Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
what?????

Ο Μαρινάκης ανοιγει νημα εδω στο bou.com????????

Αυτο κι αν ειναι ειδηση!!!!!

Ερχονται δωρεαν επισκεψεις σε στουντιο, μασαζ, αποτριχωσεις και πολλα άλλα δωρα !
netsome είσαι και γαμώ τα παιδιά :-*..πόσο χρονών είσαι?

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ειμαι παιδι ακομα...
ειμαι 5!

σε μια αλλη ζωη θα τα πουμε εμεις.

υγ. "ειμαι νινί ακόμα!"

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ναι στο μυαλο,
ευχαριστω πανσπι,
οτι πεις.

ΥΓ μερικοι εδω μεσα ...

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Εμφανίστηκε και το παράσιτο.....

Κανονικά σε εσένα όχι free pass δεν θα έπρεπε να υπάρχει αλλά ούτε pass.

Σωωώπα δεν είδες εσύ ο μέγας εξυπνάκιας κάποιο περίεργο περιστατικό?

Τύπε εσάς από το ίδρυμα σας κάνουν ειδικές τιμές στα τσοντάδικα???πληρώνετε μειωμένο???

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
σαββατο βραδυ  μετα την καθιερωμενη συναντηση πικεριστων  στην πλατεια αυδη , θα εισελθει  στο ανταλτ  ειδικο αγημα  πικεριστων  με επικεφαλής εμενα και  τον peter  .
φοβου τους  δαναους και δωρα φεροντες .. :takethis:

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Τύπε εσάς από το ίδρυμα σας κάνουν ειδικές τιμές στα τσοντάδικα???πληρώνετε μειωμένο???

Καλά είσαι ο ορισμός του μαλάκα.  :jerking: :jerking: :jerking: Συνεχίζεις να λες ασυρνατησίες. Επαιξες με την Νικολέτα? ή δεν έπαιξες? Και εδώ που τα λέμε όχι μόνο με την Νικολέτα....κωστακη έ κωστακη. Πες μου κάτι όταν στον έγλειφε η Νικολέτα σε καύλωνε το μούσι της?
Εσύ ναι εσύ μου δήλωσες ότι δεν παίζεις με κρος τρανς αλλά γουστάρεις να παίρνεις μόνο μάτι όχι μεζέ. Σου έστειλα το ποστ το δικό σου και έχεις πάθει κοκομπλοκο και δεν ξέρεις τώρα που να κρυφτείς? Πες δημόσια πόσο σεξουαλικά μπερδεμένος είσαι...

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
σαββατο βραδυ  μετα την καθιερωμενη συναντηση πικεριστων  στην πλατεια αυδη , θα εισελθει  στο ανταλτ  ειδικο αγημα  πικεριστων  με επικεφαλής εμενα και  τον peter  .
φοβου τους  δαναους και δωρα φεροντες .. :takethis:
τι είναι ο πικεριστής?

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Η Μαρίνα με της χιλιάδες απορίες της !! :2funny:

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
δεν θα το ελεγα ... ξεχνας  πως εμεις το λεμε παντου ακομα και στις γκομενες.. και λιγες το ανεχονται ..
δηλαδή το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Πικεριστή είναι ότι είναι δηλωμένος σε σχέση ας που με τον μπουρδελιάρη που μπορεί και να το κρύβει...

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
δηλαδή το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Πικεριστή είναι ότι είναι δηλωμένος σε σχέση ας που με τον μπουρδελιάρη που μπορεί και να το κρύβει...
Μαρίνα βλέπω ότι έχεις πολλούς  φαν και πολλες ερώτησης (δεν ειναι κακό)γιατι δεν ανοίγεις ένα δικό σου νήμα;όπως σου έχουν πρωτινή και άλλοι ,θα ειμαι από τους πρώτους που θα το στηρίξουν! :respect:

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Μαρίνα βλέπω ότι έχεις πολλούς  φαν και πολλες ερώτησης (δεν ειναι κακό)γιατι δεν ανοίγεις ένα δικό σου νήμα;όπως σου έχουν πρωτινή και άλλοι ,θα ειμαι από τους πρώτους που θα το στηρίξουν! :respect:
Θέλω πρώτα την έγκριση του Μασαζονομαχου Πορνο τμηματάρχη Β' με τις 60 κριτικές...και προφανώς και μέγας πικεριστής :respect:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Θέλω πρώτα την έγκριση του Μασαζονομαχου Πορνο τμηματάρχη Β' με τις 60 κριτικές...και προφανώς και μέγας πικεριστής :respect:
Μου έστειλε π.μ την έχεις προχωρά ..σε θέλει  όλοι η χωρά , η μαλλον όλο το bou :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom