Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Μη γελάς!
Εισαι ο ...Κλώνος μου.
Ο Κλώνος ενος στραπονιάρη, δεξιοφαστιστοειδους (Κατα ..."Dynamics ευαγγέλιον")

Φίλε δεν θα απαντήσω στο ίδιο ύφος διότι μάλλον με παρεξήγησες. Δεν υπήρχε ίχνος ειρωνείας στο μήνυμα μου αντιθέτως έσκασα στα γέλια με την διατύπωση σου

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Τύπε φεύγει στα κρυφά από το ίδρυμα,στήνεται απ'έξω από το τσοντάδικο και ρωτάει τους πελάτες που μπαινοβγαίνουν τι παίζει μέσα.Μετά μπαίνει εδώ μέσα και τα γράφει για δικιά του κριτική,αλλά συνήθως τα μπερδεύει.Ίσως φταίνε και οι παρενέργειες από τα χάπια που του δίνουν.

Σου είπα αγοράκι μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Αυτά τα κάνεις εσύ και μερικά φιλαράκια σου.

Σε έχω παντελώς χεσμένο  :shit: :shit: :shit:

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Είπα σε κάποιο προηγούμενο ποστ μου ότι βλέπω όρεξη για επίθεση χωρίς αιτία οπότε ας μπούμε στο νήμα του Αβέρωφ ή στο Κοσμοπολίτ να δώσουμε και εκεί ζωή και να μην μονοπωλεί το adult μόνο το ενδιαφέρον.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να γράψω εδώ κάτι μακροσκελές αλλά τι να κάνουμε έτυχε
Τώρα σε ότι αφορά εμένα ή το κάθε νέο μέλος που έχει μια σχετικά καινούργια εγγραφή, εάν κάποιοι παλιοί ενοχλήστε με τα καινούργια μέλη και την διαδικασία νέας εγγραφής μπορείτε να αιτηθείτε στον ή στους διαχειριστές του μπου να κλείσουν την δυνατότητα εγγραφής νέων μελών και να τελειώσει το θέμα.
Εγώ προσωπικά διαβάζω το μπου χρόνια και κατά κύριο λόγο τις ενότητες του ενδιαφέροντος μου και σε αυτές μόνο συμμετέχω και ως μέλος. Δεν είναι οξύμωρο το γεγονός ότι κατά μέσο όρο ημερησίως υπάρχουν 2000 επισκέπτες και μόνο 215 μέλη την στιγμή που άνετα θα μπορούσαν να είναι και οι 2215 μέλη οι οποίοι θα ανταλλάσσουν απόψεις?  Η απάντηση μάλλον είναι ΟΧΙ γιατί υπάρχουν μερικές προβληματικές φυσιογνωμίες οι οποίοι θίγουν, βρίζουν, προσβάλλουν κ.ο.κ.
Βαρέθηκα να διαβάζω κριτικές λόγου χάρη πήγα στο ταδε μαγαζί και αντί να δώσουν μια εικόνα του χώρου, της καθαριότητας, της ευγένειας, της εξυπηρέτησης, κά  γράφουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το ζητούμενο. Δηλαδή για παράδειγμα εάν ο ίδιος άνθρωπος έκανε μια κριτική στην trivago για ένα ξενοδοχείο που θα είχε μείνει και θέλοντας να μεταφέρει την εικόνα για αυτό τι θα έγραφε?
Μπήκα στο εν λόγω ξενοδοχείο στην πόρτα δεξιά καθόταν ένας τύπος που έμοιαζε με το τσε  γκεβάρα η ρεσεψιονίστ ήταν ένα κοντοπούτανο που έδειχνε να έχει πελώρια ανάγκη την πούτσα. Ανέβηκα στο δωμάτιο άνοιξα την κουρτίνα και ξερόχυσα με μια πιτσιρίκα που αλειβόταν με αντηλιακό στην πισίνα κλπ.
Και κάνω ξανά την ερώτηση σε τι με βοηθάει αυτή η κριτική?
Βλέπω και εδώ και σε άλλα νήματα όποιος πει κάτι καλό για ένα μαγαζί θα βγουν οι ξερόλες που παντού βλέπουν φαντάσματα και θα τον χαρακτηρίσουν προμότορα, ιδιοκτήτη, βαλτό της επιχείρησης, συνέταιρο κοκ.
Σχόλια περί κόσμου ήταν πούστηδες, ξεπεσμένοι μπαρμπάδες, ζόμπι, όταν οι ίδιοι εξ αυτών που τα γράφουν κινούνται οι ίδιοι σαν λυσσασμένοι. Ήρθα σε ευθεία αντιπαράθεση με ένα mitso147 ή info123 ή όπως διάολο θέλει να τον αποκαλούνε, που έγραψε σε κριτική ότι τον έπαιξε και πέταξε τα φλόκια του πάνω στο κάθισμα γιατί είναι όλοι ανάξιοι να το υπηρετούν σε αυτή την ζωή. Δεν είδα κανένα μόρτη, μύστη, συμφορουμίτη, συναγωνιστή ή όπως θέλετε τέλος πάντων να του την πέσει αντιθέτως πήρε και εύσημα για αυτά που έγραφε. Του γράφω ότι είναι μαλάκας και η απάντηση που πήρα ήταν ΄’’πήγαινε και εσύ καμιά δεκαριά φορές και όταν μείνεις με την τσαπού στο χέρι να δω τι θα μας πεις’’ Που πήγε σε μπουρδέλο και πλήρωσε για την κοπέλα και δεν γάμησε? Πόσο άρρωστοι είστε τελικά μερικοί εδώ μέσα. Το ότι και εγώ πλήρωσα το ίδιο εισιτήριο με αυτόν ποιος του δίνει το δικαίωμα να επηρεάζει την δικιά μου πραγματικότητα.
Κράζει και χλευάζει ο kostakis27 όλο τον κόσμο για τις επιλογές του το παίζει μέγα κοκοράκι ενώ ό ίδιος σε παλιότερη αυτό που αποκαλεί ο ίδιος κριτική του μόνος του παραδέχεται ότι συμμετείχε σε φάση με κρος-τρανς
Βλέπω να μιλάτε μερικοί τι είναι αποδεκτό και τι αντιβαίνει τους κανόνες του σαιτ εδώ και γενικά θέλετε να υπενθυμίζεται τους κανόνες σε όλους τους άλλους πλην του εαυτού σας.

Kostaki27, mitso147 και κανά δυο-τρεις άλλοι δεν τα έγραψα αυτά για εσάς γιατί έτσι και αλλιώς δεν είστε σε θέση να τα καταλάβετε και γιατί εσείς είστε κωθώνια μαλάκες ξεπεσμένοι πιρφόροι του κερατά εξ ορισμού.

Καλημέρα στους υπόλοιπους υγιής του φορουμ και τους αφιερώνω το χάραγμα το οποίο έχω αυτή την στιγμή την τύχη να βλέπω.

Londoner

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
44
Πόντοι
0
διαβαζω πολυ καιρο τη σελιδα και τα forums και σημερα εφτιαξα το λογαριασμο, αλλα ρε παιδια το μονο που με κανει να μην εχω γνωρισει ακομη αυτη την αθηνα, ειναι το υφος και το στυλ των συμμετεχοντων...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.854
Πόντοι
12.756
Πες τα ρε φιλε.
Μας έχουν ζαλισει με τις ασυναρτησιες τους. Έχουν μεταφέρει αντιπαραθέσεις και προσωπικές τους ιστοριες απο την ζωη τους μέσα στο σαϊτ.
Το εχω ξαναπει μαν.Τι να κανεις αστον να λεει :P

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Φίλε δεν θα απαντήσω στο ίδιο ύφος διότι μάλλον με παρεξήγησες. Δεν υπήρχε ίχνος ειρωνείας στο μήνυμα μου αντιθέτως έσκασα στα γέλια με την διατύπωση σου

Ζητω μπαρδον , παραυτα!

Να ξηγηθω, επιπρεπεις?

1ον δεν σε πρεξηγησα , καταλαβα οτι εκανες πλακα (χωρις ειρωνια) και οτι πραγματι γελασες.

2ον θελησα να σε "πειραξω" με την καλη εννοια... εγραψα κατι που εχε σχεση με το οτι ο ντυναμικς σε ειπε ...κλωνο μου (!!) , αλλα μαλλον δεν ειδες το μνμ του και ετσι ισως παρεξγηθηκε αυτο που εγραψα.

3ον Δεν εχω κανενα απολυτως θεμα μαζι σου ή με τα γραφομενα σου.&-

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Το γαμησατε το νημα..
Οτι μαλακια να ειναι γραφεται..

Εχουμε να διαβασουμε ενημερωση κανενα μηνα..

ΕΛΕΟΣ!!!!

Δεν μπορεις να διαβσεις κατι που,

δεν εχει γραψει ή ανεβασει κανεις.

ΟΤαν και ΕΑΝ γραψει καποιος κατι, τοτε θα το διαβασεις ...κι εσυ και εμεις οι υπολοιποι.
Οποτε κρατα(-ειστε) τα νευρα σου(σας)υ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ και ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ.
Την μανουρα σας σε αυτους. (εαν τους βρειτε)

Londoner

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
44
Πόντοι
0
το adult theatre ειναι για ταινιες τελικα η για να παμε για πηδημα, γιατι αλλο να πας για την ταινια και να βρεις καποιον να γαμησεις/γαμηθεις και αλλο να πας για να γαμησεις.γαμηθεις η και τα δυο χωρις να σε νοιαζει τιποτα αλλο...ρωταω γιατι θελω να καταλαβω αν ειναι γαμιστρωνας η οχι

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
251
Πόντοι
21
το adult theatre ειναι για ταινιες τελικα η για να παμε για πηδημα, γιατι αλλο να πας για την ταινια και να βρεις καποιον να γαμησεις/γαμηθεις και αλλο να πας για να γαμησεις.γαμηθεις η και τα δυο χωρις να σε νοιαζει τιποτα αλλο...ρωταω γιατι θελω να καταλαβω αν ειναι γαμιστρωνας η οχι

Για μένα γαμηστρωνας. Εχω φάει μερικές πολυ ωραίες και χοντρές πουτσες εκει

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Ζητω μπαρδον , παραυτα!

Να ξηγηθω, επιπρεπεις?

1ον δεν σε πρεξηγησα , καταλαβα οτι εκανες πλακα (χωρις ειρωνια) και οτι πραγματι γελασες.

2ον θελησα να σε "πειραξω" με την καλη εννοια... εγραψα κατι που εχε σχεση με το οτι ο ντυναμικς σε ειπε ...κλωνο μου (!!) , αλλα μαλλον δεν ειδες το μνμ του και ετσι ισως παρεξγηθηκε αυτο που εγραψα.

3ον Δεν εχω κανενα απολυτως θεμα μαζι σου ή με τα γραφομενα σου.&-

Χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε. Όλα οκ  :hi:

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
διαβαζω πολυ καιρο τη σελιδα και τα forums και σημερα εφτιαξα το λογαριασμο, αλλα ρε παιδια το μονο που με κανει να μην εχω γνωρισει ακομη αυτη την αθηνα, ειναι το υφος και το στυλ των συμμετεχοντων...

Εάν ύστερα από αυτά που έγραψα θεωρείς ότι κάτι σε ακούμπησε και σε έκανε να πιστέψεις ότι άξιζε το κόπο να κάνεις εγγραφή τότε ειλικρινά χαίρομαι γιατί με κάνεις να πιστεύω ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
Τώρα σε ότι αφορά την ερώτηση σου για το adult μιας και αναφέρεσαι εδώ είναι κινηματογράφος με ταινίες πορνό που σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς ανάλογα το ζητούμενο σου (ερωτικά εννοώ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν πας με μόνο κίνητρο να γαμήσεις ή να γαμηθείς. Αυτό ισχύει στα μπουρδέλα που επί τούτου και επί πληρωμή πας για να γαμήσεις. Εάν υπάγεσαι δε στην κατηγορία των  ζευγαροκυνηγών κανείς δεν θα σου εγγυηθεί το αποτέλεσμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα εκπληρωθεί η επιθυμία σου. Σε κάθε περίπτωση ο λόγος της επίσκεψης θα πρέπει να γίνει με καλή διάθεση και όχι υπό την πίεση ντε και καλά.

Καλώς ήρθες !!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Εάν ύστερα από αυτά που έγραψα θεωρείς ότι κάτι σε ακούμπησε και σε έκανε να πιστέψεις ότι άξιζε το κόπο να κάνεις εγγραφή τότε ειλικρινά χαίρομαι γιατί με κάνεις να πιστεύω ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
Τώρα σε ότι αφορά την ερώτηση σου για το adult μιας και αναφέρεσαι εδώ είναι κινηματογράφος με ταινίες πορνό που σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς ανάλογα το ζητούμενο σου (ερωτικά εννοώ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν πας με μόνο κίνητρο να γαμήσεις ή να γαμηθείς. Αυτό ισχύει στα μπουρδέλα που επί τούτου και επί πληρωμή πας για να γαμήσεις. Εάν υπάγεσαι δε στην κατηγορία των  ζευγαροκυνηγών κανείς δεν θα σου εγγυηθεί το αποτέλεσμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα εκπληρωθεί η επιθυμία σου. Σε κάθε περίπτωση ο λόγος της επίσκεψης θα πρέπει να γίνει με καλή διάθεση και όχι υπό την πίεση ντε και καλά.

Καλώς ήρθες !!!

Τύπε πόσα χάπια σου δίνουν κάθε μέρα στο ίδρυμα??? Και τι ώρα κλείνει η πόρτα στο ίδρυμα που σε φιλοξενεί???

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο βλακάκο. Τα ίδια και τα ίδια λες σαν 10χρονο παιδάκι. :sopase:
βλακάκο που πας και γαμάς ακάποτα στα μπουρδέλα και η πλάκα είναι ότι θέλεις να μας πείσεις ότι η ..τανα το είχε πελώρια ανάγκη το σπέρμα σου. Για γέλια είσαι..... Κάτι τελειωμένα πρεζάκια στην πλατεία βάθης το κάνουν ακάποτα για αυτές μιλάς? :pipa3:  :fuck1:  :piss:
Και εάν συμβαίνει αυτό το ότι γαμάς ακάποτα δηλαδή και δεν είναι και αυτό μυθοπλασία θα έπρεπε να σε βγάλουν και εσένα στην τηλεόραση μαζί με τις άλλες ιερόδουλες που είχαν ειτζς.
Συνέχισε με τις βλακείες σου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.429
Πόντοι
34.538
Δεν σε κατάλαβα? για κάντο πιο λιανά.. Τι προσπαθείς να στρέψεις κόσμο εναντίον μου?
Τι να κανω πιο λιανα ρε τυπε?
Απλα το γραφω..
Εχεις μπει στο νημα δεν προσφερεις καμμια ενημερωση στο θεμα..
Μονο  ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο βλακάκο. Τα ίδια και τα ίδια λες σαν 10χρονο παιδάκι. :sopase:
βλακάκο που πας και γαμάς ακάποτα στα μπουρδέλα και η πλάκα είναι ότι θέλεις να μας πείσεις ότι η ..τανα το είχε πελώρια ανάγκη το σπέρμα σου. Για γέλια είσαι..... Κάτι τελειωμένα πρεζάκια στην πλατεία βάθης το κάνουν ακάποτα για αυτές μιλάς? :pipa3:  :fuck1:  :piss:
Και εάν συμβαίνει αυτό το ότι γαμάς ακάποτα δηλαδή και δεν είναι και αυτό μυθοπλασία θα έπρεπε να σε βγάλουν και εσένα στην τηλεόραση μαζί με τις άλλες ιερόδουλες που είχαν ειτζς.
Συνέχισε με τις βλακείες σου.

Τύπε σου έχουν αυξήσει τα χάπια τελευταία??? Μέχρι τι ώρα μπορείς να επιστρέψεις στο ίδρυμα??? Πρέπει κάποια στιγμή όπως πολύ ευγενικά σου τόνισε και ο φακίρης να σταματήσεις να πιρφορίζεις στα θρεντ των τσοντάδικων γιατί είσαι εντελώς άσχετος και βλάκας. Μην γράφεις για άσχετα όσον αφορά εμένα,τα έχω αναλύσει σε άλλα θρεντ. Σε ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο,πες και μια αλήθεια εδώ μέσα.

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
125
Πόντοι
0
Ρε Μυστες το έχετε κουράσει πάρα πολύ με τον τσακωμο σας.. Φτιαχτε ενα νήμα κ ονομάστε το "Η μεγάλη μάχη".. Να σας χαζεύει οποιος σας διαβάζει με ποπ κορν στο χέρι... Βλέπω στα 15 ποστ της κάθε σελίδας τα 10 να είναι δικά σας κ καμία σχέση με Ατ...Ελα να ξεκινήσουμε πάλι τις ωραίες περιγραφές κ σκηνικά του Οίκου!!...  :wanker: :wanker:

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Τι να κανω πιο λιανα ρε τυπε?
Απλα το γραφω..
Εχεις μπει στο νημα δεν προσφερεις καμμια ενημερωση στο θεμα..
Μονο  ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ..

Εσύ τι είσαι δικηγόρος του Κωστάκη?

Και δεν μου λες εσύ προσφέρεις καμία ενημέρωση? από τα 10000 ποστ που έχεις τα 9500 δεν είναι παπαρολογίες? Ασχολήσου με τα μπουρδέλα που είναι η ειδικότητα σου.

Μπήκε ο jimi09 και έκανε (βλακωδώς δεν ήξερε τι τον περίμενε) μια ενημέρωση και αρχίσατε πάλι, ότι τα είδε στον ύπνο του, ότι είναι ο ιδιοκτήτης, ότι κάνει προμόσιον του adult, οπότε για ποια ενημέρωση μιλάς?
Και κάτι άλλο εγώ δεν είμαι υπάλληλος σου να τρέχω για ενημερώσεις. Είπα διαβάζω το μπου χρόνια. Τώρα για άλλη μια φορά αποφάσισα να συμμετέχω. Ποιος είσαι εσύ που θα μου το στερήσεις?
Είστε καμιά δεκαριά προφίλ που περιφέρεστε και γράφετε μόνοι σας το έχετε πάρει χαμπάρι? και μας κάνεις και υποδείξεις?
Εδώ λοιπόν είναι ένα φόρουμ που ο καθένας μπορεί να επιλέγει να συμμετέχει σε όποιο θέμα γουστάρει και να λέει την άποψη του σε αυτό. Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι που αντίκειται στους κανονισμούς του φόρουμ.
Εσείς οι δέκα το έχετε γαμήσει το νήμα εδώ και χρόνια, και γυρνάς και μου λες παπαριές. Και δεν δέχομαι υποδείξεις από ανθρώπους με αυτή την μουρή, και ντανόσκυλα.  ΟΚ?
Τώρα στους υπόλοιπους ζητώ συγγνώμη αλλά βλέπετε ότι και να γράψω μου την πέφτουν αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι δεν παίρνω χαμπάρι.

• Like
Αντιδράσεις: Souker

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom