Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

titanm

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
48
Πόντοι
0

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Μου αρέσει που ενοχληθήκατε κάποιοι με εμένα και τις αντιπαραθέσεις.
Το έχετε μεγάλη ανάγκη το ξεκατίνιασμα και τις μαγκιές του πληκτρολογίου.

• Like
Αντιδράσεις: Souker

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Απογευματινή επίσκεψη, στο σινεμά. Πήγα λίγο πριν τις 18:00 και έφυγα λίγο μετά τις 19:00. Έσκασε μύτη η γνωστή υποτακτική ξανθιά, ΟΛΟΓΥΜΝΗ. Αφού έκανε μία βόλτα μέσα στη σάλα, μπήκε στην μεσαία καμπίνα, στην οποία βρισκόταν ένας μπάρμπας και τον έπαιζε μόνος του. Έκλεισε την πόρτα και δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν, οι δυο τους. Μόλις βγήκε, την έβαλα κατευθείαν στην αριστερή καμπίνα, γδύθηκα, της τον έδωσα στο στόμα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα την έχυσα στην μάπα. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα.

Η ξανθιά δεν έσκασε ολόγυμνη στις 18:00 ντυμένη ήρθε στις 14:30 και ξεκίνησε το παιχνίδι εσύ άργησες και την βρήκες πιθανόν γυμνή αν και δεν έχει και πολύ σημασία φυσικά.
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς έφυγα πριν έρθεις. Ήταν μια καλή ευκαιρία να σε βάλω να γλύψεις και το κάθισμα που λέρωσες. Αλλά που θα πάει δεν θα σε πετύχω κάποια στιγμή παλιοσίχαμα

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Η ξανθιά δεν έσκασε ολόγυμνη στις 18:00 ντυμένη ήρθε στις 14:30 και ξεκίνησε το παιχνίδι εσύ άργησες και την βρήκες πιθανόν γυμνή αν και δεν έχει και πολύ σημασία φυσικά.
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς έφυγα πριν έρθεις. Ήταν μια καλή ευκαιρία να σε βάλω να γλύψεις και το κάθισμα που λέρωσες. Αλλά που θα πάει δεν θα σε πετύχω κάποια στιγμή παλιοσίχαμα
Άραξε, μέσα στο παιδικό σου δωμάτιο, με το στριγκάκι που φοράς και άσε τις ψευτομαγκές, χούλιγκαν του πληκτρολογίου.

• Like
Αντιδράσεις: nuber1

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Άραξε, μέσα στο παιδικό σου δωμάτιο, με το στριγκάκι που φοράς και άσε τις ψευτομαγκές, χούλιγκαν του πληκτρολογίου.

Καλά τον εαυτό σου στο καθρέπτη κοιτάς όταν γράφεις? εύχομαι να την πλάκωσες στα γλωσσόφιλα ώστε να γεύτηκες και τα δικά μου χύσια.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Καλά τον εαυτό σου στο καθρέπτη κοιτάς όταν γράφεις? εύχομαι να την πλάκωσες στα γλωσσόφιλα ώστε να γεύτηκες και τα δικά μου χύσια.

Τύπε σου έχουν αυξήσει την δοσολογία στα χάπια από το ίδρυμα??? Όσο πας και χειροτερεύεις,αν συνεχίσεις έτσι μου φαίνεται θα σε δέσουν σ'ένα δωμάτιο χωρίς να βγαίνεις καθόλου. Βάλε μυαλό και σταμάτα να στήνεσαι έξω από τα τσοντάδικα,πήγαινε λίγο πιο κάτω που έχει ένα κανονικό θέατρο και γράψε ότι μάθεις από εκεί.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Τύπε σου έχουν αυξήσει την δοσολογία στα χάπια από το ίδρυμα??? Όσο πας και χειροτερεύεις,αν συνεχίσεις έτσι μου φαίνεται θα σε δέσουν σ'ένα δωμάτιο χωρίς να βγαίνεις καθόλου. Βάλε μυαλό και σταμάτα να στήνεσαι έξω από τα τσοντάδικα,πήγαινε λίγο πιο κάτω που έχει ένα κανονικό θέατρο και γράψε ότι μάθεις από εκεί.

Έχει ένα θέμα εδώ μέσα ''τα πουστριλίκια του ποδολάγνου''
άνοιξε και ένα δικό σου ''τα πουστριλίκια του κωστακη''
και δεν μου είπες το μούσι της Νικολέτας σου χάιδευε και την κωλοτρυπίδα?

:shit: :shit: :shit:

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
107
Πόντοι
0
Αυτοί που μιλάνε υποτιμητικά και υβριστικά εδώ για τους γκέι, κρος, τρανς και λοιπ@ διαφορετικ@ άτομα,να ξέρουν ότι τέτοιες νοοτροπίες ευθύνονται για τους δολοφονημένους Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ζακ Κωστόπουλο και πολλ@ άλλ@. Απορώ πραγματικά πως δεν ενοχλείται σχεδόν κανένας εδώ μέσα.  :headbang:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εχω κατακαυλωσει με την υποτακτικη ξανθια αλλα δυστυχως δεν την εχω πετυχει ακομα

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Αυτοί που μιλάνε υποτιμητικά και υβριστικά εδώ για τους γκέι, κρος, τρανς και λοιπ@ διαφορετικ@ άτομα,να ξέρουν ότι τέτοιες νοοτροπίες ευθύνονται για τους δολοφονημένους Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ζακ Κωστόπουλο και πολλ@ άλλ@. Απορώ πραγματικά πως δεν ενοχλείται σχεδόν κανένας εδώ μέσα.  :headbang:

Ενοχλειται πολυς κοσμος.
Μην βλεπεις που δεν μιλανε... τι να πουνε στα παχυδερμα?
Ομως σχολια σαν το δικο σου εαν γραφονταν πιο συχνα θα ηταν καλυτερα κια μπραβο σου που παιρνεις θεση.

Εμενα με ξενιζει οτι ατομα που πανε πχ στο Αντουλτ , μες τους γκει και κρος κλπ ανωμαλιες ,
ΤΗΝ ΛΕΝΕ και βριζουν τους ...γκει/κρος/τρανς κλπ

Αυτο πραγματικα με ξεπερναει, αλλα το αποδιδω στο ατελειωτο τετοιο κοκομπλοκο στον εγκεφαλο τους με ολα αυτα που τους ξεπερνανε... ψυχακηδες ετοιμοι για τις επομενες ειδησεις.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Εμενα με ξενιζει οτι ατομα που πανε πχ στο Αντουλτ , μες τους γκει και κρος κλπ ανωμαλιες ,

Αυτο πραγματικα με ξεπερναει, αλλα το αποδιδω στο ατελειωτο τετοιο κοκομπλοκο στον εγκεφαλο τους με ολα αυτα που τους ξεπερνανε... ψυχακηδες ετοιμοι για τις επομενες ειδησεις.

Γεροξεκούτηδες είναι από τα παλιά τσοντοσινεμά όπου το ποσοστό των γκέι κτλ ήταν περιορισμένο!
:zombie: :zombie:

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
107
Πόντοι
0
Ανώμαλοι δεν είναι αυτοί που αναφέρεις και τους προσβάλεις όταν τους κατατάσσεις στους ανώμαλους. Οι παιδόφιλοι ναι είναι ανώμαλοι όπως και οι βιαστές και αυτοί που κακοποιούν άλλα άτομα. Και υπάρχουν και στρέιτ ανώμαλοι δεν εχει να κανει με το φύλο ή το σεξ/κό προσανατολισμό-γούστο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Έχει ένα θέμα εδώ μέσα ''τα πουστριλίκια του ποδολάγνου''
άνοιξε και ένα δικό σου ''τα πουστριλίκια του κωστακη''
και δεν μου είπες το μούσι της Νικολέτας σου χάιδευε και την κωλοτρυπίδα?

Άνοιξε κι εσύ ένα τύπε ''η κρυφή ζωή μου στο ίδρυμα ....''. Πόσα χάπια παίρνεις συνολικά στο ίδρυμα??? Ο μητσοτάκης θα κάνει αύξηση και σε σας τους παραπληγικούς τελικά???

KURACBIG

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Άνοιξε κι εσύ ένα τύπε ''η κρυφή ζωή μου στο ίδρυμα ....''. Πόσα χάπια παίρνεις συνολικά στο ίδρυμα??? Ο μητσοτάκης θα κάνει αύξηση και σε σας τους παραπληγικούς τελικά???
καλά ποσο μ..... είσαι.... διδακτορικό έχεις στα χάπια..... άλλη ατάκα δεν έχεις;  ....  ΚΟΥΡΆΣΑΤΕ τι δεν καταλαβαίνετε;

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21

Ο κοστακις φίλε από εκεί ξεκίνησε όλη η φάση. Κοροϊδεύει τα κρος τους gay τα μπαρμπάδια και γενικά όποιους πάνε στα τσοντάδικα.... το παίζει κοκοράκι και μόνος του σε κριτική του έγραψε ότι πήγε με κρος. Καταλαβαίνεις πόσο κόμπλεξ έχει το τυπάκι? Πόσο καταπιεσμένη ύπαρξη είναι. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που μπαίνει σε αυτό το νήμα και κράζει όποιον πηγαίνει στο ατ. Ο προμότορας του 4c4

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
καλά ποσο μ..... είσαι.... διδακτορικό έχεις στα χάπια..... άλλη ατάκα δεν έχεις;   ....  ΚΟΥΡΆΣΑΤΕ τι δεν καταλαβαίνετε;

Όχι ρε τύπε,δεν έχω.Θα ρωτάω τον παραπληγικό πιρφόρο κάθε φορά που θα γράφει την πιρφοριά του στο θρεντ του τσοντάδικου. Αν σε κούρασα,να μην διαβάζεις το θρεντ τρόμπα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που μπαίνει σε αυτό το νήμα και κράζει όποιον πηγαίνει στο ατ. Ο προμότορας του 4c4

Ποιο είναι το 4c4 ρε τύπε??Κάποιο άλλο τσοντάδικο που συχνάζεις απέξω???

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21

Θα σε πάω γαμιόντας μέχρι τέλους παλιομαλάκα λακέ.  :fuck1: :fuck1: :fuck1: Βρίζεις και χλευάζεις τους υπόλοιπους λες και είσαι υπεράνω. Ρατσιστόμουτρο του κερατά. Σου γαμώ τη μάνα την αδερφη και τον πατέρα σου τον πούστη. Αρχιδάκι του κώλου.
Συνέχισε...
:shit: :shit: :shit:
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Ενοχλειται πολυς κοσμος.
Μην βλεπεις που δεν μιλανε... τι να πουνε στα παχυδερμα?
Ομως σχολια σαν το δικο σου εαν γραφονταν πιο συχνα θα ηταν καλυτερα κια μπραβο σου που παιρνεις θεση.

Συμφωνώ και επαυξάνω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom