Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Τύπε σου έχουν αυξήσει τα χάπια τελευταία??? Μέχρι τι ώρα μπορείς να επιστρέψεις στο ίδρυμα??? Πρέπει κάποια στιγμή όπως πολύ ευγενικά σου τόνισε και ο φακίρης να σταματήσεις να πιρφορίζεις στα θρεντ των τσοντάδικων γιατί είσαι εντελώς άσχετος και βλάκας. Μην γράφεις για άσχετα όσον αφορά εμένα,τα έχω αναλύσει σε άλλα θρεντ. Σε ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο,πες και μια αλήθεια εδώ μέσα.

Η ασχετοσύνη και η βλακεία είναι προσόν δικό σου. Δεν έχουμε όλοι την ίδια μούρη άρρωστε  :piss:

• Like
Αντιδράσεις: Souker

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.484
Πόντοι
34.538
Εσύ τι είσαι δικηγόρος του Κωστάκη?

Και δεν μου λες εσύ προσφέρεις καμία ενημέρωση? από τα 10000 ποστ που έχεις τα 9500 δεν είναι παπαρολογίες? Ασχολήσου με τα μπουρδέλα που είναι η ειδικότητα σου.

Μπήκε ο jimi09 και έκανε (βλακωδώς δεν ήξερε τι τον περίμενε) μια ενημέρωση και αρχίσατε πάλι, ότι τα είδε στον ύπνο του, ότι είναι ο ιδιοκτήτης, ότι κάνει προμόσιον του adult, οπότε για ποια ενημέρωση μιλάς?
Και κάτι άλλο εγώ δεν είμαι υπάλληλος σου να τρέχω για ενημερώσεις. Είπα διαβάζω το μπου χρόνια. Τώρα για άλλη μια φορά αποφάσισα να συμμετέχω. Ποιος είσαι εσύ που θα μου το στερήσεις?
Είστε καμιά δεκαριά προφίλ που περιφέρεστε και γράφετε μόνοι σας το έχετε πάρει χαμπάρι? και μας κάνεις και υποδείξεις?
Εδώ λοιπόν είναι ένα φόρουμ που ο καθένας μπορεί να επιλέγει να συμμετέχει σε όποιο θέμα γουστάρει και να λέει την άποψη του σε αυτό. Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι που αντίκειται στους κανονισμούς του φόρουμ.
Εσείς οι δέκα το έχετε γαμήσει το νήμα εδώ και χρόνια, και γυρνάς και μου λες παπαριές. Και δεν δέχομαι υποδείξεις από ανθρώπους με αυτή την μουρή, και ντανόσκυλα.  ΟΚ?
Τώρα στους υπόλοιπους ζητώ συγγνώμη αλλά βλέπετε ότι και να γράψω μου την πέφτουν αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι δεν παίρνω χαμπάρι.
Βρε τσομπανη,με ειδες να αναφερω πουθενα τον ΚΩΣΤΑΚΗ,
και μου μιλας για δικηγορους?

Εγω στο νημα ποσταρω μια φορα καθε δυο μερες,
εσυ μας εχεις ζαλισει με τις αοριστολογιες σου με απανωτα ποσταρισματα καθε μερα..

Και δεν ειμαι ο μονος που λεω κουρασατε,πολλοι το εχουν γραψει..

ΟΥΣΤ!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
:respect: :rose:

..filipppppe μαζέψουν.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Βρε τσομπανη,με ειδες να αναφερω πουθενα τον ΚΩΣΤΑΚΗ,
και μου μιλας για δικηγορους?

Εγω στο νημα ποσταρω μια φορα καθε δυο μερες,
εσυ μας εχεις ζαλισει με τις αοριστολογιες σου με απανωτα ποσταρισματα καθε μερα..

Και δεν ειμαι ο μονος που λεω κουρασατε,πολλοι το εχουν γραψει..

ΟΥΣΤ!!

Γιατί λοιπόν δεν κράζεις τον ΚΩΣΤΑΚΗ που δεν σταματάει να λέει σαχλαμάρες και εκφράζεις την άποψη ότι από την ημέρα που εγώ μπήκα στο νήμα τα γάμησα όλα?

Τώρα έβαλες νέα παράμετρο καλό και αυτό.
Ερώτηση: Υπάρχει όριο στο εάν κάποιος μπαίνει κάθε μέρα? Είναι μεπτό αυτό δηλαδή?
Σε παρακαλώ μπορείς να μου επισημάνεις που είδες αοριστολογίες?

• Like

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.484
Πόντοι
34.538
Γιατί λοιπόν δεν κράζεις τον ΚΩΣΤΑΚΗ που δεν σταματάει να λέει σαχλαμάρες και εκφράζεις την άποψη ότι από την ημέρα που εγώ μπήκα στο νήμα τα γάμησα όλα?

Τώρα έβαλες νέα παράμετρο καλό και αυτό.
Ερώτηση: Υπάρχει όριο στο εάν κάποιος μπαίνει κάθε μέρα? Είναι μεπτό αυτό δηλαδή?
Σε παρακαλώ μπορείς να μου επισημάνεις που είδες αοριστολογίες?
Μολις ακομα ενας παικτης εγραψε οτι κουρασες.
Κι αυτος στραβος ειναι?

Εχω γραψη ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ...αυτο σημαινει οχι μονο εσυ,
αλλα απο τη μερα που μπηκες εδω γινετσι αυτο.

Οχι,δεν υπαρχει οριο,μπορεις να ποσταρεις χιλια μνμ τη μερα αν θες,
αλλα υπαρχει η λογικη βρε αδελφε,που καποια στιγμη λες,φτανει βαρεθηκα..
Δες τα στατιστικα σου για να καταλαβεις

Αοριστολογιες ειναι σε σχεση με την ουσια του νηματος.
Καμμια ενημερωση..

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Μολις ακομα ενας παικτης εγραψε οτι κουρασες.
Κι αυτος στραβος ειναι?

Εχω γραψη ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ...αυτο σημαινει οχι μονο εσυ,
αλλα απο τη μερα που μπηκες εδω γινετσι αυτο.

Οχι,δεν υπαρχει οριο,μπορεις να ποσταρεις χιλια μνμ τη μερα αν θες,
αλλα υπαρχει η λογικη βρε αδελφε,που καποια στιγμη λες,φτανει βαρεθηκα..
Δες τα στατιστικα σου για να καταλαβεις

Αοριστολογιες ειναι σε σχεση με την ουσια του νηματος.
Καμμια ενημερωση..

Οκ επειδή βλέπω αλλαγή στάσης θέλω να ξέρεις ότι δεν έχω καμία διάθεση αναίτιας αντιπαράθεσης ούτε μαζί σου ούτε με κανένα άλλο εδώ μέσα
Ακόμα θα σου πω το εξής. Ως νέο μέλος δεν ξέρω περί στατιστικών και λοιπόν. Εγώ απλά γράφω και διαβάζω μόνο σε θέματα που με ενδιαφέρουν. Δεν θα με δεις σε άλλες ενότητες γενικώς.
Δέχομαι με χαρά τις επισημάνσεις σου και να σου πω ότι δεν έχω την διάθεση να κουράσω κανένα για αυτό και ζήτησα συγγνώμη από όσους ταλαιπώρησα.
Εάν όμως συνεχίζουν να με προκαλούν θα συνεχίσω και να απαντώ.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.484
Πόντοι
34.538
Δεν αλλαξα σταση,απο την αρχη ειπα ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!!

Δεν εχω διαθεση να σου πω τι θα κανεις,
απλα ρε φιλε με ρεγουλα..

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ΚΩΣΤΑΚΗ...χαλαρωσε και συ..

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Τι παραλήρημα είναι αυτό?? :headbaning1: :headbaning1:
Τώρα πως γίνεται να με κράζει το μισό σαιτ οπως λες και παράλληλα σε 10 μέρες να εχω 800 μηνύματα και 60 φίλους..περίεργο κράξιμο κι αυτό...κατά τα άλλα το να απαντήσω σε ενα ρατσιστόμουτρο,αγενή,απαίδευτο ΜΑΛΑΚΑ είναι χάσιμο χρόνου γιατί ως γνωστόν ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αήττητος!!...σου αφήνω λοιπόν όλο το πεδίο ελεύθερο εδώ και σου χαρίζω και τις πακιστανικες  ψωλές γιατί...φαίνεται τις έχεις περισσότερο ανάγκη...ε ναι την πουτσα στο αυτί τελικά δεν την γλυτώνεις... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Λοιπον πουστη(οπως ελεγαν και στις φαρσες) ρατσισμο γτ εχω ρε ψυχικα ανωμαλε? επειδη σε ειπα αδερφη και πουστη?ετσι σε ελεγαν απο μικρο!κοψε την μαλακια που σε βαραει στο κεφαλι ζωο που εχεις και δικαιωμα ψηφου!Στο ειπα με το καλο δεν το καταλαβες...ε τραβα γαμησου που το εχεις αναγκη...δεν παω με αντρες ουτε με μοτο κρος-αδερφες σανε σενα!οποτε τις πακιστανικες πουτσες βαλτες στο κωλο σου παλιο αδερφη...
αρκετα με σενα...καλο καλοκαιρι  :vomit:

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Λοιπον πουστη(οπως ελεγαν και στις φαρσες) ρατσισμο γτ εχω ρε ψυχικα ανωμαλε? επειδη σε ειπα αδερφη και πουστη?ετσι σε ελεγαν απο μικρο!κοψε την μαλακια που σε βαραει στο κεφαλι ζωο που εχεις και δικαιωμα ψηφου!Στο ειπα με το καλο δεν το καταλαβες...ε τραβα γαμησου που το εχεις αναγκη...δεν παω με αντρες ουτε με μοτο κρος-αδερφες σανε σενα!οποτε τις πακιστανικες πουτσες βαλτες στο κωλο σου παλιο αδερφη...
αρκετα με σενα...καλο καλοκαιρι  :vomit:
καλό καλοκαίρι

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Ένα ωραίο μεσημέρι με ξανθιά ύπαρξη και happy end με χύσιμο στο στόμα!!! Η γυναίκα είναι απλά καταπληκτική πλήρως υποταγμένη στις ορέξεις και στις καύλες των θαμώνων ικανοποιώντας κρυφούς πόθους της. Φυσικά πάντα με ευγένεια και σεβασμό.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
αρκετα με σενα...καλο καλοκαιρι  :vomit:

εσυ το αρχισες ...λούσου τους χαρακτηρισμους (της).

ΚΑΙ ΝΑΙ: "... ρατσισμο γτ εχω ρε ψυχικα ανωμαλε?" Διοτι βασει των νομων η συμπεριφορα σου ειναι ...πως να το πω να το καταλαβεις...ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΚΟΛΑΣΙΜΗ.
Εαν δεν υπηρχε η ανωνυμια, πχ σε περιπτωση που της τα ελεγες μεσα σε ενα λεωφορειο, ή στην τραπεζα ή στο σουπερ μαρκετ, ο τροπος και οι συγκεκριμενες εκφρασεις σου συνιστουν βαση για ευθεια μηνυση στηριζομενη σε εξυβριση και ρατσισμο. Και μαλλον θα ειχες καταληξει με χειροπεδες στο αστυν τμημα ή λυντσαρισμενος απο το πληθος (εαν δεν ειχες προλαβει να γινεις μπουχός)

όμως ξεχασα... εισαι ντυναμίξ και θα εχεις σουπερ παουερς..
ρε με καθε νουμερο εδω μεσα που βαζει οτι αβαταρ και ψευδωνυμο και πιστευει οτι ειναι υπερανω.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
εσυ το αρχισες ...λούσου τους χαρακτηρισμους (της).

ΚΑΙ ΝΑΙ: "... ρατσισμο γτ εχω ρε ψυχικα ανωμαλε?" Διοτι βασει των νομων η συμπεριφορα σου ειναι ...πως να το πω να το καταλαβεις...ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΚΟΛΑΣΙΜΗ.
Εαν δεν υπηρχε η ανωνυμια, πχ σε περιπτωση που της τα ελεγες μεσα σε ενα λεωφορειο, ή στην τραπεζα ή στο σουπερ μαρκετ, ο τροπος και οι συγκεκριμενες εκφρασεις σου συνιστουν βαση για ευθεια μηνυση στηριζομενη σε εξυβριση και ρατσισμο. Και μαλλον θα ειχες καταληξει με χειροπεδες στο αστυν τμημα ή λυντσαρισμενος απο το πληθος (εαν δεν ειχες προλαβει να γινεις μπουχός)

όμως ξεχασα... εισαι ντυναμίξ και θα εχεις σουπερ παουερς..
ρε με καθε νουμερο εδω μεσα που βαζει οτι αβαταρ και ψευδωνυμο και πιστευει οτι ειναι υπερανω.
ρε καημενε με τον Μαρινο εληξε το θεμα τι το συνεχιζεις?ποιος σου μιλησε εσενα?βουλωσε το λοιπον καθηστεριμενε και μην ξανα ασχοληθεις με εμενα!
υγ νταιναμιξ οχι ντυναμιξ :uglystupid:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.143
Πόντοι
4.926
Απογευματινή επίσκεψη, στο σινεμά. Πήγα λίγο πριν τις 18:00 και έφυγα λίγο μετά τις 19:00. Έσκασε μύτη η γνωστή υποτακτική ξανθιά, ΟΛΟΓΥΜΝΗ. Αφού έκανε μία βόλτα μέσα στη σάλα, μπήκε στην μεσαία καμπίνα, στην οποία βρισκόταν ένας μπάρμπας και τον έπαιζε μόνος του. Έκλεισε την πόρτα και δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν, οι δυο τους. Μόλις βγήκε, την έβαλα κατευθείαν στην αριστερή καμπίνα, γδύθηκα, της τον έδωσα στο στόμα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα την έχυσα στην μάπα. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Απογευματινή επίσκεψη, στο σινεμά. Πήγα λίγο πριν τις 18:00 και έφυγα λίγο μετά τις 19:00. Έσκασε μύτη η γνωστή υποτακτική ξανθιά, ΟΛΟΓΥΜΝΗ. Αφού έκανε μία βόλτα μέσα στη σάλα, μπήκε στην μεσαία καμπίνα, στην οποία βρισκόταν ένας μπάρμπας και τον έπαιζε μόνος του. Έκλεισε την πόρτα και δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν, οι δυο τους. Μόλις βγήκε, την έβαλα κατευθείαν στην αριστερή καμπίνα, γδύθηκα, της τον έδωσα στο στόμα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα την έχυσα στην μάπα. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα.
αξιος μητσο για το σκηνικο  :hi:

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
τυχεροσ φιλε αξεια καταθεση σπερματος.εγω την πετυχα πριν 2-3 εβδομαδες.καθομουν στον καναπε δεξεια μπενοντας κ τον επαιζα ,ευτυχοσ ηταν μεσημερι και ειμασταν 3και ο κουκος.δεν ειχε ζομπι και ενοχλητικουσ και εκατσε ακριβος στον πισο καναπε κ ανοικξε τις ποδαρες γιριζο πισο κ ωλεπω αωτο το θεαμα ,μολισ πιγα κοντα κ τον εβαλε στο στομα της τα κατεθεσα

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ρε καημενε με τον Μαρινο εληξε το θεμα τι το συνεχιζεις?ποιος σου μιλησε εσενα?βουλωσε το λοιπον καθηστεριμενε και μην ξανα ασχοληθεις με εμενα!
υγ νταιναμιξ οχι ντυναμιξ :uglystupid:
ρε συ ντυναμίξ, δεν ασχολουμαι με εσενα! ασχολουμαι με τα -εμετικά- γραφομενά σου που εκτίθενται σε ενα δημοσιο φορουμ.
να το πω δικαιωμά μου? να το πω γουστο μου καπελλο μου? να το πω... αγαμήσου?
δεν βλεπω να εχει ληξει το θεμα οταν (εξακολουθεις να) αναφερεσαι στην μαρινα σαν ...μαρινο,
ξεροντας και με την προθεση, αποκλειστικα και μόνο για να τηνε θιξεις και προσβάλλεις.
εαν εσυ εβαλες το :uglystupid: και ΘΙΧΤΗΚΕΣ που σε ειπα ντυμαμιξ και οχι οπως ΕΣΥ εχεις φανταστει οτι προφερεται το ονομα σου, τοτε ΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, οταν αναφερεσαι προσβλητικα (η μηπως σε εχει καλομαθει η φαμιλια σου να περναει το δικο σου χτυπωντας το ποδι σου στο πατωμα?) σε ενα αλλο ατομο, ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝ για να σου κολλησω στα μουτρα, αν οχι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΡΟς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ χρηση προς εσενα; με μια ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ!
προς τουτο δε, φιλτατε, μην ισχυρισθεις οτι ΔΕΝ σε ειχα προειδοποιησει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
τυχεροσ φιλε αξεια καταθεση σπερματος.εγω την πετυχα πριν 2-3 εβδομαδες.καθομουν στον καναπε δεξεια μπενοντας κ τον επαιζα ,ευτυχοσ ηταν μεσημερι και ειμασταν 3και ο κουκος.δεν ειχε ζομπι και ενοχλητικουσ και εκατσε ακριβος στον πισο καναπε κ ανοικξε τις ποδαρες γιριζο πισο κ ωλεπω αωτο το θεαμα ,μολισ πιγα κοντα κ τον εβαλε στο στομα της τα κατεθεσα

Τύπε εκείνη την μέρα δεν παίχτηκε και κάποιο λεσβιακό στο ανταλτ???

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
ρε συ ντυναμίξ, δεν ασχολουμαι με εσενα! ασχολουμαι με τα -εμετικά- γραφομενά σου που εκτίθενται σε ενα δημοσιο φορουμ.
να το πω δικαιωμά μου? να το πω γουστο μου καπελλο μου? να το πω... αγαμήσου?
δεν βλεπω να εχει ληξει το θεμα οταν (εξακολουθεις να) αναφερεσαι στην μαρινα σαν ...μαρινο,
ξεροντας και με την προθεση, αποκλειστικα και μόνο για να τηνε θιξεις και προσβάλλεις.
εαν εσυ εβαλες το :uglystupid: και ΘΙΧΤΗΚΕΣ που σε ειπα ντυμαμιξ και οχι οπως ΕΣΥ εχεις φανταστει οτι προφερεται το ονομα σου, τοτε ΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, οταν αναφερεσαι προσβλητικα (η μηπως σε εχει καλομαθει η φαμιλια σου να περναει το δικο σου χτυπωντας το ποδι σου στο πατωμα?) σε ενα αλλο ατομο, ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝ για να σου κολλησω στα μουτρα, αν οχι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΡΟς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ χρηση προς εσενα; με μια ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ!
προς τουτο δε, φιλτατε, μην ισχυρισθεις οτι ΔΕΝ σε ειχα προειδοποιησει.
1) εισαι σπανια ρατσα "μαλακα..."
2) τι σε νοιαζει εσενα τι λεω εγω με αυτο το ατομο και αμα τα βρηκαμε η οχι?
3) το αντε γαμησου καλο θα ειναι να παει σε εσενα που εχεις ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ απο "ανδρικο"(οχι αντρικο) καυλι- στραπ ον
4)συνεχιζεις το νικ ναιμ να το γραφεις λαθος μαλλον ειναι απο το ειδος "μαλακα" που εισαι
5)γραφεις δεν ασχολεισαι με εμενα αλλα με αυτα που γραφω..πως γκεν αυτο :uglystupid:? πως γινεται να μην ασχολεισαι αλλα να διαβαζεις-σχολιαζεις αυτα που γραφω? :jerking:
6)μην πιανεις στο στομα σου βρωμοπουστα την φαμιλια μου.
7) Καλοκαιρι ειναι σου ευχομαι την πουτσα που ονειρευεσαι να μπει στο αυτι μου να μπει στον δικο σου ΚΩΛΟ/ΣΤΟΜΑ για να ηρεμησεις
8)καλη πουτσα φιλτατε στον πατο σου κ καλα στραπονιασματα...
9)Μολις απαντησεις θα φας πολυ μπινελικι που δεν εχεις ξανα ακουσει στην ζωη σου..ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΑ
ΑΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ :vomit: :effemine:

• Like

spyros53

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2013
Like
60
Πόντοι
0
Καλημέρα. Λέω να πάω κατά τις 12. Τι μπορεί να πετύχω; ; ας μου απαντήσει κάποιος έμπειρος θαμώνας

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
1) εισαι σπανια ρατσα "μαλακα..."
2) τι σε νοιαζει εσενα τι λεω εγω με αυτο το ατομο και αμα τα βρηκαμε η οχι?
3) το αντε γαμησου καλο θα ειναι να παει σε εσενα που εχεις ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ απο "ανδρικο"(οχι αντρικο) καυλι- στραπ ον
4)συνεχιζεις το νικ ναιμ να το γραφεις λαθος μαλλον ειναι απο το ειδος "μαλακα" που εισαι
5)γραφεις δεν ασχολεισαι με εμενα αλλα με αυτα που γραφω..πως γκεν αυτο :uglystupid:? πως γινεται να μην ασχολεισαι αλλα να διαβαζεις-σχολιαζεις αυτα που γραφω? :jerking:
6)μην πιανεις στο στομα σου βρωμοπουστα την φαμιλια μου.
7) Καλοκαιρι ειναι σου ευχομαι την πουτσα που ονειρευεσαι να μπει στο αυτι μου να μπει στον δικο σου ΚΩΛΟ/ΣΤΟΜΑ για να ηρεμησεις
8)καλη πουτσα φιλτατε στον πατο σου κ καλα στραπονιασματα...
9)Μολις απαντησεις θα φας πολυ μπινελικι που δεν εχεις ξανα ακουσει στην ζωη σου..ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΑ
ΑΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ :vomit: :effemine:
αστον ..
εχει  ερωτευτει  τη μαρινα  κρος και  στελνει πμ  με ρουφιανιες  για να μην τη γαμησουν αλλοι ...
ο  τυπος εχει παει  την αγαμια μεχρι  τον κρονο ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom