Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
παρτο αλλιως...

βλεπεις ολοι να γραφουν εδωμεσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το ανταλτ?
τσακωμοι, προσωπικ,α βρισιδια, πικερ, κλπ κλπ

ολοι οι καλοι παντου χωρανε. σταματα να κανεις τον δερβεναγα.
δεν σε διορισε κανενας νηματοφύλακα.
τα φόρα ετσι ειναι. και παλι ΜΗΝ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ τι να κανει.
εκτος κι αν εισαι ή πιστευεις οτι εισαι ο ...σταλιν ο ιδιος, οποτε σου αξιζει μια πουτσα στο αυτι.

αρχικα στραπονιαρη θα μιλας καλα οπως σου μιλαω..χωρις να βριζεις!
κατα δευτερον εκτος απο πουστης- αδερφη σου ευχομαι την πουτσα που λες να στην βαλει στο κωλο σου ο μαρινος να ηρεμησουμε
κατα τριτον  αν ζουσε ο σταλιν σημερα θα γαμουσε εσενα και οτι δεξιοφασιστικο καθικι σαν εσενα υπαρχει!
κατα τεταρτον το τι θα γραφω και τι θα λεω για τον μαρινο αφορα εμενα και αυτον και οχι εσενα!
εχεις γαμησει εδω κ ποσες σελιδες το θεμα..μπαινουμε να διαβασουμε καποιο νεο κ διαβαζουμε μαλακιες
κλειστο το στομα λοιπον και μη πεταγεσαι σαν πουτσα
καλο βραδυ

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Εσύ πάντως Πικεριστής δεν είσαι με τίποτα....για Μαλάκα σε κόβω :jerking: :jerking:
ρε μαλακα μαρινο πουστη αδερφη που κυκλοφορεις με γυναικεια ρουχα και ψευτικη γυναικεια περουκα αν εγω ειμαι μαλακας εσυ τι εισαι ρε?που ψαχνεις να φας πακιστανικη πουτσα στο ανταλτ?ξεφτιλα που εχεις κ αποψη!σε κραζει το μισο σαιτ και εχεις το θρασος να μιλησεις  :vomit: :vomit: :effemine: :effemine:

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
ρε μαλακα μαρινο πουστη αδερφη που κυκλοφορεις με γυναικεια ρουχα και ψευτικη γυναικεια περουκα αν εγω ειμαι μαλακας εσυ τι εισαι ρε?που ψαχνεις να φας πακιστανικη πουτσα στο ανταλτ?ξεφτιλα που εχεις κ αποψη!σε κραζει το μισο σαιτ και εχεις το θρασος να μιλησεις  :vomit: :vomit: :effemine: :effemine:
Τι παραλήρημα είναι αυτό?? :headbaning1: :headbaning1:
Τώρα πως γίνεται να με κράζει το μισό σαιτ οπως λες και παράλληλα σε 10 μέρες να εχω 800 μηνύματα και 60 φίλους..περίεργο κράξιμο κι αυτό...κατά τα άλλα το να απαντήσω σε ενα ρατσιστόμουτρο,αγενή,απαίδευτο ΜΑΛΑΚΑ είναι χάσιμο χρόνου γιατί ως γνωστόν ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αήττητος!!...σου αφήνω λοιπόν όλο το πεδίο ελεύθερο εδώ και σου χαρίζω και τις πακιστανικες  ψωλές γιατί...φαίνεται τις έχεις περισσότερο ανάγκη...ε ναι την πουτσα στο αυτί τελικά δεν την γλυτώνεις... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Τι παραλήρημα είναι αυτό?? :headbaning1: :headbaning1:
Τώρα πως γίνεται να με κράζει το μισό σαιτ οπως λες και παράλληλα σε 10 μέρες να εχω 800 μηνύματα και 60 φίλους..περίεργο κράξιμο κι αυτό...κατά τα άλλα το να απαντήσω σε ενα ρατσιστόμουτρο,αγενή,απαίδευτο ΜΑΛΑΚΑ είναι χάσιμο χρόνου γιατί ως γνωστόν ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αήττητος!!...σου αφήνω λοιπόν όλο το πεδίο ελεύθερο εδώ και σου χαρίζω και τις πακιστανικες  ψωλές γιατί...φαίνεται τις έχεις περισσότερο ανάγκη...ε ναι την πουτσα στο αυτί τελικά δεν την γλυτώνεις... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Μαρίνα γιατί έβγαλες την φωτογραφία σου από το άβαταρ! :S

Επισκέπτης
Ηταν ένας ο οποιος εμπαινε εδω μεσα και μας έσπαγε τα αρχιδια οτι πηγαινει στα μπουρδελα (μεγάλο κατορθωμα) μέρα παρα μερα και οτι εκτονωνει μονο εκει τις καυλες του και μετά το λεει περηφανα σε ολους και ολες οταν τον ρωτουσαν (μαλλον αν εχει γκομενα) διχως δισταγμο.

Απο προσφορά κ κριτικές στο σαϊτ μηδενική θα έλεγα. Μονο βριζοντουσαν μεταξυ τους και σπάγανε πλάκα σαν 10 χρονων παιδια.

Α! Και ειχε κολλησει με μια Κορινα απο Μεταξουργειο η οποια απο ενα σημειο και μετά δεν τον δεχοτανε (οπως μας ειχε πει) και έμπαινε εδω και μας έλεγε για αυτην.  :2funny:
MR Malaka 2013, θες τις φαπες σου παλι.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Πες τα ρε φιλε.
Μας έχουν ζαλισει με τις ασυναρτησιες τους. Έχουν μεταφέρει αντιπαραθέσεις και προσωπικές τους ιστοριες απο την ζωη τους μέσα στο σαϊτ.
μην ασχολεισε με τους πικεριστες κοιτα τη δουλεια σου .

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Συχναζε εδω η μαρίνα και θα τηνε καταφερνατε αλλά την προγκιξαν κατι κάτοικοι απο το Ανατολικό Αυνανιστάν. Ή μηπως ηταν κάτοικοι απο την Δυτική Πιθηκολάνδη?
Εεεε δε μας εδειξαν και διαβατηριο...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Καλά απάντησε πρώτα εσύ σε αυτά που σε ρώτησα... και μετά σου απαντάω και εγώ τσαχπινογαργαλιάρικο αγοράκι, με το μικρό πουλάκι, και το άτακτο κωλαράκι.... τραλαλι τραλαλο.  :fuck1: :fuck1: :fuck1: σε έχω στα τέσσερα
α ρε παλιόπαιδο θα με κάνεις κωλομπαρά εσύ.
Αφού οδηγείς τα πράγματα σε αυτό το επίπεδο θα το έχεις.

Τύπε τι παίζει η τηλεόραση στο ίδρυμα??? Σας αφήνουν να βλέπετε και ταινίες το βράδι ή πας και βλέπεις στα κρυφά??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Το γαμησατε το νημα..
Οτι μαλακια να ειναι γραφεται..

Εχουμε να διαβασουμε ενημερωση κανενα μηνα..

ΕΛΕΟΣ!!!!

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Το γαμησατε το νημα..
Οτι μαλακια να ειναι γραφεται..

Εχουμε να διαβασουμε ενημερωση κανενα μηνα..

ΕΛΕΟΣ!!!!
καλα τα λες φιλε μου .
μεχρι και εγω που εκοψα να γραφω στο σαιτ με κουρασαν να διαβαζω τοσες μαλακιες χωρις νοημα.
ρε παιδια πειτε τι παιζει στο μαγαζι και μην το γαματε.
και ας πει καποιος στην μαρινα να ανοιξει ενα δικο της νημα .
ευτυχως που θα πατε και διακοπες καποιοι απο εσας και θα ηρεμησουμε .

• Like
Αντιδράσεις: Elaree

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Απο τοτε που μπηκε στα τσοντοσινεμανηματα ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ..γαμηθηκε η φαση..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Απο τοτε που μπηκε στα τσοντοσινεμανηματα ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ..γαμηθηκε η φαση..

Τύπε φεύγει στα κρυφά από το ίδρυμα,στήνεται απ'έξω από το τσοντάδικο και ρωτάει τους πελάτες που μπαινοβγαίνουν τι παίζει μέσα.Μετά μπαίνει εδώ μέσα και τα γράφει για δικιά του κριτική,αλλά συνήθως τα μπερδεύει.Ίσως φταίνε και οι παρενέργειες από τα χάπια που του δίνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom