Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Απο τοτε που μπηκε στα τσοντοσινεμανηματα ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ..γαμηθηκε η φαση..
Δεν σε κατάλαβα? για κάντο πιο λιανά.. Τι προσπαθείς να στρέψεις κόσμο εναντίον μου?
Απο τοτε που μπηκε στα τσοντοσινεμανηματα ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ..γαμηθηκε η φαση..
στον εαυτο σου απαντας κλωνε?
Μη γελάς!
Εισαι ο ...Κλώνος μου.
Ο Κλώνος ενος στραπονιάρη, δεξιοφαστιστοειδους (Κατα ..."Dynamics ευαγγέλιον")
Τύπε φεύγει στα κρυφά από το ίδρυμα,στήνεται απ'έξω από το τσοντάδικο και ρωτάει τους πελάτες που μπαινοβγαίνουν τι παίζει μέσα.Μετά μπαίνει εδώ μέσα και τα γράφει για δικιά του κριτική,αλλά συνήθως τα μπερδεύει.Ίσως φταίνε και οι παρενέργειες από τα χάπια που του δίνουν.
Το εχω ξαναπει μαν.Τι να κανεις αστον να λεειΠες τα ρε φιλε.
Μας έχουν ζαλισει με τις ασυναρτησιες τους. Έχουν μεταφέρει αντιπαραθέσεις και προσωπικές τους ιστοριες απο την ζωη τους μέσα στο σαϊτ.
Φίλε δεν θα απαντήσω στο ίδιο ύφος διότι μάλλον με παρεξήγησες. Δεν υπήρχε ίχνος ειρωνείας στο μήνυμα μου αντιθέτως έσκασα στα γέλια με την διατύπωση σου
Το γαμησατε το νημα..
Οτι μαλακια να ειναι γραφεται..
Εχουμε να διαβασουμε ενημερωση κανενα μηνα..
ΕΛΕΟΣ!!!!
το adult theatre ειναι για ταινιες τελικα η για να παμε για πηδημα, γιατι αλλο να πας για την ταινια και να βρεις καποιον να γαμησεις/γαμηθεις και αλλο να πας για να γαμησεις.γαμηθεις η και τα δυο χωρις να σε νοιαζει τιποτα αλλο...ρωταω γιατι θελω να καταλαβω αν ειναι γαμιστρωνας η οχι
Ζητω μπαρδον , παραυτα!
Να ξηγηθω, επιπρεπεις?
1ον δεν σε πρεξηγησα , καταλαβα οτι εκανες πλακα (χωρις ειρωνια) και οτι πραγματι γελασες.
2ον θελησα να σε "πειραξω" με την καλη εννοια... εγραψα κατι που εχε σχεση με το οτι ο ντυναμικς σε ειπε ...κλωνο μου (!!) , αλλα μαλλον δεν ειδες το μνμ του και ετσι ισως παρεξγηθηκε αυτο που εγραψα.
3ον Δεν εχω κανενα απολυτως θεμα μαζι σου ή με τα γραφομενα σου.&-
διαβαζω πολυ καιρο τη σελιδα και τα forums και σημερα εφτιαξα το λογαριασμο, αλλα ρε παιδια το μονο που με κανει να μην εχω γνωρισει ακομη αυτη την αθηνα, ειναι το υφος και το στυλ των συμμετεχοντων...
Εάν ύστερα από αυτά που έγραψα θεωρείς ότι κάτι σε ακούμπησε και σε έκανε να πιστέψεις ότι άξιζε το κόπο να κάνεις εγγραφή τότε ειλικρινά χαίρομαι γιατί με κάνεις να πιστεύω ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
Τώρα σε ότι αφορά την ερώτηση σου για το adult μιας και αναφέρεσαι εδώ είναι κινηματογράφος με ταινίες πορνό που σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς ανάλογα το ζητούμενο σου (ερωτικά εννοώ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν πας με μόνο κίνητρο να γαμήσεις ή να γαμηθείς. Αυτό ισχύει στα μπουρδέλα που επί τούτου και επί πληρωμή πας για να γαμήσεις. Εάν υπάγεσαι δε στην κατηγορία των ζευγαροκυνηγών κανείς δεν θα σου εγγυηθεί το αποτέλεσμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα εκπληρωθεί η επιθυμία σου. Σε κάθε περίπτωση ο λόγος της επίσκεψης θα πρέπει να γίνει με καλή διάθεση και όχι υπό την πίεση ντε και καλά.
Καλώς ήρθες !!!
Τι να κανω πιο λιανα ρε τυπε?Δεν σε κατάλαβα? για κάντο πιο λιανά.. Τι προσπαθείς να στρέψεις κόσμο εναντίον μου?
Δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο βλακάκο. Τα ίδια και τα ίδια λες σαν 10χρονο παιδάκι.
βλακάκο που πας και γαμάς ακάποτα στα μπουρδέλα και η πλάκα είναι ότι θέλεις να μας πείσεις ότι η ..τανα το είχε πελώρια ανάγκη το σπέρμα σου. Για γέλια είσαι..... Κάτι τελειωμένα πρεζάκια στην πλατεία βάθης το κάνουν ακάποτα για αυτές μιλάς?
Και εάν συμβαίνει αυτό το ότι γαμάς ακάποτα δηλαδή και δεν είναι και αυτό μυθοπλασία θα έπρεπε να σε βγάλουν και εσένα στην τηλεόραση μαζί με τις άλλες ιερόδουλες που είχαν ειτζς.
Συνέχισε με τις βλακείες σου.
Τι να κανω πιο λιανα ρε τυπε?
Απλα το γραφω..
Εχεις μπει στο νημα δεν προσφερεις καμμια ενημερωση στο θεμα..
Μονο ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ..