Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Γουστάρω διαμάχη Κωστάκη Φιλίππου, καλύτερο από Ολυμπιακός Παναθηναϊκός της δεκαετίας του 80-90. Συνεχίστε μάγκες την καλή δουλειά lol.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Αυτοί που μιλάνε υποτιμητικά και υβριστικά εδώ για τους γκέι, κρος, τρανς και λοιπ@ διαφορετικ@ άτομα,να ξέρουν ότι τέτοιες νοοτροπίες ευθύνονται για τους δολοφονημένους Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ζακ Κωστόπουλο και πολλ@ άλλ@. Απορώ πραγματικά πως δεν ενοχλείται σχεδόν κανένας εδώ μέσα.  :headbang:

Φίλε εάν αναφέρεσαι σε εμένα να σου πω ότι δεν θα δεις σε κανένα ποστ μου να χλευάζω τις σεξουαλικές προτιμήσεις κανενός. Ίσα ίσα παρόλο που είμαι straight δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα και δεν θα είχε ξεκινήσει όλο αυτό εάν ορισμένοι μαλάκες εδώ μέσα δεν συμπεριφερόντουσαν τόσο πολύ ανάρμοστα. Πραγματικά με ξεπερνάει αλλά δεν θα χαριστώ σε κανένα

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Διαβάστε όλο τον διάλογο από την σελίδα 506  :coffee: και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το σίχαμα κοστακις27 και μετά  :piss:

KURACBIG

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Όχι ρε τύπε,δεν έχω.Θα ρωτάω τον παραπληγικό πιρφόρο κάθε φορά που θα γράφει την πιρφοριά του στο θρεντ του τσοντάδικου. Αν σε κούρασα,να μην διαβάζεις το θρεντ τρόμπα.
κόψε τα νυκτοπερπατηματα και πήγαινε να τελειώσεις κανένα νυκτερινό δημοτικό....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Θα σε πάω γαμιόντας μέχρι τέλους παλιομαλάκα λακέ.  :fuck1: :fuck1: :fuck1: Βρίζεις και χλευάζεις τους υπόλοιπους λες και είσαι υπεράνω. Ρατσιστόμουτρο του κερατά. Σου γαμώ τη μάνα την αδερφη και τον πατέρα σου τον πούστη. Αρχιδάκι του κώλου.
Συνέχισε...

Τύπε μην βρίζεις στο φόρουμ,υπάρχουν και κάποιοι κανόνες ακόμα και για σας τους χαπακωμένους. Θα συνεχίσω να σε τραμπουκίζω και να σε γλεντάω γιατί το έχω τεράστια ανάγκη εγκεγαλικά ανάπηρε.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
κόψε τα νυκτοπερπατηματα και πήγαινε να τελειώσεις κανένα νυκτερινό δημοτικό....

Τύπε κάποιοι μεγαλώσαμε μέσα στην πιάτσα και τα τσοντάδικα δίχως να τελειώσουμε ούτε καν το δημοτικό. Τι να κάνουμε εκεί μας άρεσε,εκεί μείναμε.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ανώμαλοι δεν είναι αυτοί που αναφέρεις και τους προσβάλεις όταν τους κατατάσσεις στους ανώμαλους. Οι παιδόφιλοι ναι είναι ανώμαλοι όπως και οι βιαστές και αυτοί που κακοποιούν άλλα άτομα. Και υπάρχουν και στρέιτ ανώμαλοι δεν εχει να κανει με το φύλο ή το σεξ/κό προσανατολισμό-γούστο.

ισα ισα και για να μην παρεγηξηθει το λεγομενο μου, δεν τους κατατασω εγω...
για εμενα ολοι -εντος των νομιμων οριων- ειναι αποδεκτοι...
στο κρεβατι του ο καθενας ειναι αρχων και δερβεναγας και δε δινει λογαριά σε κανενανε.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Τύπε κάποιοι μεγαλώσαμε μέσα στην πιάτσα και τα τσοντάδικα δίχως να τελειώσουμε ούτε καν το δημοτικό. Τι να κάνουμε εκεί μας άρεσε,εκεί μείναμε.

σιγα ρε κουτσαβακι της πιατσας ... προσεχε μην σου σουρθει η μυξα στο πεζοδρομιο απο το πολυ το σκυψιμο

Vas VVV

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Γεια χαρα. Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να μαθω αν
το συγκεκριμενο σινεμα μαζευει ωριμους αντρες.

Ποιες ωρες ειναι καλυτερες για επισκεψη?

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
Γεια χαρα. Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να μαθω αν
το συγκεκριμενο σινεμα μαζευει ωριμους αντρες.

Ποιες ωρες ειναι καλυτερες για επισκεψη?
κιριος ωριμους μαζευει εως και πολυ γερουσ

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Θα ειναι αυριο βράδυ στο μαγαζι κανας ψωλαρας ενεργητικός να του στήσω κωλο;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
κιριος ωριμους μαζευει εως και πολυ γερουσ

Επίσης και λεσβίες τύπε για να μην ξεχνιόμαστε.Και απ'έξω στήνονται και κάποια καθυστερημένα άτομα που φεύγουν από ιδρύματα,τύπου φιλιπος3739,που ρωτάνε τους θαμώνες τι γίνεται μέσα για να πάνε μετά να τα γράψουν σαν δικιά τους κριτική.

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Άδειο σχεδόν. Καμια 15 άτομα για τα μπάζα όλοι κι ούτε ένας χοντροψωλαρας

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
140
Πόντοι
1
Σημερα δεν αξιζε καθολου. Λιγα ατομα χωρις δραση.

spyros53

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2013
Like
60
Πόντοι
0
Άδειο σχεδόν. Καμια 15 άτομα για τα μπάζα όλοι κι ούτε ένας χοντροψωλαρας
Καλό είναι να περιγραφουμε τι είδαμε, γιατι αυτο που ειναι για τα μπαζα μπορει για τον αλλον να ειναι καλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom