όχι κάλε ποιο παλιοπαιδο σε μαλώνει,συνέχισε αυτο που γουστάρεις!!τσεπα μια εβδομάδα έχω εδώ και όλοι με μαλώνουν..με συγχωρείται αν σας πείραξα δεν ξαναμιλάω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Ανοιξε δικο σου νημα,να μιλανε εκει οσοι ενδιαφερονται..τσεπα μια εβδομάδα έχω εδώ και όλοι με μαλώνουν..με συγχωρείται αν σας πείραξα δεν ξαναμιλάω
Εδω το τσακισαμε το νημα..
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
πως ανοίγω νημα?Ανοιξε δικο σου νημα,να μιλανε εκει οσοι ενδιαφερονται..
Εδω το τσακισαμε το νημα..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Να ανοιξω εγω?πως ανοίγω νημα?
Πες μου τιτλο που θες?
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
τσεπα μια εβδομάδα έχω εδώ και όλοι με μαλώνουν..με συγχωρείται αν σας πείραξα δεν ξαναμιλάω
Φαντάζομαι τώρα καταλαβαίνεις τι εννοούσα..... αλλά μην μασάς.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Κωστάκη εντάξει τώρα κατουρήθηκα πάνω μου.
Άμα έβγαζαν και νόημα αυτά που γράφεις αλλά τι να περιμένει κανείς από IQ ραδικιού
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θυμώνεις? Επειδή σε ξεμπρόστιασα? είπα σε κάτι ψέματα? Εσύ δεν το έγραψες? Τώρα αυτοί που διαβάζουν βγάζουν τα συμπεράσματα τους για το ποιος και τι είσαι.
Λοιπόν άκου βλακάκο το θέμα είναι ότι κράζεις όλο τον κόσμο νομίζοντας ότι είσαι πάνω από όλους. Προσγειώσου και μην κρίνεις και χλευάζεις όλους τους άλλους για πράγματα που και εσύ ο ίδιος κάνεις. Μέχρι εδώ καλά ή να τα πω πιο απλά ακόμη για να τα καταλάβεις.
Τώρα σε ότι αφορά τις κριτικές και τις εξιστορήσεις υπάρχουν σοβαρές κριτικές κάποιων μελών του forum που έχουν νόημα ανάγνωσης και ευτυχώς είναι η πλειοψηφία. Εσύ απλά ζεις τον μύθο σου νομίζοντας ότι είσαι ο Χατζηνικολάου της πορνοενημέρωσης, αλλά δεν είσαι τίποτα άλλο από ένας κλώνος του pitsi και αντιγράφεις το ίδιο στυλάκι γραφής και ομιλίας μιας και δεν έχεις στυλ δικό σου και επειδή νομίζεις ότι έτσι γίνεσαι πιο αποδεκτός στον λαό.
Τώρα τα υπόλοιπα περί κότας δεν με αγγίζουν. Εσύ σαν κότα που είσαι θα ξέρεις καλύτερα πως είναι οι κότες.
Σε έχω ..μενο
Τύπε να παίρνεις όλα τα χάπια που σου δίνουν στο ίδρυμα και να μην πιστεύεις ότι σου λένε οι υπόλοιποι τρόφιμοι.Να κοιμάσαι νωρίς και να διαβάζεις λίγα παραμύθια ώστε να τα θυμάσαι και να τα γράφεις και στο φόρουμ.
billdoctor
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
πάμε μαζί θα σε προσέχω καλά.τσεπα μια εβδομάδα έχω εδώ και όλοι με μαλώνουν..με συγχωρείται αν σας πείραξα δεν ξαναμιλάω
billdoctor
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Αν έχει πολλά παλουκαρια μαζί της θα είναι καλύτερα.
christos1917
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Μαρίνα κάθε πότε πας Adult???
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε πρεπει να πας αμεσα στο τσονταδικο το εχεις πελωρια αναγκηκαλά κάνω
και σταματα να ανεβαζεις φωτο σου ασχετες με το τσονταδικο
παμε παρακατω... :S :S :S
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Τύπε έχω πελώρια ανάγκη να μην ασχολείσαι μαζί μου...πάμε τώρα παρακάτωτυπε πρεπει να πας αμεσα στο τσονταδικο το εχεις πελωρια αναγκη
Μαρίνα κάθε πότε πας Adult???
καθε τριτη-πεμπτη-σαββατο...
τιιιιιι ρωτατε μερικοι?????
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Τύπε να παίρνεις όλα τα χάπια που σου δίνουν στο ίδρυμα και να μην πιστεύεις ότι σου λένε οι υπόλοιποι τρόφιμοι.Να κοιμάσαι νωρίς και να διαβάζεις λίγα παραμύθια ώστε να τα θυμάσαι και να τα γράφεις και στο φόρουμ.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... που λέει και η ρήση. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Για πες που έγραψα παραμύθια? Σου υπενθύμισα αυτά που έγραψες και το μόνο που συνεχίζεις να κάνεις είναι να βρίζεις και να λες ασυναρτησίες.
Εσύ είσαι που πετάχτηκες σαν σκατούλα στην ενότητα του blue vision να με κράξεις σε ένα ποστ μου που έκανα με χιούμορ, όπως κράζεις και κάνεις με όλους φυσικά επειδή είσαι βλαξ και δεν το κατάλαβες.
και στο ξανά παραθέτω:
Για τους πιο φυσιολάτρες η θάλασσα και το βουνό, για τους πιο κινκυ τσοντάδικα καμπίνες κλπ, για τους πότες swingers club,και για τους πιο κοσμικούς οι γάμοι.
Εσύ είσαι αυτός που διαβάζεις την αρχική σελίδα του μπου και σε όποιο θέμα βλέπεις συμμετέχεις και έχεις γνώμη για τα πάντα. Τσονταδικά, swingers, μπουρδέλα, παραλίες, κωλόμπαρα, τρανς, κρος και ότι άλλο κυκλοφορεί εδώ μέσα. Οκ δημοκρατία έχουμε και μπορείς να συμμετέχεις όπου θέλεις πλην όμως αυτό θα ισχύει και για τους άλλους.
Δεν είσαι υπεράνω των άλλων και κριτής των πάντων. Κατάλαβε το βλακάκο
τυπε πρεπει να πας αμεσα στο τσονταδικο το εχεις πελωρια αναγκη
αυτο που ο -πραγματικα- "ο καθενας" με προστακτικη θελει οι αλλοι να κανουν αυτο που θα τους πει
ειναι δειγμα της φυλης των "μαο-μαο" (λεμε τωρα, διοτι κι αυτοι ΔΕΝ νομιζω να εχουν ξεπεσει τοσο χαμηλα)
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Επίσκεψη χτες το βραδάκι, αφού είχα free pass. Πήγα κατά τις 20:00 και έφυγα μετά τις 23:30. Πολύ λίγος κόσμος, με την πλειοψηφία να είναι gay. Δεν με ενόχλησε κανένας, ούτε είδα κάποιο περίεργο σκηνικό.
Εμφανίστηκε και το παράσιτο.....
Κανονικά σε εσένα όχι free pass δεν θα έπρεπε να υπάρχει αλλά ούτε pass.
Σωωώπα δεν είδες εσύ ο μέγας εξυπνάκιας κάποιο περίεργο περιστατικό?
Μαρινακη άνοιξες νήμα; :SΤύπε έχω πελώρια ανάγκη να μην ασχολείσαι μαζί μου...πάμε τώρα παρακάτω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις