Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Κωστάκη εντάξει τώρα κατουρήθηκα πάνω μου.  :2funny: :2funny: :2funny:
Άμα έβγαζαν και νόημα αυτά που γράφεις αλλά τι να περιμένει κανείς από IQ ραδικιού  :sopase:
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θυμώνεις? Επειδή σε ξεμπρόστιασα? είπα σε κάτι ψέματα? Εσύ δεν το έγραψες? Τώρα αυτοί που διαβάζουν βγάζουν τα συμπεράσματα τους για το ποιος και τι είσαι.
Λοιπόν άκου βλακάκο το θέμα είναι ότι κράζεις όλο τον κόσμο νομίζοντας ότι είσαι πάνω από όλους. Προσγειώσου και μην κρίνεις και χλευάζεις όλους τους άλλους για πράγματα που και εσύ ο ίδιος κάνεις. Μέχρι εδώ καλά ή να τα πω πιο απλά ακόμη για να τα καταλάβεις.
Τώρα σε ότι αφορά τις κριτικές και τις εξιστορήσεις υπάρχουν σοβαρές κριτικές κάποιων μελών του forum που έχουν νόημα ανάγνωσης και ευτυχώς είναι η πλειοψηφία. Εσύ απλά ζεις τον μύθο σου νομίζοντας ότι είσαι ο Χατζηνικολάου της πορνοενημέρωσης, αλλά δεν είσαι τίποτα άλλο από ένας κλώνος του pitsi και αντιγράφεις το ίδιο στυλάκι γραφής και ομιλίας μιας και δεν έχεις στυλ δικό σου και επειδή νομίζεις ότι έτσι γίνεσαι πιο αποδεκτός στον λαό.
Τώρα τα υπόλοιπα περί κότας δεν με αγγίζουν. Εσύ σαν κότα που είσαι θα ξέρεις καλύτερα πως είναι οι κότες.

Σε έχω  :shit: ..μενο

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
140
Πόντοι
1
Τι θα γινει τωρα με σας θα ασχολουμαστε;;;

• Like
Αντιδράσεις: Elaree

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
218
Πόντοι
21
Μοναδική αλλά και σκληρή εμπειρία. Θέλει αντοχές και απόφαση για κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ όσους ήταν εκεί.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Δεν φταις εσύ η φαντασία σου τα φταίει!
:zombie: :zombie: :zombie:

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Μοναδική αλλά και σκληρή εμπειρία. Θέλει αντοχές και απόφαση για κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ όσους ήταν εκεί.

10+ με δυο λέξεις μου τίναξες το μυαλό μεσημεριάτικα.  :erection:
Thanks God υπάρχει και η Νεφέλη!!! Ούτε λεπτομέρειες ούτε υπερβολές λίγα λόγια και καλά.
:hi:

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Τελικά καμιά περιγραφή του τι συνέβη θα έχουμε με Νεφελινα?..Για εμάς τους άτυχους που δεν ήμασταν εκεί!

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
805
Πόντοι
86
Μαρινα μαs εχειs κουρασει πολυ. Κανειs 10 ερωτησειs, βαζειs φωτο συνεχεια, ρωταs ξαναρωταs, γραφειs θα παω αλλα φοβαμαι κτλ κτλ ξανα ερωτησειs. Αν θεs να παs στον ναο πηγαινε και μη μαs τα πριζειs

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Μαρινα μαs εχειs κουρασει πολυ. Κανειs 10 ερωτησειs, βαζειs φωτο συνεχεια, ρωταs ξαναρωταs, γραφειs θα παω αλλα φοβαμαι κτλ κτλ ξανα ερωτησειs. Αν θεs να παs στον ναο πηγαινε και μη μαs τα πριζειs
δεν έχω ξαναπάει γι'άυτο ρωτάω...συγνώμη αν σε κούρασα....όσον αφορά τις φώτο θα ανεβάζω όποτε μου αρέσει αν δεν εχεις αντίρρηση....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.489
Πόντοι
34.538
Μαρινα δεν βλέπεις την ώρα να τον αρπάξεις μεσα στο τσοντάδικο αυτο καταλαβαινω εγω :grin:
Φοβαται μην τη πηδηξουν..
Δεν καταλαβαινει οτι το πολυ πολυ να φαει κανενα πουτσο!!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Μαρίνα ακόμα δεν έχεις πάει;  :S το λες εδώ και δυο βδομάδες τι  φοβασε τόσο ,σου ειπα να σε συνοδευση  ο Αχμέτ!!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
O Αχμετ ειναι ένα  αγόρι για ειδικές περίστασης , για περισσότερα θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή να σου εξηγήσει ο κουμπάρος μου, δεν ειναι online τώρα!
ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζεται,εγω ήδη βρει άτομο απο εδώ που θα παμε μαζι...

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζεται,εγω ήδη βρει άτομο απο εδώ που θα παμε μαζι...

Τον Κωστάκη μόνο απέφυγε γιατί φαντάζομαι επειδή συνέχεια ξεροχύνει το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μαζέψεις ξεραμένη και ξυνισμένη μπεσαμέλ για το παστίτσιο μόλις κατεβάσει το βρακάκι του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom