Καλημέρα. Λέω να πάω κατά τις 12. Τι μπορεί να πετύχω; ; ας μου απαντήσει κάποιος έμπειρος θαμώνας Στατιστικώς 90%θα πετύχεις 4-5 παππούδες 65-85 ετών πολύ σπάνια τέτοια ώρα κάτι καλό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Μου αρέσει που ενοχληθήκατε κάποιοι με εμένα και τις αντιπαραθέσεις.
Το έχετε μεγάλη ανάγκη το ξεκατίνιασμα και τις μαγκιές του πληκτρολογίου.
Το έχετε μεγάλη ανάγκη το ξεκατίνιασμα και τις μαγκιές του πληκτρολογίου.
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Απογευματινή επίσκεψη, στο σινεμά. Πήγα λίγο πριν τις 18:00 και έφυγα λίγο μετά τις 19:00. Έσκασε μύτη η γνωστή υποτακτική ξανθιά, ΟΛΟΓΥΜΝΗ. Αφού έκανε μία βόλτα μέσα στη σάλα, μπήκε στην μεσαία καμπίνα, στην οποία βρισκόταν ένας μπάρμπας και τον έπαιζε μόνος του. Έκλεισε την πόρτα και δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν, οι δυο τους. Μόλις βγήκε, την έβαλα κατευθείαν στην αριστερή καμπίνα, γδύθηκα, της τον έδωσα στο στόμα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα την έχυσα στην μάπα. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα.
Η ξανθιά δεν έσκασε ολόγυμνη στις 18:00 ντυμένη ήρθε στις 14:30 και ξεκίνησε το παιχνίδι εσύ άργησες και την βρήκες πιθανόν γυμνή αν και δεν έχει και πολύ σημασία φυσικά.
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς έφυγα πριν έρθεις. Ήταν μια καλή ευκαιρία να σε βάλω να γλύψεις και το κάθισμα που λέρωσες. Αλλά που θα πάει δεν θα σε πετύχω κάποια στιγμή παλιοσίχαμα
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.970
- Πόντοι
- 4.926
Άραξε, μέσα στο παιδικό σου δωμάτιο, με το στριγκάκι που φοράς και άσε τις ψευτομαγκές, χούλιγκαν του πληκτρολογίου.Η ξανθιά δεν έσκασε ολόγυμνη στις 18:00 ντυμένη ήρθε στις 14:30 και ξεκίνησε το παιχνίδι εσύ άργησες και την βρήκες πιθανόν γυμνή αν και δεν έχει και πολύ σημασία φυσικά.
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς έφυγα πριν έρθεις. Ήταν μια καλή ευκαιρία να σε βάλω να γλύψεις και το κάθισμα που λέρωσες. Αλλά που θα πάει δεν θα σε πετύχω κάποια στιγμή παλιοσίχαμα
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Άραξε, μέσα στο παιδικό σου δωμάτιο, με το στριγκάκι που φοράς και άσε τις ψευτομαγκές, χούλιγκαν του πληκτρολογίου.
Καλά τον εαυτό σου στο καθρέπτη κοιτάς όταν γράφεις? εύχομαι να την πλάκωσες στα γλωσσόφιλα ώστε να γεύτηκες και τα δικά μου χύσια.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Καλά τον εαυτό σου στο καθρέπτη κοιτάς όταν γράφεις? εύχομαι να την πλάκωσες στα γλωσσόφιλα ώστε να γεύτηκες και τα δικά μου χύσια.
Τύπε σου έχουν αυξήσει την δοσολογία στα χάπια από το ίδρυμα??? Όσο πας και χειροτερεύεις,αν συνεχίσεις έτσι μου φαίνεται θα σε δέσουν σ'ένα δωμάτιο χωρίς να βγαίνεις καθόλου. Βάλε μυαλό και σταμάτα να στήνεσαι έξω από τα τσοντάδικα,πήγαινε λίγο πιο κάτω που έχει ένα κανονικό θέατρο και γράψε ότι μάθεις από εκεί.
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Τύπε σου έχουν αυξήσει την δοσολογία στα χάπια από το ίδρυμα??? Όσο πας και χειροτερεύεις,αν συνεχίσεις έτσι μου φαίνεται θα σε δέσουν σ'ένα δωμάτιο χωρίς να βγαίνεις καθόλου. Βάλε μυαλό και σταμάτα να στήνεσαι έξω από τα τσοντάδικα,πήγαινε λίγο πιο κάτω που έχει ένα κανονικό θέατρο και γράψε ότι μάθεις από εκεί.
Έχει ένα θέμα εδώ μέσα ''τα πουστριλίκια του ποδολάγνου''
άνοιξε και ένα δικό σου ''τα πουστριλίκια του κωστακη''
και δεν μου είπες το μούσι της Νικολέτας σου χάιδευε και την κωλοτρυπίδα?
lithium
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Αυτοί που μιλάνε υποτιμητικά και υβριστικά εδώ για τους γκέι, κρος, τρανς και λοιπ@ διαφορετικ@ άτομα,να ξέρουν ότι τέτοιες νοοτροπίες ευθύνονται για τους δολοφονημένους Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ζακ Κωστόπουλο και πολλ@ άλλ@. Απορώ πραγματικά πως δεν ενοχλείται σχεδόν κανένας εδώ μέσα.
ουτε εγω ρε γμτεχω κατακαυλωσει με την υποτακτικη ξανθια αλλα δυστυχως δεν την εχω πετυχει ακομα
Αυτοί που μιλάνε υποτιμητικά και υβριστικά εδώ για τους γκέι, κρος, τρανς και λοιπ@ διαφορετικ@ άτομα,να ξέρουν ότι τέτοιες νοοτροπίες ευθύνονται για τους δολοφονημένους Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ζακ Κωστόπουλο και πολλ@ άλλ@. Απορώ πραγματικά πως δεν ενοχλείται σχεδόν κανένας εδώ μέσα.
Ενοχλειται πολυς κοσμος.
Μην βλεπεις που δεν μιλανε... τι να πουνε στα παχυδερμα?
Ομως σχολια σαν το δικο σου εαν γραφονταν πιο συχνα θα ηταν καλυτερα κια μπραβο σου που παιρνεις θεση.
Εμενα με ξενιζει οτι ατομα που πανε πχ στο Αντουλτ , μες τους γκει και κρος κλπ ανωμαλιες ,
ΤΗΝ ΛΕΝΕ και βριζουν τους ...γκει/κρος/τρανς κλπ
Αυτο πραγματικα με ξεπερναει, αλλα το αποδιδω στο ατελειωτο τετοιο κοκομπλοκο στον εγκεφαλο τους με ολα αυτα που τους ξεπερνανε... ψυχακηδες ετοιμοι για τις επομενες ειδησεις.
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Εμενα με ξενιζει οτι ατομα που πανε πχ στο Αντουλτ , μες τους γκει και κρος κλπ ανωμαλιες ,
Αυτο πραγματικα με ξεπερναει, αλλα το αποδιδω στο ατελειωτο τετοιο κοκομπλοκο στον εγκεφαλο τους με ολα αυτα που τους ξεπερνανε... ψυχακηδες ετοιμοι για τις επομενες ειδησεις.
Γεροξεκούτηδες είναι από τα παλιά τσοντοσινεμά όπου το ποσοστό των γκέι κτλ ήταν περιορισμένο!
lithium
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Ανώμαλοι δεν είναι αυτοί που αναφέρεις και τους προσβάλεις όταν τους κατατάσσεις στους ανώμαλους. Οι παιδόφιλοι ναι είναι ανώμαλοι όπως και οι βιαστές και αυτοί που κακοποιούν άλλα άτομα. Και υπάρχουν και στρέιτ ανώμαλοι δεν εχει να κανει με το φύλο ή το σεξ/κό προσανατολισμό-γούστο.Εμενα με ξενιζει οτι ατομα που πανε πχ στο Αντουλτ , μες τους γκει και κρος κλπ ανωμαλιες ,
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Έχει ένα θέμα εδώ μέσα ''τα πουστριλίκια του ποδολάγνου''
άνοιξε και ένα δικό σου ''τα πουστριλίκια του κωστακη''
και δεν μου είπες το μούσι της Νικολέτας σου χάιδευε και την κωλοτρυπίδα?
Άνοιξε κι εσύ ένα τύπε ''η κρυφή ζωή μου στο ίδρυμα ....''. Πόσα χάπια παίρνεις συνολικά στο ίδρυμα??? Ο μητσοτάκης θα κάνει αύξηση και σε σας τους παραπληγικούς τελικά???
καλά ποσο μ..... είσαι.... διδακτορικό έχεις στα χάπια..... άλλη ατάκα δεν έχεις; .... ΚΟΥΡΆΣΑΤΕ τι δεν καταλαβαίνετε;Άνοιξε κι εσύ ένα τύπε ''η κρυφή ζωή μου στο ίδρυμα ....''. Πόσα χάπια παίρνεις συνολικά στο ίδρυμα??? Ο μητσοτάκης θα κάνει αύξηση και σε σας τους παραπληγικούς τελικά???
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ο κοστακις φίλε από εκεί ξεκίνησε όλη η φάση. Κοροϊδεύει τα κρος τους gay τα μπαρμπάδια και γενικά όποιους πάνε στα τσοντάδικα.... το παίζει κοκοράκι και μόνος του σε κριτική του έγραψε ότι πήγε με κρος. Καταλαβαίνεις πόσο κόμπλεξ έχει το τυπάκι? Πόσο καταπιεσμένη ύπαρξη είναι. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που μπαίνει σε αυτό το νήμα και κράζει όποιον πηγαίνει στο ατ. Ο προμότορας του 4c4
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
καλά ποσο μ..... είσαι.... διδακτορικό έχεις στα χάπια..... άλλη ατάκα δεν έχεις; .... ΚΟΥΡΆΣΑΤΕ τι δεν καταλαβαίνετε;
Όχι ρε τύπε,δεν έχω.Θα ρωτάω τον παραπληγικό πιρφόρο κάθε φορά που θα γράφει την πιρφοριά του στο θρεντ του τσοντάδικου. Αν σε κούρασα,να μην διαβάζεις το θρεντ τρόμπα.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που μπαίνει σε αυτό το νήμα και κράζει όποιον πηγαίνει στο ατ. Ο προμότορας του 4c4
Ποιο είναι το 4c4 ρε τύπε??Κάποιο άλλο τσοντάδικο που συχνάζεις απέξω???
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Άνοιξε κι εσύ ένα τύπε ''η κρυφή ζωή μου στο ίδρυμα ....''. Πόσα χάπια παίρνεις συνολικά στο ίδρυμα??? Ο μητσοτάκης θα κάνει αύξηση και σε σας τους παραπληγικούς τελικά???
Θα σε πάω γαμιόντας μέχρι τέλους παλιομαλάκα λακέ. Βρίζεις και χλευάζεις τους υπόλοιπους λες και είσαι υπεράνω. Ρατσιστόμουτρο του κερατά. Σου γαμώ τη μάνα την αδερφη και τον πατέρα σου τον πούστη. Αρχιδάκι του κώλου.
Συνέχισε...
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ενοχλειται πολυς κοσμος.
Μην βλεπεις που δεν μιλανε... τι να πουνε στα παχυδερμα?
Ομως σχολια σαν το δικο σου εαν γραφονταν πιο συχνα θα ηταν καλυτερα κια μπραβο σου που παιρνεις θεση.
Συμφωνώ και επαυξάνω....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102