερης ηλικιας ζευγαρι ανα διαστηματα εκανε φασαρια η κυρα αλλα κατα την γνωμη μου πολλοι πιστευαν οτι οι κραυγες ερχονταν απο το εργο και οχι απο την καμπινα.

Ενας κοντουλης παχουλος μπαρμπας εκανε συνεχεια βολτες οπου οταν αριαωσε ο κοσμος αργα εγβαλε τα ρουχα του και εμεινε με τη νυχτικια και τις καλτσοδετες,φυσικα και φορεσε περουκα στραβα ομως...ενα καρναβαλι...

Μιας και ανεφερα το καρναβαλι γυρω στις 00,00 εσκασε αλλο ενα κροσσακι με ροζ περουκα μινι φουστα καλσον και παπουτσα πανινα...φυσικα ηταν σε καποιο παρτυ μασκε γιατι φορουσε και μασκα!
Περιποιημενο,βαμμενο με κοκκινα χειλη αρωματισμενο και ωραιο σωματακι.

Με τα πολλλα βρεθηκε στο υπογειο χωρο και μπηκε στο χωρο που εχει μια καρεκλα και ενα κρεβατι ιατρου...εκει ενας γεροδεμενος της ειχε σηκωσει τη φουστα και την χαστουκιζε στα κωλομερια!
Πολυ χαστουκι
και φυσικα γουσταρε το κροσσακι αλλα σε ενα σημειο ξεφυγε ο τυπος και το πονουσε!
Πολυ ωραιο κωλαρακι
με το στριγκακι του με ωραιο δερμα
και το καλσον το διχτυωτο μεχρι τα μπουτια.

Ειμασταν στο δωματιο τρια ατομα και παρακολουθουσαμε
ενας τυποσ ο οποιος νωριτερα ηταν επανω στημενος στη καμπινα και περιμενε με τον κωλο στημενο να του τον καρφωσει καποιος
πηγε και της εδωσε πιπα.
Ο γεροδεμενος με το που εβγαλε την καυλα του εφυγε

μειναμε εγω και αλλος ενας να παρακολουθουμε το σκηνικο.
Ξεκινησε να την φορμαρει ο μπαισεξουαλ τυπος αλλα εμενα με επιασε ενα τρομερο κλανιδι και βγηκα προς τα εξω να την αμολησω να μην χαλασω το σκηνικο...Τελικα το κλανιδι κατεληξε σε κοψιμο και εφυγα αμεσω απο το σινεμα μην παρουν τα σκαγια και αλλους!

Ναι θα ηθελα και εγω να δοκιμασω το κροσσακι,εστω μια πιπα,αν διαβαζει ας στειλει νεο ραντεβου στο σινεμα μεχρι να τελειωσουν οι αποκριες...να προλαβω και εγω...

Και για να προλαβω τους ΕΞΥΠΝΟΥΣ του θεματος τα ζευγαρια δεν ηταν πληρωμενα
ουτε του χωρου
ουτε βιζιτες

γιατι δεν βλεποντουσαν απο ομορφια....

Καλη συνεχεια σε Εξυπνους και ΜΗ...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Τύπε κοκο30 πολύ καλτ σκηνικό στην υπόγα με τα κλανίδια  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:.Έχει πολύ υγρασία στην υπόγα του ανταλτ,ίσως να φταίει αυτό  :think: :think:

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
70
Πόντοι
0
Αύριο τοβπρωι Θα είναι κανένας ώριμος να ρουφήξω και να κάνω ότι θελήσει αυτός;

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Στο υπόγειο κάτω στο δωμάτιο  θα είναι πολλοί να σε "βουλώσουν"
Πρόσεχε τους κοροναϊούς
:zombie: :zombie:

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Αυτη την φορα θα κατεβω στο υπογειο πιστευω να χορτασω καλα εκει εχω καιρο να ερθω.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Αυτη την φορα θα κατεβω στο υπογειο πιστευω να χορτασω καλα εκει εχω καιρο να ερθω.

Τύπισσα βιβή θα περιμένουμε να μας γράψεις πως πέρασες στην δροσερή υπόγα του ανταλτ

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Τύπισσα βιβή θα περιμένουμε να μας γράψεις πως πέρασες στην δροσερή υπόγα του ανταλτ
εμαθα απο εγκυρη πηγη του α.τ οτι ο φιλιππος κολλησε κορωνοιο και τον εχουν σε καραντινα γιαυτο εχει εξαφανιστει απτο σινεμα και το σαιτ

ειχε παει για γυμνισμο τον ειδε ενα ερπετο και ετσι οπως ειναι σαν σαυρα τον δαγκωσε :-

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
εμαθα απο εγκυρη πηγη του α.τ οτι ο φιλιππος κολλησε κορωνοιο και τον εχουν σε καραντινα γιαυτο εχει εξαφανιστει απτο σινεμα και το σαιτ

ειχε παει για γυμνισμο τον ειδε ενα ερπετο και ετσι οπως ειναι σαν σαυρα τον δαγκωσε :-

Τύπε ήταν απόλυτα φυσικό για κάποιον τόσο μαλάκα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι που δεν διάβασα κριτική από την τύπισσα βιβή.

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
53
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω να πάω αύριο θα είναι ανοιχτό γιατί κάτι ακούστηκε

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Έχει ακουστεί ότι θα κλείσει λόγω του ιού, από υπάλληλο του ταμείου. Επίσημα όμως, δεν έχουν ανακοινώσει κάτι ακόμα

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Θα βγάλουν Δελτίο Τύπου. Μην ανησυχείς.

Stories

Νέο!

Stories